Σάββατο 28 Μαρτίου 2020

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΟΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821
Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Σύσσωμος ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός θα ήθελε να πανηγυρίσει σήμερα για την διπλή Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, αλλ’ είναι βαρειά η καρδιά και πικρή η γεύση σώματος και ψυχής. Αφ’ ενός με πρόσχημα τον κορωνοϊό, η σατανοκίνητη κυβέρνηση του Κούλη, τη συνεργεία της αναξίου, εχούσης μόρφωσιν ευσεβείας, την δε δύναμιν αυτής ηρνημένης ιεραρχίας και τινών απίστων χριστιανομάχων ή δήθεν χριστιανών «ιατρών», αφήνει αλειτούργητους, ακοινώνητους και χωρίς Θεία Κοινωνία και Ευχέλαιο τους Πιστούς. Αφ’ ετέρου, τα όποια ψήγματα Ελευθερίας και Εθνικής Κυριαρχίας μάς κληροδότησαν με ποταμούς αιμάτων οι πρόγονοί μας, περιστέλλονται διαρκώς, ολοένα και πιο τυραννικά, ενώ η ελευθερωθείσα Ελλάς κατακλύζεται καθημερινώς από εκατοντάδες αγαρηνά σκυλιά, επιδόξους κατακτητές, με μίσος για κάθε τι χριστιανικό και ελληνικό, όσο το μισελληνικό καθεστώς που επικράτησε τούς παρέχει κάθε άνεση και χορηγεί αφειδώς ελληνική ιθαγένεια, συμβάλλοντας έτσι στο έγκλημα του εποικισμού της Πατρίδος μας.
Δεν χάνουμε όμως το θάρρος και την Πίστη μας. Έχουμε την ελπίδα μας στον Τριαδικό Θεό, τον Αρχηγό της Πίστεώς μας Ιησού Χριστό και την Παναγία Μητέρα Του και Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους. Πρεσβεύουν για μάς οι χιλιάδες Νεομάρτυρες, σαν τον Πατροκοσμά, που κρέμασαν οι Τουρκαλβανοί δωροδοκηθέντες από Εβραίους, επειδή τούς χάλασε το αντιχριστιανικό παζάρι της Κυριακής.
Δεν χάνουμε ούτε τον παλαιόθεν (και όχι «νέο», όψιμο και κίβδηλο) πατριωτισμό μας. Μάς εμπνέουν οι αγιασμένοι Αγωνιστές του ’21, όλων των ηλικιών και αμφοτέρων των φύλων, που δεν δίστασαν να θυσιάσουν, την περιουσία τους, την βολή και την ζωή τους ακόμα, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Εξομολογούνταν, κοινωνούσαν, χάρασσαν πάνω στα σπαθιά, τις πιστόλες και τα καριοφίλια το + ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ + και το + IC XC NIKA + , και ρίχνονταν στην μάχη αψηφώντας τον κίνδυνο. Έτσι, χωρίς την παραμικρή ξένη βοήθεια, ξεπάτωσαν την μυσαρά ημισέληνο και ύψωσαν την Σημαία του Σταυρού. Ίσως εφτάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη αν βαστούσε η ομόνοια του πρώτου χρόνου, είπε στην Πνύκα στους νέους ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Άκουγαν Έλληνας οι Τούρκοι, και έφευγαν μίλια μακρυά, συμπλήρωσε γλαφυρά.
Δεν λησμονούμε και τους εφιάλτες, νεωτέρους και συγχρόνους, τους εθελογενίτσαρους φιλοτομαριστές, τους εξωνημένους Νενέκους. Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους προαιώνιους εχθρούς μας. Σαν άλλοι δούρειοι ίπποι τρώνε τις σάρκες της Φυλής.
Έχουμε λοιπόν παραδείγματα προς μίμησιν και προς αποφυγήν. Ξέρουμε σε ποιους πρέπει να μοιάσουμε και ποιους και πώς ν’ αντιμετωπίσουμε.
Ο αντικειμενικός σκοπός της Εθνεγερσίας δεν επετεύχθη στην εντέλεια. Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Αγών συνεχίζεται, και θα ολοκληρωθεί μόνον όταν μας αξιώσει ο Θεός να ελευθερώσουμε την σκλάβα Βόρειο Ήπειρο και να πετάξουμε τους Τούρκους μακρυά από την Κύπρο, την ανατολική Θράκη, τον Πόντο και την Μικρά Ασία, πέρα, στην κόκκινη μηλιά· όταν θα ξαναλειτουργήσουμε την Αγια-Σοφιά, στην φυσική Βασιλεύουσα της Ρωμηοσύνης, την Κωνσταντινούπολη._

ΒΟΗΘΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ!
ΣΗΚΩ, ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Τρίτη 24 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.Τ.Π.)
Λάρισα, 23 Μαρτίου 2020
Την χθεσινή Κυριακή (την έχουν ταράξει την ημέρα Κυρίου, την Κυριακή οι... Χριστιανοί «ηγέτες»!), και μάλιστα της Σταυροπροσκυνήσεως, ο δις προσκληθείς και συμμετασχών στις συνεδριάσεις της διαβοήτου, σκοτεινής Λέσχης Bilderberg πρωθυπουργός – κρίμασιν οις Κύριος οίδε – Κούλης εμφανίστηκε με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να σταυρώσει άπαξ έτι τους Ορθοδόξους Έλληνες. Δεν τού έφτασε που απαγόρευσε τις Θείες Λειτουργίες με την ένοχο συνέργεια αναξίων αρχιεπισκόπου και λοιπών επισκόπων.
Εζήλωσε δόξαν Sigurimi, Stasi, και Securitate και εξήγγειλε σχεδόν καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας άνευ προτέρας αδείας, από της 6 πρωϊνής της σήμερον, έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας 6 Απριλίου (βρε μανία με τα τρία εξάρια! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.). Μπροστά στα νέα, δρακόντεια, εξωφρενικά, ευτυχώς πρακτικώς ανεφάρμοστα μέτρα, ωχριούν το στρατόπεδο Μπούλκες του επαράτου Τίτο και όλα τα λοιπά ολοκληρωτικά καθεστώτα από καταβολής κόσμου. Δεν μας εκπλήσσει που επικροτούν τα ανελεύθερα μέτρα τα υπόλοιπα νεοταξίτικα κόμματα της δήθεν αντιπολιτεύσεως. Μέχρι και το καθ’ έξιν αντιδρών ΚΚΕ συναινεί εν προκειμένω, προφανώς διότι αντιλαμβάνεται ότι οι περιορισμοί και οι επαπειλούμενες διώξεις έχουν άρωμα ή μάλλον δυσωδία του μακαρία τη λήξει σιδηρού παραπετάσματος.
Το μόνο υποτιθέμενο ελαφρυντικό τους είναι κατ’ ουσίαν επιβαρυντικό για δαύτους. Γνωρίζουν σε τί δεινή κατάσταση έχει περιέλθει το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατόπιν των πολυετών μνημονιακών περικοπών, που επέβαλαν πειθήνιοι στα εντάλματα της τρόικα, των... θεσμών και όλου του κακού συναπαντήματος της τεχνητής οικονομικής κρίσεως που ξεκίνησε το 2010 και δεν θα αντέξει το βάρος μιας επιδημίας.
Σαν να επιβεβαιώνεται ο επόμενος στόχος της νέας τάξεως πραγμάτων που εξυπηρετείται: Να τρομοκρατηθεί ο κόσμος για να δεχθεί κάθε καταπιεστικό μέτρο ανελευθερίας και οικονομικής εξαχρειώσεως, ώστε να γίνει επανεκκίνηση με νέους όρους, όπου όλοι θα είναι καταχρεωμένοι και η προσωπική ελευθερία θα έχει πάει περίπατο. Κατεξηυτελίσθη πρώτα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), έχοντας ανακηρύξει μία λοίμωξη ως πανδημία, ενώ δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να λέγεται πανδημία τις οποίες θέτει ο ίδιος ο Π.Ο.Υ.!
Ο Κούλης όμως ξεπέρασε και τους έξω στα εισπρακτικά μέτρα. 135 ευρώ για «άσκοπη κυκλοφορία» το πρόστιμο στην Γαλλία των κιτρίνων γιλέκων, 150 ευρώ στην Ελλάδα, γιατί είμαστε, λέει, πιο απείθαρχοι και δεν συμμορφωνόμεθα προς τας υποδείξεις.
Και όλα αυτά τα αίσχη την καθ’ ην στιγμήν
α) η Τουρκία εξαπολύει καθημερινώς επιθέσεις – διεξάγει πόλεμο φθοράς στον Έβρο και στα νησιά. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκρύπτουν ότι εξαπέλυσε νέα κύματα εισβολέων τζιχαντιστών και ποινικών ισλαμιστών (μόνο οι πράκτορες βλέπουν... γυναικόπαιδα!). Χθες είχαμε νέα... κρούσματα με χημικά, πέτρες και απόπειρες καταστροφής του φράκτη στον Έβρο από τους αλήτες του Ερντογάν, τα δε θαλάσσια σύνορα παραμένουν διάτρητα.
β) οι λαθρομετανάστες - λαθροέποικοι μεταφέρονται κατά εκατοντάδες, πάλι κατ’ ευθείαν, εξώφθαλμον παράβασιν των ίδιων των «μέτρων κατά του κορωνοϊού» δήθεν, που επέβαλε από την προηγούμενη εβδομάδα ο Κούλης, οι δε συναθροίσεις τους γίνονται ακωλύτως. 12 λεωφορεία ισλαμιστές απεβίβασαν χθες στην Καβάλα, με προορισμό το Σιδηρόκαστρο Σερρών και άλλους τόσους ( ; ) στην Ραφήνα, με προορισμό την Μαλακάσα. Στο δε Κουτσόχερο Λαρίσης οι ήδη εγκατασταθέντες Αγαρηνοί, έπαιξαν επί μιάμιση και πλέον ώρα κανονικό αγώνα ποδοσφαίρου χθες στο γήπεδο του χωριού – μόνο για τους Έλληνες απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων, φαίνεται.
γ) οι Σομαλοί λαθροεισβολείς – κατακτητές που έμπασε στην Κέα τις προάλλες ο Κούλης δεν υπεβλήθησαν σε καραντίνα - πάλι για τους οπαδούς του Ψευδοδοπροφήτου δεν εφαρμόζει τα «μέτρα κατά του κορωνοϊού» το μισελληνικό καθεστώς.
δ) ο γνωστός άγνωστος, συνήθης ύποπτος Κωνσταντίνου και τα λοιπά παρακρατικά γενιτσαρο-σορόπαιδα της ΑΝΤΑΡCIA έκαναν ανενόχλητα επαίσχυντη συγκέντρωση υπέρ του λαθροεποικισμού στην πλατεία Συντάγματος, κι ας ήταν πάνω από δέκα! Γι’ αυτούς δεν υπάρχει απαγορευτικό;
ε) ο Έντι Ράμα ετοιμάζεται να εποικίσει με 30.000 Αφγανούς ταλεμπάν την μαρτυρική μας Βόρειο Ήπειρο.
στ) ενώ η Κίνα ανακοινώνει ότι θα παραγάγει ως γενόσημο και θα χρησιμοποιεί το φάρμακο κατά της γρίππης που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια Favipiravir / Avigan υπό της ιαπωνικής εταιρείας Fujifilm Toyama Chemical, διότι το βρήκε αποτελεσματικότατο κατά του ιού, οι... «ειδήμονες» σφυρίζουν αδιάφορα!
Ως εδώ και μη παρέκει! Και τέλος πάντων, όλα τα προρρηθέντα είναι αναμενόμενα από τους εκκλησιομάχους, μισέλληνες και μητραλοίες κυβερνώντες. Οι μητροπολίτες και το Άγιον Όρος πώς τα ανέχονται; Πώς αφήνουν τις ψυχές των Χριστιανών Ορθοδόξων, χρονιάρες μέρες χωρίς εκκλησιασμό και Θεία Κοινωνία, να τις πλακώνει η φοβέρα, η σκλαβιά και ο ζόφος των αντιχρίστων εξουσιαστών; Τί λόγο θα δώσουν εν τη κοιμήσει των και εν Ημέρα Κρίσεως; Δεν βλέπουν ότι τα περί πανδημίας είναι εντελώς προσχηματικά; Την υπουργική απόφαση του μπουμπούκου, που επιβάλλει υποχρεωτικό άνοιγμα των σουπερμάρκετ τις Κυριακές (ΦΕΚ 945/21-03-2020) δεν την βλέπουν; Μοναδική εξαίρεση που έπεσε στην αντίληψή μας, ο Ηρωϊκός Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, όστις ετέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπέρμαχο Στρατηγό, αψηφώντας τις αντισυνταγματικές απαγορεύσεις ασκήσεως θρησκευτικής λατρείας που επέβαλε ο Κούλης από την προηγουμένη εβδομάδα. Το καθεστώς τον συνέλαβε για να μην τελέσει και Θεία Λειτουργία την Κυριακή. Άγιε Κυθήρων, Άξιος! Ο Θεός και η Παναγία μαζί σου! Είμαστε κι εμείς, οι ελάχιστοι, στο πλευρό σου! Περιμένουμε και άλλους Μητροπολίτες, και του Νέου και του Πατρίου Ημερολογίου, να δώσουν την καλήν Ομολογίαν που ζητάει από όλους μας ο Κύριος.
Θα κλείσουμε με την διδαχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, προστάτου του Συνδέσμου μας: «Τὸ κορμί σας ἂς τὸ καύσουν, ἂς τὸ τηγανίσουν· τὰ πράγματά σας ἂς σᾶς τὰ πάρουν· μὴ σᾶς μέλλει· δώσατέ τα· δὲν εἶνε ἰδικά σας. Ψυχὴ καὶ Χριστὸς σᾶς χρειάζονται. Αὐτὰ τὰ δυὸ ὅλος ὁ κόσμος νὰ πέση, δὲν ἠμπορεῖ νὰ σᾶς τὰ πάρη, ἐκτὸς καὶ τὰ δώσετε μὲ τὸ θέλημά σας. Αὐτὰ τὰ δυὸ νὰ τὰ φυλάγετε, νὰ μὴ τὰ χάσετε.»
ΕΜΠΡΟΣ, ΛΑΕ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ;

Εντύπωση προκαλεί στην διεθνή κοινή γνώμη η είδηση που κυκλοφόρησε κατ’ αυτάς: Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εβραίος μεγιστάνας εκ Βουδαπέστης (κάτοικος ΗΠΑ) George Soros είναι και ιδιοκτήτης ανωνύμου φαρμακευτικής/βιοτεχνολογικής εταιρείας με την επωνυμία WuΧi PharmaTech, η οποία διαθέτει εργαστήριο στην σινική πόλη Γουχάν (Wuhan), στην πόλη ήτις έγινε γνωστή επειδή εκεί πρωτο-εντοπίστηκε ο περιβόητος κορωνοϊός. Το εργαστήριο κείται στην βιομηχανική περιοχή επί της οδού Gao Xin (Gaoxin), αρ. 666!
Όλες οι παραπάνω συμπτώσεις δεν είναι ψευδείς ειδήσεις (fake news). Αυτά που μόλις διαβάσατε είναι απολύτως αληθή και διασταυρωμένα. Τα μετέδωσαν/δημοσίευσαν μεταξύ άλλων η γερμανική κρατική τηλεόραση (ARD), αμερικανικά, ελλαδικά και κυπριακά ΜΜΕ, τα τελευταία με αφορμή αναρτήσεως / σχολίου στο Twitter του τέως βουλευτού του ΑΚΕΛ Νίκου Κατσουρίδη. Μέχρι και οι αθεούληδες κομμουνιστές σταμάτησαν να κάνουν πλακίτσες με τον διάβολο, φαίνεται.
Προς τούτοις, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας επιμένει ότι ο ιός «φυτεύτηκε» στην Κίνα από Αμερικανούς πράκτορες καίτοι δεν επιβεβαιώνει τις φήμες ότι θεωρεί υπαίτιο το εργαστήριο ιδιοκτησίας Σόρος ή άλλο αμερικανικό εργαστήριο στην Γουχάν.
Προς Θεού, μην πάει ο νους σας στο πονηρό! Δεν υπαινισσόμεθα ότι είναι υπεύθυνος για την δημιουργία ή την έκλυση του κορωνοϊού ο τσιφούτης, - ε, συγγνώμη, ο δαίμων του πληκτρολογίου φταίει!- ο επενδυτής Τζωρτζ Σόρος θέλαμε να πούμε. Υπεύθυνες για οποιαδήποτε έρευνα και τυχόν απαγγελίες κατηγοριών είναι οι κατά χώρα/κατά τόπους δικαστικές/ανακριτικές αρχές. Δεν έχουμε τίποτε εναντίον του στοργικού αυτού ανθρώπου, όστις ομολόγησε το 1994 σε δημόσια ομιλία του ότι βοήθησε την ίδια του την μάνα να αυτοκτονήσει «αξιοπρεπώς». Ίσα – ίσα, τού ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση, ώστε να χρηματοδοτεί την καταπολέμηση των κακών και, πού ξέρετε; Μπορεί κάποια δική του εταιρεία να βρει και το εμβόλιο ή το φάρμακο!
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)

Ο Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΝΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΙΑΝΙΚΟ ΔΙΩΓΜΟ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΩΣ
Λάρισα, 17 Μαρτίου 2020
Με πόνο ψυχής και δικαία, πλην αναμάρτητο οργή (κατά το γραφικό «ὀργίζεσθε καὶ μὴ ἁμαρτάνετε» (Εφ. δ΄ 26) πληροφορηθήκαμε άρτι δύο τινά:
α) τις απαράδεκτες αποφάσεις που έλαβε μία διευρυμένη σύνθεση αναξίων, απίστων ιεραρχών της αντικανονικής, λεγομένης Διαρκούς Ιεράς Συνόδου (ΔΙΣ) υπό τον Τζερώνυμο χθες (Δευτέρα 16 Μαρτίου 2020) και
β) τις βλάσφημες, αντιχριστιανικές και αντισυνταγματικές αποφάσεις του διδύμου χριστιανομάχων Κούλη Μητσοτάκη και Νίκης (αγρού του) Κεραμέως περί απαγορεύσεως τελέσεως της Θείας Λειτουργίας και άλλων Μυστηρίων και ιερών ακολουθιών της Ορθοδόξου Εκκλησίας που ελήφθησαν αυθημερόν (λίγο πριν τα μεσάνυκτα έγραψαν τα πονηρά τους σκοπούμενα στο... Twitter, σήμερα, Τρίτη 17-3-2020 υπεγράφη η κοινή υπουργική απόφαση – ΚΥΑ που συνυπογράφουν μαζί με τον μπασκετμπολίστα υπουργό Υγείας Κικίλια).
Σύμφωνα με τις πρώτες, εν πονηρώ και σκοτεινώ και ουχί εν Αγίω Πνεύματι ληφθείσες αποφάσεις που ανεκοινώθησαν, αντί να παροτρύνονται οι πιστοί να συμπροσεύχονται και να συμμετέχουν αθρόα στην λατρεία της Αγίας μας Εκκλησίας και να τρέχουν στα προσκυνήματα, αντί να οργανωθούν πάνδημες λιτανείες από το κέντρο μέχρι παν άκρο εκάστης πόλεως και εκάστου χωρίου της Πατρίδος μας με τις άγιες εικόνες και τα τίμια λείψανα ώστε να παρακαλέσουμε τον Θεό να άρει την δικαία απειλή του λοιμού, όπως πάντοτε έπραττε σε ανάλογες περιπτώσεις σύσσωμη η Εκκλησία, Κλήρος και Λαός, προτείνονται η αποφυγή του εκκλησιασμού και της προσελεύσεως στα Μοναστήρια (!), αγγέλλεται δε η περικοπή της Θείας Λειτουργίας, η αναστολή του Όρθρου, των Χαιρετισμών στην Θεοτόκο και του Μεγάλου Αποδείπνου, και η αναβολή Γάμων και Βαπτίσεων πλην «εξαιρέτων περιπτώσεων»! Οι ταχθέντες να είναι επίσκοποι και φρουροί της Πίστεως δεν βρήκαν χώρο στην ανακοίνωσή τους να εκφράσουν την αλήθεια ότι η Θεία Μετάληψη δεν μεταδίδει κανένα απολύτως μολυσμό και ότι η Εκκλησία είναι ιατρείο ψυχών και σωμάτων, και επομένως δεν έχει δικαίωμα κανείς λειτουργός Της να διώχνει κανένα από τους Ιερούς Ναούς, ούτε αμαρτωλό ούτε ασθενή, που προσέρχεται με την θέλησή του.
Είναι ν’ απορεί κανείς με την εξώφθαλμη έλλειψη εκκλησιαστικού βιώματος και την παντελή συσκότιση αυτών που υπέγραψαν την ως άνω ανακοίνωση. Είστε με τα καλά σας, αρχιερείς; Τόσο πολύ σας επλάνησε ο μισόκαλος και μισάνθρωπος διάβολος λοιπόν, ώστε να φοβάστε μήπως μεταδοθεί τάχα ο κορωνοϊος ένεκα συνωστισμού στις εκκλησίες; Εις τί εδειλιάσατε, ω ολιγόπιστοι; Τί στην ευχή θέλετε να πείτε; Ότι τόσα χρόνια από τις άλλες ιώσεις (π.χ. διαφόρων στελεχών της γρίππης) ή παλαιότερα, την φυματίωση, κινδυνεύαμε δήθεν οι πιστοί επειδή ασπαζόμασταν τις άγιες εικόνες και γεμίζαμε τις εκκλησίες; Μέχρι ποίου κατήφορου θα φτάσετε για να καλοπιάσετε το αντίχριστο νεοεποχίτικο καθεστώς και τα λυσσασμένα χριστιανοφοβικά μαντρόσκυλά του της αντιθέου κυβερνήσεως και αντιπολιτεύσεως; Ως πότε θα σκανδαλίζετε με τα βλάσφημα, αιρετικά καμώματά σας τον πιστό λαό; Έως πότε θα σας ανεχόμαστε και προ πάντων θα σας ανέχεται ο Κύριος; Μέχρι πότε θα προσπαθείτε με χλιαρότητα να ισορροπήσετε μεταξύ Χριστού και Βελίαρ; Δεν φοβάστε μήπως σας εμέσει ( = ξεράσει) όπως τον πάλαι ποτέ ανάξιο επίσκοπο Λαοδικείας (Αποκ. γ΄ 16-16); Αντί να ορθώσετε το ανάστημά σας και να προτάξετε τα στήθη σας στην αντιχριστιανική λαίλαπα που ενέσκηψε και εντείνεται από σκοτεινά κέντρα τα τελευταία χρόνια και να καλέσετε σε συντριβή, κατάνυξη και μετάνοια, πάτε και «δικαιώνετε» τους διώκτες του Χριστιανισμού; Οι υπόλοιποι ιεράρχες, που συμμετείχατε ή όχι στην ανωτέρω αξιοθρήνητη σύσκεψη με ένα... λοιμωξιολόγο, πού είστε; Πώς προδίδετε έτσι την Πίστη μας των Πατέρων μας; Γιατί δεν διαφοροποιείστε στεντορεία τη φωνή; Καταλάβατε ότι προΐστασθε του Σώματος του Χριστού ή νομίζετε πως είστε διοικητές υπηρεσίας/managers κάποιας κοσμικής εταιρείας;
Και ερχόμαστε στις δίκην διωγμού κατά των Χριστιανών αποφάσεις της κυβερνήσεως του Κούλη και της ομοστάβλου του στην σατανική Λέσχη Bilderberg, κακή τη μοίρα υπουργού (ΑΝΤεθνικής) Παιδείας και Θρησκευμάτων. Είναι δικαίωμά σας να μην πιστεύετε σε τίποτε ή να λατρεύετε την εξουσία, το χρήμα, και τους δαίμονες αυτοπροσώπως ακόμα. Δεν είναι δικαίωμά σας σε αυτό το Κράτος, που ιδρύθηκε με Ελλήνων Χριστιανών Ορθοδόξων Μαρτύρων και Ηρώων Αίμα ποταμηδόν χυθέν, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ, να απαγορεύετε, με οποιοδήποτε πρόσχημα, την Θεία Λειτουργία και τα άλλα Μυστήρια της Εκκλησίας μας. Ο εκκλησιασμός και η μυστηριακή ζωή είναι η ζωή μας, η λατρεία και η προσευχή στα γόνατα επ’ εκκλησίαις είναι τα όπλα μας, και δεν έχετε δικαίωμα να μάς τα στερήσετε. Όπως θα ήταν ηλιθιότης και προδοσία να θέσετε σε καραντίνα τις Ένοπλες Δυνάμεις, ιδίως τώρα που καραδοκεί ο εξ Ανατολών προαιώνιος εχθρός να μάς επιβάλει νέα τετελεσμένα, έτσι είναι μωρία και εσχάτη προδοσία να απαγορεύετε οποιοδήποτε Μυστήριο και ειδικά το Μυστήριο της Θείας Ευχαριστίας. Εσείς και οι χειροκροτητές σας του πολιτικού υποκόσμου μπορεί να μην έχετε πρόβλημα να γίνεστε επίορκοι. Εμείς, δεν θα σας ακολουθήσουμε στον ολισθηρό δρόμο προς την Κόλαση όπου βυθίζεστε.
Οι Χριστιανοί Πατριώτες / Εθνικιστές είμαστε αταλάντευτα οι πλέον συνειδητά νομοταγείς πολίτες. Όταν όμως τίθεται το δίλημμα με τον Χριστό ή με τους εχθρούς Του, η απάντηση είναι ξεκάθαρη: «Πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις» (Πράξ. ε΄ 29). Θα ακολουθήσουμε όποιον άξιο πρεσβύτερο ή επίσκοπο αθετεί την ανόσια απαγόρευση και λειτουργεί κανονικά, έστω και σε κατακόμβες. Μόνο με την ένδακρυ μετάνοια, νηστεία, προσευχή, μυστηριακή ζωή (Εξομολόγηση, Θεία Κοινωνία) και την εργασία των εντολών του Θεού θα κολοβωθούν οι ημέρες από την δοκιμασία της λοιμώδους νόσου αλλά και του κάθε Αντιχρίστου.
ΣΩΜΑ ΧΡΙΣΤΟΥ ΜΕΤΑΛΑΒΕΤΕ, ΠΗΓΗΣ ΑΘΑΝΑΤΟΥ ΓΕΥΣΑΣΘΕ.
+ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ +
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΓΝΩΤΕ, ΕΘΝΗ, ΚΑΙ ΗΤΤΑΣΘΕ, ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ.
ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΕΛΛΗΝΕΣ, ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ! ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)

ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ, ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΕΩΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΤΕΜΕΝΟΥΣ
Στην Αθήνα και στο σημείο Αντιστάσεως κατά του αντισυνταγματικού ισλαμιστικού τεμένους (Ιερά Οδός 114 ) στον Βοτανικό έδωσε το παρών ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» το μεσημέρι του Σαββάτου 14 Μαρτίου 2020, παρά τον τεχνηέντως καλλιεργούμενο πανικό και τον φόβο που επικραττεί σε όλη την Ελλάδα από τον ιό, που σύμφωνα με το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας έσπειραν Αμερικανοί, προκειμένου να παραστούν στην Ιερά Παράκληση η οποία τελείται κάθε Σάββατο στις 4 το απόγευμα εδώ και 3 χρόνια, αρχικά για να μην ανεγερθεί το τέμενος (αλλά δυστυχώς οι προδοτικές κυβερνήσεις το κατασκεύασαν) και τώρα πλέον προκειμένου να μην λειτουργήσει, αφού χρειάζεται άδεια. Μία άδεια η οποία χάρη στις δικαστικές ενέργειες μιας άξιας Ελληνίδος δικηγόρου, της Αικατερίνης Παντελίδου, δεν έχει εκδοθεί ποτέ. Η παράκληση αυτή τελείται χάρη στην γενναία αυτή νομικό από τον πανάξιο Ιερέα πατέρα Κλεομένη.
Τα μέλη του Συνδέσμου συμμετείχαν στην Παράκληση, εν μέσω πραγματικά αντιξόων καιρικών συνθηκών λόγω και του συγκεκριμένου ιού (κορωνοϊού), αφού τα δεν φοβούνται ούτε σκιάζονται έχοντας πάντοτε δίπλα τους τον Τριαδικό Θεό μας. Στο πέρας της Παρακλήσεως, οι Έλληνες Πατριώτες που παρευρέθησαν έψαλαν το Κοντάκιο Τη Υπερμάχω Στρατηγώ και τον Εθνικό μας Ύμνο.α
ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΑΜΕΘΑΝΙΚΟ ΤΕΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΛΑΘΡΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΞΩ ΟΙ ΞΕΝΟΙ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ, Ο ΔΙΕΘΝΗΣ ΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.


ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΕΩΣ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΣΥΜΜΕΤΕΙΧΕ Ο Π.Ε.Σ.
Λάρισα, 09 Μαρτίου 2020
Στο μεγαλειώδες Συλλαλητήριο κατά της παρανόμου λαθρομεταναστεύσεως, που έχει επιπέσει σαν άλλη λαίλαπα στην Ελλάδα, το οποίο πραγματοποιήθηκε στην Θεσσαλονίκη, την Κυριακή της Ορθοδοξίας, το μεσημέρι 8 Μαρτίου 2020, στην πλατεία Αριστοτέλους, κάτω από συνεχή βροχόπτωση, για να ακουστεί και πάλι το γνωστό σύνθημα «με ήλιο και βροχές παντού οι Εθνικιστές» και διοργάνωσε η Ένωσις Ελλήνων πολιτών για την Μακεδονία, έδωσε το παρών ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (ΠΕΣ) με επί κεφαλής τον πρόεδρο του και τον αντιπρόεδρο.
Χιλιάδες ήταν οι Εθνικιστές και οι Πατριώτες οι οποίοι δεν θυμούνται τον πατριωτισμό μόνο όταν παίρνουν κομματική γραμμή, και στηρίζοντας τον υπόλοιπο χρόνο τους μητραλοίες διεθνιστές πολιτικάντηδες που μοιράζουν αφειδώς ελληνική ιθαγένεια στον κάθε ψευτοπρόσφυγα ισλαμιστή - έποικο. Οι διαδηλωτές αψήφησαν τις αντίξοες καιρικές συνθήκες και έδωσαν το παρών στην εκδήλωση. Απαίτησαν την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών που βρίσκονται στην Ελλάδα, την άρση της αντισυνταγματικώς χορηγηθείσης ελληνικής ιθαγενείας στις εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπών, την επαναφορά της προ του 1993 νομοθεσίας περί ιθαγενείας βάσει του Ελληνικού Συντάγματος που εδράζεται στην εκπηδήσασα από τα κόκκαλα των Ελλήνων τα ιερά Ελευθερία και στο με ποταμούς αιμάτων επιτευχθέν δίκαιο του αίματος (jus sanguinis) και άμεσο κλείσιμο των συνόρων και φύλαξη τους πάσαις δυνάμεσιν, για να γίνει πράξη το «η Ελλάδα ανήκει στους Έλληνες.»
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό των εκπροσώπων των ακομμάτιστων πατριωτικών συλλόγων που συμμετείχαν. Από πλευράς Συνδέσμου μίλησε ο πρόεδρος Χάμος Αστέριος. Ακολούθησε μεγάλη πορεία στους κεντρικούς δρόμους της Θεσσαλονίκης μετά το πέρας της οποίας εψάλη ο Εθνικός μας Ύμνος και το Κοντάκιον Τη Υπερμάχω Στρατηγώ.
Αξίζει να σημειωθεί ότι μάταια προσπάθησαν κάποιοι μπαχαλάκηδες πληρωμένοι εγκάθετοι του σιωνιστή Τζωρτζ Σόρος, χαϊδεμένοι του Κούλη και του Χρυσοχοΐδη, να προσεγγίσουν την εκδήλωση, αλλά απέτυχαν παταγωδώς.
ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΕΒΡΟ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ, ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΓΩΝΙΑ!
Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΕΞΩ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΑΠ’ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!
ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΜΕ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΜΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
ΑΠΕΛΑΣΗ, ΟΧΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΔΟΞΟΥΣ ΕΠΟΙΚΟΥΣ – ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ!
ΑΠΑΡΑΒΙΑΣΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)



Εκδήλωση για την επέτειο από την ανακήρυξη της Αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου (17 Φεβρουαρίου 1914) και για την «κάρτα του πολίτη», που θέλουν να επιβάλουν τα τσιράκια των σιωνιστών εδώ, στην Ελλάδα, πραγματοποίησε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» το πρωί της Κυριακής 16 Φεβρουαρίου 2020 στην ακρτική Ξάνθη, στην Θράκη μας, όπου δυστυχώς η τουρκική προπαγάνδα οργιάζει με την ανοχή και συνενοχή των προδοτικών κυβερνήσεων που κυβέρνησαν την Ελλάδα μας από το 1974 μέχρι και σήμερα. Συγχρόνως, έγινε κοπή Βασιλόπιττας. Στην εκδήλωση, στην οποία έδωσαν το παρών μέλη και φίλοι του Συνδέσμου από από Λάρισα, Τοξότες, Ξάνθη και Αλεξανδρούπολη, μίλησε ο άξιος Έλληνας δικηγόρος και συγγραφέας, επίτιμο μέλος του Συνδέσμου, κος Ηλίας Ηλιακόπουλος, ενώ την Βασιλόπιττα επιμελήθηκε ο συναγωνιστής μας Απόστολος Κωλέτσης, ο οποίος είναι ο υπεύθυνος του Παραρτήματος του Συνδέσμου μας στην Ξάνθη. Την εκδήλωση προλόγισε ο πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα μέλη του Συνδέσμου, μετά το πέρας της εκδηλώσεως συναντήθηκαν με τον σύγχρονο εν ζωή Ήρωα της Ελλάδος Σταύρο Λάλα, ο οποίος είναι και αυτός μέλος του Συνδέσμου από τις 28 Δεκεμβρίου του 2007. Άξιος!



ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΕ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΑΣΤΕΡΙΟ ΧΑΜΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟ ΧΡΗΣΤΟ ΛΙΑΡΟ ΕΔΩΣΑΝ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟΝ ΒΟΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΗ ΤΑΒΕΡΝΑ Ο ΟΡΘΟΔΟΞΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΓΙΟΣ ΜΑΞΙΜΟΣ Ο ΟΜΟΛΟΓΗΤΗΣ ΒΟΛΟΥ.ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΜΙΛΗΣΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΥΤΟΥ ΚΩΣΤΑΣ ΚΑΡΑΓΙΩΡΓΟΣ,ΕΝΩ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕ ΚΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ.Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΕΝΑ ΖΕΣΤΟ ΚΛΙΜΑ ΤΟΣΟ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΟΡΔΟΘΟΞΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΜΑΣ.

ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ΜΟΥ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΕΛΑΦΟΣ ΑΓΙΑΣ-ΛΑΡΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΙΘΑΛΗΣ ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ,ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΕΙΧΑ ΤΗΝ ΧΑΡΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΩ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΔΕΡΦΟ ΜΟΥ ΜΑΡΓΑΡΙΤΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ,ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΩΝ ΠΡΟΚΡΙΤΩΝ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΣΦΑΓΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΣΤΙΣ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ ΤΟΥ 1878.ΑΘΑΝΑΤΟΙ.
09/02/2020



Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» με επί κεφαλής τον πρόεδρο Αστέριο Χάμο έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 2 Φεβρουαρίου 2020 στην πόλη της Πτολεμαΐδος, στην εκδήλωση που διοργάνωσε εκεί η «Μακεδονική Σάρισα» για την μαύρη επέτειο των Ιμίων, η οποία εφέτος συνεπλήρωσε 24 χρόνια αφ' ότου βρήκαν τον θάνατο από πυρά τούρκων 3 στελέχη του Πολεμικού μας Ναυτικού, ο Έκτορας Γιαλοψός, ο Παναγιώτης Βλαχάκος και ο Χριστόδουλος Καραθανάσης. Εκατοντάδες Εθνικιστές και Πατριώτες από 10 και πλέον ακομμάτιστες οργανώσεις συμμετείχαν στην εκδήλωση, η οποία ξεκίνησε με Επιμνημόσυνη Δέηση. Ακολούθησαν οι χαιρετισμοί από τους εκπροσώπους των πατριωτικών συλλόγων, ενώ εν συνεχεία έγινε πορεία. Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.
Ο Π.Ε.Σ. συγχαίρει την Μακεδονική Σάρισα Πτολεμαΐδος για την εκδήλωση, η οποία κατά κοινή ομολογία ήταν άψογη, αφού ήταν η πρώτη ανοικτή εκδήλωση που πραγματοποίησε ο αξιέπαινος αυτός σύλλογος στην πόλη.
ΤΑ ΙΜΙΑ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ, ΤΟΥΡΚΟΙ ΘΑ ΕΚΔΙΚΗΘΩ.
ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ!




Σε συγκινητική, ενθουσιώδη ατμόσφαιρα, σε ειδική εκδήλωση το πρωΐ της Κυριακής 26 Ιανουαρίου 2020 σε πολυχώρο στην Λάρισα παρουσία μελών και φίλων βράβευσε 2 άξιους Πατριώτες ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν», τον παρανόμως αποταχθέντα το 2017 λεβέντη Αλχία (ΥΠ) Ευάγγελο Φώτη και τον γενναίο πρώην (κληρωτό) οπλίτη – αλεξιπτωτιστή Εμμανουήλ Μπούχλη, ο οποίος έστειλε το δικό του μήνυμα πραγματικής Εθνικής Αντιστάσεως στην συνωμοσία εναντίον της Μακεδονίας ΜΑΣ, όταν δημοσίευσε το βίντεο με τον ίδιο να ψάλλει το «Μακεδονία ξακουστή» καθώς έπεφτε με το αλεξίπτωτο τον Μάρτιο του 2019.
Στην εκδήλωση ταξίδεψαν στην Λάρισα από τα απάτητα Σφακιά και οι σεμνοί γονείς του Μανώλη, στους οποίους προσήκει ο δίκαιος έπαινος για την ανατροφή που έδωσαν στα 6 λαμπρά τέκνα τους. Επίσης, παρέστη ο πρόεδρος του Ορθοδόξου Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής» Βόλου Κωνσταντίνος Καραγιώργος, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν οι ευλογημένοι γονείς του Εθνομάρτυρος Κωνσταντίνου Κατσίφα (+28 Οκτωβρίου 2018), Ιωάννης και Βασιλεία, ο άξιος Έλληνας Σταύρος Λάλας, η εφημερίδα ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και ο σύλλογος «Μακεδονική σάρισα» Πτολεμαΐδος.
Παράλληλα, ο Σύνδεσμος έκοψε την παραδοσιακή Βασιλόπιττα (αισίως την 13η).
Την τιμητική εκδήλωση άνοιξε ο πρόεδρος του ΠΕΣ Αστέριος Χάμος, ο οποίος απέδωσε τα εύσημα στα μέλη και τους φίλους του Συνδέσμου, που έδωσαν και δίνουν αγόγγυστα και θαρραλέα το παρών στις επάλξεις. «Είμαστε ακόμα ζωντανοί για 14ο ήδη χρόνο. Με την βοήθεια του Θεού, συνεχίζουμε τους αγώνες κατά της νέας τάξεως πραγμάτων και για έμπρακτη αλληλεγγύη στους ανθρώπους που θυσιάζουν τον χρόνο, την βολή, την περιουσία τους ή ακόμα και την ζωή τους», σημείωσε, ευχόμενος καλή χρονιά, Λευτεριά στην Πατρίδα και του χρόνου στην Πόλη!
Εν συνεχεία, επεδόθη τιμητική εύφημος μνεία στους αδούλωτους, απροσκύνητους Έλληνες, Μανώλη Μπούχλη και Ευάγγελο Φώτη, που μας αναπτέρωσαν το ηθικό με το σπάνιο, φωτεινό και εξαίρετο παράδειγμά τους. Ακολούθησαν οι ανεπιτήδευτες, χωρίς καμμία διάθεση κομπασμού, αντιφωνήσεις των τιμωμένων προσώπων.
Ο Αρχιλοχίας Ευάγγελος Φώτης αναφέρθηκε καταχειροκροτούμενος στο ιστορικό της παραπομπής του στο Στρατοδικείο, διότι αρνήθηκε να υπηρετήσει σε “hot spot” λαθρομεταναστών, με την κατηγορία της ανυπακοής στα κελεύσματα των επιόρκων ανωτέρων του, οίτινες έδωσαν όρκο να φυλάσσουν τα σύνορα και αντ’ αυτού βάλθηκαν να μετατραπούν σε υπηρεσία σιτίσεως, στεγάσεως και καθαριότητος των λαθροεποίκων. Σημείωσε ότι ευελπιστεί πως θα δικαιωθεί, όπως είναι το δίκαιο, ηθικό, νόμιμο και πρέπον, στο Εφετείο, η απόφαση του οποίου εκκρεμεί.
Κατόπιν, τον λόγο έλαβε ο αλεξιπτωτιστής Μανώλης Μπούχλης, ο οποίος είχε παραπεμφθεί στο Στρατοδικείο Λαρίσης, όπου αθωώθηκε πανηγυρικά (την ημέρα της δίκης, μέλη του Π.Ε.Σ. είχαμε την τιμή να είμαστε στο ακροατήριο στο πλευρό του). Τόνισε ωστόσο, πάλι υπό παρατεταμένα χειροκροτήματα, πως θα ήταν τιμή του αν ετιμωρείτο για τέτοιο λόγο και πως θα το ξανάκανε ευχαρίστως.
Έπειτα απηύθυνε χαιρετισμό ο πρόεδρος του Συλλόγου «Άγιος Μάξιμος ο Ομολογητής» Κωνσταντίνος Καραγιώργος, όστις ήταν λάβρος κατά των ανομημάτων στον χώρο της πολιτικής αλλά και της Εκκλησίας, μη διστάζοντας, δικαιολογημένα, να αναφερθεί ονομαστικά στους προδότες Πίστεως και Πατρίδος, Πατριάρχη Βαρθολομαίο και Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο.
Την Βασιλόπιττα ευλόγησε ο μόνιμος πλέον ιερέας του Συνδέσμου γεραρός πατήρ Ευθύμιος, ενώ ο πρόεδρος του ΠΕΣ προέβη σε ένα σύντομο απολογισμό των 25 δράσεων του 2019, 8 εντός Λαρίσης και 17 εκτός, σε όλη την Ελλάδα (3 εκ των οποίων στους Βουλιαράτες, την γενέτειρα του Κωνσταντίνου Κατσίφα στην σκλάβα Βόρειο Ήπειρο).
Ήταν μία ωραία εκδήλωση ελληνοχριστιανικής αναβαπτίσεως, που διήρκεσε περίπου 2 ώρες, και έκλεισε με το «Μακεδονία ξακουστή», τον Εθνικό Ύμνο και το κοντάκιο «Τη Υπερμάχω»._
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)