Πέμπτη 14 Μαΐου 2020

ΜΑΤΑΙΩΘΗΚΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΗ ΚΟΝΙΤΣΗΣ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ, ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ ΔΕΛΒΙΝΑΚΙ ΤΗΣ ΗΠΕΙΡΟΥ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος ανακοινώνει, ύστερα από επικοινωνία που είχε ο Πρόεδρος μας με την γραμματεία της Ιεράς Μητροπόλεως Κονίτσης, ότι η φετινή εκδήλωση που θα γινόταν τον Μάιο στο Δελβινάκι για την Βόρειο Ήπειρο, την οποία πραγματοποιεί κάθε χρόνο η Ιερά Μητρόπολις Δρυινουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης, ματαιώνεται - αδικαιολόγητα για εμάς - ύστερα από την απόφαση που έλαβε ο ίδιος ο Μητροπολίτης κύριος Ανδρέας, ισχυριζόμενος οτι λόγω των μέτρων κατά του κορωνοιού και μετά το άνοιγμα των εκκλησιών, ο συγκεκριμένος Ιερός Ναός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου Δελβινακίου πρέπει να δεχθεί το πολύ 22 πιστούς, ενώ δεν λειτουργούν και ξενοδοχεία για να φιλοξενήσουν κάποιους που θα έρχονταν απο πολύ μακριά.
Σεβασμιώτατε, με όλο τον σεβασμό που σας έχουμε, η εκδήλωση πιστεύουμε οτι μπορούσε να γίνει, αφού άλλωστε η ομιλία γίνεται στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, η δε πορεία στη συνέχεια γίνεται στους δρόμους του χωριού. Ακόμη και ο εκκλησιασμός μπορούσε να γίνει υπαίθριος για τους πλείονας των 22. Στην ουσία, η εκδήλωση γίνεται σε ανοιχτό χώρο και θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί στίς 24 ή 31 Μαΐου, μετά την περίοδο των απαγορεύσεων, η οποία λήγει στις 17 Μαΐου, προκειμένου να επιτρέπεται και επισήμως η μετάβαση πολιτών απο Νομό σε Νομό. Πιστέυουμε ακόμη οτι αν ζούσε ο Μακαριστός Μητροπολίτης και μπουρλοτιέρης της Βορείου Ηπείρου μας κυρός Σεβαστιανός, η εκδήλωση θα επραγματοποιείτο κανονικά.
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ, ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ.
ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΝΩΣΙΣ!
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

ΓΙΑ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΗ, ΑΘΕΜΙΤΗ ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ» ΚΑΙ ΙΣΤΟΧΩΡΟ ONLARISSA.GR

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) - «Ελληνοκρατείν», μετά από μακροχρόνια, μακρόθυμο ανοχή, ευρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να καταγγείλει δημοσία την συστηματική φίμωση και ολοκληρωτική λογοκρισία που υφίσταται τους τελευταίους μήνες από 2 πάλαι ποτέ πλουραλιστικά ΜΜΕ της Λαρίσης, την ιστορική εφημερίδα «Ελευθερία» και τον ειδησεογραφικό ιστότοπο onlarissa.gr .
Δεκάδες ενημερωτικά δελτία τύπου και ανταποκρίσεις (ρεπορτάζ) που αποστέλλει ο αφιλοκερδώς λειτουργών Σύνδεσμός μας, ενώ δημοσιεύονται σε άλλες τοπικές αλλά και πανελλαδικής εμβελείας εφημερίδες και ιστοσελίδες, δεν εμφανίζονται πλέον (ούτε καν αποσπασματικώς/επιγραμματικώς) στα ανωτέρω δύο ΜΜΕ. Οι κακές γλώσσες συνδέουν χρονικά αυτήν την τακτική με την παρ’ αυτοίς εμφάνιση πλειάδος κρατικών διαφημίσεων. Δεν θέλομε να το πιστέψουμε.
Ποιός όμως είναι ο λόγος αυτής της ξαφνικής, κατά 100% αρνήσεως ν’ αναφερθούν στην δράση μας και να δώσουν βήμα στις απόψεις του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου; Μήπως όσα γράφουμε χαρακτηρίζονται κακώς ως υπερβολές ή και συκοφαντίες; Μα καθημερινά δικαιωνόμαστε! Π.χ. αναφορικά με την εξ υπαρχής εναντίωσή μας στα ανελεύθερα, αντιχριστιανικά μέτρα που επέβαλε η σατανοκίνητη κυβέρνηση του Κούλη, πληθαίνουν συνεχώς οι έγκυρες (όχι συνωμοσιολογικές) φωνές ότι ο κορωνοϊός ήταν και είναι μόνον το πρόσχημα. Τις προάλλες, ο ίδιος ο πολύς «επιστημονικός» κολαούζος της σατανοκινήτου κυβερνήσεως Τσιόδρας ομολόγησε δημοσία ότι κατέγραφε και παρουσίαζε τους θανόντες από άλλα, άσχετα αίτια συνανθρώπους μας, π.χ. εγκεφαλική αιμορραγία, ως θανόντες από κορωνοϊό! Οι ίδιοι πολιτικοί που ισχυρίζονταν ότι η Εθνική Οικονομία δεν αντέχει αποκλίσεις από τα μνημόνια και τα παντοειδή φορομπηχτικά χαράτσια βρήκαν στο πι και φι 20 εκατομμύρια για τα ΜΜΕ, δεκάδες εκατομμύρια για μάσκες, απολυμαντικά και γάντια, και... σεμινάρια επιμορφώσεως της κακιάς ώρας, μάλιστα δε προ εβδομάδος (3 Μαΐου 2020), ο... χουβαρντάς Κούλης εκχώρησε (όχι από την τσέπη του βέβαια) 3 εκατομμύρια ευρώ για την καμπάνια σεσημασμένων νεοποχίτικων κορακιών όπως ο Bill Gates, με το όνομα “Global Coronavirus Response”, όταν χώρες - κολοσσοί όπως οι ΗΠΑ, η Ρωσσία και η Κίνα απέχουν από αυτό το τσίρκο.
Μήπως επειδή είμαστε «ακραίοι»; Είναι έγκλημα η άκρα αγάπη για του Χριστού την Πίστη την αγία και της Πατρίδος την ελευθερία; Είναι φερ’ ειπείν απόβλητος και αποκρουστική η αντίδρασή μας στον εποικισμό της Ελλάδος από ισλαμιστές, που συντελείται μπροστά στα μάτια μας; Οι αυτουργοί αυτού του εγκλήματος μειοδοσίας δεν είναι προδότες; Πώς αλλιώς να τους αποκαλέσουμε; Και αν δεν δίνετε τον λόγο στους «ακραίους» ή στους λίγους, πώς δημοσιεύετε κάθε τρεις και λίγο τα φληναφήματα των... συλλογικοτήτων τύπου «Μαρίνος Αντύπας», που ανάθεμα κι αν έχουν καμμία σχέση με τον Πατριώτη Αγωνιστή Μαρίνο Αντύπα αυτοί οι αναρχοάπλυτοι διεθνιστές που καπηλεύονται το όνομά του; Αυτοί οι χριστιανοφοβικοί, μισέλληνες, οι λαθρολάγνοι απάτριδες μητραλοίες δεν σας φαίνονται λίγοι και «ακραίοι», κύριοι του OnLarissa και της «Ελευθερίας»;
Επειδή σε προηγηθείσα προφορική (τηλεφωνική) διαμαρτυρία του προέδρου μας Χάμου Αστερίου, κάποιοι από εσάς μάς ρωτήσατε τί θα κάναμε εμείς αν ήμασταν στα πράγματα, υπαινισσόμενοι ότι θα σας φιμώναμε, σας ερωτούμε και εμείς με την σειρά μας, αν και κανονικά δεν είναι παραγωγικό ν’ απαντά κανείς σε υποθετικά ερωτήματα: Έστω, υποθετικά πάντα, ότι μία Εθνική Κυβέρνηση θα σάς ελογόκρινε. Είναι αυτό δικαιολογία από πλευράς σας για να μάς λογοκρίνετε σήμερα εσείς; Εσείς, οι δημοκράτες, κύριοι της «ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ» και του ONLARISSA; Εσείς, οι υπέρμαχοι της ελευθερίας του λόγου και της πολυφωνίας; Δεν νομίζετε πως είναι ακραία υποκριτικό εκ μέρους σας από την μια να εναντιώνεστε στα λόγια στην μονομερή, καθεστωτική προπαγάνδα, και από την άλλη να την εφαρμόζετε στην πράξη, γινόμενοι μάλιστα βασιλικότεροι του βασιλέως, δηλαδή προληπτικοί λογοκριτές δεινότεροι και των κυβερνητικών εγκαθέτων και εντεταλμένων;
Μολονότι είμαστε δικαίως αγανακτισμένοι, εμείς δεν θα προτείνουμε στους χιλιάδες φίλους μας, Πατριώτες – Εθνικιστές από την Λάρισα και όλη την Ελλάδα να μην σας διαβάζουν, διότι δεν επιθυμούμε να χειραγωγήσουμε ούτε να βλάψουμε κανένα Έλληνα.
Εννοείται δε πως έχετε κάθε νόμιμο δικαίωμα να συνεχίσετε αυτήν την τακτική σας, και να μην δημοσιεύετε τίποτε από όσα σας στέλλομε στις ειδησεογραφικές επιχειρήσεις σας. Αναλογιστείτε όμως: Είναι τούτο ηθικό; Υπηρετεί την δημοσιογραφική δεοντολογία, την αλήθεια και το δίκαιο μια τέτοια αποσιώπηση των γραφομένων μας, σαν να μην υπάρχουμε; Πώς θέλετε να σάς εμπιστεύονται ως αντικειμενικούς οι αναγνώστες σας μετά;
Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν»


ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΨΕΥΤΟΑΡΙΣΤΕΡΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΛΑΡΙΣΑΙΩΝ ΑΠ.ΚΑΛΟΓΙΑΝΝΗΣ.

Σε βαρύγδουπες δηλώσεις προέβη ο ψευτοαριστερός Δήμαρχος Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ανήμερα της Επετείου της 21ης Απριλίου,ότι τον κορωνοϊό μπορεί να τον ξεχάσουμε, την χούντα όμως όχι. Ο ψευτοαριστερός αυτός λοιπόν Δήμαρχος, ο οποίος έφυγε απο το Κ.Κ.Ε και μεταπήδησε στην ροζ Αριστερά, στις εκλογές στις οποίες κέρδισε υποστηρίχτηκε απο το ΣΥΡΙΖΑ αλλά ψηφίστηκε απο όλες τις παρατάξεις πλην του Κ.Κ.Ε..
Επομένως, ψευτοαριστερέ Δήμαρχε, πρέπει να σε ψήφισαν και αρκετοί χουντικοί ή και αρκετοί προσκείμενοι σε αυτήν,όπως την αποκαλείς εσύ. Επί 21ης Απριλίου, αριστερέ της πλάκας, δεν είχαμε ουτε έναν νεκρό,ενώ με τον παράξενο αυτόν ιό έχουμε κατά τα λεγόμενα της κυβερνήσεως περίπου 150 θύματα. Δεν είχαμε μνημόνια, Δ.Ν.Τ, χρέος, αυτοκτονίες, αιφνίδιους θανάτους, χιλιάδες εκτρώσεις, χιλιάδες θανάτους απο δυστυχήματα, χιλιάδες στρέμματα καμμένα δάση, απολύσεις, διαμάχη δημοσίου και ιδιωτικού τομέα. Δεν είχαμε ΕΟΚ/Ευρωπαϊκή Ένωση, η οποία μας χρεοκόπησε, την οποία εσύ σαν καλός αριστερός την υποστηρίζεις. Η 110η Πτέρυγα Μάχης δεν ήταν ΝΑΤΟΪΚΗ και ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΗ βάση, η οποία τώρα είναι και εσύ σαν καλός αριστερός δεν μιλάς. Ο Γεώργιος Παπαδόπουλος ουδέποτε επισκέφτηκε τους φονιάδες Αμερικανούς, ενώ ολοι οι αρχηγοί των κομμάτων που κυβερνήσαν την Ελλάδα, μεταξύ και αυτών ο Τσίπρας, επισκέφτηκαν τον Λευκό Οίκο. Επίσης, κύριε Καλογιάννη, επι 21ης Απριλίου και Γεωργίου Παπαδοπούλου δεν πουλήθηκε η Κύπρος, η Μακεδονία μας, τα Ίμια και σε λίγο η Θράκη και το Αιγαίο, ούτε είχε χιλιάδες εισβολείς-λαθρομετανάστες, όπως έχει τώρα η χώρα μας και δυστυχώς και η πόλη μας η οποία αυτήν την στιγμή έχει 2.500 λαθρομετανάστες, ενώ δεν πολεμήθηκε ποτέ άλλοτε τόσο πολύ ο Χριστιανισμός και η Ορθοδοξία μας. Αυτά και άλλα πολλά θα μπορούσαμε να σε γράψουμε για τις δηλώσεις που έκανες κατά της 21ης Απριλίου. Όταν θα πιάνεις στο στόμα σου την 21η Απριλίου, αριστερέ της πλάκας, θα πρέπει να πλένεις το στόμα σου με δέκα οδοντόκρεμες και άλλα τόσα στοματικά διαλύματα. Άλλωστε εσύ ξέρεις απο αυτά, αφού είσαι οδοντίατρος.
Επίσης, να αναφέρουμε γι αυτόν τον κύριο οτι υπήρξε και διχαστικός,αφού όταν ήταν στην αντιπολίτευση συμμετείχε σε διαδηλώσεις μαζί με αριστερούς και αναρχικούς, οι οποίοι φώναζαν το γνωστό εμετικό σύνθημα Ε.Α.Μ. ΕΛΑΣ - ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, χώρις να τους κάνει καμιά παρατήρηση, ενώ επιτρέπει εδώ και 3 χρόνια στους ψευτοαναρχικούς της Λαρίσης να βρίσκονται σε ένα τριώροφο κτίριο το οποίο ανήκει στον Δήμο στην οδό Τζαβέλλα 50 και έχουν κάνει κατάληψη, με αποτέλεσμα το ρεύμα και το νερό να το πληρώνει το κορόιδο ο λαρισαϊκός λαός.
Προς τούτοις, πληροφοριές μας αναφέρουν οτι 2 υπάλληλοι του Δήμου ανήκουν στην «αντιρατσιστική πρωτοβουλία» Λαρίσης η οποία συνεργάζεται με τους ψευτοαναρχικούς, με αποτέλεσμα όταν ζητάνε διάφορες πλατείες στην Λάρισα για να κάνουν φιλο-αναρχικές εκδηλώσεις τις παίρνουν αμέσως, ενώ ο κύριος Καλογιάννης αρνείται μερικές φορές να δώσει πλατείες σε πατριωτικούς φορείς.
Όλοι οι παραπάνω φορείς που αναφέραμε έχουν σχέση με τον ΣΥΡΙΖΑ όπως και ο κύριος Καλογιάννης, αφού μαζί οργανώνουν τις περισσότερες διαδηλώσεις στην πόλη. Θα μπορούσαμε να γράψουμε και άλλα πολλά γι αυτόν τον ψευτοαριστερό Δήμαρχο, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές 2 φορές γιατί οι ψευτοδεξιοί της Ν.Δ. σε τοπικό επίπεδο δεν μπόρεσαν να συνεννοηθούν και κατέβαζαν πότε 2 ή και 3 συνδυασμούς δικούς τους, με αποτέλεσμα αυτός ο άνθρωπος να βγει κερδισμένος. Ψευτοαριστερέ Δήμαρχε του Δήμου Λαρισαίων Απόστολε Καλογιάννη, σου ευχόμαστε καλή σου νύχτα και να αλλάξεις πλευρό.

Παρασκευή 1 Μαΐου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΘΝΙΚΙΣΤΙΚΗ ΠΡΩΤΟΜΑΓΙΑ

Με αφορμή τον εορτασμό της εθνικιστικής Πρωτομαγιάς, ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος στέλνει αγωνιστικό μήνυμα στους Έλληνες και τις Ελληνίδες που αντιστέκονται στο ξεπούλημα της Πατρίδος και στην επιχειρούμενη εθνοκτονία η οποία υποκινείται από σκοτεινά κέντρα λήψεως αποφάσεων με συγκεκριμένο όνομα και προέλευση.Η εφετινή επέτειος της θεσμοθετημένης αργίας που πρώτος εισήγαγε και θέσπισε ο εθνάρχης Ιωάννης Μεταξάς, βρίσκει μία Ελλάδα τσακισμένη και γονατισμένη έμπροσθεν των οικονομικών δυναστών που κινούν τα νήματα στις εγχώριες μαριονέτες. Ο ελληνικός λαός,ο οποίος φυσικά δεν είναι άμοιρος ευθυνών, παρακολουθεί τον ασφυκτικό κλοιό της ανεργίας να τον περιβάλλει ολοένα και πιο βίαια. Κάποτε οι κομμουνιστές τάιζαν το λαουτζίκο με τσιτάτα του τύπου οι προλετάριοι δεν έχουν πατρίδα. Δυστυχώς για αυτούς σήμερα η πατρίδα έχει πολλούς προλετάριους τη στιγμή που οι καταθέσεις των πρώην και νυν λαθρομεταναστών αυξάνονται διαρκώς στις τράπεζες των χωρών προέλευσής τους.ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. κατέστρεψαν την Ελλάδα τόσο Εθνικά, Ηθικά, πολιτιστικά και Οικονομικά ενώ τα κόμματα της αριστεράς με επικεφαλής τον ΣΥΡΙΖΑ που τώρα είναι και κυβέρνηση, συνεχίζουν να παριστάνουν τους προστάτες και συμπαραστάτες των λαθρομεταναστών, υποκρινόμενα ότι δεν ακούν τη φωνή της κοινωνίας που διαρκώς φωνάζει. Δυστυχώς για αυτούς σύμφωνα με τις υπάρχουσες ενδείξεις πλησιάζει το πλήρωμα του χρόνου που οι καταστροφικές ιδεολογίες θα τοποθετηθούν στο συρτάρι της ιστορίας.Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος στέλνει στους Έλληνες μήνυμα αντίστασης και πάλης ενάντια στα αντεθνικά σχέδια των κομμάτων που χειρίζονται τις τύχες της Πατρίδος μας από το 1974 κι εντεύθεν. Αυτή την Πρωτομαγιά ζητούμε ακόμη δυνατότερα την άμεση απέλαση όλων των λαθρομεταναστών και ταυτόχρονα κατεβαίνουμε στο δρόμο με ένα κεντρικό εθνικιστικό μήνυμα.Για να μπορέσουμε και πάλι να κάνουμε όνειρα για εμάς και τις οικογένειές μας. Για να αποκτήσουμε και πάλι τη χαμένη μας αξιοπρέπεια και το δικαίωμα να πορευόμαστε με το κεφάλι ψηλά,χωρίς Τρόικα Δ.Ν.Τ μνημόνια, εσωτερικούς και εξωτερικούς δυνάστες. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ. Η ΞΕΝΟΦΟΒΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΠΑΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΕΡΓΑΤΗ.