Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2017

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΟΥΝΕΛΑΣ

Έφυγε από την ζωή και σε ηλικία 70 ετών το βράδυ της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου αρχικά από γαστρορραγία και ύστερα από ανακοπή καρδιάς το ιστορικό πρόσωπο, υπίλαρχος τότε και Διοικητής του άρματος που γκρέμισε την πύλη του πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 χωρίς να συμβεί το παραμικρό απεγκλωβίζοντας τους φοιτητές προκειμένου να βγούνε έξω.

Ο Μιχάλης Γουνελάς ο οποίος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Σύνδεσμό μας και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρο, αφού είχαν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις στην Αθήνα μαζί του, ήταν ένας αξιαγάπητος και καλοσυνάτος άνθρωπος, αφήνει πίσω την σύζυγο του Αθηνά και τα παιδιά του Παναγιώτη και Κυριάκο.
Να σημειωθεί ότι η επιθυμία του όσο ζούσε ήταν να βρει μεγάλο κανάλι μαζί με τον φίλο του Κυριάκο Σταμέλο ο οποίος τότε ήταν στο συντονιστικό των φοιτητών στο πολυτεχνείο προκειμένου να καταθέσουν ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός στο χώρο του πολυτεχνείου, έγινε πραγματικότητα αφού ένα μήνα πριν να φύγει από τη ζωή έδωσαν συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι Κοσμοτέ τιβί και στην εκπομπή Κοσμοτέ Χίστορι (μηχανή του χρόνου), ενώ πριν 4 μήνες έχασε και τον μοναδικό αδερφό του από την επάρατο νόσο σε ηλικία 58 ετών.

Ο Πρόεδρος μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύζυγο του εκλιπόντος κυρία Αθηνά προκειμένου να της εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια τόσο του ιδίου όσο και όλων των μελών του Συνδέσμου.
Η κηδεία του Μιχάλη Γουνελά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στην Αθήνα γιατί λόγο των ημερών των Χριστουγέννων δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα η κηδείας.   


ΜΙΧΑΛΗ ΓΟΥΝΕΛΑ ο Σύνδεσμος μας δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ, να έχεις καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει .