Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λαρίσης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με θέμα το διεθνή Σιωνισμό, αφού εκατό και πλέον Πατριώτες και Εθνικιστές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, αφού παρουσίασε τους καλεσμένους και κεντρικούς ομιλητές, Πάλμο Γεώργιο και Ησαΐα Κωνσταντινίδη, εξήρε το θάρρος όσων παρέστησαν στην εκδήλωση εν μέσω διώξεων στον ευρύτερο χώρο και του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα από την κεντρική εξουσία, αλλά και από τα Μ.Μ.Ε. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δίδει γη και ύδωρ στους Σιωνιστές, στο ταξίδι που έκανε στην Αμερική πρώτα επισκέφτηκε το Παγκόσμιο Εβραικό Συμβούλιο και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Ισραήλ, όπου προφανώς θα λάβει περαιτέρω εντολές. Τέλος, να σημειωθεί ότι κάλεσε όλους τους Εθνικιστές να μη φοβούνται στις δύσκολες αυτές ημέρες και τόνισε πως με ενότητα και ομοψυχία θα νικήσουμε.
       Στη συνέχεια ο συγγραφέας και συνεργάτης της εφημερίδος ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ), Ησαΐας Κωνσταντινίδης, έπειτα από μία σύντομη αναφορά στα τεκταινόμενα που αφορούν ολόκληρη τη Μεσόγειο θάλασσα και τις χώρες που βρέχονται από αυτή, ανέλυσε τη θεωρία του Σιωνισμού διαχωρίζοντάς την από το εβραϊκό έθνος, ενώ ενημέρωσε τους παρισταμένους ότι ο Ο.Η.Ε. το 1975 καταδίκασε τις ιδέες του Σιωνισμού, ως ρατσιστικές.
      Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο έτερος ομιλητής, Πάλμος Γεώργιος, ο οποίος έκανε μία εκτενή αναφορά στο έτος κλειδί, το 1897, οπότε και πάρθηκε η απόφαση για τη δημιουργία των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών,σε συνδυασμό με τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική οικονομία η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε σιωνιστικά κεφάλαια. Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Σιωνισμός έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την Μικρασιατική καταστροφή, για τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη του 1955 και για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.Η εκδήλωση όπως συμβαίνει πάντα έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο!