Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Διώξεις εθνικιστών και στα Χανιά

Από http://oex-xania.blogspot.com

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΧΑΝΙΑ
Κάποιοι ξεχνάνε ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι ένα νόμιμο κόμμα και προσπαθούν να συνδέσουν όλες τις παραβατικές πράξεις που γίνονται από διάφορους στον τόπο μας με την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Χθες το απόγευμα μέλη του κινήματος μας μοίρασαν ενημερωτικά φυλλάδια σχετικά με το νομοσχέδιο και τις ελληνοποιήσεις χιλιάδων αλλοδαπών, ασκώντας καθόλα νόμιμη πολιτική δράση. Στη Ελλάδα όμως του 2010, φαίνετε ότι έχουμε κόκκινη χούντα και οι ιδέες τελικά διώκονται. Έτσι λοιπόν οι γνωστοί άγνωστοι αναρχοαριστεριστές που κάθε τόσο σπάνε και καίνε, αποφάσισαν παραβαίνοντας το σύνταγμα και τους νόμους αυτού του κράτους, να μας επιτεθούν στο καφενείο που καθίσαμε στην συνέχεια. 150 άτομα με μπροστάρηδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ και των αναρχικών, με μαχαίρια λοστούς κράνη και κουκούλες έσπασαν το μαγαζί και επιτέθηκαν και προπηλάκισαν τους φίλους του κινήματος μας έχοντας δολοφονικές τάσεις. Οι αρχές που έφτασαν επί τόπου παρακολουθούσαν με απάθεια μπροστά από το κατεστραμμένο μαγαζί τον μαινόμενο όχλο με τα κράνη τις κουκούλες και τα λοστάρια και αντί να συλλάβουν αυτούς, προσήγαγαν τους φίλους της Χρυσής Αυγής με το πρόσχημα ότι κατατέθηκε μήνυση (ψευδή) ότι… οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν με μαχαίρια σε μέλη του ΣΥΡΙΖΑ!


ΑΠΟ ΘΥΜΑ ΘΥΤΗΣ


Η συνταγή δοκιμασμένη. Λασπολογία και ψευδείς μηνύσεις ότι οι Χρυσαυγίτες επιτέθηκαν δήθεν με… μαχαίρια σε αριστεριστές στο κέντρο των Χανίων Τρίτη απόγεμα μέσα στον κόσμο! Η αλήθεια είναι ότι με την ανοχή των αρχών αναρχοαριστεριστές επιτέθηκαν με κράνη μαχαίρια και λοστούς σε εθνικιστές, κατάστρεψαν ένα μαγαζί και όλα αυτά στο όνομα της «επανάστασης» τους εναντίον του… φασισμού και του εθνικισμού! Αρκετά σας ανεχτήκαμε ήρθε η ώρα να μιλήσει η δικαιοσύνη και να δούμε ποιοι είναι αυτοί που κατευθύνουν τις δολοφονικές αυτές επιθέσεις.


ΝΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΑ ΧΑΝΙΑ
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες. Νίκη κατά της κόκκινης τρομοκρατίας, νίκη κατά των σταλινοτσολιάδων του νομού μας επετεύχθη σήμερα. Νόμιζαν ότι θα δουν στα δικαστήρια μια θλιβερή ομαδούλα «ακροδεξιών» ασπόνδυλων όπως συνηθίζουν να λένε, που θα έμπαιναν να δικαστούν σαν τα πρόβατα που τα πάνε στη σφαγή. Αντίθετα η παρουσία των εθνικιστών έδειξε προς κάθε κατεύθυνση ότι δεν μπορούν να τα βάλουν μαζί μας ότι σκευωρία και να κατασκευάσουν. Με δυναμική παρουσία εντός και εκτός της αίθουσας του δικαστηρίου, με πολυμελή δικηγορική εκπροσώπηση που έκανε τους… φασιστοφάγους να μην ξέρουν τι λένε. Η συνέχεια την Τρίτη με την αναμενόμενη αθώωση των συναγωνιστών μας. Και φυσικά στην συνέχεια θα μας δουν και από την άλλη όταν θα καθίσουν οι… «καθωσπρέπει» αριστερούληδες και οι συνοδοιπόροι τους αναρχοπρεζάκηδες στο σκαμνί κατηγορούμενοι για ένα σωρό αδικήματα. Είναι ώρα να τους κοπεί ο αέρας και να μάθουν ότι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ είναι δύσκολος αντίπαλος.

ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ

ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ