Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

Με αφορμή την υπερψήφιση της νέας δανειακής σύμβασης

"Και χορό τριγύρω σου θα στήσουν
  Με βιολιά και με ζουρνάδες...
  Γύφτοι, οβραίοι, αράπηδες,πασάδες."
  Κωστής Παλαμάς - Ο δωδεκάλογος του γύφτου
 
       Με πραγματικό πόνο ψυχής παρακολουθήσαμε την προηγούμενη εβδομάδα δύο απολύτως λυπηρά θεάματα. Από τη μία πλευρά θαυμάσαμε τους εθνοπατέρες να υπερψηφίζουν ένα λαοκτόνο μόρφωμα, κατ' ουσίαν ταφόπλακα της εθνικής μας ανεξαρτησίας και ακεραιότητος. Από την άλλη, το ιστορικό κέντρο των Αθηνών παραδωμένο αυτή τη φορά όχι στην εγκληματικότητα των αλλοδαπών μας φίλων, αλλά στις φλόγες. Στις φλόγες που προκάλεσε η ψευτοδημοκρατική αδιαφορία όσων εξέθρεψαν το άθλιο καθεστώς ατιμωρησίας και ασυλίας που απολαμβάνουν οι πάσης φύσεως αναρχοκομμουνιστές, στις τάξεις των οποίων έχουν εισέλθει και αμέτρητοι λαθραίοι εισβολείς-λαθρομετανάστες. Και τις επόμενες ημέρες με ακόμη μεγαλύτερο πόνο ψυχής είδαμε πάνω στα αποκαίδια τα παλιοσίδερα που απέμειναν από τον πνευματικό μόχθο σπουδαίων αρχιτεκτόνων, να περιμαζεύονται από χιλιάδες ΡΟΜΑ. Εικόνες ντροπής απλά.
       Το παρόν δελτίο τύπου αποτελεί το δημόσιο "Κατηγορώ" του Πατριωτικού Ελληνικού και άλλων Ελλήνων Εθνικιστών, το οποίο σαφώς και θα ήταν δριμύτερο κι από εκείνο του Εμίλ Ζολά, εάν φυσικά γυρίζαμε το χρόνο λίγες δεκαετίες πίσω. Θα απευθυνθούμε πρώτα στους ανθρώπους με τα πανάκριβα κοστούμια, τις παράλογες αμοιβές και τα πολυτελή οχήματα. Κύριοι βουλευτές του ΝΑΙ. Είστε υπεύθυνοι για το ότι εκπροσωπείτε δύο κόμματα (μαζί σας και αυτοί που παραιτήθησαν,αλλά κι εκείνοι που είπαν ΟΧΙ) υπεύθυνα για την κατάντια της πατρίδος μας. Τόσα χρόνια δεν μπορούσατε να δείτε και να καταλάβετε το πού θα οδηγούσε όλη αυτή η ασυδοσία, η κατασπατάληση και οι πελατειακές σας σχέσεις με τους προσκυνημένους ακολούθους σας; "Παληκάρια" διαγεγραμμένα του "ΟΧΙ", τόσο καιρό που βλέπατε τόσα αίσχη γιατί δε μιλούσατε; Τέλος, πάντων αυτή τη φορά φαίνεται ότι θα απαλλαγούμε από την παρουσία σας αφου τρεις στους τέσσερεις από τους ήδη υπάρχοντες βουλευτές του ΠΑ.ΣΟ.Κ. δεν πρόκειται να εκλεγούν. Οι υπόλοιποι της αστικής Ν.Δ. όπου κι αν αναζητήσουν πολιτική στέγη (είτε στη ΔΗ.ΣΥ., είτε στο ΛάΟς) δεν πρόκειται να εκλεγούν αφού τα συγκεκριμμένα κόμματα δεν πρόκειται να εισέλθουν στη βουλή. Καλά θα κάνετε λοιπόν κ. Ροντούλη να επανέλθετε κι εσείς στη Ν.Δ. όπως πρώην ομογάλακτοι σας, αλλά και πάλι θα είναι πολύ δύσκολο για εσάς να επανεκλεγείτε με τόσες λίγες ψήφους που λάβατε στις περασμένες εκλογές.
      Περνώντας στους "σκληροπυρηνικούς" αντιμνημονιακούς της αριστεράς και της καθόδου που οι περισσότεροι δε θυμούνται πότε κόλλησαν τα τελευταία τους ένσημα και το τι σημαίνει μεροκάματο, απευθύνουμε τα εξής. Κύριοι, με τα πούρα Αβάνας μπορείτε να καταδικάσετε ανοικτά και ξεκάθαρα αφήνοντας κατά μέρους τις πονηριές, τα όσα συνέβησαν στο κέντρο των Αθηνών, ζητώντας την παραδειγματική τιμωρία όσων συμμετείχαν στα επεισόδια; Αλήθεια συμπαθέστατη κυρία Διώτη με τις δεκάδες χιλιάδες ψηφοφότους που σας στήριξαν(μήπως όχι;) και  που τόσο κόπτεστε για τα δικαιώματα των λαθρομεταναστών ποια είναι η θέση σας; Τέλος πάντων οι αντιμνημονιακές σας θέσεις κύριοι του Κ.Κ.Ε. και των λοιπών παραφυάδων του (πρώην υποστηρικτές του Τσαουσέσκου και του αιμοσταγούς Στάλιν) κολλημένου σε μονοψήφια ποσοστά κόμματός σας, είναι ύποπτες και οι χειρισμοί τους οποίους ονειρεύεστε θα μπορούσαν να αποβούν καταστρεπτικοί. Μακάρι να ήταν κι εδώ Τασκένδη, αλλά δυστυχώς δεν είναι.
       Κλείνοντας καλούμε τους τοπικούς βουλευτές, δημάρχους, περιφερειάρχη και λοιπούς αιρετούς να ακολουθήσουν  το παράδειγμα Δύο δημάρχων της Ιταλίας, οι οποίοι προσφέρουν το μισθό τους στην Ελλάδα. Κύριοι και κυρίες που σε λίγο καιρό θα βγείτε προς άγρα ψήφων, περιμένουμε να δούμε αν θα ακολουθήσετε το παράδειγμά τους. Και κάτι ακόμη. Τώρα που το εθνικιστικό κίνημα φαίνεται να "νομιμοποιείται" και να εισέρχεται εντός του κοινοβουλίου, απλά ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ.

Σε εκδήλωση στην Πάτρα για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου

Σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου στην πόλη της Πάτρας και συγκεκριμένα στην πλατεία Βασιλίσσης Όλγας παρέστη εθνικιστικό κλιμάκιο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χάμο Αστέριο. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια της 98ης Επετείου Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου και διοργανώθηκε από τη Νεολαία Βορειοηπειρωτών Αχαίας (ΝΕ.Β.Α.) με συμμετοχή της φιλαρμονικής του Δήμου Πατρών.
 
          Η εισαγωγική ομιλία του προέδρου της ΝΕ.Β.Α., κ. Γκίνου Σταύρου, αναφέρθηκε στο ιστορικό πλαίσιο της 17ης Φεβρουαρίου του 1914, ημέρα ανακήρυξης της Αυτονόμου Ηπείρου. Στη συνέχεια απηύθυναν χαιρετισμούς ο πρόεδρος των Βετεράνων Αγωνιστών της Κύπρου, κ. Νίκος Αργυρόπουλος, η εκπρόσωπος της Ομόνοιας, κ. Ηλέκτρα Κική, εκπρόσωπος της Ενώσεως Χειμαριωτών Αθηνών, εκπρόσωπος του Ε.Ε.Μ.Μ., η εθνικιστική παράταξη Κυπρίων Φοιτητών Φλόγα Πατρών, καθώς και ο πρόεδρος του Π.Ε.Σ. , Χάμος Αστέριος.
          Ακολούθησε η κατάθεση στεφάνων στην οποία πέραν των προαναφερθέντων συμμετείχαν η 'Ενωση Βορειοηπειρωτών Αχαίας και ο Σύνδεσμος Μεσσηνίων Αχαίας. Να σημειωθεί ότι στην εκδήλωση παρέστη και ο πρώην Πρόξενος της Ελλάδος στην Κορυτσά, κ Θεόδωρος Οικονόμου - Καμαρινός και η Τ.Ο. Πατρών της Χρυσής Αυγής. Με το πέρας των πανηγυρικών εκδηλώσεων ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλης ενάντια στην άδικη φυλάκιση του Βορειοηπειρώτη αγωνιστή της Ομόνοιας, Ναούμ Ντίτσιου, ο οποίος κρατείται από τις παράνομες και κατοχικές αλβανικές αρχές. Η πορεία κατέληξε στο Σπίτι του Βορειοηπειρώτη όπου κόπηκε η πατροπαράδοτη Βασιλόπιτα και βραβεύτηκαν οι κύριοι Αργυρόπουλος Νίκος, Θεόδωρος Καμαρινός Οικονόμου και ο Ναούμ Ντίτσιος (την τιμητική πλακέτα παρέλαβε εκπρόσωπος της Ομόνοιας) για την προσφορά τους στους αγώνες του Έθνους. Να σημειωθεί τέλος ότι κατά τη διάρκεια της πορείας δεν έλειψαν οι μικροεντάσεις όταν κάποιοι αστοί και αστείοι καρνάβαλοι που παρακολουθούσαν τις καρναβαλικές εκδηλώσεις διαμαρτυρήθηκαν ότι τους χαλάσαμε τη φιέστα...  

Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Ο Π.Ε.Σ σε εκδήλωση για την αυτονομία της Βορείου Ηπείρου στην Πάτρα

Γνωστοποιείται ότι κλιμάκιο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον πρόεδρο Χάμο Αστέριο θα παραστεί στην ετήσια εκδήλωση της 98ης επετείου της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου η οποία θα λάβει χώρα στην Πάτρα, την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου και ώρα 11.00 π.μ. στην πλατεία Ελευθερία. Την εκδήλωση διοργανώνει η Νεολαία Βορειοηπειρωτών Αχαίας. Στο πλαίσιο της διοργάνωσης θα πραγματοποιηθούν ομιλίες και θα ακολουθήσει κατάθεση στεφάνων.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ- ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ

Για την επέτειο αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου

Η σημερινή ημέρα, η 14η του Φεβρουαρίου για εμάς τους εθνικιστές αποτελεί ημέρα μνήμης και ταυτόχρονα εθνικής υπερηφάνειας. Είναι μια από τις πολλές εθνικές μας εορτές, που οι ιθύνοντες φρόντισαν είτε να λησμονηθούν από τον  κοιμώμενο λαό, είτε τις αντικατέστησαν με γελοιότητες που μιλούν για γιορτές των ερωτευμένων και λοιπές αηδίες. Για εμάς η σημερινή ημέρα σημαίνει μόνο ένα. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.
       Ενάντια στο ρεύμα του ραγιαδισμού και του προσκυνήματος. Υπερήφανοι ως Έλληνες εθνικιστές συνεχίζουμε να διεκδικούμε όσα μας ανήκουν. Ενάντια στους ανιστόρητους "ιστορικούς" που διέγραψαν τους αγώνες των προγόνων μας στη γη του Βασιλέως Πύρρου, των ευεργετών, των διδασκάλων και των φλογερών ιεραρχών μας. Ενάντια στην ανόητη μάζα των τουρκοσίριαλ που αποχαυνωμένη εδώ και δεκαετίες αγνοούν το τι υφίστανται οι Έλληνες αδελφοί μας από τα απομεινάρια του Χότζα. Ενάντια στους προδότες μεγαλοδημοσιογράφους που σε κάθε ευκαιρία αναφέρονται στη Βόρειο 'Ηπειρό μας ως "Νότιο Αλβανία". Ενάντια στους δημοκράτες που βάπτισαν το Βορειοηπειρωτικό 'Επος του 1940 ως "αλβανικό έπος". Ενάντια σε αυτούς που βάπτισαν την ελληνική εθνότητα και πλειοψηφία σε μειονότητα.
       Ούτε εκατό χρόνια πιο πίσω, δηλαδή περίπου τρεις γενιές, μια φάλαγγα Ελλήνων αγωνιστών σήκωσε τα ντουφέκια και σημάδεψε τις αποφάσεις των τότε υποτιθέμενων μεγάλων δυνάμεων, αποδεικνύοντας περίτρανα πως όταν υπάρχει η ελληνική θέληση για αίμα κι ελευθερία τότε όλα κατορθώνονται. Στις 14 Φεβρουαρίου του 1914 η υπερήφανη σημαία της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου κυμάτιζε αγέρωχη εκεί που λίγα χρόνια αργότερα οι πολεμικές ιαχές για αέρα θα αντηχούσαν το ΟΧΙ του Εθνάρχη Ιωάννου Μεταξά. 
       Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος χαιρετίζει τη σημερινή επέτειο και δηλώνει ότι πάγια θέση του είναι η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας και η άμεση απομάκρυνση των παρανόμων αλβανικών δυνάμεων κατοχής. Ειδάλλως η ελληνική πολιτεία φέρει ακέραια την υποχρέωση να προχωρήσει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις έως την απελευθέρωση των εδαφών που οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας συνεχίζουν να μιλούν, να σκέφτονται και να πράττουν βάσει των επιταγών του ελληνικού τους αίματος.
               
                            ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.  
                           ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τετάρτη 8 Φεβρουαρίου 2012

Ευχετήριες ανακοινώσεις

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟ Δ.Σ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ ΣΤΗΝ ΖΩΗ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΡΟΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΝΑ ΑΞΙΟ ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΟ.




Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΥΧΟΝΤΑΙ ΣΤΟΝ ΕΚΔΟΤΗ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΟΣ ΣΤΟΧΟΣ ΣΑΒΒΑ ΧΑΤΖΗΠΑΡΑΣΚΕΥΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΡΗ ΠΟΥ ΕΦΕΡΕ Η ΣΥΖΥΓΟΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΡΙΝ 2 ΜΕΡΕΣ ΝΑ ΤΟΥ ΖΗΣΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΛΗ ΤΥΧΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΑΞΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ.