Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΕ ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.,Ε.Ε.Κ., ΑΝΤΙΡΑΤΣΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ, ΣΥΛΛΟΓΟ ΦΟΙΤΗΤΩΝ ΒΙΟΧΗΜΕΙΑΣ

Την περασμένη εβδομάδα με μεγάλη μας έκπληξη παρακολουθήσαμε μία συγκροτημένη επίθεση δια του τύπου και μέσω διαφόρων ιστοσελίδων και ιστολογίων, μία συγκροτημένη επίθεση εναντίον του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από διάφορες οργανώσεις σφραγίδα, οι οποίες ένωσαν τα βέλη τους με σκοπό να αντιμετωπίσουν τον Πατριωτικό Σύνδεσμο ως επαναστάτες του διαδικτύου και του καναπέ. Μέσω της παρούσης απαντητικής επιστολής θα επιχειρήσουμε να δώσουμε λύση στα προβλήματά τους, χωρίς το παραμικρό ίχνος εμπάθειας, πάντα στα πλαίσια της κατανόησης και των ανθρωπιστικών ιδεών που διακρίνουν εμάς τους εθνικιστές.
       Ας ξεκινήσουμε από την αγαπημένη μας ( καθώς και αγαπημένη των λαθρομεταναστών) ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. με τους πολυάριθμους εκ Τασκένδης παλινοστούντες και άλλους εργατοπατέρες με πλούσιες γενιάδες. Αγαπητοί σύντροφοι πραγματικά δεν μπορούμε να κατανοήσουμε δύο πράγματα. Αφ' ενός μεν το μένος σας εναντίον του Συνδέσμου, αφ' ετέρου δε την απειλή των ελευθεριών σας που βλέπετε στο πρόσωπό μας. Θα μπορούσατε να μας πληροφορήσετε για το ποιες είδους ελευθερίες σας είναι αυτές που απειλούνται; Εμείς πάντως δε φέρουμε καμία ευθύνη ούτε για την ανεργία που μαστίζει τη χώρα μας, ούτε για την εγκληματικότητα των λαθρομεταναστών, ούτε για την Τρόικα, ούτε για το Δ.Ν.Τ. Σας ενόχλησε το ότι οργανώνουμε πορείες για τη Βόρειο 'Ηπειρο και την Κύπρο και δεν ασχολούμεθα με καταλήψεις και απεργίες. Εάν όμως κάναμε κανένα αντιρατσιστικό φεστιβάλ ή καμία πορειούλα για την Παλαιστίνη με τραπεζομάντιλα στο λαιμό,μαινόμενοι κατά του Ισραήλ,  τότε όλα θα ήταν εντάξει;Ως άνθρωποι που γνωρίζουμε το τι θα πει πόνος και δυστυχία κατανοούμε πλήρως τα προβλήματά σας. Κατανοούμε τη νοσταλγία που νιώθετε για την Τασκένδη, αλλά δυστυχώς προς το παρόν δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα για αυτό. Αύριο ίσως. Και κάτι τελευταίο γιατί κατηγορείτε εμάς ως νοσταλγούς του Χίτλερ; Εσείς δεν κάνατε πόσες πορείες εναντίον του Ισραήλ τότε με τις βαρκούλες για τη Γάζα;
       Αναφορικά με τους υπόλοιπους, θα σας περιορίσουμε σε μία παράγραφο διότι όλοι μαζί ανά την ελλαδική επικράτεια μετά βίας θα συμπληρώνατε ενδεκάδα. Φίλες και φίλοι της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας, του Ε.Ε.Κ. (αλήθεια υπάρχουν ακόμη άνθρωποι που ασχολούνται με τον Τρότσκι;) και φοιτητές (αιώνιοι;) του τμήματος Βιοχημείας. Γράψατε ότι συχνά-πυκνά παρελαύνουμε με λοστούς στα χέρια και λοιπά ψεύδη. Γιατί δε μας φωτογραφίζετε μία φορά και μετά να μας καταγγείλετε και να μας ξεμπροστιάσετε στον τοπικό τύπο; Μήπως είδατε κανένα από τα μέλη μας σε καμία οικοδομή και το παρεξηγήσατε; 'Οπως γνωρίζετε η πλειοψηφία των εθνικιστών είναι άνθρωποι του μόχθου και του μεροκάματου. Τυχαίνει λοιπόν στις οικοδομές να κρατούν και κανένα λοστό εν αντιθέσει με πολλούς  υποστηρικτές των ιδεών σας που κρατούν σύριγγες ( για ιατρική χρήση εννοούμε μη μας παρεξηγείτε). Σε καμία περίπτωση δεν έχουμε κάτι μαζί σας. Εξ άλλου και στο παρελθόν έχουμε εκφράσει δημόσια τη συμπάθειά μας προς εσάς τους ανθρώπους μιας ανωτέρας πνευματικής στάθμης και δεν πιστεύουμε ότι θα πρέπει να αποκοπείτε από το κοινωνικό σύνολο. Αντιθέτως ελπίζουμε να σας δοθεί η ευκαιρία να συμβάλετε δια της εργασίας σας (είτε στην εθνική οδοποιία,είτε οπουδήποτε αλλού) στη γενική πρόοδο και ευημερία του έθνους. Κύριοι καλής σας ημέρα.