Τρίτη 21 Ιουλίου 2009

Συγκέντρωση στη Φλώρινα για τη Μακεδονία

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Ιουλίου η συγκέντρωση στην κεντρική πλατεία της Φλώρινας, ενάντια στην σκοπιανή προπαγάνδα, τον ενδοτισμό της εξωτερικής μας πολιτικής και τους ντόπιους προδότες. Την συγκέντρωση υποστήριξαν η εφημερίδα Στόχος, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, η Χρυσή Αυγή και οι Ανένταχτοι Πατριώτες.
Από νωρίς πάρα πολλοί Έλληνες με σημαίες στα χέρια βρέθηκαν έξω από την Λέσχη Αξιωματικών αψηφώντας την υψηλή θερμοκρασία αποδεικνύοντας πως πρώτη θέση στην ιεράρχηση των αξιών τους έχει η ιδέα της Πατρίδας και όχι η προσωπική τους καλοπέραση.
Επί μία ώρα έγινε ενημέρωση των κατοίκων με φυλλάδια και προκηρύξεις ενώ ακολούθησαν σύντομες ομιλίες από τον πρόεδρο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Στ. Χάμο, από τον εκδότη της Εφημερίδας Στόχος Σ. Χατζηπαρασκευά και από τον υπεύθυνο Βορείου Ελλάδος της Χρυσης Αυγής Ν. Χρυσομάλλη. Στις ομιλίες τονίστηκε η εγκατάλειψη των ακριτικών περιοχών από το κράτος, η δράση, υπό την ανοχή της πολιτείας πρακτόρων και προδοτών και ικυρίως η αδιαπραγμάτευτη θέση των εθνικιστών ενάντια στο ξεπούλημα του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας. Κατόπιν ακολούθησε πορεία από την κεντρική πλατεία στη Νομαρχία Φλώρινας και επιστροφή στην πλατεία. Πολλά τα συνθήματα που ακούστηκαν όπως "Μοναστήρι Γευγελή - σκλάβα γη ελληνική" , "Ο λαός δεν ξεχνά - τους προδότες τους κρεμά", " Ούτε ουράνιο τόξο ούτε παπατσαρκνιάς - εδώ υπάρχει μόνο ο Παύλος ο Μελάς". Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν ιδιαιτέρως θετική, βγαίνοντας στα μπαλκόνια, χειροκροτώντας και επευφημώντας τους συγκεντρωμένους.
Οι εθνικιστές ενωμένοι έδωσαν την απάντηση στην σκοπιανή προπαγάνδα, τους εγχώριους προδότες και την δουλικότητα των πολιτικών. Παρά την υψηλή θερμοκρασία η καρδιά της Μακεδονίας δεν χτύπησε στις παραλίες της Χαλκιδικής αλλά στην ακριτική Φλώρινα. Το μήνυμα το έλαβαν πολλοί, εντός και εκτός Ελλάδας.
ΥΓ: Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις φυλούσαν όλες τις εισόδους, ακόμη και τους χωματόδρομους, που οδηγούν σε Μελίτη και Ξυνο Νερό.