Πέμπτη 14 Δεκεμβρίου 2017

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΙΜΕΛΕΣ ΕΦΕΤΕΙΟ ΛΑΡΙΣΗΣ

Αθωώθηκε σήμερα ομοφώνα ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Χάμος Αστέριος από το τριμελές εφετείο Λαρίσης.
Η δικαιοσύνη και αυτή τη φορά μίλησε και στάθηκε στο ύψος της όπως συνέβη και στην Κομοτηνή τον περασμένο Ιανουάριο όπου και εκεί ο Πρόεδρος μας αθωώθηκε.
Η άδικη κατηγορία που είχε φορτώσει στον Πρόεδρό μας η Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης στις 18 Απριλίου του 2010 ήταν για Στάση και υποκίνηση επεισοδίων.

Στις 18 Απριλίου του 2010 ο Σύνδεσμος μας είχε πραγματοποιήσει εκδήλωση για την επέτειο του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α.  στην Λάρισα. Εκείνη την ημέρα είχαν πραγματοποιήσει και οι μπαχαλάκηδες (αναρχικοί) αντισυγκέντρωση σε άλλο μέρος.
Η Αστυνομική Διεύθυνση Λαρίσης επέτρεψε τους αναρχικούς να πραγματοποιήσουν την αντισυγκέντρωση και συγχρόνως να κάνουν και πορεία, ενώ απαγόρευσε στον Σύνδεσμο μας να κάνει την νόμιμη πορεία που είχε προγραμματίσει.

Εμείς για τον λόγο αυτό διαμαρτυρηθήκαμε έντονα  και προσπαθήσαμε να κάνουμε πορεία σε άλλο μέρος από αυτό που ήτανε οι μπαχαλάκηδες με αποτέλεσμα να μας πετάξουν χημικά και ο Πρόεδρος μας να συλληφθεί και την άλλη μέρα να πάει στο αυτόφωρο με τις κατηγορίες που αναφέραμε παραπάνω όπου ευτυχώς όμως ορίστηκε τακτική δικάσιμος.
Ύστερα από πολλές αναβολές η δίκη τελικώς διεξήχθη στις 28 Μαΐου του 2015 όπου του επιβλήθηκε ποινή 2 χρόνια με τριετή αναστολή.
 Στην συνέχεια έγινε έφεση η οποία σήμερα είχε αίσιο τέλος αφού το δικαστήριο αθώωσε πανηγυρικά τον Πρόεδρο μας προς απογοήτευση της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λαρίσης.

Ο Πρόεδρος μας ανακουφισμένος από την αθωωτική απόφαση, η Τρίτη κατά σειρά, δήλωσε ενώπιων των δικαστών ότι υπάρχει Θεός και βλέπει, ενώ τα μέλη του Συνδέσμου που ήρθαν για συμπαράσταση ξέσπασαν σε χειροκρότημα.

Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα με περισσότερο ζήλο από ποτέ για τα δίκαια του Ελληνισμού και της Ορθοδοξίας όσα δικαστήρια και να κάνουν εις βάρος μας.
Τέλος θέλουμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους βρέθηκαν στην δίκη αλλά και σε όσους θέλησαν να ενημερωθούν τηλεφωνικά για την έκβαση της.