Πέμπτη 2 Απριλίου 2020

Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ «ΙΕΡΑ» ΣΥΝΟΔΟ
Λάρισα, 2 Απριλίου 2020
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» καταδικάζει τις χθεσινές (1-1-2020) ανόσιες αποφάσεις της κανονικώς ανυποστάτου Διαρκούς «Ιεράς» Συνόδου (Δ.Ι.Σ.), η οποία φέρεται πραγματοποιήσασα... τηλεδιάσκεψη στην κρατική ψηφιακή πύλη e:presence.gov.gr υπό την αιγίδα (διάβαζε δαμόκλειο σπάθη) του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης (sic) και επιτάσσει οι Ιερές Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδος και της Διακαινησίμου να τελούνται χωρίς λαϊκούς πιστούς, κεκλεισμένων των θυρών!
Αποπτύουμε επίσης τις τρομολαγνικές, κυβερνητικές απαγορεύσεις, που θέλουν να μετατρέψουν τον κόσμο σε αγέλη δαιμονήλατων χοίρων. Δεν εμπιστευόμαστε κανένα Κούλη, κανένα Χαρδαλιά, κανένα μπασκετμπωλίστα Κικίλια, κανένα Πέτσα από τον εσμό που μάς έχουν φλομώσει στο ψέμμα. Οι φωστήρες που μάς κατέστρεψαν με τα μνημόνια, αυτοί που πανηγυρίζουν για την είσοδο του νεοκομιτατζήδικου τιτοϊκού μορφώματος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το κλεμμένο όνομα της Μακεδονίας μας, αυτοί που σφράγισαν προς το θεαθήναι τα σύνορα στον Έβρο [με εξαίρεση την πρωτοφανή υπέρπτηση τουρκικών drone(s)] αλλά διευκολύνουν ακριβώς τους ίδιους μωαμεθανούς λαθροεισβολείς να κάνουν απόβαση στα νησιά μας μάς λένε τάχα την αλήθεια για την ίωση του κορωνοϊού; Αυτοί οι μισέλληνες, που απαγορεύουν στους Έλληνες την κυκλοφορία άνω των 2 προσώπων μαζί αλλ’ επιτρέπουν στους λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ανά 10(!) - βλ. ΦΕΚ Β' 985/22.03.2020 είναι αξιόπιστοι; Μόλις χθες ο Κοινοτάρχης Προμαχώνος κατήγγειλε την παρουσία 5 Τουρκμένων (ναι, καλά, διαβάσατε, Τουρκμένους κουβάλησε στην Μακεδονία ο Κούλης) μολονότι είναι σε «κλειστό» κέντρο. Στα ελληνικά των μασωνοφιλελέδων της κακιάς ώρας, φαίνεται, η λέξη «κλειστός» σημαίνει ορθάνοιχτος.
Δεν δίνουμε καμμία βάση μήτε στα λεγόμενα του αποφοίτου της διαβοήτου Σχολής Χάρφαρντ υποκριτή Τσιόδρα. Τον ψάλτη και τον δήθεν συγκινούμενο για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας να τον παίξει στην Επίδαυρο, σε μάς δεν περνάνε οι βιρτουόζοι της υποκριτικής, όσες περγαμηνές και αν διαθέτουν. Ήδη απεκαλύφθη ότι τον Απρίλιο του 2017, επ’ αφορμή συμμετοχής του σε παγκόσμιο συνέδριο στην Βιέννη (European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases - ECCMID) προέβη σε δηλώσεις για τους ψευδοπρόσφυγες – λαθροεποίκους που θα ζήλευε και ο χειρότερος λαθρολάγνος! Είχε μάλιστα και το θράσος να εγκωμιάσει δημοσία προχθές τον διαχρονικώς δοσίλογο θανόντα Μανώλη Γλέζο, που το μόνο που μπορεί να τον σώσει (μακάρι να μετανόησε!) είναι ότι ζήτησε να κηδευτεί χριστιανικά.
Παρένθεση: Και ο θεομπαίχτης ανθέλληνας Τσιόδρας και όλοι οι όμοιοί του ψευτοδεξιοί παλιάτσοι που έπλεξαν κατ’ αυτάς διθυράμβους για τον προδότη Γλέζο, δεν άρθρωσαν λέξη για την χθεσινή επέτειο από την αρχή του Αγώνος της ΕΟΚΑ στην Μεγαλόνησο. Οι δε γαλάζιοι πολιτικάντηδες δεν μίλησαν για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα ειμή για να εξεμέσουν χυδαία, συκοφαντικά σχόλια.
Επανερχόμαστε όμως στο μείζον. Οι μάσκες των κυβερνώντων και των ψιττακών τους έπεσαν προ πολλού. Ουδείς χάφτει το παραμύθι ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει στους κόλπους της Χριστιανούς Πατριώτες. Αλλ’ είναι αδιανόητο οι αντίχριστοι της ΝΔ να έχουν ως σεργιανιστές συνεργάτες του Αρχιερείς μας. Είμαστε Χριστιανοί και πιστεύουμε ότι ο ανάξιος, καθαιρετέος Τζερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ που έλαβαν την πρωτοφανή απόφαση τελέσεως ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την Ιεραρχία ούτε τον Κλήρο. Για την Ιστορία, καταγράφουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων στην τρέχουσα (163η συνοδική περίοδο):
Πρόεδρος: Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Μέλη οι Μητροπολίτες:
Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος
Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου κ. Τίτος
Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος
Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος
Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος
Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος
Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος
Παροναξίας κ. Καλλίνικος
Φωκίδος κ. Θεόκτιστος
Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος
Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος
Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος.
Αρχιγραμματεύς: Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης.
Δεν ξέρουμε αν συμμετείχαν όλοι στην τηλεδιάσκεψη καθ’ ην ελήφθη η κατάπτυστη απόφαση.
Κοντά 1.700 χρόνια, δεν απαγορεύθηκε η συμμετοχή του Λαού του Θεού στην λατρεία επ’ εκκλησίαις, και τολμούν εφέτος, με σατανικά σοφίσματα, οι κλίνοντες γόνυ τω αντιθέω Καίσαρι, να στερούν τους πιστούς από τον εκκλησιασμό και την Θεία Κοινωνία, και μάλιστα της Άγιες Ημέρες του Πάσχα!
Κεκλεισμένων των θυρών, δια τον φόβον των ιουδαίων, ήσαν συνηγμένοι οι Απόστολοι προτού συναντήσουν τον Αναστάντα Κύριο και Θεό μας. Από την ημέρα που Τον αντίκρυσαν και από την Ημέρα της Πεντηκοστής, που έλαβαν το Άγιο Πνεύμα, δεν έπαυσαν ποτέ να ιερουργούν και να λειτουργούνται, Κλήρος και Λαός. Εσείς, οι 13 δεσποτάδες της ΔΙΣ υπό τον Τζερώνυμο, δεν γευθήκατε την Ανάσταση του Σωτήρος, ούτε έχετε Πνεύμα Άγιον;
Χάσατε την πίστη σας και ξεχάσατε ότι η Εκκλησία είναι ιατρείον ψυχών και σωμάτων, και επομένως δεν έχει δικαίωμα κανείς λειτουργός Της να διώχνει κανένα από τους Ιερούς Ναούς, ούτε αμαρτωλό ούτε ασθενή, που προσέρχεται με την θέλησή του;
Αν πιστεύετε, όπως πιστεύουμε ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ότι το Σώμα και το Αίμα του Δεσπότου, όπως και να μεταλαμβάνεται, δεν γίνεται αιτία μεταδόσεως νοσημάτων, όπως δεν έγινε ποτέ εδώ και 2.020 χρόνια, γιατί κάνετε πλάτες στην κυβέρνηση των εκκλησιομάχων του Κούλη και της παρέας του; Γιατί δεν αξιώσατε να ισχύσει για τους Ιερούς Ναούς έστω ό,τι ισχύει για τις τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ, η είσοδος και η παραμονή ανάλογα με τα τετραγωνικά; Μήπως επειδή τότε η σατανοκίνητη κυβέρνηση θα ξεσκεπαζόταν και θα διεκήρυττε φανερά ότι απαγορεύει την τέλεση Θείας Λειτουργίας διότι την θεωρεί – άπαγε της βλασφημίας ! – πρόξενο μολυσμού; Τους χριστιανοφοβικούς της Νέας Μασωνοκρατίας με προσωπείο Χριστιανού πάτε να καλύψετε; Αυτά συννενοήθηκαν ο Τζερώνυμο με τον Κούλη στην κρυφή, χωρίς παρουσία δημοσιογράφων, συνάντησή τους της 20-1-2020 στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών;
Σκεφτείτε πως οι περισσότεροι εξ υμών είστε προβεβηκότες τη ηλικία και σύντομα θα μεταβείτε στην επέκεινα του τάφου ζωήν. Τί θ’ απολογηθείτε;
Περιμένουμε έστω και την δωδεκάτην κάποια φωνή αντιδράσεως και από τον χώρο του Πατρίου Εορτολογίου. Άλλοτε είχαν θαρραλέους, πνευματέμφορους Ομολογητές στις τάξεις τους. Τώρα γιατί, πλην ολίγων, μεμονωμένων περιπτώσεων, φοβούνται το άρχοντα του κόσμου τούτου;
Το ίδιο έχουμε να σημειώσουμε και για το Άγιον Όρος. Η σιγή στην δυσσέβεια είναι συνενοχή.
Τέλος, εχόμεθα στερρώς της ελπίδος ότι θα βρεθούν πιστοί, ανδρείοι, πλήρεις Πνεύματος Αγίου Μητροπολίτες και Ιερείς που δεν θα συνταχθούν με τα αντίθεα δόγματα των αναξίων ρασσοφόρων της ΔΙΣ, και αυτούς, ως γνησίους Ποιμένας καί όχι λυκοποιμένας, θ’ ακολουθήσει το λογικό Ποίμνιο.
«Πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.» (Ματθ. ι΄ 32-33)
+ IC XC + NIKA
+ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ +
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΓΝΩΤΕ, ΕΘΝΗ, ΚΑΙ ΗΤΤΑΣΘΕ, ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ.