Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ;

Εντύπωση προκαλεί στην διεθνή κοινή γνώμη η είδηση που κυκλοφόρησε κατ’ αυτάς: Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εβραίος μεγιστάνας εκ Βουδαπέστης (κάτοικος ΗΠΑ) George Soros είναι και ιδιοκτήτης ανωνύμου φαρμακευτικής/βιοτεχνολογικής εταιρείας με την επωνυμία WuΧi PharmaTech, η οποία διαθέτει εργαστήριο στην σινική πόλη Γουχάν (Wuhan), στην πόλη ήτις έγινε γνωστή επειδή εκεί πρωτο-εντοπίστηκε ο περιβόητος κορωνοϊός. Το εργαστήριο κείται στην βιομηχανική περιοχή επί της οδού Gao Xin (Gaoxin), αρ. 666!
Όλες οι παραπάνω συμπτώσεις δεν είναι ψευδείς ειδήσεις (fake news). Αυτά που μόλις διαβάσατε είναι απολύτως αληθή και διασταυρωμένα. Τα μετέδωσαν/δημοσίευσαν μεταξύ άλλων η γερμανική κρατική τηλεόραση (ARD), αμερικανικά, ελλαδικά και κυπριακά ΜΜΕ, τα τελευταία με αφορμή αναρτήσεως / σχολίου στο Twitter του τέως βουλευτού του ΑΚΕΛ Νίκου Κατσουρίδη. Μέχρι και οι αθεούληδες κομμουνιστές σταμάτησαν να κάνουν πλακίτσες με τον διάβολο, φαίνεται.
Προς τούτοις, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας επιμένει ότι ο ιός «φυτεύτηκε» στην Κίνα από Αμερικανούς πράκτορες καίτοι δεν επιβεβαιώνει τις φήμες ότι θεωρεί υπαίτιο το εργαστήριο ιδιοκτησίας Σόρος ή άλλο αμερικανικό εργαστήριο στην Γουχάν.
Προς Θεού, μην πάει ο νους σας στο πονηρό! Δεν υπαινισσόμεθα ότι είναι υπεύθυνος για την δημιουργία ή την έκλυση του κορωνοϊού ο τσιφούτης, - ε, συγγνώμη, ο δαίμων του πληκτρολογίου φταίει!- ο επενδυτής Τζωρτζ Σόρος θέλαμε να πούμε. Υπεύθυνες για οποιαδήποτε έρευνα και τυχόν απαγγελίες κατηγοριών είναι οι κατά χώρα/κατά τόπους δικαστικές/ανακριτικές αρχές. Δεν έχουμε τίποτε εναντίον του στοργικού αυτού ανθρώπου, όστις ομολόγησε το 1994 σε δημόσια ομιλία του ότι βοήθησε την ίδια του την μάνα να αυτοκτονήσει «αξιοπρεπώς». Ίσα – ίσα, τού ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση, ώστε να χρηματοδοτεί την καταπολέμηση των κακών και, πού ξέρετε; Μπορεί κάποια δική του εταιρεία να βρει και το εμβόλιο ή το φάρμακο!
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)