Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α

Η 1η του Απρίλη του 1955 ξημέρωνε υπό το αιώνιο ελληνικό φως των αγώνων και των επαναστάσεων, συνοδεία της στεντότρειας φωνής του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α., Γεωργίου Γρίβα Διγενή στο προαιώνια ελληνικό Νησί της Αφροδίτης. Το προσκλητήριο του Αγώνος λιτό, μαχητικό και με βαθύ το αίσθημα της Πίστεως στο Θεό, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις επιστολές των κρατουμένων στα φυλακισμένα μνήματα. Σ'εκείνο του κόσμου το προσκυνητάρι που σε έναν από τους τοίχους του υπάρχει η θρυλική επιγραφή "ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ", βρήκαν μαρτυρικό θάνατο άλκιμοι νέοι αντάρτες που με λιγοστά εφόδια κατέρριψαν το μύθο της παντοδύναμης βρετανικής αυτοκρατορίας, εξευτελίζοντας 4 στρατάρχες και 36.000 στρατιωτών.
 Ολοκαυτώματα, απαγχονισμοί και θύελλες πάνω από τη Μεγαλόνησο επί μία τετραετία. Η Μάχη του Αχυρώνος, η Μάχη του Μαχαιρά, οι αντάρτες μαθητές του Παγκυπρίου Γυμνασίου και η πολιορκία του Ιερού Ναού της Φανερωμένης, ανάμεσα σε πόσες άλλες πράξεις πραγματικής Αντιστάσεως έμελλε να γραφούν με χρυσά γράμματα στις αναρίθμητες σελίδες δοξης της ελληνικής Ιστορίας. Δυστυχώς στον ελλαδικό χώρο (για εμάς τους Εθνικιστές, στην έως τώρα απελευθερωμένη Ελλάδα) οι καθηγητάδες της γενιάς του πολυτεχνείου με τα φιλοδημοκρατικά τους αισθήματα, ποτέ δε φρόντισαν να διδάξουν στη μαθητιώσα νεολαία το Έπος της Ε.Ο.Κ.Α. και του κυπριακού Ελληνισμού. Ουδέποτε εδίδαξαν στα παιδιά μας τις νέες Θερμοπύλες του Μαχαιρά και του Λιοπετρίου. Ουδέποτε παρουσίασαν ως λαμπρό παραδειγμα Ελληνίδων τις μάχες των κοριτσιών με τις σχολικές ποδιές, τα οποία κραδαίνοντας στο ένα χέρι τη Γαλανόλευκη με το άλλο πετροβολούσαν το γελοίο λιονταράκι του βρετανικού θηραιού, στα πρόσωπα των άγγλων "κομμάντο", φωνάζοντας το μόνο σύνθημα που η αλήθεια του αίματος επέβαλε. "ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ''
Δε μετακινούμαστε ούτε ένα εκατοστό από τις ιδέες μας. 63
χρόνια μετά οι Έθνικιστές ξαναφωνάζουμε για τα δίκαια του Ελληνισμού. Ζήτω ο Διγενής! Ζήτω η Ε.Ο.Κ.Α.

Σάββατο 24 Μαρτίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΤΟΥ 1821

Με αφορμή τη θεμελιώδη για το Γένος των Ελλήνων εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος χαιρετίζει με τις δέουσες τιμές την Εθνεγερσία ενάντια στο μογγόλο κατακτητή, καθώς και τον Αγώνα όλων εκείνων οι οποίοι για του Χριστού την Πίστη την Αγία και της Πατρίδος την Ελευθερία πριν από 197 χρόνια ακριβώς, έβαζαν φωτιά στα καριοφίλια ορκιζόμενοι στο αίμα του άπιστου τυράννου.  
    Πριν από ακριβώς 197 έτη λοιπόν, ο Παλαιών Πατρών Γερμανός σήκωνε στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας το λάβαρο της Επαναστάσεως τη στιγμή που τα βόλια των Αγωνιστών έσχιζαν τον αέρα μιας Ελλάδας που γεννιόταν από τις στάχτες της, όπως ακριβώς ο μυθικός Φοίνιξ, το ιερό πτηνό που τόσο πολύ είναι συνδεδεμένο με τον Ελληνισμό. Χρόνια σκληρά και δύσκολα. Μάχες με τον εχθρό σώμα με σώμα και κλεφτοπόλεμος σε βουνά δυσπρόσιτα. Θυσίες και κατατρεγμός με προδομένα αντάρτικα κι ένα φιλελληνικό κλίμα να κατακλύζει το δυτικό κόσμο, άλλοτε από πραγματικό θαυμασμό για τον πολιτισμό των Ελλήνων κι άλλοτε από συμφέροντα τα οποία ακόμη και σήμερα πληρώνουμε στο ακέραιό τους. Ώσπου ήλθε εκείνη την οποία ο εθνικός μας ποιητής, Διονύσιος Σολωμός, ύμνησε στο κορυφαίο των έργων του. Κι απ' όλα αυτά μοναδική κληρονομιά σε όλους εμάς τους αγνούς Εθνικιστές η ρήση του Μεγάλου Στρατηγού μας, Θεοδώρου Κολοκοτρώνη. ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ...
      Τσεκούρι και φωτιά στους προσκυνημένους, σκοινί και σαπούνι στους προδότες και στους κλέφτες που σήμερα καταδυναστεύουν τον ελληνικό λαό. Στις μέρες μας η Λευτεριά, όπως και τότε έτσι και σήμερα δεν πρόκειται να έλθει με εκλογές, απεργίες και διαδηλώσεις. Θέλει αρετή και τόλμη. Και πάνω από όλα παιδεία εθνική. Όχι άλλα ψέμματα και παραμύθια τύπου Ρεπούση περί συνωστισμών στις προκυμαίες και στα λιμάνια. Η ιστορική αλήθεια είναι αυτή που μελετούσαμε από την παιδική μας ηλικία, για το Νικηταρά τον Τουρκοφάγο, για το Γέρο του Μωριά, για τον Αθανάσιο Διάκο και όλους εκείνους που τα ονόματά τους κοσμούν το Πάνθεον των Ηρώων του Έθνους.
       Κλείνοντας, μια ημέρα όπως η σημερινή, ως Ελληνορθόδοξοι Χριστιανοί, οφείλουμε να τιμήσουμε τον Ευαγγελισμό της Υπεραγίας Θεοτόκου και Υπερμάχου Στρατηγού μας, η οποία κάποια ευλογημένη ημέρα θα οδηγήσει τα ελληνικά απελευθερωτικά στρατεύματα σε κάθε κατεχόμενη ελληνική γη. Από την Ήπειρο στην Κύπρο και στον Πόντο, μέχρι την Πόλη των Κωνσταντίνων, όπου και πάλι θα κυματίζουν τα λάβαρα των Κομνηνών. Θα μας οδηγήσει νικήτρια και κραταιά απόδειξη της Πίστεώς μας, στη Μεγάλη Εκκλησιά μας όπου και πάλι θα εμφανιστεί ο κρυμμένος ιερέας για να δώσει με τη λειτουργία του το κάλεσμα της αφυπνίσεως του Μαρμαρωμένου Βασιλέως. Εκείνου που όπως λέει ο Θρύλος ήρθε πλέον η ώρα τη σπάθα του να αρπάξει...

Κυριακή 18 Μαρτίου 2018

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.


Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 18 Μαρτίου στην ανοιχτή εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος στην Λάρισα με αφορμή την επέτειο των 104 ετών από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου μας (17 Φεβρουαρίου 1914).
Μία εκδήλωση που έχει καθιερώσει ο Σύνδεσμος μας εδώ και 10 χρόνια στην πόλη της Λαρίσης.
Είναι μία από τις 3 ανοιχτές εκδηλώσεις για την Βόρειο Ήπειρο που γίνονται στην Ελλάδα, (Αθήνα, Δελβινάκι, Λάρισα) δυστυχώς όμως η εκδήλωση αυτή τη φορά έγινε χωρίς την συμμετοχή του τοπικού Συλλόγου Βόρειοηπειρωτών "Ο ΠΥΡΡΟΣ", αφού αν και εκλήθει, όχι μόνον δεν έδωσε το παρών αλλά δεν έστειλε ούτε και χαιρετισμό.

Κεντρικός ομιλητής στην εκδήλωση  ήταν ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας Χάμος Αστέριος ο οποίος αφού έδωσε τα εύσημα στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου μας για την παρουσία τους, ανέφερε χαρακτηριστικά ότι εμείς όσο είμαστε ζωντανοί θα πραγματοποιούμε την συγκεκριμένη εκδήλωση κάθε χρόνο, έστω και χωρίς τους Βορειοηπειρώτες.
Στην ομιλία του αναφέρθηκε στο ιστορικό της ημέρας λέγοντας χαρακτηριστικά ότι εμείς δεν μένουμε στην αυτονομία και η λύση είναι η ένωση με την μητέρα Ελλάδα.
Στην συνέχεια έκανε λόγο για τις διώξεις που υφίστανται τα αδέλφια μας στην Βόρειο Ήπειρο από όλες τις κατσαπλιάδικες κυβερνήσεις των αλβανών και κατηγόρησε όλες τις Ελληνικές κυβερνήσεις που αγγίζουν τα όρια της προδοσίας για την εγκατάλειψη των αδελφών μας της Βορείου Ηπείρου.
Κατηγόρησε τους υποτιθέμενους συμμάχους οι οποίοι ουδέποτε έδωσαν αν και ήμασταν με τους νικητές την Βόρειο Ήπειρό μας στην Ελλάδα.
Το ίδιο συμβαίνει και σήμερα με το θέμα των 2 Ελλήνων στρατιωτικών μας αιχμαλώτων που βρίσκονται στα χέρια των Τούρκων, αλλά και άλλων υποθέσεων αφού Ευρωπαϊκή ένωση και ΝΑΤΟ σφυρίζουν αδιάφορα, ζητώντας την άμεση αποχώρηση από τους συγκεκριμένους οργανισμούς.

Κρατήθηκε ενός λεπτού σιγή για τους αδελφούς μας που έπεσαν για την Αυτονομία και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ

Η ΜΟΝΗ ΛΥΣΗΣ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΜΗΤΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ




Τετάρτη 14 Μαρτίου 2018

Ο Π.Ε.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΤΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος συγχαίρει την οικογένεια Σκλαβενίτη, που έχει την ομώνυμη αλυσίδα σούπερ μάρκετ αφού αποφάσισε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους 2 στρατιωτικούς μας που βρίσκονται αιχμάλωτοι στους Τούρκους (Μογγόλους) να κάνει αποκλεισμό σε Τουρκικά προϊόντα.
Οι ιδιοκτήτες των συγκεκριμένων σούπερ μάρκετ αποδεικνύεται ότι εκτός από καλοί εργοδότες, είναι και πάρα πολύ καλοί Έλληνες, αλλά και καλοί Χριστιανοί αφού δεν ανοίγουν καμία Κυριακή του χρόνου πλην μίας που είναι πριν τα Χριστούγεννα και είναι παράδειγμα προς μίμηση.
Ίσως είναι από τους ελάχιστους επιχειρηματίες στην Ελλάδα που σκέπτονται και πράττουν Ελληνικά, σε αντίθεση με τους περισσότερους οι οποίοι προκειμένου να κερδίσουν περισσότερα χρήματα ξεπουλάνε την Πατρίδα μας.
Η οικογένεια Σκλαβενίτη θυμίζει κάπως τους Έλληνες επιχειρηματίες και εφοπλιστές της Εθνεγερσίας του 1821 οι οποίοι έδιναν τα υπάρχοντα τους στον αγώνα.

Τέτοιους επιχειρηματίες θα πρέπει οπωσδήποτε να τους στηρίζουμε, αφού για την παγκοσμιοποίηση που φαίνεται ότι επικρατεί σήμερα, η οικογένεια Σκλαβενίτη είναι το κόκκινο πανί.
Φανταστείτε και άλλοι Έλληνες επιχειρηματίες να σκέπτονταν όπως η παραπάνω οικογένεια, πόσο καλύτερα θα ήταν η πατρίδα μας.

Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι κάποιες ιστοσελίδες οι οποίες δεν μπορούν να το χωνέψουν, δημοσιεύουν πως δεν ισχύει ο αποκλεισμός των Τούρκικων προϊόντων από τα συγκεκριμένα σουπερ μάρκετ.
Εμείς όμως  με αποκλειστικές πληροφορίες που έχουμε από τουλάχιστον 3 σουπερ μάρκετ των Αθηνών, ισχύει και με το παραπάνω.
Απλά οι ιδιοκτήτες για ευνόητους λόγους, αφού παραμονεύει η παγκοσμιοποίηση δεν μπορούν να βγάλουν επίσημη ανακοίνωση.

ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ

ΕΛΛΑΔΑ ΣΕ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΑΝΕ

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ


Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μεγάλη ήταν όπως φαίνετε η ευαισθησία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αφού ύστερα από εντολή του εισαγγελέα πραγματοποίησε 7 συλλήψεις από τον Εθνικιστικό χώρο ως τρομοκράτες γιατί όπως λέει το κατηγορητήριο έβαζαν βόμβες σε αναρχικά στέκια (καταλήψεις).
Εμείς δεν θα εξετάσουμε εάν τα συγκεκριμένα άτομα είναι τρομοκράτες, αφού τον λόγο για αυτό το θέμα έχει η δικαιοσύνη, ούτε επίσης θα μπούμε στην λογική εάν αυτό είναι σωστό να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ μπαχαλάκηδων και άλλων ομάδων.
Οι οργανώσεις όπως αναφέρεται είναι η Combat 18 Hellas και οι ΑΜΕ.
Εκείνο όμως που έχουμε να πούμε είναι ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οι εισαγγελείς έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Μόλις ενοχλήθηκαν τα παιδιά του συστήματος, οι μπαχαλάκηδες οι οποίοι υποστηρίζονται από τον Σιωνιστή Τζόρτζ Σόρρος και παρόλο ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες αφού τα κτίρια ανήκουν σε ιδιώτες ή στο δημόσιο, ενεργοποιήθηκαν αμέσως και προχώρησαν στις παραπάνω συλλήψεις.

Δεν είδαμε όμως κύριοι της αντιτρομοκρατικής και κύριοι εισαγγελείς να κάνετε το ίδιο για την παράνομη ιστοσελίδα του ιντιμίντια που έχουν οι μπαχαλάκηδες και τρομοκρατούν απλούς πολίτες οι οποίοι πιστεύουν σε Ελλάδα και Ορθοδοξία η τα διάφορα νόμιμα γραφεία Πατριωτικών Εθνικιστικών οργανώσεων  και κομμάτων τα οποία αρκετές φορές έχουν κάψει ή καταστρέψει, ή έχουν ξυλοκοπήσει διάφορα άτομα που ανήκουν στους συγκεκριμένους χώρους ή και στοχοποιούν άτομα.

Πρόσφατα είχαμε την καταστροφή του γραφείου του Συλλόγου Δεσμοί Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη, την στοχοποίηση των πατριωτών που ήταν έξω από το θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα και διαμαρτύρονταν, τις επιθέσεις που είχαμε στο Μοναστηράκι, τις συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνα, την στοχοποίηση ξενοδοχείων και κέντρων συνεστιάσεων που δίνονται σε Πατριώτες και πολλά άλλα ακόμη.
Αλλά και αυτοί οι μπαχαλάκηδες  όσο και να θέλουν να κρυφτούν ότι δεν είναι του συστήματος δυστυχώς για αυτούς, το αποδεικνύουν συνεχώς.
Μάλιστα αν είναι δυνατόν αυτοί που μισούνε τις αστυνομικές αρχές, από την κατάληψη της φαβέλα στον Πειραιά άτομα από εκεί μέσα πήγαν και κατέθεσαν στην αντιτρομοκρατική ότι αναγνώρισαν έναν συγκεκριμένο νεαρό για την επίθεση προς το παράνομο στέκι τους.

Είχαμε και την περίπτωση όπου προσέφεραν προστασία στον επιχειρηματία του θεάτρου Ακροπόλ στην Αθήνα όπου παίζονταν η βλάσφημη παράσταση.
Σύντροφοι που είναι η επαναστατικότητα σας ; σαν να είχε δίκαιο ο πρώην σύντροφος σας Κουνταρντάς όταν αποκάλυψε ότι πίσω από εσάς κρύβεται ο Σιωνισμός αλλά και οι πρώην σύντροφοι σας οι πραγματικοί αναρχικοί της Αργεντινής.

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας…ποιός θα το περίμενε ότι θα συνεργαζόσασταν με την αντιτρομοκρατική.
Και εσείς κύριοι της αντιτρομοκρατικής για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι και εσείς προστατεύεται τα παιδιά του συστήματος, τους μπαχαλάκηδες σας καλούμε να κάνετε σωστά την δουλεία σας για όλα τα παραπάνω που σας αναφέραμε.

Τέλος ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος  δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους συλληφθέντες οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια του καθεστώτος, ένα καθεστώς το οποίο στηρίζει αναμφίβολα την ανομία αλλά και έναν δεύτερο γύρο ο οποίος χαρακτηρίζεται ως νέος συμμοριτοπόλεμος από μπαχαλάκηδες όπου οι μισοί και παραπάνω είναι αλλοδαποί.   


Τετάρτη 7 Μαρτίου 2018

ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ Ο ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟΥ (ΠΑΙΟΝΙΑΣ)


Προκλητικός για άλλη μία φορά παρουσιάστηκε ο ανθέλληνας δήμαρχος Πολυκάστρου (Παιονίας) Χρήστος Γκουντενούδης, αφού την πρώτη φορά δεν χορήγησε άδεια για μικροφωνική στους διοργανωτές του συλλαλητηρίου για την Μακεδονία μας ως όφειλε,  που έγινε στο Πολύκαστρο την περασμένη Κυριακή, αυτή τη φορά προχώρησε σε δηλώσεις  στην εφημερίδα και ιστοσελίδα «ειδήσεις.gr» του Κιλκίς αποδοκιμάζοντας τους διαδηλωτές για τα υβριστικά συνθήματα προς το πρόσωπο του και χαρακτηρίζοντας αυτούς με την γνωστή καραμέλα ως ακροδεξιούς και φασίστες.

Αυτός ο ανθέλληνας να σημειωθεί ότι κατά την διάρκεια του συλλαλητηρίου ήταν κλειδωμένος στο δημαρχείο και φυλάγονταν από τα ματ.
Δυστυχώς όταν έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς.   

Ανθέλληνα δήμαρχε Πολυκάστρου να είσαι σίγουρος πως όταν θα σχηματιστεί πραγματικά Ελληνική Κυβέρνηση θα δώσεις λόγο.


Τρίτη 6 Μαρτίου 2018

Φτωχότερος έγινε εδώ και 2 μέρες ο Εθνικιστικός χώρος στην Λάρισα, αφού έφυγε από την ζωή και σε ηλικία 56 ετών ο συναγωνιστής Νικόλαος Μαριόλης αφήνοντας πίσω του 2 παιδιά.
Ο Νίκος Μαριόλης ήταν από τα παλιά στελέχη του Εθνικισμού, στέλεχος του ΕΝΕΚ από το 1980 έως και την διάλυση του ενώ αργότερα παρέμεινε ανέντακτος Εθνικιστής.
Υπήρξε ο εκδότης και διευθυντής της εφημερίδος «Πρωινή» που εκδίδονταν στην Λάρισα, όπου μέσα από τις στήλες περνούσε αρκετά Εθνικιστικά και Πατριωτικά κείμενα.
Ο Νίκος Μαριόλης ήταν ένας πραγματικός κύριος, ένας αριστοκράτης, ήταν πιστός φίλος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (κάτι που θα ζήλευαν πολλά από τα μέλη μας) ενώ ήταν και πολύ φίλος με τον Πρόεδρο μας.
Συναγωνιστή Νίκο σου ευχόμαστε καλό ταξίδι, είμαστε σίγουροι ότι ήδη είσαι στην γειτονιά των Αγγέλων, δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ και να έχεις καλό παράδεισο.

Κυριακή 4 Μαρτίου 2018

ΣΤΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ


Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα, Βόλο και Κατερίνη έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 4 Μαρτίου στο δυναμικό συλλαλητήριο που έγινε για την Μακεδονία μας στη κεντρική πλατεία του Πολυκάστρου.
Η εκδήλωση είχε διαφημιστεί μέσω του φέισμπουκ  από ακομμάτιστους πολίτες της Μακεδονίας μας και συγκέντρωσε εκατοντάδες Έλληνες  πατριώτες από πολλές πόλεις.
Αρχικά είχε προγραμματιστεί να γίνουν ομιλίες αλλά ο ανθέλληνας δήμαρχος Πολυκάστρου (Παιονίας) Χρήστος Γκουντενούδης δεν έδωσε την άδεια για μικροφωνική, έτσι λοιπόν αποφασίστηκε και ύστερα από πρωτοβουλία του Συνδέσμου μας και σε συνεννόηση με τους ακομμάτιστους φορείς που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση, να πραγματοποιηθεί πορεία από το κέντρο του Πολυκάστρου μέχρι την Εθνική οδό που οδηγεί στα προσωρινά σύνορα με τα Σκόπια στους Ευζώνους, προκειμένου να κλείσουμε τον δρόμο προς ένδειξη διαμαρτυρίας για το όνομα της Μακεδονίας μας που θέλουν να πουλήσουν οι δοσίλογοι των Αθηνών.

Η ανθελληνική αστυνομία όμως κατόπιν εντολής που είχε από τα ανώτατα στελέχη τα οποία υπακούουν τυφλά στον ανθέλληνα υπουργό μη προστασίας του πολίτη Τόσκα, ανακοίνωσε ότι δεν επιτρέπει να φτάσουμε στην Εθνική οδό και ότι θα γίνει μόνο μία μικρή πορεία πράγμα που εμείς ουδέποτε δεχτήκαμε και έτσι ξεκίνησε η πορεία μας.
Οι αστυνομικές δυνάμεις μας σταμάτησαν στα 500 μέτρα και μας είπανε πως αν συνεχίσουμε θα γίνουν συλλήψεις.
Να σημειωθεί ότι επικεφαλείς της πορείας ήταν τα πανό του Συνδέσμου μας και συντονιστής των συνθημάτων ήταν ο Πρόεδρος μας Χάμος Αστέριος.
Εμείς λοιπόν δεν ακούσαμε τις εντολές της ανθελληνικής αστυνομίας παρακάμπτοντας τον κεντρικό δρόμο, πήγαμε από άλλα δρομάκια προς την έξοδο της πόλεως προκειμένου να φτάσουμε στην Εθνική οδό, γελοιοποιήσαμε την ανθελληνική αστυνομία αφού για αρκετό χρόνο υπήρχε κλεφτοπόλεμος.

Σε αυτό το διάστημα ήρθαν και άλλες ενισχύσεις και προκειμένου να μην πέσουμε στα χέρια του καθεστώτος αποφασίσαμε να γυρίσουμε την πορεία ξανά στο κέντρο του Πολυκάστρου, όπου κατέληξε έξω από το Δημαρχείο και το αστυνομικό τμήμα, προκειμένου να διαμαρτυρηθούμε τόσο προς τον Δήμαρχο αλλά και προς την Αστυνομική αρχή, όπου η πολύ ωραία και δυναμική εκδήλωση έκλεισε με το Μακεδονία Ξακουστή, το τη Υπερμάχω και τον Εθνικό μας ύμνο.

Για άλλη μία φορά η προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ σταμάτησε τους Έλληνες Πατριώτες και δεν τους επέτρεψε να διαμαρτυρηθούν εκεί που ήθελαν, εν αντιθέσει με την κυβέρνηση των Σκοπίων η οποία επέτρεψε την διαδήλωση που είχε προγραμματιστεί εκεί την ίδια ημέρα κατά την επίσκεψη του ανθέλληνα υπουργού εξωτερικών της Ελλάδος Νίκου Κοτζιά, ο οποίος επισκέπτονταν τα Σκόπια προκειμένου να συνομιλήσει με την κυβέρνηση των Σκοπίων για το όνομα.

Από όλα τα συλλαλητήρια που έχουν γίνει μέχρι τώρα για την Μακεδονία μας αυτό ήταν το καλύτερο και το πιο ποιοτικό που έγινε μέχρι σήμερα.   




    

Σάββατο 3 Μαρτίου 2018

Ο Π.Ε.Σ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΩΓΗ ΤΩΝ 2 ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με το παρόν δελτίο τύπου εκφράζει την οργή και αγανάκτηση του για το επεισόδιο που σημειώθηκε στον Έβρο όπου είχαμε την απαγωγή των 2 στρατιωτικών μας από Τουρκική περίπολο, του Ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη και του Λοχία ΕΠΟΠ Δημήτριο Κουκλατζή.
Και λέμε απαγωγή αφού σύμφωνα με πληροφορίες που έχει ο Σύνδεσμος μας από φίλους αξιωματικούς και υπαξιωματικούς που υπηρετούν στην περιοχή, η τουρκική περίπολος εισηλθε σε Ελληνικό έδαφος και απήγαγε τους 2 στρατιωτικούς μας.
Μάλιστα ο ένας από αυτούς είναι από την περιοχή και την ξέρει πολύ καλά.

Είναι το δεύτερο σοβαρό επεισόδιο που προκάλεσαν οι Μογγόλοι αφού πριν λίγες ημέρες είχαμε και τον διεμβολισμό του πολεμικού μας πλοίου «Γαύδος» από αντίστοιχο τουρκικό.
Για άλλη μια φορά η προδοτική κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ «έπραξε το καθήκον της».
Μάλιστα το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης όπου επικεφαλής βρίσκεται ο δοσίλογος Πάνος Καμμένος και από προχτές Υφυπουργός ανέλαβε ο ψευτοαριστερός ονόματι μπαρμπαφώτης Κουβέλης ηλικίας 80 ετών (θα τρέμουν τώρα οι Τούρκοι) εξέδωσε ανακοίνωση που λέει ότι οι στρατιωτικοί μας μπήκαν κατά λάθος σε Τουρκικό έδαφος και συνελήφθησαν, γίνονται προσπάθειες προκειμένου να απελευθερωθούν (σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν).

Τα Τουρκικά μέσα μαζικής ενημερώσεως  πανηγυρίζουν και γράφουν ότι οι 2 αυτοί στρατιωτικοί μας θα γίνουν ανταλλαγή με τους 8 πραξικοπηματίες Τούρκους αξιωματικούς που έχουμε εδώ στην Ελλάδα.   
Τι να περιμένει κανείς και από τον δοσίλογο πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα ο οποίος πριν αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας έλεγε ότι δεν υπάρχουν σύνορα.
Ένοχη είναι επίσης και η χλιαρή στάση των κομμάτων τις αντιπολίτευσης πλην ελαχίστων, ενώ ύποπτος είναι και ο ρόλος των Αμερικανών και ιδιαίτερα του πρέσβη που βρίσκετε εδώ στην Ελλάδα τους οποίους Τσίπρας και Καμένος υπηρετούν τυφλά.

Μεγάλη είναι και η ευθύνη της ηγεσίας του Γενικού Επιτελείου Στρατού αφού υπηρετεί τυφλά και εκείνη τους δοσίλογους που μας κυβερνάνε με αποτέλεσμα να ξεφτιλίζετε ο στρατός μας και να πέφτει και το ηθικό.
Κάποτε κύριοι, ειδικά εσείς της Ηγεσίας του στρατού θα λογοδοτήσετε και αν οι πολιτικοί πρόκειται να εκτελεστούν σε ένα νέο Γουδί μία φορά, εσείς θα εκτελεστείτε δύo.
Οι κυβερνώντες έχουν ξεπουλήσει τα πάντα και εσείς κάθεστε και τους κοιτάτε, φτάσατε τον ένδοξο κάποτε Ελληνικό Στρατό στο πιο χειρότερο σημείο.