Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΕΝΩ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚΙΑΖΕ Η ΦΟΒΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΛΑΚΩΝΕ Η ΣΚΛΑΒΙΑ,
ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΗΚΑΝ ΚΑΝΟΝΙΚΑ!
Λάρισα, Δευτέρα της Διακαινησίμου, 20 Απριλίου 2020
Χριστός ανέστη! Με μεγάλη χαρά και καύχηση εν Κυρίω ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος «Ελληνοκρατείν» ανακοινώνει ότι, παρά τα δρακόντεια μέτρα του Κούλη και του Χαρδαλιά-σκορδαλιά, με τα οποία προσπάθησαν να κατατρομοκρατήσουν τον κόσμο, μετά και την πρωτοφανή απαγόρευση κυκλοφορίας Ι.Χ. οχημάτων από τις 9:00 μ.μ. το Μέγα Σάββατο, ηυδόκησεν ο Τριαδικός Θεός μέλη του Συνδέσμου μας με επί κεφαλής τον πρόεδρο Αστέριο Χάμο να εκκλησιαστούν και να λειτουργηθούν κανονικά τόσο την Κυριακή των Βαΐων, την Μεγάλη Πέμπτη και την Μεγάλη Παρασκευή όσο και στον Εσπερινό και την Θεία Λειτουργία της Αναστάσεως μαζί με δεκάδες πιστούς σε Ιερό Ναό κάπου στην Περιφερειακή Ενότητα Λαρίσης*.
Η χθεσινή Πασχάλιος ακολουθία, η οποία διήρκησε περίπου 4 ώρες, ήταν συγκλονιστική. Θα μείνουν για πάντα χαραγμένα στην μνήμη και στις καρδιές μας, όσο μας αξιώνει ο Θεός να ζούμε, τα πρωτόγνωρα συναισθήματα κατανύξεως και χαρμονής συνάμα, που νοιώσαμε.
Καίτοι ανάξιοι, μάς αξίωσε ο Θεός να μην λείψουμε από την τράπεζα της ευφροσύνης Του. Ευγνωμονούμε και γεραίρουμε ταπεινά τον γενναίο Λευίτη και όλους τους συντελεστές του Ναού. Είμεθα βέβαιοι ότι θα τους ανταμείψει πολλαπλώς ο δωρεοδότης Κύριος και εδώ, και εν Ημέρα Κρίσεως, διότι αψήφησαν τις απειλές, την χλεύη, τα επικρεμάμενα πρόστιμα των χιλιάδων ευρώ της σατανοκινήτου κυβερνήσεως (ούτε οι Τούρκοι δεν επέβαλαν τέτοια χαράτσια!) και κράτησαν καθ’ όλη την Μεγάλη Εβδομάδα ανοικτές τις θύρες, καθ’ ότι για όποιους γεύθηκαν τον Αναστάντα Κύριο και έλαβαν Πνεύμα Άγιον, παύουν οι συνάξεις των θυρών κεκλεισμένων. Οι θύρες των Ιερών Ναών, είναι πάντοτε ανεωγμένες για τους Πιστούς, ιδίως σε περιόδους λοιμών. Αυτό ξέρουμε και αυτό πράττουμε 20 αιώνες τώρα. Δεν περιμένουμε κανένα... λοιμωξιολόγο της κακιάς ώρας – θεομπαίχτη να μάς υποδείξει τί θα κάνουμε.
Η αγαλλίασή μας μετριάστηκε μόνον όταν ακούσαμε τον κατηχητικό λόγο του Ιερού Χρυσοστόμου «Πάντες ἀπολαύσατε τοῦ συμποσίου τῆς πίστεως˙ πάντες ἀπολαύσατε τοῦ πλούτου τῆς χρηστότητος.», καθώς συλλογιστήκαμε τους αδελφούς μας σε όλη την Ελλάδα, που έμειναν αλειτούργητοι και ακοινώνητοι. Με τί συνείδηση το διάβασαν μπροστά σε άδεια στασίδια και κάμερες αρχιερείς και ιερείς που πειθάρχησαν τω δόγματι τω τυραννικώ των αντιχρίστων κυβερνώντων; Πώς καλούν στα λόγια τους πάντες να μεταλάβουν, ενώ στην πράξη έχουν κλειστές τις εκκλησίες;
Όπως είπε και ο Άξιος Ιερεύς στο κήρυγμά του, οι Χριστιανοί νενικήκαμεν και τον κορωνοϊό. Ανέφερε δε χαρακτηριστικά ότι ο ίδιος έχει εξομολογήσει και μεταλάβει επανειλημμένα επί δεκαετίαν όλην άνθρωπο πάσχοντα από AIDS, και πάντα καταλύει (καταναλώνει Όσο μένει) από το Σώμα και το Αίμα του Δεσπότου, χωρίς να μολυνθεί, φυσικά, ποτέ. Μακάρι να ακολουθούσαν το παράδειγμά του όλοι. Αν εποίουν ομοίως οι μητροπολίτες (οι οποίοι πλην ελαχίστων εξαιρέσεων
συνήργησαν στο σατανιστικό έγκλημα του κλεισίματος των Ναών), θα κατέρρεε σαν χάρτινος πύργος το καθεστώς του Κούλη και των Bolek και Lolek εκπροσώπων του. Χαρδαλιά και Τσιόρδα, καληνύχτα σας!
Χριστός ανέστη! Είθε ο αναστάς Κύριος να αναστήσει σύντομα και το Γένος, πρεσβείαις της Παναχράντου Μητρός Του.
ΑΝΕΣΤΗ ΧΡΙΣΤΟΣ, ΚΑΙ ΠΕΠΤΩΚΑΣΙ ΔΑΙΜΟΝΕΣ.
ΑΥΤΗ ΕΣΤΙΝ Η ΝΙΚΗ Η ΝΙΚΗΣΑΣΑ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟΝ, Η ΠΙΣΤΙΣ ΗΜΩΝ.
ΘΑΡΡΟΣ, ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ! ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ!
Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν»