Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

Ανακοίνωση συμπαράστασης στον Εύελπι που διώκεται από το καθεστώς

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος μέσω της παρούσης ανακοινώσεως επιθυμεί να εκφράσει την ηθική συμπαράσταση των μελών καθώς και του Δ.Σ., στο μάχιμο εκπαιδευόμενο της Σχολής Ευελπίδων ο οποίος διώκεται από το πλουτοδημοκρατικό καθεστώς, με τη "βαρύτατη" κατηγορία ότι κατά τη διάρκεια της γιορτούλας του πολυτεχνείου αναπαρήγαγε τον ύμνο της 21ης Απριλίου. Αυτά τα αδικήματα φαντάζουν βαρύτατα στους θεματοφύλακες του καθεστώτος της 24ης Ιουλίου του 1974 που οδήγησε την πατρίδα μας στη χρεοκωπία και στην οικονομική κατοχή των σιωνιστικών τρωκτικών της τρόικα και του Δ.Ν.Τ.
Οι Έλληνες εθνικιστές στέκονται στο πλευρό ενός ανθρώπου που δεν είχε την τύχη να νοιώθει μαρξιστής, τροτσκιστής, σταλινικός αιμοσταγής, σοσιαλιστής, κεντρώος, κεντροδεξιός και ότι άλλο επιβάλλουν οι επιταγές μιας συμπεριφοράς "ρεάλ πολιτικ". Σε αυτό το σημείο γεννάται το εξής ερώτημα. Αλήθεια η αντιμετώπιση που θα είχε αυτός ο νέος και εν δυνάμει αξιωματικός του ενδόξου Ελληνικού Στρατού θα ήτο η ιδία εάν για παράδειγμα άκουγε τον ύμνο του Ε.Α.Μ ή τον ύμνο του ΠΑ.ΣΟ.Κ.; Φυσικά δεν περιμένουμε καμία απάντηση από τους ιθύνοντες και τους κρατούντες τα ηνία αυτού του τρίσμοιρου άρματος που ονομάζεται Ελλάς. Εξάλλου τα άλογα που το σέρνουν μοιάζουν το ίδιο ταλαιπωρημένα με τον ελληνικό λαό κι έτσι καμία υγιής αντίδραση δε θα μπορούσε να αναμένεται από αυτούς που υπομένουν το μαρτύριο μιας τριακοντα επταετούς διακυβέρνησης που τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στον κρημνό.
Πιστεύουμε ότι η συγκεκριμένη περίπτωση αποτελεί απλώς συνέχεια των προηγούμενων περιπτώσεων πειθαρχικών διώξεων στρατιωτικών, όπως για παράδειγμα των ανδρών των Ο.Υ.Κ. οι οποίοι διέβησαν τας πύλας του Ναυτοδικείου ως κατηγορούμενοι, διότι υποτίθεται ότι εν χορώ φώναξαν κάποια συνθήματα με ρατσιστικό περιεχόμενο. Ασχέτως εάν σε αυτό το κράτος δεν έχει ακόμη επεξηγηθεί μετα σαφηνείας το τι συνιστά ρατσισμό και το ποιες είναι οι κατευθύνσεις του. Εως τότε συναγωνιστές να ενθυμείστε ότι ρατσισμός υφίσταται μόνον απέναντι στους αλλοδαπούς και ποτέ στους 'Ελληνες.