Σάββατο 22 Αυγούστου 2015

ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΤΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΣΤΟΝ ΤΥΡΝΑΒΟ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΚΟΥ ΔΙΟΙΚΗΤΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΞΕΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

Απροειδοποίητη παράσταση διαμαρτυρίας εναντίον της ΝΑΤΟϊκής παρουσίας στην Πατρίδα μας, πραγματοποίησαν μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» την Πέμπτη 20 Αυγούστου τ.έ. στον Τύρναβο και την Λάρισα. Η γεμάτη ζέση παρέμβαση των μελών του ΠΕΣ πραγματοποιήθηκε κατ’ αρχάς έξω από το Στρατόπεδο Σχοινά, στο οποίο εδρεύει, ως μη ώφειλε, η διοίκηση της λεγομένης Ταξιαρχίας Νοτιο-Ανατολικής Ευρώπης (South-Eastern European Brigade – SEEBRIG) του ΝΑΤΟ, την ώρα (6 μ.μ.) που γινόταν η τελετή παραδόσεως-παραλαβής από τον ένα μογγόλο διοικητή (Χακάν Εσέρ) στον άλλο (Νουμάν Γεντιλγινίζ). Παρεμπιπτόντως, ο νέος ταξίαρχος φέρεται γεννηθείς στα κατεχόμενα Κοτύωρα του Πόντου. Ως γνωστόν, στην εν λόγω ταξιαρχία, η οποία αναμένεται, ευτυχώς, να μετεγκατασταθεί στην Βουλγαρία το 2017, υπηρετεί στρατιωτικό προσωπικό από τα «συμμαχικά» κράτη της Χερσονήσου του Αίμου (Ελλάδα, Αλβανία, Σκόπια, Βουλγαρία και Ρουμανία).
Στην άκοσμο τελετή παρέστησαν: ο ΣΥΡΙΖΑίος υφυπουργός Εθνικής Αμύνης Νίκος Τόσκας, ο οποίος συνεχάρη πρώτος - πρώτος τον τούρκο νατοϊκό ταξίαρχο, μαζί με τους υφυπουργούς Αμύνης Αλβανίας, Βουλγαρίας και Ρουμανίας, τον τούρκο υποπρόξενο Θεσσαλονίκης, τον πρέσβυ των Σκοπίων και άλλους μπαλκάν «επισήμους».
Τα μέλη τα ΠΕΣ, αγνοώντας την συνήθη για άλλους θερινή ραστώνη, την ανούσια εκλογολογία, και παρά τον καύσωνα, έδωσαν δυναμικό παρών με το πανώ και τα συνθήματά τους, όχι μόνο έξω από το Στρατόπεδο Σχοινιά στον Τύρναβο, αλλά και 2 ώρες αργότερα, έξωθεν του ξενοδοχείου Imperial στην Λάρισα, όπου οι «επίσημοι» προσήλθαν να παρακαθήσουν σε δείπνο. Σημειωτέον, ότι τον δυναμικό όμιλο του ΠΕΣ συνεπλήρωσαν τα μέλη του αδελφού σωματείου του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Μονάχου Χριστόφορος Θεοδωρίδης (πρόεδρος) και Άκης Πατούλιας (γραμματέας), οίτινες ευρίσκονται εν αδεία στην Ελλάδα, αλλά δεν ελησμόνησαν το πατριωτικό τους καθήκον.
Μάλιστα, η Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης φάνηκε πως αιφνιδιάστηκε διττώς γιατί υπάρχουν Έλληνες που δεν λογαριάζουν την άνεσή τους, ούτε έχασαν την ευψυχία και την παρρησία τους. Στην αρχή, ο επι κεφαλής των αστυνομικών ζήτησε εχθρικώ τω τρόπω να σταματήσει η εκφώνηση συνθημάτων (!). Φυσικά, η παράλογη αξίωση δεν έγινε σεβαστή, καθότι όπως του διευκρίνισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Αστέριος Χάμος, α) δεν πήγαμε για εκδρομή αλλά για να διαμαρτυρηθούμε και β) διότι έχουμε ακόμη «δημοκρατία». Εν συνεχεία, προσπαθώντας να παραπλανήσει τα μέλη του Συνδέσμου, ο επι κεφαλής της εκεί αστυνομικής δυνάμεως παρότρυνε τα μέλη του ΠΕΣ να αποχωρήσουν από τον Τύρναβο οίκαδε διότι δήθεν το δείπνο θα γινόταν εντός του Στρατοπέδου, ενώ οι πληροφορίες μας ήταν για πολυτελές ξενοδοχείο στην Λάρισα, όπως και έγινε. Συνιστούμε στους κ.κ. αστυνομικούς να μη μεταχειρίζονται τέτοια παιδαριώδη ψέμματα, διότι χάνουν την αξιοπιστία τους.
Ως γνήσιοι Έλληνες εθνικιστές, επαναλάβαμε στεντορεία τη φωνή την πάγια, αδιαπραγμάτευτη θέση μας για έξοδο της χώρας από την αμερικανο-σιωνιστική εταιρεία δολοφόνων του ΝΑΤΟ. Η Ελλάς πρέπει να είναι ανεξάρτητο εθνικό κράτος και όχι προτεκτοράτο κανενός. Τα Στρατόπεδα και οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις δέον να τίθενται στην υπηρεσία των ελευθέρων και αλυτρώτων Ελλήνων και μόνον.
Η ροζ Αριστερά (ΣΥ.ΡΙΖ.Α.), ακολουθώντας τα ίχνη του λαοπλάνου Αν. Παπανδρέου με τον... νυοστό γύρο συνομιλιών για τις βάσεις, απέδειξε ότι είναι πειθήνιο ανδρείκελο των ξένων δυνάμεων, που θέλουν την χώρα μας ΝΑΤΟϊκή μπανανία. Να τον χαίρονται τον «σύντροφο» Τόσκα οι «σύντροφοί» του. Τον είδαμε να σφίγγει δουλικά το χέρι και να υποβάλει τα σέβη του στον νατοϊκό εφέντη. Δεν ξέρουμε αν τον ευχαρίστησε κιόλας για τα στίφη των αμέτρητων μωαμεθανών λαθρομεταναστών-εισβολέων που μας προωθεί καθημερινά η «φίλη και σύμμαχος» χώρα του.
Το αμετροεπές ΚΚΕ, που άλλοτε παρίστανε την εμπροσθοφυλακή κατά του «ιμπεριαλισμού» πού εξαφανίστηκε; Δεν βλέπει τις εχθρικές ξένες δυνάμεις που στρατοπεδεύουν εντός της εθνικής μας επικρατείας; Ίσως πάλι να μην συμφωνεί που τα παιδιά του Ελληνικού Λαού αντί να φυλάνε τα ελληνικά σύνορα φυλάνε το... Αφγανιστάν, αλλά πού να τρέχουν τώρα καλοκαιριάτικα και ν’ αφήνουν τα μπάνια στην μέση οι κουκουέδες;
Έτεροι τινές, κατά δήλωσίν των εθνικιστές, ας εννοήσουν επί τέλους ότι είναι άλλο πράγμα η τιμή και η ανδρεία και άλλο οι αμπελοσοφίες από κοινωνικών δικτύων ή η συγκομιδή κυάμων ( = κουκιών).
Τα συνθήματά μας, που δόνησαν την ατμόσφαιρα σε Τύρναβο και Λάρισα, φτάνοντας και στ’ αυτιά των εγχώριων λακέδων του Βορειο-Ατλαντικού Συμφώνου και των διερχομένων πολιτών, εμπερικλείουν την αλήθεια και την μόνη πρόταση περί του πρακτέου. ΜΑΣΩΝΟΙ, ΠΡΟΔΟΤΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. ΝΑΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ.