Πέμπτη 16 Απριλίου 2020

Οι αντίχριστοι της Νέας Δημοκρατίας, με επί κεφαλής τον Κούλη και τον Χαρδαλιά, ξεπέρασαν σε μίσος και μένος εναντίον της Ορθοδοξίας και τον ίδιο τον Σατανά,
αφού ακόμη και αυτός έχει φόβο Θεού.
Ξεπέρασαν τους Σταυροφόρους αλλά και τους Τούρκους. Σαν όργανα του Σατανά που είναι, φρυάσσουν, κάνουν τα πάντα εναντίον της Εκκλησίας. Με πρόσχημα την διασπορά του ιού, αποφάσισαν την Μεγάλη Παρασκευή να είναι κλειστά όλα τα Κοιμητήρια της Ελλάδος. Επίσης απαγόρευσαν την κυκλοφορία των οχημάτων μετά τις 8 μ.μ. το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου προς ξημερώματα Κυριακής του Πάσχα., προκειμένου να μην μπορέσει να βρει κανένας Χριστιανός εκκλησία για να κάνει Ανάσταση. Η διασπορά, αντίχριστοι της Νέας Δημοκρατίας, δεν γίνεται στα σούπερ μάρκετ, στις τράπεζες, στα φαρμακεία, στους καταυλισμούς των χιλιάδων λαθρομεταναστών, που έχετε φέρει στα νησιά και σε όλη την ηπειρωτική Ελλάδα, και τους αφήνετε ανεξέλεγκτα να κυκλοφορούν κατά δεκάδες; Όλο το ανάθεμα επάνω σας, τσιράκια του διαβόλου!
Δυστυχώς όμως γι' αυτό το θέμα δεν είδαμε καμμία αντίδραση από τον αρχιεπίσκοπο Τζερώνυμο αλλά και από τους άλλους μητροπολίτες. Είναι όλοι τους ανάξιοι;!
Επίσης, δεν είδαμε καμμία αντίδραση από τα λεγόμενα χριστιανικά σωματεία, από τα οποία πρέπει να αφαιρεθεί ο τίτλος «Χριστιανικά». Μάλιστα εδώ να σημειώσουμε ότι τα «Χριστιανικά» Σωματεία Λαρίσης στηρίζουν τα περισσότερα με την ψήφο τους τον βουλευτή της #ΝΔ Μάξιμο Χαρακόπουλο, ο οποίος όταν ήταν αντιπολίτευση η ΝΔ, είχε υποβάλει επερώτηση στον τότε υπουργό ΜΗ προστασίας του πολίτη του ΣΥ.ΡΙΖ.Α. γιατί... καθυστερεί η «κάρτα του πολίτη»!
ΕΛΛΑΣ - ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ, Η ΠΙΟ ΤΡΑΝΗ ΑΞΙΑ
ΕΞΩ ΟΙ ΜΑΣΩΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ!
ΕΞΩ ΟΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΕΡΑ ΣΥΝΟΔΟ!