Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου 2014

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΟΥ ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΛΦΟΠΟΙΗΣΗΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ

Τα μέλη και η διοίκηση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου μέσω του παρόντος δελτίου Τύπου, επιθυμούν να εκφράσουν την οργή και την αγανάκτηση τους σχετικά με τις προθέσεις του νεοεκλεγέντος δημάρχου, κ. Αθανασίου Νασιακόπουλου, ο οποίος εξέφρασε την επιθυμία να συνεχίσει τα όσα ο προκάτοχός του, Ρίζος Κομήτσας, είχε αρχίσει ως επικεφαλής του τότε Δήμου Νίκαιας και δη την υποτιθέμενη αδελφοποίηση του προαναφερθέντος δήμου με την κατεχόμενη από τους Τούρκους πόλη της Νίκαιας (Ιζνίκ όπως την ονόμασαν οι καλοί μας γείτονες).
       Πέραν του απαράδεκτου του γεγονότος ότι κάποιος δέχεται να είναι δήμαρχος ή ακόμη και να συμμετέχει ως υποψήφιος σε ένα δήμο με τουρκική ονομασία, με τη δικαιολογία ότι  ο όρος Κιλελέρ αποτελεί ιστορική μνεία προς τους κολίγους που επί τετρακόσια χρόνια προσκυνούσαν ως γνήσιοι ραγιάδες του κάμπου την άτιμη την τουρκιά και θυμήθηκαν αργότερα να ξεσηκωθούν στους γαιοκτήμονες (και καλώς έπραξαν), οι Έλληνες εθνικιστές δεσμεύονται ότι με το σχηματισμό εθνικής κυβερνήσεως θα απαγορευθεί δια ροπάλου και με συνοπτικές διαδικασίες ακόμη και η παραμικρή αναφορά σε τοπωνύμια τουρκικής προελεύσεως τα οποία θυμίζουν στον ελληνικό λαό τα χρόνια της σκλαβιάς και της φοβέρας.
       Επανερχόμενοι στο θέμα του κ. Νασιακόπουλου, ο οποίος τον ελάχιστο χαρακτηρισμό που μπορεί να λάβει είναι εκείνος του απαράδεκτου, σε μια προσπάθεια να αποδείξει στους Έλληνες ότι και οι δεξιοί της ελαφροδεξιάς (Ν.Δ.) και οι σοσιαλιστές με τις δεξιές τσέπες πλέον, έπειτα από δεκαετίες σοσιαλιστικών κυβερνήσεων του ΠΑ.ΣΟ.Κ., είναι ακριβώς ίδιοι και σε τίποτα δε διαφέρουν. Χρέος του κάθε εθνικώς σκεπτόμενου δημότη  Κυψέλης (επιμένουμε στην ελληνική του ονομασία) είναι να καταγγείλει την όποια πρόθεση του κ. Νασιακόπουλου να αναθερμάνει το τραγικότατο λάθος του πρώην μεγαλοσχήμονος της συγκεκριμένης αγροτικής περιοχής. Μήπως ο κ. Νασιακόπουλος με την εν λόγω κίνησή του βολιδοσκοπεί εμπορικά την κατεχόμενη πόλη της Νίκαιας με σκοπό να πουλήσει κανένα αυτοκίνητο παραπάνω;
       Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, έστω και την υστάτη καλεί τον κ. Αθ. Νασιακόπουλο να καταγγείλει την προ ετών συμφωνία αδελφοποιήσεως με τους Μογγόλους και να  την πετάξει στον κάλαθο των αχρήστων. Κάποιοι θα θυμούνται πολύ καλά ότι ο Πατριωτικός Σύνδεσμος είχε αντιδράσει και τότε δυναμικά με την παρουσία Εθνικιστών στη Νίκαια διαφωνώντας διότι καμία ελληνοτουρκική φιλία δεν μπορεί να υπάρξει όσο στη Μεγαλόννησό μας συνεχίζεται η παράνομη τουρκική κατοχή. Όσο οι Έλληνες της Πόλης καταπιέζονται από τον κατακτητή. Όσο η Μεγάλη Εκκλησιά μας, η Αγια Σοφιά παραμένει μολυσμένη από τους μιναρέδες των απίστων και τα σχολεία μας στην Ίμβρο και την Τένεδο φέρουν το παλιόπανο των τουρκαλάδων. Όσο οι αγνοούμενοι του 1974 δεν επιστρέφουν στις οικογένειές τους και μέχρι οι τρεις Ήρωες των Ιμίων να βρούνε τη δικαίωση που τους αρμόζει, οι Έλληνες εθνικιστές θα φτύνουμε κατάμουτρα κάθε είδους συμφωνία με το βάρβαρο κατακτητή. 
       Κλείνοντας απευθυνόμαστε ευθέως στον κ. Νασιακόπουλο, καλώντας τον να σταματήσει την καραμέλα περί φιλίας των λαών και τις λοιπές αοριστολογίες. Οι λαοί είναι αυτοί που εκλέγουν τις κυβερνήσεις όπως κι εδώ στην Ελλάδα εκλέγουν αυτούς που δεν πρέπει, έτσι και στην Τουρκία ο λαός (ο Θεός να τους κάνει λαό) εκλέγει εκείνους που δε θα διστάσουν αύριο να αιματοκυλήσουν τη Θράκη και το Αιγαίο μας. Αυτά προς το παρόν κ. Νασιακόπουλε κι ελπίζουμε να αναθεωρήσετε ταχέως.