Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ

Σε εκδήλωση που έγινε στην Λάρισα το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου σε οικογενειακό κέντρο «Λιμανάκι» για τα προβλήματα που απασχολούν τα αδέρφια μας στην Βόρειο Ήπειρο και γενικότερα τους Βορειοηπειρώτες που βρίσκονται και στον Ελλαδικό χώρο, έδωσαν το παρών μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χάμο Αστέριο.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ» και είχε ως ομιλητή τον Πρόεδρο της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά ο οποίος έκανε μια αναφορά για το τι πρεσβεύει η ομόνοια και για τα προβλήματα που απασχολούν τους αδελφούς μας στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο.
Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία όπως είπε είναι ότι έχει μείνει μόνο το 13% των Ελλήνων αφού το υπόλοιπο 87 βρίσκεται στην μητέρα Ελλάδα.

Σε ερώτηση που του έγινε από τον Πρόεδρο μας εάν συμφωνεί με αυτονομία ή ένωση με την μητέρα Ελλάδα, η οποία είναι και πάγια τακτική του Συνδέσμου μας απέφυγε επιμελώς να απαντήσει, πράγμα που προξένησε εντύπωση σε εμάς αλλά και σε άλλους παρευρισκομένους.


Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο επίτιμος Πρόεδρος του ΠΥΡΡΟΥ Μπόρος Οδυσσέας, ο εκδότης του περιοδικού «ΑΦΥΠΝΗΣΗ» Νάρης Αλέξανδρος και ο πρώην αντιδήμαρχος και νύν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων Καλαμπαλίκης Κωνσταντίνος.