Δευτέρα, 6 Απριλίου 2020

6 Απριλίου 1941 Επέτειος των Οχυρών του Ρούπελ:Το δεύτερο ΟΧΙ

Η οχυρωμένη γραμμή «Μεταξά» αποτελεί εκτεταμένο σύμπλεγμα οχυρών έργων, σύλληψη του αειμνήστου κυβερνήτου Ι. Μεταξά αξιωματικού του Μηχανικού. Το κολοσσιαίο αυτό έργο που εκτείνεται ως τη Νυμφαία, άνωθεν της Κομοτηνής, εντός 3,5 ετών ήταν πανέτοιμο. Εκτιμάται ότι μπορεί να αντέξει πυρηνικό χτύπημα 1 μεγατόνου, παρέχοντας και προστασία από πυρηνική μόλυνση στο προσωπικό.
Στις 6 Απριλίου 1941, στις 05:15 οι Γερμανοί άρχισαν επίθεση εφ΄ όλου του μήκους της οχυράς γραμμής. Εναντίον του ελληνικού στρατού επιτέθηκε ο ισχυρότερος στρατός της Ευρώπης με συντριπτική υπεροχή σε άνδρες, οπλισμό, πυροβολικό και αεροπορία. Η γενναιότητα και η αυτοθυσία των υπερασπιστών έφτασε στο επίπεδο εκείνων του αλβανικού μετώπου. Τα οχυρά υπερασπίζονται μεταξύ τους με τέλειο σχέδιο πυρός, από τους λαμπρούς Έλληνες αξιωματικούς είχαν προβλεφθεί όλοι οι πιθανοί ελιγμοί και τεχνάσματα των Γερμανών (Σεντάν, Γραμμή Μαζινώ, διελεύσεις ποταμίων κωλυμάτων), τους οποίους κυριολεκτικώς ξευτέλισαν. Ο αγώνας αυτός στην ανατολική Μακεδονία και τη δυτική Θράκη ήταν εκ των προτέρων καταδικασμένος. Ήταν όμως αναγκαίο να διεξαχθεί για την τιμή του στρατού και του έθνους, όπως διεξάχθει και εκείνος στις Θερμοπύλες. Ακριβώς!
Οι συγκρούσεις είναι σφοδρές και οι μάχες γίνονται μέχρι σώμα με σώμα. Τα οχυρά αντιστέκονται και κρατάνε. Ωστόσο όμως η «άμυνα» των γιουγκοσλάβων σπάει και στις 9 Απριλίου εισέρχονται στη Θεσσαλονίκη. Η πολιτική ηγεσία… συνθηκολογεί. Στις 10 Απριλίου το πρωί μπροστά στο οχυρό Παληουριώνες γερμανικό τάγμα παρατάσσεται για απόδοση τιμών προς τους ήρωες. Ο Έλληνας διοικητής του οχυρού Τ/χης Χατζηγεωργίου καλείται να το επιθεωρήσει. Η γερμανική σημαία υψώνεται μόνο όταν έχει φύγει και ο τελευταίος Έλληνας στρατιώτης. Το ίδιο θα συμβεί στα οχυρά Ρούπελ, Λίσσε, Περιθώρι, Εχίνος, Νυμφαία, Ιστίμπεη και Κελκαγιά. Η φρουρά του στηρίγματος Ρουπέσκο συνεχίζει να πολεμάει μόνη της και το βράδυ διαφεύγει ανάμεσα από τους Γερμανούς, αθέατη! Ζωντανεύει το Χάνι της Γραβιάς. Οι αξιωματικοί παντού διατηρούν τα ξίφη τους και οι στρατιώτες αφήνονται ελεύθεροι. Οι Γερμανοί χάνουν 555 νεκρούς, 2134 τραυματίες και 170 αγνοούμενους. Οι ήρωες Έλληνες 1000 νεκρούς και τραυματίες μαζί.
Ο Δ/της της 72ης Μεραρχίας Πεζικού των Γερμανών δηλώνει: «Πολέμησα στην Πολωνία και τη Γαλλία αλλά πουθενά δε συνάντησα τόσο αποτελεσματική και φθοροποιό αντίδραση.» Ο Στρατάρχης Φον Λίστ: «Οι Έλληνες υπερασπίστηκαν τη πατρίδα τους γενναίως… οι Γερμανοί να αντικρίζουν και να μεταχειριστούν τους Έλληνες στρατιώτες όπως αξίζει σε γενναίους άνδρες.» Τέλος στις 4 Μαΐου στο Ράιχσταγκ ο Καγκελάριος της Γερμανίας Α. Χίτλερ είπε: «Χάρη της ιστορικής δικαιοσύνης είμαι υποχρεωμένος να παραδεχτώ ότι εξ΄ ’όσων αντιπάλων αντιμετωπίσαμε, μόνο ο Έλληνας στρατιώτης μας αντιμετώπισε με ηρωισμό, αυτοθυσία και ύψιστη περιφρόνηση προς το θάνατο.»
Δόξα και τιμή : στους ήρωες των οχυρών. Στον λαό. Στον Ιωάννη Μεταξά, ο οποίος παρέλαβε ένα διαλυμένο, άναρχο και ηττοπαθές κράτος και το κατέστησε ικανό να βαδίσει προς τη Δόξα για να συναντήσει τα πεπρωμένα της Φυλής. Είμαστε ο ανώτερος λαός του κόσμου όταν έχουμε και ανώτερη ηγεσία.

ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ

ΖΗΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ

ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΟΣΟ ΤΗΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΑΣ,ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ,ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1974 ΕΩΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΕΘΝΙΚΑ,ΗΘΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.ΕΤΣΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΔΕΞΙΟΥΣ ΤΗΣ Ν.Δ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟΝ ΙΟ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΜΑΣ ΛΕΝΕ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΝΑ ΜΑΣ ΣΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΥΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ.ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΣΠΑΣΤΙΚΗ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΣΠΙΤΙ,Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΙ ΣΤΗΝ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ ΚΙΝΕΙ ΥΠΟΨΙΕΣ.ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑΦΟ,ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΟΡΤΕΣ,ΠΑΡΑΘΥΡΑ ΚΑΙ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ,ΕΝΩ ΣΤΟ ΠΑΝΩ ΜΕΡΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΣΟΦΙΤΑ ΣΕ ΣΧΗΜΑ ΣΤΑΥΡΟΥ,ΚΑΙ ΔΕΞΙΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΚΥΠΑΡΙΣΣΙΑ.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.

Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καταγγέλλει την Αστυνομική διεύθυνση Λαρίσης, την κυβέρνηση, το ΚΤΕΛ Τρικάλων, τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις μ.κ.ο. και την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, στο χωριό Μάνδρα Λαρίσης, πλησίον του οποίου υπάρχει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών (ψευδοπροσφύγων) Κουτσόχερου, στη στάση λεωφορείων του χωριού, ήταν συνωστισμένοι σαν σαρδέλλες πάνω από 20 λαθρομετανάστες, που περίμεναν το λεωφορείο της γραμμής Τρίκαλα - Λάρισα να τους πάει στη Λάρισα. Δεν γνωρίζουμε πόσα άτομα επέβαιναν ήδη στο λεωφορείο από τα Τρίκαλα. Οι επιτρεπόμενοι επιβάτες πρέπει να είναι μέχρι 24. Το περιστατικό αυτό συνέβη σήμερα (03-04-2020) το πρωΐ στο χωριό Μάνδρα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων. Η Αστυνομία, η οποία ήταν παρούσα και τους εξυπηρετούσε μάλιστα κατά την επιβίβαση, επέτρεψε να είναι συγκεντρωμένοι πάνω από 20 άτομα ό ένας πάνω στον άλλον, ενώ τους Έλληνες πολίτες τους υποχρεώνει να είναι σε απόσταση 2 μέτρων και όχι πάνω από 4 άτομα.
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσατε, κύριοι της αστυνομικής διευθύνσεως Λαρίσης, αφού ο νόμος λέει για δαύτους ότι πρέπει να είναι το μέγιστο μέχρι 10 άτομα. Γι’ αυτόν τον λόγο καταγγέλλουμε επίσης την κυβέρνηση και τους ανωτέρω φορείς. Επίσης, δεν ξέρουμε κατά πόσον οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν προσβληθεί από τον ιό που κυκλοφορεί, με αποτέλεσμα να εκτίθενται οι οδηγοί των λεωφορείων ΚΤΕΛ Τρικάλων και Λαρίσης, τόσο από πλευράς υγείας όσο και από πλευράς ασφαλείας, αφού δεν υπάρχει ούτε εισπράκτορας στα λεωφορεία ένεκα μειωμένης κινήσεως επιβατών γενικώς. Αξιούμε από την κυβέρνηση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τι ΜηΚυο και την υπάτη αρμοστεία να βρουν λύση μεταφοράς για τους συγκεκριμένους ανθρώπους της «δομή» Κουτσοχέρου ώστε αν είναι τόσο απαραίτητο να έρχονται στην Λαρισα να μη δημιουργούνται διακρίσεις και ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων πολιτών.

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ «ΙΕΡΑ» ΣΥΝΟΔΟ
Λάρισα, 2 Απριλίου 2020
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» καταδικάζει τις χθεσινές (1-1-2020) ανόσιες αποφάσεις της κανονικώς ανυποστάτου Διαρκούς «Ιεράς» Συνόδου (Δ.Ι.Σ.), η οποία φέρεται πραγματοποιήσασα... τηλεδιάσκεψη στην κρατική ψηφιακή πύλη e:presence.gov.gr υπό την αιγίδα (διάβαζε δαμόκλειο σπάθη) του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης (sic) και επιτάσσει οι Ιερές Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδος και της Διακαινησίμου να τελούνται χωρίς λαϊκούς πιστούς, κεκλεισμένων των θυρών!
Αποπτύουμε επίσης τις τρομολαγνικές, κυβερνητικές απαγορεύσεις, που θέλουν να μετατρέψουν τον κόσμο σε αγέλη δαιμονήλατων χοίρων. Δεν εμπιστευόμαστε κανένα Κούλη, κανένα Χαρδαλιά, κανένα μπασκετμπωλίστα Κικίλια, κανένα Πέτσα από τον εσμό που μάς έχουν φλομώσει στο ψέμμα. Οι φωστήρες που μάς κατέστρεψαν με τα μνημόνια, αυτοί που πανηγυρίζουν για την είσοδο του νεοκομιτατζήδικου τιτοϊκού μορφώματος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το κλεμμένο όνομα της Μακεδονίας μας, αυτοί που σφράγισαν προς το θεαθήναι τα σύνορα στον Έβρο [με εξαίρεση την πρωτοφανή υπέρπτηση τουρκικών drone(s)] αλλά διευκολύνουν ακριβώς τους ίδιους μωαμεθανούς λαθροεισβολείς να κάνουν απόβαση στα νησιά μας μάς λένε τάχα την αλήθεια για την ίωση του κορωνοϊού; Αυτοί οι μισέλληνες, που απαγορεύουν στους Έλληνες την κυκλοφορία άνω των 2 προσώπων μαζί αλλ’ επιτρέπουν στους λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ανά 10(!) - βλ. ΦΕΚ Β' 985/22.03.2020 είναι αξιόπιστοι; Μόλις χθες ο Κοινοτάρχης Προμαχώνος κατήγγειλε την παρουσία 5 Τουρκμένων (ναι, καλά, διαβάσατε, Τουρκμένους κουβάλησε στην Μακεδονία ο Κούλης) μολονότι είναι σε «κλειστό» κέντρο. Στα ελληνικά των μασωνοφιλελέδων της κακιάς ώρας, φαίνεται, η λέξη «κλειστός» σημαίνει ορθάνοιχτος.
Δεν δίνουμε καμμία βάση μήτε στα λεγόμενα του αποφοίτου της διαβοήτου Σχολής Χάρφαρντ υποκριτή Τσιόδρα. Τον ψάλτη και τον δήθεν συγκινούμενο για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας να τον παίξει στην Επίδαυρο, σε μάς δεν περνάνε οι βιρτουόζοι της υποκριτικής, όσες περγαμηνές και αν διαθέτουν. Ήδη απεκαλύφθη ότι τον Απρίλιο του 2017, επ’ αφορμή συμμετοχής του σε παγκόσμιο συνέδριο στην Βιέννη (European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases - ECCMID) προέβη σε δηλώσεις για τους ψευδοπρόσφυγες – λαθροεποίκους που θα ζήλευε και ο χειρότερος λαθρολάγνος! Είχε μάλιστα και το θράσος να εγκωμιάσει δημοσία προχθές τον διαχρονικώς δοσίλογο θανόντα Μανώλη Γλέζο, που το μόνο που μπορεί να τον σώσει (μακάρι να μετανόησε!) είναι ότι ζήτησε να κηδευτεί χριστιανικά.
Παρένθεση: Και ο θεομπαίχτης ανθέλληνας Τσιόδρας και όλοι οι όμοιοί του ψευτοδεξιοί παλιάτσοι που έπλεξαν κατ’ αυτάς διθυράμβους για τον προδότη Γλέζο, δεν άρθρωσαν λέξη για την χθεσινή επέτειο από την αρχή του Αγώνος της ΕΟΚΑ στην Μεγαλόνησο. Οι δε γαλάζιοι πολιτικάντηδες δεν μίλησαν για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα ειμή για να εξεμέσουν χυδαία, συκοφαντικά σχόλια.
Επανερχόμαστε όμως στο μείζον. Οι μάσκες των κυβερνώντων και των ψιττακών τους έπεσαν προ πολλού. Ουδείς χάφτει το παραμύθι ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει στους κόλπους της Χριστιανούς Πατριώτες. Αλλ’ είναι αδιανόητο οι αντίχριστοι της ΝΔ να έχουν ως σεργιανιστές συνεργάτες του Αρχιερείς μας. Είμαστε Χριστιανοί και πιστεύουμε ότι ο ανάξιος, καθαιρετέος Τζερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ που έλαβαν την πρωτοφανή απόφαση τελέσεως ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την Ιεραρχία ούτε τον Κλήρο. Για την Ιστορία, καταγράφουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων στην τρέχουσα (163η συνοδική περίοδο):
Πρόεδρος: Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Μέλη οι Μητροπολίτες:
Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος
Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου κ. Τίτος
Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος
Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος
Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος
Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος
Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος
Παροναξίας κ. Καλλίνικος
Φωκίδος κ. Θεόκτιστος
Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος
Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος
Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος.
Αρχιγραμματεύς: Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης.
Δεν ξέρουμε αν συμμετείχαν όλοι στην τηλεδιάσκεψη καθ’ ην ελήφθη η κατάπτυστη απόφαση.
Κοντά 1.700 χρόνια, δεν απαγορεύθηκε η συμμετοχή του Λαού του Θεού στην λατρεία επ’ εκκλησίαις, και τολμούν εφέτος, με σατανικά σοφίσματα, οι κλίνοντες γόνυ τω αντιθέω Καίσαρι, να στερούν τους πιστούς από τον εκκλησιασμό και την Θεία Κοινωνία, και μάλιστα της Άγιες Ημέρες του Πάσχα!
Κεκλεισμένων των θυρών, δια τον φόβον των ιουδαίων, ήσαν συνηγμένοι οι Απόστολοι προτού συναντήσουν τον Αναστάντα Κύριο και Θεό μας. Από την ημέρα που Τον αντίκρυσαν και από την Ημέρα της Πεντηκοστής, που έλαβαν το Άγιο Πνεύμα, δεν έπαυσαν ποτέ να ιερουργούν και να λειτουργούνται, Κλήρος και Λαός. Εσείς, οι 13 δεσποτάδες της ΔΙΣ υπό τον Τζερώνυμο, δεν γευθήκατε την Ανάσταση του Σωτήρος, ούτε έχετε Πνεύμα Άγιον;
Χάσατε την πίστη σας και ξεχάσατε ότι η Εκκλησία είναι ιατρείον ψυχών και σωμάτων, και επομένως δεν έχει δικαίωμα κανείς λειτουργός Της να διώχνει κανένα από τους Ιερούς Ναούς, ούτε αμαρτωλό ούτε ασθενή, που προσέρχεται με την θέλησή του;
Αν πιστεύετε, όπως πιστεύουμε ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ότι το Σώμα και το Αίμα του Δεσπότου, όπως και να μεταλαμβάνεται, δεν γίνεται αιτία μεταδόσεως νοσημάτων, όπως δεν έγινε ποτέ εδώ και 2.020 χρόνια, γιατί κάνετε πλάτες στην κυβέρνηση των εκκλησιομάχων του Κούλη και της παρέας του; Γιατί δεν αξιώσατε να ισχύσει για τους Ιερούς Ναούς έστω ό,τι ισχύει για τις τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ, η είσοδος και η παραμονή ανάλογα με τα τετραγωνικά; Μήπως επειδή τότε η σατανοκίνητη κυβέρνηση θα ξεσκεπαζόταν και θα διεκήρυττε φανερά ότι απαγορεύει την τέλεση Θείας Λειτουργίας διότι την θεωρεί – άπαγε της βλασφημίας ! – πρόξενο μολυσμού; Τους χριστιανοφοβικούς της Νέας Μασωνοκρατίας με προσωπείο Χριστιανού πάτε να καλύψετε; Αυτά συννενοήθηκαν ο Τζερώνυμο με τον Κούλη στην κρυφή, χωρίς παρουσία δημοσιογράφων, συνάντησή τους της 20-1-2020 στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών;
Σκεφτείτε πως οι περισσότεροι εξ υμών είστε προβεβηκότες τη ηλικία και σύντομα θα μεταβείτε στην επέκεινα του τάφου ζωήν. Τί θ’ απολογηθείτε;
Περιμένουμε έστω και την δωδεκάτην κάποια φωνή αντιδράσεως και από τον χώρο του Πατρίου Εορτολογίου. Άλλοτε είχαν θαρραλέους, πνευματέμφορους Ομολογητές στις τάξεις τους. Τώρα γιατί, πλην ολίγων, μεμονωμένων περιπτώσεων, φοβούνται το άρχοντα του κόσμου τούτου;
Το ίδιο έχουμε να σημειώσουμε και για το Άγιον Όρος. Η σιγή στην δυσσέβεια είναι συνενοχή.
Τέλος, εχόμεθα στερρώς της ελπίδος ότι θα βρεθούν πιστοί, ανδρείοι, πλήρεις Πνεύματος Αγίου Μητροπολίτες και Ιερείς που δεν θα συνταχθούν με τα αντίθεα δόγματα των αναξίων ρασσοφόρων της ΔΙΣ, και αυτούς, ως γνησίους Ποιμένας καί όχι λυκοποιμένας, θ’ ακολουθήσει το λογικό Ποίμνιο.
«Πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.» (Ματθ. ι΄ 32-33)
+ IC XC + NIKA
+ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ +
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΓΝΩΤΕ, ΕΘΝΗ, ΚΑΙ ΗΤΤΑΣΘΕ, ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α
Η 1η του Απρίλη του 1955 ξημέρωνε υπό το αιώνιο ελληνικό φως των αγώνων και των επαναστάσεων, συνοδεία της στεντότρειας φωνής του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α., Γεωργίου Γρίβα Διγενή στο προαιώνια ελληνικό Νησί της Αφροδίτης. Το προσκλητήριο του Αγώνος λιτό, μαχητικό και με βαθύ το αίσθημα της Πίστεως στο Θεό, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις επιστολές των κρατουμένων στα φυλακισμένα μνήματα. Σ'εκείνο του κόσμου το προσκυνητάρι που σε έναν από τους τοίχους του υπάρχει η θρυλική επιγραφή "ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ", βρήκαν μαρτυρικό θάνατο άλκιμοι νέοι αντάρτες που με λιγοστά εφόδια κατέρριψαν το μύθο της παντοδύναμης βρετανικής αυτοκρατορίας, εξευτελίζοντας 4 στρατάρχες και 36.000 στρατιωτών.
Ολοκαυτώματα, απαγχονισμοί και θύελλες πάνω από τη Μεγαλόνησο επί μία τετραετία. Η Μάχη του Αχυρώνος, η Μάχη του Μαχαιρά, οι αντάρτες μαθητές του Παγκυπρίου Γυμνασίου και η πολιορκία του Ιερού Ναού της Φανερωμένης, ανάμεσα σε πόσες άλλες πράξεις πραγματικής Αντιστάσεως έμελλε να γραφούν με χρυσά γράμματα στις αναρίθμητες σελίδες δοξης της ελληνικής Ιστορίας. Δυστυχώς στον ελλαδικό χώρο (για εμάς τους Εθνικιστές, στην έως τώρα απελευθερωμένη Ελλάδα) οι καθηγητάδες της γενιάς του πολυτεχνείου με τα φιλοδημοκρατικά τους αισθήματα, ποτέ δε φρόντισαν να διδάξουν στη μαθητιώσα νεολαία το Έπος της Ε.Ο.Κ.Α. και του κυπριακού Ελληνισμού. Ουδέποτε εδίδαξαν στα παιδιά μας τις νέες Θερμοπύλες του Μαχαιρά και του Λιοπετρίου. Ουδέποτε παρουσίασαν ως λαμπρό παραδειγμα Ελληνίδων τις μάχες των κοριτσιών με τις σχολικές ποδιές, τα οποία κραδαίνοντας στο ένα χέρι τη Γαλανόλευκη με το άλλο πετροβολούσαν το γελοίο λιονταράκι του βρετανικού θηραιού, στα πρόσωπα των άγγλων "κομμάντο", φωνάζοντας το μόνο σύνθημα που η αλήθεια του αίματος επέβαλε. "ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ''
Δε μετακινούμαστε ούτε ένα εκατοστό από τις ιδέες μας. 65
χρόνια μετά οι Έθνικιστές ξαναφωνάζουμε για τα δίκαια του Ελληνισμού. Ζήτω ο Διγενής! Ζήτω η Ε.Ο.Κ.Α.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΟΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821
Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Σύσσωμος ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός θα ήθελε να πανηγυρίσει σήμερα για την διπλή Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, αλλ’ είναι βαρειά η καρδιά και πικρή η γεύση σώματος και ψυχής. Αφ’ ενός με πρόσχημα τον κορωνοϊό, η σατανοκίνητη κυβέρνηση του Κούλη, τη συνεργεία της αναξίου, εχούσης μόρφωσιν ευσεβείας, την δε δύναμιν αυτής ηρνημένης ιεραρχίας και τινών απίστων χριστιανομάχων ή δήθεν χριστιανών «ιατρών», αφήνει αλειτούργητους, ακοινώνητους και χωρίς Θεία Κοινωνία και Ευχέλαιο τους Πιστούς. Αφ’ ετέρου, τα όποια ψήγματα Ελευθερίας και Εθνικής Κυριαρχίας μάς κληροδότησαν με ποταμούς αιμάτων οι πρόγονοί μας, περιστέλλονται διαρκώς, ολοένα και πιο τυραννικά, ενώ η ελευθερωθείσα Ελλάς κατακλύζεται καθημερινώς από εκατοντάδες αγαρηνά σκυλιά, επιδόξους κατακτητές, με μίσος για κάθε τι χριστιανικό και ελληνικό, όσο το μισελληνικό καθεστώς που επικράτησε τούς παρέχει κάθε άνεση και χορηγεί αφειδώς ελληνική ιθαγένεια, συμβάλλοντας έτσι στο έγκλημα του εποικισμού της Πατρίδος μας.
Δεν χάνουμε όμως το θάρρος και την Πίστη μας. Έχουμε την ελπίδα μας στον Τριαδικό Θεό, τον Αρχηγό της Πίστεώς μας Ιησού Χριστό και την Παναγία Μητέρα Του και Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους. Πρεσβεύουν για μάς οι χιλιάδες Νεομάρτυρες, σαν τον Πατροκοσμά, που κρέμασαν οι Τουρκαλβανοί δωροδοκηθέντες από Εβραίους, επειδή τούς χάλασε το αντιχριστιανικό παζάρι της Κυριακής.
Δεν χάνουμε ούτε τον παλαιόθεν (και όχι «νέο», όψιμο και κίβδηλο) πατριωτισμό μας. Μάς εμπνέουν οι αγιασμένοι Αγωνιστές του ’21, όλων των ηλικιών και αμφοτέρων των φύλων, που δεν δίστασαν να θυσιάσουν, την περιουσία τους, την βολή και την ζωή τους ακόμα, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Εξομολογούνταν, κοινωνούσαν, χάρασσαν πάνω στα σπαθιά, τις πιστόλες και τα καριοφίλια το + ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ + και το + IC XC NIKA + , και ρίχνονταν στην μάχη αψηφώντας τον κίνδυνο. Έτσι, χωρίς την παραμικρή ξένη βοήθεια, ξεπάτωσαν την μυσαρά ημισέληνο και ύψωσαν την Σημαία του Σταυρού. Ίσως εφτάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη αν βαστούσε η ομόνοια του πρώτου χρόνου, είπε στην Πνύκα στους νέους ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Άκουγαν Έλληνας οι Τούρκοι, και έφευγαν μίλια μακρυά, συμπλήρωσε γλαφυρά.
Δεν λησμονούμε και τους εφιάλτες, νεωτέρους και συγχρόνους, τους εθελογενίτσαρους φιλοτομαριστές, τους εξωνημένους Νενέκους. Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους προαιώνιους εχθρούς μας. Σαν άλλοι δούρειοι ίπποι τρώνε τις σάρκες της Φυλής.
Έχουμε λοιπόν παραδείγματα προς μίμησιν και προς αποφυγήν. Ξέρουμε σε ποιους πρέπει να μοιάσουμε και ποιους και πώς ν’ αντιμετωπίσουμε.
Ο αντικειμενικός σκοπός της Εθνεγερσίας δεν επετεύχθη στην εντέλεια. Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Αγών συνεχίζεται, και θα ολοκληρωθεί μόνον όταν μας αξιώσει ο Θεός να ελευθερώσουμε την σκλάβα Βόρειο Ήπειρο και να πετάξουμε τους Τούρκους μακρυά από την Κύπρο, την ανατολική Θράκη, τον Πόντο και την Μικρά Ασία, πέρα, στην κόκκινη μηλιά· όταν θα ξαναλειτουργήσουμε την Αγια-Σοφιά, στην φυσική Βασιλεύουσα της Ρωμηοσύνης, την Κωνσταντινούπολη._

ΒΟΗΘΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ!
ΣΗΚΩ, ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!