Τετάρτη 22 Απριλίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ
Συναγωνιστές και συναγωνίστριες, μεγάλη ημέρα σήμερα. Επέτειος της 21ης Απριλίου. 21 Απριλίου 1967 - 21 Απριλίου 2020: 53 χρόνια συμπληρώνονται εφέτος από την Εθνοσωτήριο Επανάσταση του 1967, και ο λαός δεν ξεχνάει και αναπολεί την χρυσή εκείνη Επταετία. Η Ελλάς από το 1967 έως και τις 25 Νοεμβρίου του 1973 μεγαλούργησε εθνικά, ηθικά και οικονομικά, γιατί μπροστάρης ήταν ένας Άξιος Ηγέτης: ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, ο οποίος δυστυχώς ανατράπηκε από τον δόλιο Ιωαννίδη, με αποτέλεσμα να σταματήσει η ανοδική πορεία της Ελλάδος και το χειρότερο· να επανέλθει η ψευτοδημοκρατία και οι παρασιτούντες πολιτικοί, με αποτέλεσμα να επέλθει η καταστροφή της φιλτάτης Ελλάδος.
Δεν θ’ αναφερθούμε στα έργα και στα οικονομικά μεγέθη της 21ης Απριλίου, αφού αυτά λίγο πολύ είναι γνωστά, και δεν αμφισβητούνται. Μάλιστα το καλύτερο αποδεικτικό στοιχείο είναι η δίκη – παρωδία της 21ης Απριλίου, που διεξήχθη το 1974 επί ψευτοδημοκρατίας, απο την οποία οι πρωτεργάτες της Επαναστάσεως καταδικάστηκαν μόνο γιατί κατέλυσαν το πολίτευμα. Ούτε γιατί πρόδωσαν ούτε γιατί σκότωσαν ούτε γιατί έκλεψαν. Όλα τα στελέχη πέθαναν φτωχά, όλα τα άλλα είναι κακοήθεις ανακρίβειες, συμπεριλαμβανομένου και του ψόγου για την προδοσία της Μεγαλονήσου μας, αφού ουδέποτε άνοιξε ο φάκελλος της Κύπρου, για να δούμε τους πραγματικούς ενόχους. Ομοίως και για το διαβόητο Πολυτεχνείο, αφού αποδείχτηκε ότι δεν υπήρχε κανείς νεκρός στον εντός ή πέριξ αυτού χώρο. Επίσης, ουδέποτε απεδείχθη η συκοφαντία ότι όπισθεν της 21ης Απριλίου ήταν οι Αμερικανοί ή/και άλλοι. Αντιθέτως, οι Αμερικανοί ήταν αυτοί που έρριξαν την 21η Απριλίου και τον Γεώργιο Παπαδόπουλο μέσω του αφελούς Ιωαννίδη, διότι η Ελλάς μεγαλουργούσε οικονομικά, με αποτέλεσμα να μην έχει την ανάγκη κανενός «προστάτου». Έβλεπαν οι ΗΠΑ την άνθηση της οικονομίας, τα πετρέλαια που έβγαλε η Επανάσταση σε αρκετά σημεία της Ελλάδος και τα οπλικά συστήματα που αγόρασε όχι από Αμερικανούς μόνο, αλλά και από Γερμανία, Γαλλία και άλλες χώρες.
Επίσης, ν’ αναφέρουμε και αυτό που ίσως δυσαρεστήσει τους «συντρόφους» του ΚΚΕ: οι 2 πρώτες χώρες που αναγνώρισαν το καθεστώς της 21ης Απριλίου ήταν η Σοβιετική Ένωση και η Κίνα, 2 κατ’ εξοχήν κομμουνιστικές χώρες. Αργότερα ακολούθησαν και άλλες. Τέλος όσον αφορά στα ξερονήσια για τους αντιφρονούντες, τα οποία είχαν δημιουργηθεί από τις προηγούμενες δημοκρατικές κυβερνήσεις τόσο του Κέντρου (των βενιζελικών «Φιλελευθέρων» πρωτοστατούντων) όσο και της Δεξιάς, η 21η Απριλίου και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος το 1971 χορήγησε αμνηστεία σε όλους. Μέχρι και στον αδίστακτο επίδοξο δολοφόνο του Γεωργίου Παπαδοπούλου, Στάθη Παναγούλη ο οποίος προσπάθησε να τον δολοφονήσει το 1968, εδόθη αμνηστεία. Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα πολλά για την 21η Απριλίου, αλλά θα χρειαζόμασταν ικανή ποσότητα kilobyte ή μελάνης. Όπως και να έχει, συναγωνιστές και συναγωνίστριες, η 21η Απριλίου και ο Γεώργιος Παπαδόπουλος, μετά από τόσα χρόνια δικαιώθηκαν πλήρως και θα μείνουν για πάντα στις καρδιές των Ελλήνων.
ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ!
ΖΗΤΩ Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΙΣ!
ΖΗΤΩ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ!
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ