Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2011

Για την απόφαση του διεθνούς δικαστηρίου της Χάγης

Η οργή και η αγανακτησή μας για πολλοστή φορά απλώς επιβεβαιώνουν την προδοτική για την πατρίδα μας ανικανότητα ή και εγκληματική αδιαφορία αν θέλετε των πολιτικών εθνοπατέρων ,οι οποίοι στα 37 χρόνια που κυβερνούν αυτόν τον πάλαι ποτέ τρισένδοξο τόπο δεν κατάφεραν να υπερασπιστούν για μια στιγμή ούτε την ιστορία μας, ούτε το λαό που τους στήριζε επί πόσα χρόνια, ούτε τους θεσμούς, αλλά ούτε και την εθνική μας αξιοπρέπεια. Είναι οι μόνοι υπεύθυνοι και τους αξίζουν μόνο δύο πορείες. Προς Γουδί και Καισαριανή.

Ως Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος και κατ' επέκτασιν ως Έλληνες εθνικιστές δεν αναγνωρίζουμε καμία απόφαση του νεοταξίτικου δικαστηρίου της Χάγης που δικαιώνει τους ανύπαρκτους των Σκοπίων να χρησιμοποιούν το ιερό όνομα της Μακεδονίας μας και να χαλκεύουν την ιστορία των Ελλήνων. Πρόκειται για μία απόφαση απόρροια της ασχετοσύνης και της ανικανότητας αυτών που από την ασφάλεια της βουλευτικής τους έδρας ασχολούνται με κάθε είδους θέματα πλην των συμφερόντων του Έθνους και της Πατρίδος. Δε δεχόμαστε αποφάσεις δικαστηρίων που καταδικάζουν πατριώτες που πολεμούν για το λαό τους. Δε δεχόμαστε πολύ απλά τις αποφάσεις ενός δικαστηρίου που οι αποφάσεις του τηρούνται επιλεκτικά, αφού στο παρελθόν τόσο το Ισραήλ, όσο και οι Η.Π.Α. αγνόησαν τις δυσμενείς για αυτούς αποφάσεις.

Τα λόγια αυτά είναι λόγια θυμού κι αποτέλεσμα μιας καταπάτησης του μόνου πράματος που μας έχει απομείνει. Εγερθείτε Έλληνες και Ελληνίδες. Εάν μας είχε απομείνει κάτι, αυτό ήταν η εθνική μας υπερηφάνεια. Πάνε να μας κλέψουν και την τελευταία ακτίνα του ήλιου. Ενός ήλιου που οι πρόγονοι μας είχαν χαράξει επάνω σε χρυσές λάρνακες και ασπίδες ματωμένες στα πεδία των μαχών. Να το ξέρουν καλά όμως. Με τα χέρια σταυρωμένα δε θα καθίσουμε. Δε θα καθίσουμε φρόνιμοι γιατί ακόμη και σήμερα είμαστε εμείς που ακούμε ξεκάθαρα τον καλπασμό της στρατιάς του Μεγάλου Αλεξάνδρου. Είμαστε εμείς αυτοί που ακούμε ξεκάθαρα το πύρινο κήρυγμα από άμβωνος του θρυλικού ιεράρχη Γερμανού Καραβαγγέλη. Είμαστε εμείς οι εθνικιστές που ακούμε τον Παύλο Μελά να φωνάζει "ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΜΙΤΑΤΖΗΔΕΣ" κι οι τουφεκιές να σχίζουν τους παγωμένους αγέρηδες, στα χιονισμένα βουνά που λίγα χρόνια αργότερα τα αετόπουλα του '12-'13 θα ελευθέρωναν. Είμαστε εμείς αυτοί που αγέρωχοι βρισκόμαστε στο μετερίζι αυτό για να πούμε και πάλι ένα και μόνο εμβατήριο με φωνή στεντόρεια. Τι άλλο μας έχει απομείνει αδέρφια εκτός από το ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ και τις αρβύλες του στρατού μας; 'Ηλθε επιτέλους η ώρα ο Θεός να βάλει το χέρι του και ο στρατός τις αρβύλες. Βοήθα Παναγιά μας Κυρά Δέσποινα κι εσύ Πατροκοσμά. Εμείς την απόφαση την πήραμε. Βοηθήστε μας να βαδίσουμε απελευθερωτές αυτή τη φορά ακόμη πιο ψηλά. Πιο ψηλά κι από το Μοναστήρι και τη Γευγελή και όπου υπάρχει έστω και ένας σκλαβωμένος αδελφός μας. Γιατί εμείς ποτέ δε λησμονήσαμε. Κύπρος-'Ηπειρος- Μακεδονία και πάλι Ελλάδα θα γράψει η ιστορία. Να είναι σίγουροι γι' αυτό οι Πηλιογούσηδες οι άτιμοι, οι οποίοι θα πληρώσουν και για την τελευταία προδοσία. Δεν υποχωρούμε σε τίποτα. Όλοι στους δρόμους. 'Ολοι στα οδοφράγματα. Όλοι στα άρματα. 'Ολοι στα οχυρά και όλοι στην αντεπίθεση. ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ- ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.