Πέμπτη 2 Μαΐου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΙΚΕΙΜΕΝΗ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΩΝ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος εκφράζει την οργή και την αγανάκτησή του, αναφορικά με την επικείμενη και εντόνως φημολογούμενη κατάργηση στρατοπέδων του Ελληνικού Στρατού, καθώς και των Α' και Β' Σωμάτων Στρατού. Ο αριθμός των υπό κατάργηση εμπέδων ανέρχεται στα περίπου πενήντα, γεγονός που υπονομεύει σαφέστατα την εθνική μας ασφάλεια και εδαφική ακεραιότητα.
Σε καμία περίπτωση το πρόσχημα περί οικονομικής στενότητος και εξασφάλισης πόρων για το ελληνικό δημόσιο, δεν μπορεί να δικαιολογήσει κινήσεις και αποφάσεις που μόνον ως μειοδοτικές μπορούν να χαρακτηριστούν, αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι η Ελλάς βάλλεται και απειλείται από παντού. Εάν οτιδήποτε από τα όσα τραγικά φημολογούνται πραγματοποιηθεί, για εμάς οι υπεύθυνοι θα θεωρούνται εθνοπροδότες και θα κληθούν να λογοδοτήσουν ενώπιον του ελληνικού Έθνους, όταν συγκροτηθεί μια πραγματικά εθνοκεντρική κυβέρνηση. Πλέον λυπηρό ότι όλα αυτά γίνονται από έναν υποτιθέμενα δεξιό πρωθυπουργό, ο οποίος συζητά πράματα τα οποία ούτε οι αριστεροί δε θα τολμούσαν να εκφράσουν.
Κρίνουμε ότι η εθνική μας κυριαρχία με εντολή της κατοχικής διακυβέρνησης της τρόικα έχει πια χαθεί τόσο σε αμυντικά θέματα, όσο και σε άλλα ζητήματα τα οποία άπτονται της καθημερινότητας των Ελλήνων. Είναι επιτακτική ανάγκη οι πολίτες να αντιδράσουν ακόμη πιο δυναμικά στο ξεπούλημα της Πατρίδος και να βρίσκονται διαρκώς σε εγρήγορση για την όσο το δυνατόν ταχύτερη αποτίναξη του ζυγού των ξένων και εγχώριων βασανιστών μας.
Για όλα τα παραπάνω θα θέλαμε την ειλικρινή γνώμη των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων, αλλά και των Ενώσεων των Αποστράτων οι οποίοι για το μοναδικό πράγμα που διαμαρτύρονται είναι οι μειώσεις των συντάξεών τους. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τονίζει προς κάθε κατεύθυνση να μην αποπειραθεί κανείς να θέσει σε κίνδυνο την ακεραιότητα του Ιερού Σώματος της Πατρίδος.

ΖΗΤΩ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ
ΛΑΟΣ - ΣΤΡΑΤΟΣ - ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ