Πέμπτη, 13 Δεκεμβρίου 2018

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα και Βόλο,αλλά και άλλοι Λαρισαίοι Πατριώτες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου με λεωφορείο από Λάρισα για Βουλιαράτες,προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο του Έλληνα ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα.Δυστυχώς όμως όταν έφτασαν στο προσωρινά Αλβανικό έδαφος,οι Αλβανοί κατσαπλιάδες δεν επέτρεψαν να περάσει κανείς Ελλαδίτης(τέσσερα λεοφωρεία και αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα),παρα μόνο λίγοι Βορειοηπειρώτες.Έτσι όλοι οι Ελλαδίτες,που ήμασταν εκεί αποφασίσαμε να γυρίσουμε προς το Ελληνικό έδαφος της συνοριακής γραμμής Κακαβιάς και να κλείσουμε τα σύνορα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων απο αυτοκίνητα.Έτσι λοιπόν μετά την κυβέρνηση των Αλβανών κατσαπλιάδων,τη σκυτάλη πήρε η προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,δίνοντας εντολή στην ανθελληνική αστυνομία να ανοίξουν τα σύνορα.Έγιναν μάχες σώμα με σώμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και μία Λαρισαία,όμως τα σύνορα δεν άνοιξαν.Στο τέλος πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο τόσο για τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, αλλά και του Αριστοτέλη Γκούμα απο Ιερέα ο οποίος ήρθε από το Δελβινάκι.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ
Σάββατο, 8 Δεκεμβρίου 2018

Η επιστολή του Άξιου Έλληνα ηγέτη στον Πατριωτικό Σύνδεσμο.Δέκα χρόνια χωρίς τον Τάσσο Παπαδόπουλο.

74 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, με αφορμή τη συμπλήρωση 74 ετών από τη μάχη των ηρώων της Βασιλικής Χωροφυλακής στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη, εναντίον των γενειοφόρων μπολσεβίκων, δηλώνει την αγανάκτηση του απέναντι στην πολιτεία.
Πρόκειται για μια απαράδεκτη στάση, η οποία προσβάλλει την ιερή μνήμη όσων αγωνίσθησαν σθεναρά στις 4 του Δεκεμβρίου του 1944.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή περίπτωση ελλείψεως ιστορικής μνήμης και αγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς που προέταξαν τα στήθη τους ενάντια στην ερυθρά λαίλαπα του κομμουνισμού.
Η στάση της Βουλής των Ελλήνων και των λοιπών κρατικών φορέων που απέχουν κάθε χρόνο από τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, μας θλίβουν και μας γεμίζουν ντροπή, ως Έλληνες Eθνικιστές.

Ο Π.Ε.Σ τιμά τη μνήμη των γενναίων ανδρών της χωροφυλακής, οι οποίοι μαζί με την οργάνωση Χ και τους άνδρες των ταγμάτων ασφαλείας, αντιστάθηκαν τόσο στον κατακτητή, όσο και στους πεμπτοφαλαγγίτες κομμουνιστές.
Έθεσαν τον πρώτο λίθο στο μεγάλο εθνικοπατριωτικό οικοδόμημα που εμπόδισε την αριστερή ιδεολογία να κυριαρχήσει στη χώρα μας και να την καταντήσει μια χώρα του ανατολικού μπλοκ- εξαγωγέα πορνείας και εγκληματικότητος.
Ηρωικοί Χίτες, Ηρωικοί χωροφύλακες της τιμής και του στέμματος.
Όταν ο άνεμος λυσσομανά, κάποια φυτά λυγάνε και σκύβουν για να μην τσακιστούν απ' την οργή του.
Άλλα υπομένουν αγέρωχα και περήφανα τη μανία του ανέμου κι ας το πληρώνουν αυτό κάποτε ακριβά.
Αυτά όμως που ο κόσμος θυμάται είναι τα δέντρα τ' αψηλά που δεν έγειραν ούτε για μια στιγμή. Θα αγωνιστούμε μέχρις ενός για να κρατήσουμε τη μνήμη σας αλώβητη.

Αθάνατοι !!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη, 4 Δεκεμβρίου 2018

Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο από Λάρισα και Βόλο έδωσαν το παρών το απόγευμα του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, ύστερα από πρόσκληση που δέχτηκαν, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ορθόδοξος Σύλλογος Βόλου Άγιος Μάξιμος Ομολογιτής κατά της Ανθελληνικής και Αντίχριστης ταυτότητας που ετοιμάζουν οι δοσίλογοι να δώσουν στον Ελληνικό λαό.


Παρασκευή, 30 Νοεμβρίου 2018

ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΙΑΡΑΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΣΥΝΟ ΤΟΥ ΗΡΩΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΚΑΤΣΙΦΑ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος ενημερώνει τα Μέλη, τους φίλους του αλλά και γενικότερα τους Έλληνες Πατριώτες, ότι το περιοδικό Αφύπνιση που εκδίδεται στη Λάρισα, θα ναυλώσει λεωφορεία για το μνημόσυνο του Έλληνα Ήρωα της Βορείου Ηπείρου Κωνσταντίνου Κατσίφα, που θα γίνει στους Βουλιαράτες της Βορείου Ηπείρου το Σάββατο 8 Δεκεμβρίου και ώρα 11 το Πρωί. Έχουμε υποχρέωση και πρέπει να είμαστε όλοι εκεί. Τιμή εισιτηρίου 15 ευρώ. Για δηλώσεις συμμετοχής και περισσότερες πληροφορίες στο τηλέφωνο. 6949196739.

Πέμπτη, 29 Νοεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ και τα Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εκφράζουν τα βαθιά τους Συλλυπητήρια προς τον Συναγωνιστή μας Σωτήριο Μακαντάση για το Θάνατο της Μητέρας του Αθηνάς η οποία έφυγε σε ηλικία μόλις 61 Ετών. Της ευχόμεθα καλό παράδεισο και να είναι ελαφρύ το χώμα που θα την σκεπάζει.

Σάββατο, 24 Νοεμβρίου 2018

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 76 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΤΙΝΑΞΗ ΤΗΣ ΓΕΦΥΡΑΣ ΤΟΥ ΓΟΡΓΟΠΟΤΑΜΟΥ ΜΕ ΤΗ ΣΥΜΒΟΛΗ ΤΟΥ ΝΑΠΟΛΕΩΝ ΖΕΡΒΑ

Αναμφίβολα, μία από τις σημαντικότερες πράξεις αντιστάσεως των Ελλήνων κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου Πολέμου, υπήρξε η ανατίναξη της γέφυρας του Γοργοποτάμου. Η σημασία της, εντοπίζεται στο ότι αποδεικνύει τις απεριόριστες ικανότητες του ελληνικού λαού, όταν λειτουργεί με γνώμονα την ομόνοια και την εθνική ομοψυχία. Σήμερα, εβδομήντα έξι  χρόνια από την ηρωική αυτή πράξη, μνημονεύουμε την ανατίναξη του Γοργοποτάμου ως το ορόσημο της ηρωικής πορείας ενός ανθρώπου που διαδραμάτισε το δικό του ρόλο στην Ιστορία.Η ηγετική φυσιογνωμία του Ναπολέοντος Ζέρβα μας οδηγεί ως Έλληνες εθνικιστές από το Γοργοπόταμο στην Παραμυθιά. Κι από ΄κει στα νερά του Καλαμά και τις εκκαθαρίσεις των προδοτικών στοιχείων. Βέβαια ευλόγως κάποιος θα ανέφερε και την παρουσία του Άρη Βελουχιώτη και των ανδρών του ΕΛ.Α.Σ. Τα ερωτήματα όμως παραμένουν πολλά, με κορυφαίο το για ποιους λόγους ο Αθανάσιος Κλάρας αρνείτο πεισματικά στον Ζέρβα, την ανατίναξη της γέφυρας πολλούς μήνες πιο πριν, οπότε και το πλήγμα θα ήτο σαφώς μεγαλύτερο για τους Γερμανούς. Αυτό θα είναι ένα από τα πολλά ερωτήματα που θα συνοδεύουν την ανάμνηση ενός ονόματος βουτηγμένου στο αίμα.Η Ελλάς εξήλθε από τον Πόλεμο, ανήκοντας στην πλευρά των "νικητών". Χωρίς καμία αντίρρηση, οι επιβουλείς της εθνικής μας κυριαρχίας θα πρέπει να τσακίζονται στην κυριολεξία. Όποιος όμως πιστεύει πραγματικά ότι οι Βρετανοί υπήρξαν "σύμμαχοί" μας, πλανάται οικτρά. Το απέδειξαν περίτρανα στην Κύπρο και στην υποστήριξη που έδειχναν προς την πατρίδα μας όλα αυτά τα χρόνια.Ούτε με τους κατακτητές λοιπόν, ούτε με τους "συμμάχους". Η Ελλάς προχωρά προς τη δόξα μόνη και υπερήφανη. Και αν καμία φορά φαίνεται με σκυμμένο το κεφάλι, γρήγορα πάλι ορθώνει το γρανιτένιο της ανάστημα και υψώνει σπάθα φονική. Η εθνική ενότης καθώς και η πίστη στο Θεό, θα μας οδηγήσουν σε νέους Γοργοποτάμους, σε νέα Βορειοηπειρωτικά έπη. Θα μας οδηγήσουν στην Πόλη των ονείρων μας και στο Νησί της Αφροδίτης. Κι ίσως να γίνει αλήθεια το "ανθεί και φέρει κι άλλον" .