Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠ.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Σε βαρύγδουπες δηλώσεις προέβη ο ψευτοαριστερός Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ανήμερα της Επετείου της 21ης Απριλίου,ότι τον κορωνοϊό μπορεί να τον ξεχάσουμε, την χούντα όμως όχι. Ο ψευτοαριστερός αυτός λοιπόν Δήμαρχος, ο οποίος έφυγε απο το Κ.Κ.Ε και μεταπήδησε στην ροζ Αριστερά, στις εκλογές στις οποίες κέρδισε υποστηρίχτηκε απο το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ψηφίστηκε απο όλες τις παρατάξεις πλην του Κ.Κ.Ε..
Επομένως, ψευτοαριστερέ Δήμαρχε, πρέπει να σε ψήφισαν και αρκετοί χουντικοί ή και αρκετοί προσκείμενοι σε αυτήν,όπως την αποκαλείς εσύ. Επί 21ης Απριλίου, αριστερέ της πλάκας, δεν είχαμε ουτε έναν νεκρό,ενώ με τον παράξενο αυτόν ιό έχουμε κατά τα λεγόμενα της κυβερνήσεως περίπου 150 θύματα. Δεν είχαμε μνημόνια, Δ.Ν.Τ, χρέος, αυτοκτονίες, αιφνίδιους θανάτους, χιλιάδες εκτρώσεις, χιλιάδες θανάτους απο δυστυχήματα, χιλιάδες στρέμματα καμμένα δάση, απολύσεις, διαμάχη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Δεν είχαμε ΕΟΚ/Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία μας χρεοκόπησε, την οποία εσύ σαν καλός αριστερός την υποστηρίζεις. Η 110η Πτέρυγα Μάχης δεν ήταν ΝΑΤΟΪΚΗ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ βάση, η οποία τώρα είναι και εσύ σαν καλός αριστερός δεν μιλάς. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ουδέποτε επισκέφτηκε τους φονιάδες Αμερικανούς, ενώ ολοι οι αρχηγοί των κομμάτων που κυβερνήσαν την Ελλάδα, μεταξύ και αυτών ο Τσίπρας, επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο. Επίσης, κύριε Καλογιάννη, επι 21ης Απριλίου και Γεωργίου Παπαδοπούλου δεν πουλήθηκε η Κύπρος, η Μακεδονία μας, τα Ίμια και σε λίγο η Θράκη και το Αιγαίο, ούτε είχε χιλιάδες εισβολείς-λαθρομετανάστες, όπως έχει τώρα η χώρα μας και δυστυχώς και η πόλη μας η οποία αυτήν την στιγμή έχει 2.500 λαθρομετανάστες, ενώ δεν πολεμήθηκε ποτέ άλλοτε τόσο πολύ ο Χριστιανισμός και η Ορθοδοξία μας. Αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσαμε να σε γράψουμε για τις δηλώσεις που έκανες κατά της 21ης Απριλίου. Όταν θα πιάνεις στο στόμα σου την 21η Απριλίου, αριστερέ της πλάκας, θα πρέπει να πλένεις το στόμα σου με δέκα οδοντόκρεμες και άλλα τόσα στοματικά διαλύματα. Άλλωστε εσύ ξέρεις απο αυτά, αφού είσαι οδοντίατρος.
Επίσης, να αναφέρουμε γι αυτόν τον κύριο οτι υπήρξε και διχαστικός,αφού όταν ήταν στην αντιπολίτευση συμμετείχε σε διαδηλώσεις μαζί με αριστερούς και αναρχικούς, οι οποίοι φώναζαν το γνωστό εμετικό σύνθημα Ε.Α.Μ. ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, χώρις να τους κάνει καμιά παρατήρηση, ενώ επιτρέπει εδώ και 3 χρόνια στους ψευτοαναρχικούς της Λαρίσης να βρίσκονται σε ένα τριώροφο κτίριο το οποίο ανήκει στον Δήμο στην οδό Τζαβέλλα 50 και έχουν κάνει κατάληψη, με αποτέλεσμα το ρεύμα και το νερό να το πληρώνει το κορόιδο ο λαρισαϊκός λαός.
Προς τούτοις, πληροφοριές μας αναφέρουν οτι 2 υπάλληλοι του Δήμου ανήκουν στην «αντιρατσιστική πρωτοβουλία» Λαρίσης η οποία συνεργάζεται με τους ψευτοαναρχικούς, με αποτέλεσμα όταν ζητάνε διάφορες πλατείες στην Λάρισα για να κάνουν φιλο-αναρχικές εκδηλώσεις τις παίρνουν αμέσως, ενώ ο κύριος Καλογιάννης αρνείται μερικές φορές να δώσει πλατείες σε πατριωτικούς φορείς.
Όλοι οι παραπάνω φορείς που αναφέραμε έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο κύριος Καλογιάννης, αφού μαζί οργανώνουν τις περισσότερες διαδηλώσεις στην πόλη. Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα πολλά γι αυτόν τον ψευτοαριστερό Δήμαρχο, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές 2 φορές γιατί οι ψευτοδεξιοί της Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν και κατέβαζαν πότε 2 ή και 3 συνδυασμούς δικούς τους, με αποτέλεσμα αυτός ο άνθρωπος να βγει κερδισμένος. Ψευτοαριστερέ Δήμαρχε του Δήμου Λαρισαίων Απόστολε Καλογιάννη, σου ευχόμαστε καλή σου νύχτα και να αλλάξεις πλευρό.