Τρίτη 12 Φεβρουαρίου 2013

ΚΟΙΝΟ Δ.Τ. ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΩΝ ΚΙΝΗΣΕΩΝ ΤΗΣ 10 ΦΕΒ. 2013

Με αφορμή διάφορα γεγονότα που έλαβαν χώρα τις τελευταίες ημέρες και την αναπάντεχα μεγάλη συμπαράσταση και παρότρυνση για συνέχιση του έργου μας, θέλουμε να ενημερώσουμε όλους αυτούς που αισθάνονται και είναι πραγματικοί Έλληνες, σε ό,τι αφορά στις Αρχές και τις Αξίες μας.
Οι Πατριωτικές Κινήσεις - Οργανώσεις, είναι Σύλλογοι οι οποίοι δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με κανένα από τα Πολιτικά Κόμματα και όλες τις παραφυάδες τους.
Για εμάς, θεωρείται δεδομένο ότι τα Πολιτικά Κόμματα, σε όλη τη διάρκεια της μεταπολίτευσης, λειτούργησαν ταυτιζόμενα πλήρως με τη διαπλοκή, τη διαφθορά, την ανικανότητα (σε ύποπτο βαθμό) και σε βάρος πάντα του Ελληνικού λαού, τον οποίον εξαπάτησαν κατ’ επανάληψη και συνεχίζουν μέχρι και σήμερα να εξαπατούν, παραγράφοντας εγκληματικές πράξεις των ανθρωποειδών μελών ή συνεταίρων τους και αθωώνοντας κλέφτες και λωποδύτες του κοινού ποινικού δικαίου προς ίδιον όφελος ή όφελος των εντολέων τους.
Έχουν μετατρέψει επίσημα και απροκάλυπτα το Δημοκρατικό Πολίτευμα της Χώρας σε Τυραννία (ρήση των Αρχαίων Ελλήνων «η διεφθαρμένη Δημοκρατία είναι Τυραννία») και θα πρέπει να γνωρίζουν και τη ρήση του Ρήγα Φεραίου ο οποίος έγραφε: «Όταν η διοίκησης βιάζει, αθετεί, καταφρονεί τα δίκαια του λαού και δεν εισακούει τα παράπονά του, το να κάμει τότε ο λαός ή κάθε μέρος του λαού επανάστασιν, είναι το πλέον ιερόν από όλα τα δίκαιά του και το πλέον απαραίτητο από όλα τα χρέη του...»
Ως Πατριωτικές Κινήσεις έχουμε σκοπό και στόχο (όπως σαφέστατα διατυπώνεται στα αντίστοιχα καταστατικά ίδρυσής μας), την καλλιέργεια και αφύπνιση της Εθνικής Αγωνιστικής Πατριωτικής συνείδησης, την έρευνα και προβολή θεμάτων που αφορούν στην Ιστορία, την Παράδοση και τις Αξίες του Ελληνισμού. Επίσης πέραν της παραπάνω Πατριωτικής μας δράσης, η προσπάθεια και η δράση μας επεκτείνεται σε κοινωνικούς τομείς, σε τομείς εθελοντισμού, όπως συλλογή τροφίμων για άπορες Ελληνικές οικογένειες, αιμοδοσία, καθαρισμούς ακτών, δασών, συμμετοχή σε κατάσβεση πυρκαγιών και αντιμετώπιση θεομηνιών.
Στο πολύ μικρό χρονικό διάστημα που λειτουργούμε (δύο χρόνια κατά τόπους), έχουμε πραγματοποιήσει πλείστες δράσεις και εκδηλώσεις και πάντοτε, σε όλους τους τομείς της δραστηριότητάς μας, λειτουργούμε ανεξάρτητα, αλλά με πνεύμα σύμπνοιας, αλληλοβοήθειας και αμοιβαίας κατανόησης και σεβασμού.

Αγαπητοί/ές Πατριώτες/ισσες.

Οι Πατριωτικές κινήσεις, είμαστε το μόνο κομμάτι της Ελληνικής κοινωνίας που δημιουργεί σύγκρυο και φόβο στο διεφθαρμένο σύστημα εξουσίας διότι παρά τις απέλπιδες προσπάθειές του δε μπορεί να μας ελέγξει.
Είμαστε απέναντι στο σύστημα αυτό και σε όλα τα Πολιτικά Κόμματα που εξαφάνισαν τις Αξίες και τα Ιδανικά της Φυλής μας.
Είμαστε αποφασισμένοι.
Είμαστε Ελεύθεροι Έλληνες.
Είμαστε αυτοί, που μας ελέγχει και μας καθοδηγεί μόνο η Ελληνική συνείδηση, η έννοια της Πατρίδας και του Ελληνικού Έθνους.
Είμαστε κοντά στον κάθε Έλληνα και απέναντι στον κάθε ανθέλληνα, όσο ψηλά και αν βρίσκεται αυτός.
Είμαστε δίπλα σου, τώρα που η Πατρίδα πουλήθηκε από τις γνωστές οικογένειες πολιτικών, επιχειρηματιών, εκδοτών κλπ.
Εμείς δε θα την αφήσουμε έρμαιο, στο μένος των Ιερόσυλων, να την σκυλεύουν χωρίς έλεος και χωρίς τελειωμό.
Η Πατρίδα θα ανακαταληφθεί και θα αποδοθεί η δικαιοσύνη την οποία ο Ελληνικός λαός έπαυσε να βιώνει από δεκαετίες.
ΕΛΕΥΘΕΡΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΑΤΡΙΩΤΗ!
ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ.
ΕΜΕΙΣ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ.
ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ ΑΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ.

ΝΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΠΑΝΤΑ!
ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΔΕ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ,
ΤΟ ΔΑΝΕΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ


ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΑΒΑΛΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΡΑΜΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΛΑΡΙΣΑΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΚΙΝΗΣΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ
ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΠΟΛΙΤΩΝ ΞΑΝΘΗΣ
ΕΘΝΙΚΑ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ
ΕΘΝΙΚΗ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ