Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

ΤΣΙΟΔΡΑΣ – ΧΑΡΔΑΛΙΑΣ: ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΕΠΕΣΑΝ
Λάρισα, Μ. Δευτέρα 13 Απριλίου 2020
Οσημέραι πέφτουν οι μάσκες και αποκαλύπτεται πλήρως το αντίχριστο, δυσειδές πρόσωπο της σατανοκινήτου κυβερνήσεως του Κούλη. Προχθές, Παρασκευή 10 Απριλίου 2020, το δαιμονήλατο δίδυμο Σωτήρη Τσιόδρα – Νίκου Χαρδαλιά, αυτοακυρώθηκε δημοσία, χωρίς αιδώ, χωρίς να τηρήσει καν τα προσχήματα. Οι μενουμεσπιτάκηδες ταξίδεψαν 350 χιλιόμετρα μακρυά από τα σπίτια τους, από τας Αθήνας μέχρι τον συνοικισμό Αθιγγάνων στην Νέα Σμύρνη Λαρίσης, όπου κατά τα λεγόμενά τους είχαν ήδη καταγραφεί δεκάδες κρούσματα του διαβοήτου κορωνοϊού. Κουβάλησαν μαζί τους άγνωστο αριθμό πραιτωριανών, αστυνομικών, πυροσβεστών και ένα τσούρμο δημοσιοκάφρους των καθεστωτικών μέσων μαζικής εξαπατήσεως (ΜΜΕ). Προκάλεσαν συνάθροιση και συνωστισμό εκατοντάδων ανθρώπων, χωρίς αποστάσεις ασφαλείας μεταξύ τους. Χωρίς μάσκα, φωνασκούσαν και έφτυναν κατάμουτρα τους συγκεντρωθέντες (με τα σάλια και τα σταγονίδια που εξέπεμπαν, δηλαδή καταπώς οι ίδιοι λένε ότι μεταδίδεται ο ιός - μπαμπούλας). Σημειωτέον ότι η σατανοκίνητη κυβέρνηση και τα καθεστωτικά ΜΜΕ δεν έκαναν καθόλου ντόρο για το στρατόπεδο όπου εγκατέστησαν λαθρομετανάστες στην Ριτσώνα, κι ας σημειώθηκαν υπερδιπλάσια κρούσματα της ιώσεως. Προφανώς, το σχέδιο αποκοιμίσεως των Ελλήνων για να μην βλέπουν την εποικισμό της Πατρίδος μας καλά κρατεί.
Παράλληλα χθες, Κυριακή των Βαΐων, ο ανεκδιήγητος υφυπουργός «πολιτικής προστασίας» Χαρδαλιάς, ζηλώσας δόξαν Πάνου Καμμένου, μετέβη με ελικόπτερο του Πυροσβεστικού Σώματος στην Ξάνθη. Ο απόφοιτος της σχολής πολιτικών επιστημών, διεθνών διπλωματικών σχέσεων και ... αέρος κοπανιστού έκρινε σκόπιμο να ταξιδέψει 700 + 700 χιλιόμετρα, με αφορμή ένα κρούσμα στο Δροσερό Ξάνθης.
Διερωτώμεθα: Υπεβλήθησαν στο... τεστ για να δουν αν πάσχουν από κορωνοϊό και υπάρχει κίνδυνος να τον μεταδώσουν μόλις επέστρεψαν; Ήταν αναγκαίες οι ανωτέρω μετακινήσεις και τα λαϊκιστικά σώου μπροστά στις κάμερες; Ο προαλειφόμενος για νέος Κρεμαστηνός και ψάλτης (όπως και ο... συριζαίος Φίλης) Τσιόδρας, ποιον νομίζει ότι κοροϊδεύει παριστάνοντας τον Χριστιανό, όταν σιγοντάρει το κλείσιμο τους Ιερών Ναών για τους πιστούς Χριστιανούς, και δη τις Άγιες Ημέρες της Μεγάλος Εβδομάδος και του Πάσχα; Ο Δερβέναγας Χαρδαλιάς, όστις με πρωτοφανές, σταλινικού ύφους και υφής αντιχριστιανικό μένος απειλούσε χθες τον Πανάξιο Μητροπολίτης Κερκύρας Νεκτάριο, διότι ετέλεσε την Θεία Λειτουργία παρουσία λεώ ( : λαού) και μετέλαβε λαϊκούς πιστούς καθώς και ένα επίσης Πανάξιο Λεβεντόπαπα στον Ι. Ν. Αγίου Νικολάου στο Κουκάκι, ποιος νομίζει ότι είναι και τα βάζει με τον Κλήρο και τον Λαό του Θεού; Αμφότεροι προς κέντρα λακτίζουν.
Να το βάλουν καλά στο μυαλό τους και όσοι επίορκοι δικαστικοί σκέφτονται να προσχωρήσουν στον αντιχριστιανικό, αντισυνταγματικό κατήφορο των Κούληδων. Αυτόφωρο αδίκημα δεν στοιχειοθετείται με ανώνυμο «κάρφωμα» από χαφιέδες. Πρέπει να το βεβαιώσει εισαγγελέας ή αστυνομικό όργανο. Εν πάση δε περιπτώσει, ισχύει το «πειθαρχεῖν δεῖ Θεῷ μᾶλλον ἢ ἀνθρώποις.» (Πράξ. ε΄ 29) Οι διώκτες του Χριστιανισμού ήλθαν και παρήλθαν. Ο Χριστός μένει και αντιδοξάζει τους δικούς Του. Οι διαβολεμένοι εχθροί Του έχουν δύο επιλογές: ή μετάνοια (τους την ευχόμεθα ολοψύχως) ή παράνοια. Ας διαλέξουν._
+ IC XC + NIKA
+ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ +
ΑΓΙΟΣ ΚΕΡΚΥΡΑΣ, ΙΕΡΕΥΣ ΚΟΥΚΑΚΙΟΥ = ΑΞΙΟΙ!