Σάββατο, 9 Δεκεμβρίου 2017

Η επιστολή του Άξιου Έλληνα ηγέτη στον Πατριωτικό Σύνδεσμο.Εννιά χρόνια χωρίς τον Τάσσο Παπαδόπουλο.

Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου 2017

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΞΑΝΘΗ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

Όχι στο ξεπούλημα και στην Τουρκοποίηση της Θράκης ήταν το θέμα της εκδηλώσεως που πραγματοποίησε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος το απόγευμα της Κυριακής 3 Δεκεμβρίου  στο ξενοδοχείο Νέστος στην Ξάνθη.
Στην εκδήλωση  μίλησαν ο Αγιορείτης Μοναχός Πατέρας Παϊσιος από τις Καρυές Κελί Αρχαγγέλων), ο Μοναχός Πατέρας Μωυσής από το Μοναστήρι της Αγίας Παρασκευής Μηλοχωρίου Πτολεμαΐδος  ο οποίος να σημειωθεί πως έχει κάνει και αποτοίχιση και ο άξιος Έλληνας δικηγόρος και επίτιμο μέλος του Συνδέσμου μας Ηλίας Ηλιακόπουλος από την Ακριτική Αλεξανδρούπολη.

Συντονιστής της εκδηλώσεως ήταν ο πρόεδρος του Συνδέσμου μας Χάμος Αστέριος.
Στην ομιλία τους οι ομιλητές αναφέρθηκαν στην σοβαρή κατάσταση που υπάρχει στην Θράκη μας η οποία κινδυνεύει να γίνει ένα νέο Κοσσυφοπέδιο, κυρίως από τους δοσίλογους όλων των κυβερνήσεων που κυβέρνησαν την χώρα μέχρι και σήμερα και ειδικά η κυβέρνηση των μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ οι οποίες επέτρεψαν στους Τούρκους πράκτορες αλλά κυρίως στο Τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής να αλωνίζουν προκειμένου η Θράκη να Τουρκοποιηθεί.

Έγινε πλήρη αναφορά από τους ομιλητές για όλα όσα συμβαίνουν στη Θράκη μας.
Η εκδήλωση αυτή η οποία δεν είχε ανακοινωθεί δημόσια για τον φόβο των Ιουδαίων αφού η προηγούμενη που είχαμε προγραμματίσει στους Τοξότες Ξάνθης και είχε γίνει γνωστή, η κυβέρνηση των μπολσεβίκων φρόντισε να ματαιωθεί.
Η εκδήλωση είχε και συμβολικό χαρακτήρα αφού σε 5 μέρες θα πραγματοποιήσει επίσκεψη ο πρόεδρος της Τουρκίας Ερντογάν. Για άλλη μία φορά, 40 για την ακρίβεια ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος βρέθηκε στην Θράκη και έπραξε το καθήκον.

Τέλος η εκδήλωση έκλεισε με το Τη Υπερμάχω και τον Εθνικό μας Ύμνο.

ΟΧΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΘΡΑΚΗΣ

ΜΑΣΟΝΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ Η ΘΡΑΚΗ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ


ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΤΗΝΗ 


             

Σάββατο, 2 Δεκεμβρίου 2017

73 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, με αφορμή τη συμπλήρωση 73 ετών από τη μάχη των ηρώων της Βασιλικής Χωροφυλακής στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη, εναντίον των γενειοφόρων μπολσεβίκων, δηλώνει την αγανάκτηση του απέναντι στην πολιτεία.
Πρόκειται για μια απαράδεκτη στάση, η οποία προσβάλλει την ιερή μνήμη όσων αγωνίσθησαν σθεναρά στις 4 του Δεκεμβρίου του 1944.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή περίπτωση ελλείψεως ιστορικής μνήμης και αγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς που προέταξαν τα στήθη τους ενάντια στην ερυθρά λαίλαπα του κομμουνισμού.
Η στάση της Βουλής των Ελλήνων και των λοιπών κρατικών φορέων που απέχουν κάθε χρόνο από τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, μας θλίβουν και μας γεμίζουν ντροπή, ως Έλληνες Eθνικιστές.

Ο Π.Ε.Σ τιμά τη μνήμη των γενναίων ανδρών της χωροφυλακής, οι οποίοι μαζί με την οργάνωση Χ και τους άνδρες των ταγμάτων ασφαλείας, αντιστάθηκαν τόσο στον κατακτητή, όσο και στους πεμπτοφαλαγγίτες κομμουνιστές.
Έθεσαν τον πρώτο λίθο στο μεγάλο εθνικοπατριωτικό οικοδόμημα που εμπόδισε την αριστερή ιδεολογία να κυριαρχήσει στη χώρα μας και να την καταντήσει μια χώρα του ανατολικού μπλοκ- εξαγωγέα πορνείας και εγκληματικότητος.
Ηρωικοί Χίτες, Ηρωικοί χωροφύλακες της τιμής και του στέμματος.
Όταν ο άνεμος λυσσομανά, κάποια φυτά λυγάνε και σκύβουν για να μην τσακιστούν απ' την οργή του.
Άλλα υπομένουν αγέρωχα και περήφανα τη μανία του ανέμου κι ας το πληρώνουν αυτό κάποτε ακριβά.
Αυτά όμως που ο κόσμος θυμάται είναι τα δέντρα τ' αψηλά που δεν έγειραν ούτε για μια στιγμή. Θα αγωνιστούμε μέχρις ενός για να κρατήσουμε τη μνήμη σας αλώβητη.

Αθάνατοι !!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Ο Π.Ε.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος συγχαίρει και στηρίζει τον Υπολοχαγό Μιλτιάδη Τοκατλίδη και τον Αρχιλοχία Ευάγγελο Φώτη, οι οποίοι αρνήθηκαν να υπακούσουν τις εντολές των δοσιλόγων ανωτέρων τους προκειμένου να γίνουν υπηρέτες των λαθροεισβολέων. Για τον λόγο αυτό οδηγήθηκαν στο στρατοδικείο Θεσσαλονίκης από το οποίο ο Υπολοχαγός αθωώθηκε ενώ η δίκη του Αρχιλοχία αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2018.

Εδώ πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους δικαστές οι οποίοι πράγματι στάθηκαν στο ύψος τους και αθώωσαν τον Υπολοχαγό (το ίδιο πιστεύουμε να γίνει και για τον Αρχιλοχία), αφού ο Στρατός μας δεν είναι Φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών όπως θέλουν οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες, μεταξύ αυτών και ο Υπουργός Αμύνης  ψευτοπατριώτης Πανούλης Καμμένος, αλλά είναι για να υπερασπίζεται τα σύνορα της Πατρίδος.

Οι 2 αυτοί Στρατιωτικοί με την γενναία αυτή απόφαση τους έδειξαν τον δρόμο, ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι μιμητές και να γίνει ο Στρατός μας ξανά ένδοξος όπως ήταν και στο παρελθόν.
Είναι γνωστό πως μετά το 1974 όλες οι κυβερνήσεις (δεξιές, κεντρώες και αριστερές) φρόντισαν να υποβαθμίσουν και να εξευτελίσουν τον Ελληνικό Στρατό. 


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος επιφυλάσσεται προκειμένου να γίνει εκδήλωση προς τιμήν των 2 αυτών Στρατιωτικών στην Λάρισα εάν φυσικά οι άνθρωποι το θελήσουν.

Δευτέρα, 27 Νοεμβρίου 2017

ΜΠΑΧΑΛΑΚΗΔΕΣ (ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ) ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΕΚΦΟΒΙΣΟΥΝ ΤΙΣ ΜΟΝΑΧΕΣ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Για Τρίτη συνεχόμενη φορά 25 παλιόπαιδα της Λαρίσης ηλικίας 18 – 25 ετών οι οποίοι δηλώνουν αντιφασίστες και αντιφασίστριες (στην Ελλάδα ότι δηλώσεις είσαι) θέλησαν να δείξουν την επαναστατικότητα τους στο να εκφοβίσουν τις ατρόμητες μοναχές του Πατρίου ημερολογίου οι οποίες βρίσκονται στον Ιερό Ναό των Αγίων Αποστόλων της Λαρίσης.

Συγκεκριμένα και όπως πληροφορηθήκαμε καθυστερημένα τα 25 αυτά παλιόπαιδα (ψευτοπαλληκαράδες) την Κυριακή 19 Νοεμβρίου στις 2 και μισή το μεσημέρι μετέβησαν με ξύλα, ρόπαλα και κράνη έξω από την εκκλησία των 12 Αποστόλων η οποία βρίσκεται στην οδό Κοραή στο κέντρο της Λαρίσης ανενόχλητοι, αφού η αστυνομική διεύθυνση για ακόμη μία φορά έκλεισε τα μάτια, προκειμένου να εκφοβίσουν τις 4 ατρόμητες μοναχές που βρίσκονται εκεί, γιατί όπως λένε τα παλιόπαιδα έχουν το θράσος να πηγαίνουν σε εκδηλώσεις του Συνδέσμου μας και τις αποκαλούν φασίστριες.

Επί 15 λεπτά ήταν έξω από την εκκλησία χτυπώντας στον τοίχο της εκκλησίας με τα παλούκια τους ενώ έβριζαν με ακατονόμαστες εκφράσεις τις μοναχές.
Ήταν κάτι παραπάνω από δαιμονισμένα αφού ούτε με προσευχές αλλά ούτε και με το σταύρωμα δεν έφευγαν. Εάν ήταν δαιμόνια σίγουρα θα είχαν φύγει…και οι δαίμονες ακόμη σε αυτοί την περίπτωση σηκώνουν τα χέρια ψηλά.  
Οι ψευτοπαλληκαράδες αυτοί κατά τα άλλα κοινωνικοί επαναστάτες κατευθύνονται από μεγαλύτερα άτομα σε ηλικία εδώ στην Λάρισα. Πίσω από όλη αυτή την κατάσταση βρίσκεται η (περίφημη) αντιρατσιστική πρωτοβουλία Λαρίσης αλλά και άλλα άτομα, δημόσιοι υπάλληλοι ως επί το πλείστον οι οποίοι έχουν μέσα τους άσβεστο μίσος ενάντια σε κάθε Εθνικό και Θρησκευτικό σύμβολο.
Επίσης είναι και ένας πρώην ευτραφής ιδιοκτήτης ταβέρνας  βάρους 120 κιλών.

Βέβαια δεν θα παραλείψουμε να πούμε πως πίσω από όλα αυτά βρίσκεται η κυβέρνηση των Μπολσεβίκων του ΣΥΡΙΖΑ η οποία τους καλύπτει αλλά και ο Συριζαίος δήμαρχος των Λαρισαίων Απόστολος Καλογιάννης ο οποίος είναι ένοχος αφού πριν βγει δήμαρχος συμμετείχε σε πορείες μαζί με τους μπαχαλάκηδες,  οι οποίοι φώναζαν συνθήματα όπως ΕΑΜ ΕΛΑΣ ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ, αλλά κυρίως γιατί δεν επεμβαίνει στο υπό κατάληψη κτίριο που έχουν κάνει οι ίδιοι εδώ και 2 χρόνια το οποίο βρίσκεται στην οδο Τζαβέλα 52 (κατάληψη ντουγρού 3όροφο κτίριο), εδώ οι μπαχαλάκηδες χρησιμοποιούν και τούρκικες λέξεις.
Το κτίριο αυτό ανήκει στο γηροκομείο και είναι δημοτικό. Τα κορόιδα οι Λαρισαίοι πληρώνουν και την ψευτοεπαναστατικότητα των μπαχαλάκηδων, ρεύμα, νερά και άλλα.

Οι μεγάλοι της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας δεν έχουν κάνει κατάληψη βέβαια σε κάποιο κτίριο  αλλά συγκεντρώνονται στο στέκι που έχουν (κοινωνικός χώρος Paratodos) το οποίο βρίσκεται στην οδό Φαρμακίδου 4.
Αυτά είναι τα 2 κυρίως ορμητήρια από όπου σχεδιάζουν το πώς θα τσακίσουν τους (φασίστες) αλλά και άλλους που μιλάνε για Πατρίδα και Θρησκεία.
Ας μην ξεχνούμε πώς υπάρχει και η πρώην ιατρική σχολή που βρίσκεται στην πλατεία ταχυδρομείου.
Υπάρχουν και κάποια άλλα στέκια τα οποία είναι μαγαζιά. Επίσης οι μπαχαλάκηδες δημιούργησαν και ποδοσφαιρική ομάδα « Μαρίνος Αντύπας» οι οποία αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Γ ερασιτεχνικής κατηγορίας Λαρίσης και συγκεκριμένα στον δεύτερο όμιλο. Τώρα τη σχέση μπορεί να έχουν τα συγκεκριμένα αυτά παλιόπαιδα με τον Μαρίνο Αντύπα και την Γεωργία, αυτό είναι ένα άλλο θέμα.
Ο Μαρίνος Αντύπας μπαχαλάκηδες ουδέποτε θα τα έβαζε με γυναίκες όπως κάνατε εσείς και ειδικότερα με Μοναχές.

Σας πληροφορούμε λοιπόν ότι οι ατρόμητες Μοναχές δεν φοβούνται, δεν τρομοκρατούνται και αντιθέτως έχουν πεισμώσει περισσότερο παρά τις 3 απόπειρες εκφοβισμού που κάνατε. Αυτές είναι πραγματικά επαναστάτριες.

Να ξέρετε μπαχαλάκηδες ψευτοεπαναστάτες ότι υπάρχει Θεός, Τριαδικός ο οποίος βλέπει. Κοιτάξτε τι έπαθε η συντρόφισσα σας δικηγόρος Αναστασία Τσουκαλά η οποία τιμωρήθηκε ανάλογα, έτσι θα τιμωρηθείτε και εσείς αλλά και τα αφεντικά σας Σιωνιστές με επικεφαλής τον Τζόρτζ Σόρος η οποίοι σας χρηματοδοτούν και σας χρησιμοποιούν.

Σας παραθέτουμε και τις καταγγελίες που έκαναν οι σύντροφοι σας από την Αργεντινή για το ιντιμίντια το οποίο χρηματοδοτείτε από το αφεντικό σας Σιωνιστή Τζόρτζ Σόρος (αυτοί τουλάχιστον ξύπνησαν), αλλά και από τον πρώην σύντροφο σας Νίκο Κουνταρδά ο οποίος κατήγγειλε πως πίσω από όλα αυτά κρύβονται οι Σιωνιστές.
Να σας θυμίσουμε πως κάποτε γράφατε στους τοίχους λευτεριά στον Κουνταρδά, μετά όμως από τις αποκαλύψεις που έκανε κατάπιατε την γλώσσα σας, μάλλον όχι, θα λέγαμε βγήκατε και είπατε (εδώ γελάει ο κόσμος)  ότι τον έβαλαν οι αστυνομικοί μέσα από την φυλακή να τα πει αυτά.
Άλλα και άλλοι όμως πραγματικά αναρχικοί τα είπαν δίνοντας συνέντευξη σε κανάλια ότι οι περισσότεροι από εσάς είστε μπαχαλάκηδες.
Κλείνοντας να σας ενημερώσουμε ότι για όλα υπάρχει η νομοτέλεια και σας αφιερώνουμε το τραγούδι του Άξιου Έλληνα τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη

«ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΡΕ»

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος συγχαίρει τους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ που πήραν στο κυνήγι τους Πακιστανούς σε πορεία που πραγματοποίησαν στην Ομόνοια προκειμένου να γιορτάσουν τα γενέθλια του προφήτη Μωάμεθ.
Θα νόμιζε κανείς πως ήμασταν στο Ισλαμαμπάντ. Στην Ελλάδα έχουν δικαίωμα να κάνουν πορεία όλοι εκτός από τους Πατριώτες και Εθνικιστές.
Εύγε στους φιλάθλους του Π.Α.Ο.Κ οι οποίοι εκτός από την ομάδα τους ασχολούνται και με θέματα της πατρίδος μας.
Δείτε και το ανάλογο βίντεο από την συμπλοκή των άξιων οπαδών του Π.Α.Ο.Κ με τους Πακιστανούς λαθροεισβολείς. 

Σάββατο, 25 Νοεμβρίου 2017

Ο Πρόεδρος το Δ.Σ και τα Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εκφράζουν τα θερμά τους Συλλυπητήρια προς τον Συναγωνιστή μας και μέλος του Δ.Σ Ευάγγελο Κομνό για τον θάνατο του Πατέρα του. Καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάζει.