Σάββατο 28 Νοεμβρίου 2009

Σχετικά με την εκπομπή Αθέατος Κόσμος της 24-11-2009

Πληροφορηθήκαμε ότι στην εκπομπή «Αθέατος κόσμος» του δημοσιογράφου κ. Χαρδαβέλλα την Τρίτη 24 Νοεμβρίου με θέμα την Θράκη αναφέρθηκε από τον δημοσιογράφο της Ξάνθης Αμπντουλχαλήμ Ντεντέ ότι το τουρκικό προξενείο ήταν αυτό που έπεισε τον Σύνδεσμο μας να ανεβεί πάνω στην Αλεξανδρούπολη για την δίκη της δασκάλας και να προκαλέσει ταραχές οι οποίες θα εκθέσουν την Ελλάδα.
Το εν λόγω άτομο όπως είπε, κατέληξε σε αυτό το συμπέρασμα μετά από ρεπορτάζ. Όμως έπρεπε να συνεχίσει τη δημοσιογραφική του αυτή έρευνα για να ανακαλύψει τα μυστικά κονδύλια που δίνει η ΜΙΤ και η ΚΥΠ στον Σύνδεσμο μας. Για αυτό άλλωστε όλα τα μέλη μας ζουν μία πλούσια ζωή, απολαμβάνοντας όλες τις ανέσεις. Δυστυχώς τέτοιου βαθμού ανοησίες και γελοίες συκοφαντίες που ακούγονται μόνο με ειρωνικό τρόπο μπορούν να απαντηθουν. Το θέμα δεν είναι όμως τα όρια της βλακείας και της προβοκάτσιας που μπορούν να φτάσουν ορισμένοι αλλά το ότι αυτά τα άτομα δρουν ανεξέλεγκτα εναντίον της Ελλάδος και με σκοπό να μετατρέψουν την Θράκη σε νέο Κόσσοβο. Πέρα από την τοπική τους δράση στη Θράκη παρατηρούμε ότι φιλοξενούνται σε τηλεοπτικές εκπομπές, προσβάλλοντας με τα λεγόμενα τους το πατριωτικό αίσθημα των Ελλήνων και μιλώντας με απαξιωτικό τρόπο σε Έλληνα βουλευτή λέγοντας του «Βούλωσε το»!
Αυτοί όλοι κάνουν πολύ καλά τη δουλειά τους. Το ερώτημα είναι τι κάνει το «ελληνικό» κράτος; Δυστυχώς τίποτα. Εμείς ως Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές οφείλουμε με τις όποιες δυνατότητες και μέσα έχουμε να αντισταθούμε και να ξεσκεπάσουμε τα σχέδια που εξυφαίνονται εναντίον της Θράκης μας. Θα μας βρουν απέναντι τους...

ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ
ΕΞΩ ΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ
Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις
Το απόσπασμα από την εκπομπή