Σάββατο 10 Μαρτίου 2018

ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΕΔΕΙΞΕ Η ΑΝΤΙΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΝΑΡΧΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ


Μεγάλη ήταν όπως φαίνετε η ευαισθησία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας αφού ύστερα από εντολή του εισαγγελέα πραγματοποίησε 7 συλλήψεις από τον Εθνικιστικό χώρο ως τρομοκράτες γιατί όπως λέει το κατηγορητήριο έβαζαν βόμβες σε αναρχικά στέκια (καταλήψεις).
Εμείς δεν θα εξετάσουμε εάν τα συγκεκριμένα άτομα είναι τρομοκράτες, αφού τον λόγο για αυτό το θέμα έχει η δικαιοσύνη, ούτε επίσης θα μπούμε στην λογική εάν αυτό είναι σωστό να υπάρχει αντιπαράθεση μεταξύ μπαχαλάκηδων και άλλων ομάδων.
Οι οργανώσεις όπως αναφέρεται είναι η Combat 18 Hellas και οι ΑΜΕ.
Εκείνο όμως που έχουμε να πούμε είναι ότι η αντιτρομοκρατική υπηρεσία και οι εισαγγελείς έχουν 2 μέτρα και 2 σταθμά. Μόλις ενοχλήθηκαν τα παιδιά του συστήματος, οι μπαχαλάκηδες οι οποίοι υποστηρίζονται από τον Σιωνιστή Τζόρτζ Σόρρος και παρόλο ότι οι καταλήψεις είναι παράνομες αφού τα κτίρια ανήκουν σε ιδιώτες ή στο δημόσιο, ενεργοποιήθηκαν αμέσως και προχώρησαν στις παραπάνω συλλήψεις.

Δεν είδαμε όμως κύριοι της αντιτρομοκρατικής και κύριοι εισαγγελείς να κάνετε το ίδιο για την παράνομη ιστοσελίδα του ιντιμίντια που έχουν οι μπαχαλάκηδες και τρομοκρατούν απλούς πολίτες οι οποίοι πιστεύουν σε Ελλάδα και Ορθοδοξία η τα διάφορα νόμιμα γραφεία Πατριωτικών Εθνικιστικών οργανώσεων  και κομμάτων τα οποία αρκετές φορές έχουν κάψει ή καταστρέψει, ή έχουν ξυλοκοπήσει διάφορα άτομα που ανήκουν στους συγκεκριμένους χώρους ή και στοχοποιούν άτομα.

Πρόσφατα είχαμε την καταστροφή του γραφείου του Συλλόγου Δεσμοί Ελλήνων στην Θεσσαλονίκη, την στοχοποίηση των πατριωτών που ήταν έξω από το θέατρο Ακροπόλ στην Αθήνα και διαμαρτύρονταν, τις επιθέσεις που είχαμε στο Μοναστηράκι, τις συνεχείς επιθέσεις του Ρουβίκωνα, την στοχοποίηση ξενοδοχείων και κέντρων συνεστιάσεων που δίνονται σε Πατριώτες και πολλά άλλα ακόμη.
Αλλά και αυτοί οι μπαχαλάκηδες  όσο και να θέλουν να κρυφτούν ότι δεν είναι του συστήματος δυστυχώς για αυτούς, το αποδεικνύουν συνεχώς.
Μάλιστα αν είναι δυνατόν αυτοί που μισούνε τις αστυνομικές αρχές, από την κατάληψη της φαβέλα στον Πειραιά άτομα από εκεί μέσα πήγαν και κατέθεσαν στην αντιτρομοκρατική ότι αναγνώρισαν έναν συγκεκριμένο νεαρό για την επίθεση προς το παράνομο στέκι τους.

Είχαμε και την περίπτωση όπου προσέφεραν προστασία στον επιχειρηματία του θεάτρου Ακροπόλ στην Αθήνα όπου παίζονταν η βλάσφημη παράσταση.
Σύντροφοι που είναι η επαναστατικότητα σας ; σαν να είχε δίκαιο ο πρώην σύντροφος σας Κουνταρντάς όταν αποκάλυψε ότι πίσω από εσάς κρύβεται ο Σιωνισμός αλλά και οι πρώην σύντροφοι σας οι πραγματικοί αναρχικοί της Αργεντινής.

Γελάει όλος ο κόσμος μαζί σας…ποιός θα το περίμενε ότι θα συνεργαζόσασταν με την αντιτρομοκρατική.
Και εσείς κύριοι της αντιτρομοκρατικής για να μην υπάρχουν υπόνοιες ότι και εσείς προστατεύεται τα παιδιά του συστήματος, τους μπαχαλάκηδες σας καλούμε να κάνετε σωστά την δουλεία σας για όλα τα παραπάνω που σας αναφέραμε.

Τέλος ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος  δηλώνει την αμέριστη συμπαράσταση και αλληλεγγύη προς τους συλληφθέντες οι οποίοι βρίσκονται στα χέρια του καθεστώτος, ένα καθεστώς το οποίο στηρίζει αναμφίβολα την ανομία αλλά και έναν δεύτερο γύρο ο οποίος χαρακτηρίζεται ως νέος συμμοριτοπόλεμος από μπαχαλάκηδες όπου οι μισοί και παραπάνω είναι αλλοδαποί.