Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2020

 Η επιστολή του Άξιου Έλληνα ηγέτη στον Πατριωτικό Σύνδεσμο.Δώδεκα χρόνια χωρίς τον Τάσσο Παπαδόπουλο.



Τρίτη 9 Ιουνίου 2020

Το Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εκφράζει την οργή του προς τον Γενίτσαρο Ισλαμιστή πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν για την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ μας,ανήμερα της μαύρης επετείου της αλώσεως,αλλά και πρός τους προδότες πολιτικούς μας όλων των αποχρώσεων οι οποίοι σφυρίζουν αδιάφορα και στέλνει το δικό του μήνυμα,πρωτέυουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη.Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι δικά μας θα είναι.Ελπίζουμε να μεταλάβουμε σύντομα στην Αγιά Σοφιά μας και να είναι η αρχή και το τέλος της Τουρκίας.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΑΛΩΣΕΩΣ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ

Η 29η ημέρα του Μαΐου του 1453 έμελλε να μείνει χαραγμένη ως η αποφράδα για τον Ελληνισμό ημέρα, αφού η ιστορία και ο πολιτισμένος επρόκειτο να συναντηθούν με ένα από τα μεγαλύτερα πλήγματα. Ήταν η ημέρα κατά την οποία ορδές απίστων από τα βάθη της στέπας του Τουράν εισέβαλαν στην υπερχιλιετή πρωτεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Εισέβαλαν στην Βασιλεύουσα της του Χριστού Πίστεως και της πολιτισμικής εξελίξεως, ασελγώντας ταυτόχρονα εις βάρος του καθ'όλα ελληνικού πληθυσμού και των μνημείων της Ελληνορθοδόξου θρησκείας.Η άλωση ενός από των τελευταίων οχυρών του ελεύθερα αναπνέοντος Ελληνισμού υπήρξε αναπόφευκτη, θυμίζοντας όμως σε πολλά σημεία τη μάχη στις Θερμοπύλες, κυρίως λόγω της αναμφισβήτητης αριθμητικής υπεροχής των Οθωμανών του υβριστή-πορθητή έναντι των περίπου 5.000 στρατιωτών του Κωνσταντίνου ΙΑ' Παλαιολόγου και των 2.000 γενναίων μαχητών του Γενουάτη Ιουστινιάνη, αλλά και της αρνήσεως του Μαρμαρωμένου (έως σήμερα) Βασιλέως μας να παραδώσει την Πόλη των Αγίων και της Υπερμάχου του Γένους Στρατηγού στους μογγόλους. Δυστυχώς όμως παρά τη μέχρις εσχάτων σθεναρή αντίσταση των Βυζαντινών, η Κερκόπορτα άνοιξε δίδοντας την ευκαιρία στους Οθωμανούς να λεηλατήσουν, να ατιμάσουν και γενικότερα να προβούν σε εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, εγκαινιάζοντας πλέον επισήμως μια νέα εποχή καταδυναστεύσεως και σκλαβιά για το ελληνικό Έθνος.Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τιμά τον Κωνσταντίνο Παλαιολόγο καθώς και όλους όσοι έπεσαν μαχόμενοι για την τιμή της Βασιλεύουσας. Πεθαίνοντας στο Βόσπορο, άφησαν σε εμάς μία βαριά κληρονομιά που σύμφωνα με τους Θρύλους κάποια στιγμή οι Έλληνες στην ψυχή και στο αίμα θα γίνουμε αποδέκτες της. Όπως σε τόσα και τόσα θέματα, οι Εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου παραμένουμε αμετανόητοι και αμετακίνητοι στις θέσεις μας. Συνεχίζουμε να διεκδικούμε και να διατρανώνουμε αυτό που κάποιοι μας άφησαν ως παρακαταθήκη των αγώνων τους. Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη. Αυτή τη στιγμή τελεί υπό κατοχή. Στο μέλλον θα βαδίσουμε ελευθερωτές. Και του χρόνου στην πόλη...

29 ΜΑΙΟΥ 1453. Η ΠΟΛΗ ΤΩΝ ΟΝΕΙΡΩΝ ΜΑΣ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΩΝ ΜΟΓΓΟΛΩΝ.ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ.ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΔΙΚΙΑ ΜΑΣ ΘΑ ΝΑΙ.ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ.ΧΤΥΠΑΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ ΜΟΥ.

ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΓΛΕΝΤΙ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗΝ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ Ο Π.Ε.Σ.

Υπαίθριο γλέντι προς τιμήν της Επαναστάσεως της 21ης Απριλίου στο πανέμορφο δάσος του Μαυροβουνίου το οποίο βρίσκεται στον Νομό Λαρίσης,πραγματοποίησε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος το πρωί της Κυριακής 24 Μαίου με τη συνοδεία παραδοσιακής ορχήστρας,αλλά και με ψήσιμο αρνιών.Ένα γλέντι το οποίο ξεκίνησε στίς 10 το πρωί και κράτησε μέχρι τις πρώτες βραδυνές ώρες μέσα σε μια ενθουσιώδη ατμόσφαιρα με τα γνωστά άσματα Γεία σου Γιώργο Παπαδόπουλε,φτωχές μανάδες γέννησαν τους 4 μεγάλους,στις 21 του Απρίλη μαζευτήκαν 6 φίλοι,αλλά και με συνθήματα υπέρ του ηγέτη της 21ης Απριλίου Γεωργίου Παπαδοπούλου,ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ και ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΝΙΚΟ ΝΤΕΡΤΙΛΗ.



Σήμερα εορτάζουμε 2 μεγάλους Αγίους της Εκκλησίας και λαμπρούς Βασιλείς της Πατρίδος, τον Μέγα Κωνσταντίνο, τον προστάτη της αληθινής Πίστεως των Χριστιανών και γενάρχη της Ρωμηοσύνης, ο οποίος αξιώθηκε να δει το Σύμβολο της Νίκης, τον Τίμιο Σταυρό με την επιγραφή «Εν τούτω νίκα» και την ευλαβέστατη Μητέρα του, την Αγία Ελένη, που ανακάλυψε τον Τίμιο Σταυρό στον Γολγοθά και ανήγειρε Ιερούς Ναούς στους Αγίους Τόπους. Έτσι, η ειδωλολατρική, απάνθρωπη Ρώμη, άρχισε να γίνεται η λαμπροφόρος Ρωμανία. Η χρηστή, στιβαρή αλλά ταυτόχρονα και ε π ι ε ι κ ή ς διοίκηση και τα ευεργετικά μέτρα με γνώμονα το Ευαγγέλιο είναι υπόδειγμα Ηγέτη και Κράτους ανά τους αιώνες.
Είθε με τις πρεσβείες του Αγίου ιδρυτή της και της μητέρας του, να ζήσουμε και την εκπλήρωση των προφητειών και να ελευθερώσουμε και πάλι την φερώνυμο Επτάλοφον Κωνσταντινούπολη!

ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΥΡΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑΣ ΤΩΝ ΠΟΝΤΙΩΝ

Πόντος εν' άστρον φωτεινόν σ' ελληνικούς αιώνας
Αργοναυτών το όραμαν και τη Ακρίτα κάστρον...
Αυτή την φορά πρέπει να τα πούμε όλα. Με λόγο αμιγώς εθνικιστικό και με συνείδηση καθαρή έναντι του Έθνους και της Ιστορίας. Πράγματι, η 19η Μαΐου αποτελεί μία από τις πιο μελανές σελίδες στο μεγάλο ημερολόγιο της φυλής μας. Ένα από τα πλέον υπερήφανα ελληνικά φύλα που κάποτε σκάλισε με τα χέρια του τα βουνά και τα βράχια της Μαύρης Θάλασσας για να χτίσει στην Παναγιά μας ένα Ναό συνδεδεμένο με θρύλους και σκαλοπάτια, που μια μέρα θα φέρουνε το ποθούμενο. Αυτός ο λαός λοιπόν που οι Ελλαδίτες ονόμασαν σέρτικη ράτσα, γνώρισε τις σφαγές από τα κτήνη του Κεμάλ, γνώρισε τις διώξεις από τους καλούς μας γείτονες και την ασήκωτη προσφυγιά.
Για όλα αυτά κάποιοι μαυροφορεμένοι με τα φυσίγγια σταυρωτά στο στήθος και το μαχαίρι περασμένο στην πένθιμη φορεσιά τους βγήκαν στο αντάρτικο των βουνών του Πόντου μας. Ναι, πολέμησαν σκληροτράχηλα και φανατισμένα μήπως και καταφέρουν να κρατήσουν τη γη των προγόνων τους, μα αυτό που απέμεινε ίσως να είναι κάποιες ιαχές πολέμου, που οι μυημένοι προσκυνητές μπορούν να ακούσουν τις νύχτες να βγαίνουν από τα λημέρια των πολεμιστών συνοδευόμενες με ένα παράπονο παράξενο και υπερήφανο που κάνει τη λύρα να παίρνει φωτιά και τη γη να τρέμει από τον Πυρρίχιο. Έτσι κι εμείς, απροσκύνητοι συνεχίζουμε να επιμένουμε ότι η γη του Πόντου ήταν, είναι και θα παραμείνει ελληνική όσο θα υπάρχουν άνθρωποι που δεν αλλάζουν με τα χρόνια. Όσο υπάρχουν καντηλάκια που συνεχίζουν να καίνε κάτω από τα εικονίσματα της Κυρά Δέσποινας σε υπόγεια και κατακόμβες στην Τραπεζούντα, δεν πρόκειται να δεχτούμε ότι υπάρχουν χαμένες πατρίδες παρά μόνο αλύτρωτες. Είπαμε, κανείς δεν ξεχνά, τίποτα δεν ξεχνιέται. Κανείς δε χαρίζει, τίποτα δε χαρίζεται. Κι αν χρειαστεί... Αντάρτικο ξανά στου Πόντου τα βουνά.
Ως Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τιμούμε τη μνήμη όλων εκείνων που έχασαν τη ζωή τους στα άγια χώματα που βρέχονται από τη θάλασσα που εκπολίτισε ο Ιάσονας με τους συντρόφους του. Τιμούμε την μνήμη όσων έφυγαν με τον καημό της επιστροφής και καλούμε ταυτόχρονα τους απογόνους τους όταν επισκέπτονται τις κατεχόμενες πατρίδες τους να το κάνουν ως προσκυνητές και όχι σαν τουρίστες. Καλούμε τέλος όλους τους Ποντίους μέσω των δύο διαιρεμένων συνομοσπονδιών τους, να ζητήσουν από το Κ.Κ.Ε. να καταδικάσει τα εγκλήματα που διέπραξε το αιμοσταγές σταλινικό καθεστώς εις βάρος του Ποντιακού Ελληνισμού στις ερήμους του Καζακστάν και στα υπόγεια κρατητήρια της Απχαζίας και της Γεωργίας. Η σιωπή σημαίνει αποδοχή και συγκάλυψη. Κλείνουμε όπως ακριβώς αρχίσαμε. Αυτή τη φορά πρέπει να τα πούμε όλα.