Τρίτη, 9 Ιανουαρίου 2018

ΣΤΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος ενημερώνει τα μέλη και τους φίλους του ότι θα δώσει το βροντερό παρών στο συλλαλητήριο που θα γίνει στη Θεσσαλονίκη για την Μακεδονία μας την Κυριακή 21 Ιανουαρίου και ώρα 5 το απόγευμα στον Λευκό Πύργο.  
Έχουμε υποχρέωση όλοι να δώσουμε το παρών τουλάχιστον για της 21 Ιανουαρίου και δεν πρέπει να λείψει κανένας Πατριώτης και Εθνικιστής όσα προβλήματα και αν υπάρχουν μεταξύ μας, αφού εδώ πρόκειται για ένα τεράστιο Εθνικό θέμα.
Για το λόγο αυτό και αν παρουσιαστεί μεγάλος αριθμός συναγωνιστών που θέλουν να μεταβούν στην Θεσσαλονίκη θα ναυλώσουμε λεωφορείο.
Όσοι συναγωνιστές από τον Νομό Λαρίσης επιθυμούν να παραστούν στο συλλαλητήριο, να επικοινωνήσουν με τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Χάμο Αστέριο στο τηλέφωνο 6973380812 .

Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.

ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟ ΣΚΛΑΒΩΜΕΝΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΟΙ ΓΥΦΤΟΣΚΟΠΙΑΝΟΙ


ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΛΗ, ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ  

Σάββατο, 6 Ιανουαρίου 2018

ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΜΑΣ EINAI ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ. ΟΙ ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ.

Μεγάλη λύσσα έχει πιάσει τους μπολσεβίκους και κατσαπλιάδες του ΣΥΡΙΖΑ προκειμένου να τελειώσουν όλα τα Εθνικά θέματα μέσα στο 2018 εις βάρος της Πατρίδος μας.
Πρώτο Εθνικό θέμα που σκέπτονται να ξεπουλήσουν είναι το όνομα της Μακεδονίας μας αφού έχουν ξεκινήσει οι διαπραγματεύσεις με τους γυφτοσκοπιανούς μέσω της εγκληματικής οργανώσεως του Ο.Η.Ε .

Από κοντά και αρκετά κόμματα της αντιπολίτευσης με επικεφαλής την δίγλωσση Νέα Δημοκρατία, η οποία θέλουν να υπάρχει η σύνθετη ονομασία που να περιέχει τον όρο Μακεδονία για το κρατίδιο των Σκοπίων που έχουν φτιάξει οι ΑμερικανοΣιωνιστές για δικά τους συμφέροντα.
Το ίδιο ένοχος είναι και ο Πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πανούλης καμένος ο οποίος δεν στηρίζει την σύνθετη ονομασία αλλά στηρίζει την κυβέρνηση των μπολσεβίκων .
Ακόμα και ο ευτραφής υπουργός εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς στον οποίον πολλοί πατριώτες είχαν πιστέψει οτι είναι καλός συζητάει για σύνθετη ονομασία.
Είναι αμετανόητοι κομουνιστές, μπολσεβίκοι αφού ότι δεν κατάφεραν με τα όπλα κατά την περίοδο 1944- 1949 να παραδώσουν την Μακεδονία μας αλλά και την Θράκη μας, θέλουν να το κάνουν τώρα έχοντας την κυβέρνηση στα χέρια τους με δημοκρατικές υποτίθεται διαδικασίες.

Ελπίζουμε όμως την τελευταία στιγμή όσο και αν αυτό ακούγεται ουτοπία κάτι να γίνει και να τους χαλάσει τα σχέδια, όπως τους έχει χαλάσει εδώ και 25 χρόνια, παραδείγματος χάριν με μία εμφύλια διαμάχη μεταξύ τους, να γίνει πόλεμος ή έστω να γίνουν πρόωρες εκλογές.
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος δηλώνει ξεκάθαρα ότι το όνομα της Μακεδονίας μας είναι αδιαπραγμάτευτο, δεν μπορεί να παίζει κανείς με τα Εθνικά θέματα , καμία παραχώρηση του ονόματος Μακεδονία στους γυφτοσκοπιανούς και κάνουμε λόγο για το σκλαβωμένο κομμάτι που κατέχουν οι σκοπιανοί να ενσωματωθεί με την Μητέρα Ελλάδα (Μοναστήρι, Γευγελή, Οχρίδα και άλλα).

Ας μην ξεχνάμε τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού των Σκοπίων Κίρο Γκλιγκόροφ πως στο κρατίδιο των Σκοπίων υπάρχουν πάνω από 100.000 Έλληνες. Επίσης θα θέλαμε να δηλώσουμε πως ούτε με τα δημοψηφίσματα από τον λαό είμαστε σύμφωνοι, αν και ούτε σε αυτή τη διαδικασία μπαίνουν οι μπολσεβίκοι του ΣΥΡΙΖΑ, αφού θεωρούμε τα θέματα αυτά δεδομένα και σε Εθνικά θέματα δεν γίνονται ούτε δημοψηφίσματα ούτε εκπτώσεις. 

Τέλος δηλώνουμε κατηγορηματικά προς όλες τις πολιτικές παρατάξεις ότι σε περίπτωση που ξεπουλήσουν το όνομα της Μακεδονίας και σε πιθανή πραγματική Εθνική κυβέρνηση θα στηθεί ένα νέο γουδί.

ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ

ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΧΑΡΑΞΗ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ


ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΤΑ ΣΥΝΟΡΑ ΜΕ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ 

Δευτέρα, 1 Ιανουαρίου 2018

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εύχονται στα μέλη, στους φίλους και σε όλους τους Εθνικιστές και Πατριώτες για το 2018 Καλή Χρονιά, Υγεία καλή Δύναμη καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας και σε όλα τα Σκλαβωμένα Αδέλφια μας, καλή απαλλαγή από Δοσίλογους Γενίτσαρους και Προδότες και με την Ευχή να βρεθεί ένας νέος Μέγας Αλέξανδρος ο οποίος θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας απαλλάξει από όλους τους Δυνάστες.

Κυριακή, 24 Δεκεμβρίου 2017

ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΤΟΥ ΑΡΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΜΙΧΑΛΗΣ ΓΟΥΝΕΛΑΣ

Έφυγε από την ζωή και σε ηλικία 70 ετών το βράδυ της Παρασκευής 22 Δεκεμβρίου αρχικά από γαστρορραγία και ύστερα από ανακοπή καρδιάς το ιστορικό πρόσωπο, υπίλαρχος τότε και Διοικητής του άρματος που γκρέμισε την πύλη του πολυτεχνείου τον Νοέμβριο του 1973 χωρίς να συμβεί το παραμικρό απεγκλωβίζοντας τους φοιτητές προκειμένου να βγούνε έξω.

Ο Μιχάλης Γουνελάς ο οποίος διατηρούσε άριστες σχέσεις με τον Σύνδεσμό μας και ιδιαίτερα με τον Πρόεδρο, αφού είχαν πραγματοποιηθεί αρκετές συναντήσεις στην Αθήνα μαζί του, ήταν ένας αξιαγάπητος και καλοσυνάτος άνθρωπος, αφήνει πίσω την σύζυγο του Αθηνά και τα παιδιά του Παναγιώτη και Κυριάκο.
Να σημειωθεί ότι η επιθυμία του όσο ζούσε ήταν να βρει μεγάλο κανάλι μαζί με τον φίλο του Κυριάκο Σταμέλο ο οποίος τότε ήταν στο συντονιστικό των φοιτητών στο πολυτεχνείο προκειμένου να καταθέσουν ότι δεν υπήρξε κανένας νεκρός στο χώρο του πολυτεχνείου, έγινε πραγματικότητα αφού ένα μήνα πριν να φύγει από τη ζωή έδωσαν συνέντευξη στο συνδρομητικό κανάλι Κοσμοτέ τιβί και στην εκπομπή Κοσμοτέ Χίστορι (μηχανή του χρόνου), ενώ πριν 4 μήνες έχασε και τον μοναδικό αδερφό του από την επάρατο νόσο σε ηλικία 58 ετών.

Ο Πρόεδρος μας επικοινώνησε τηλεφωνικά με την σύζυγο του εκλιπόντος κυρία Αθηνά προκειμένου να της εκφράσει τα θερμά συλλυπητήρια τόσο του ιδίου όσο και όλων των μελών του Συνδέσμου.
Η κηδεία του Μιχάλη Γουνελά θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου και ώρα 12:30 στο κοιμητήριο του Κόκκινου Μύλου στην Αθήνα γιατί λόγο των ημερών των Χριστουγέννων δεν μπορούσε να γίνει νωρίτερα η κηδείας.   


ΜΙΧΑΛΗ ΓΟΥΝΕΛΑ ο Σύνδεσμος μας δεν πρόκειται να σε ξεχάσει ποτέ, να έχεις καλό παράδεισο και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα σε σκεπάζει .


Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2017

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εύχονται στα Μέλη, στους φίλους, σε όλους τους Εθνικιστές και Πατριώτες αλλά και σε όλους τους Σκλαβωμένους Έλληνες Καλά Λευκά και Ελληνικά Χριστούγεννα. Η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει την πολυπόθητη Λευτεριά..

Κυριακή, 17 Δεκεμβρίου 2017

ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο Π.Ε.Σ

Σε εκδήλωση που έγινε στην Λάρισα το απόγευμα του Σαββάτου 16 Δεκεμβρίου σε οικογενειακό κέντρο «Λιμανάκι» για τα προβλήματα που απασχολούν τα αδέρφια μας στην Βόρειο Ήπειρο και γενικότερα τους Βορειοηπειρώτες που βρίσκονται και στον Ελλαδικό χώρο, έδωσαν το παρών μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χάμο Αστέριο.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύνδεσμος Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας «Ο ΠΥΡΡΟΣ» και είχε ως ομιλητή τον Πρόεδρο της Ομόνοιας Λεωνίδα Παππά ο οποίος έκανε μια αναφορά για το τι πρεσβεύει η ομόνοια και για τα προβλήματα που απασχολούν τους αδελφούς μας στην σκλαβωμένη Βόρειο Ήπειρο.
Εκείνο που έχει ιδιαίτερη σημασία όπως είπε είναι ότι έχει μείνει μόνο το 13% των Ελλήνων αφού το υπόλοιπο 87 βρίσκεται στην μητέρα Ελλάδα.

Σε ερώτηση που του έγινε από τον Πρόεδρο μας εάν συμφωνεί με αυτονομία ή ένωση με την μητέρα Ελλάδα, η οποία είναι και πάγια τακτική του Συνδέσμου μας απέφυγε επιμελώς να απαντήσει, πράγμα που προξένησε εντύπωση σε εμάς αλλά και σε άλλους παρευρισκομένους.


Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο επίτιμος Πρόεδρος του ΠΥΡΡΟΥ Μπόρος Οδυσσέας, ο εκδότης του περιοδικού «ΑΦΥΠΝΗΣΗ» Νάρης Αλέξανδρος και ο πρώην αντιδήμαρχος και νύν Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Λαρισαίων Καλαμπαλίκης Κωνσταντίνος.      

Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Β' ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ 1002 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

1002 έτη συμπληρώνονται φέτος την 15η Δεκεμβρίου από το θάνατο ενός Βυζαντινού Αυτοκράτορος ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την τελευταία περίοδο ακμής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Πρόκειται για τον Αυτοκράτορα Βασίλειο Β' τον Βουλγαροκτόνο, ο οποίος δίδαξε στους απολίτιστους του Βορρά ότι η ελληνική πολεμική αρετή δύναται να κατανικήσει και τους πλέον βάρβαρους.

Χαρακτηριστική υπήρξε η κίνησή του, όταν κατά τη διάρκεια των πολεμικών συρράξεων με τον Σαμουήλ της Βουλγαρίας, αφού αιχμαλώτισε χιλιάδες Σλάβων τους τύφλωσε, τους αλυσόδεσε και άφησε μόνο έναν μονόφθαλμο για να τους οδηγήσει στον Σαμουήλ. Δυστυχώς σήμερα που οι Βουλγαροκτόνοι λείπουν, η Πατρίδα μας έχει καταντήσει έρμαιο των ανίερων ορέξεων του οποιουδήποτε Σλάβου και μογγόλου. Όποιοι ενοχλούνται βέβαια από την ιστορία του Βασιλείου και τρέφουν φιλοβουλγαρικά αισθήματα, αξίζει τον κόπο να θυμηθούν τη βουλγαρική κατοχή κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου καθώς και το καθεστώς των κομιτατζήδων. Τότε που ο Παύλος Μελάς και οι οπλαρχηγοί του Μακεδονικού Αγώνος έπαιρναν όρκο στα παγωμένα της Μακεδονίας μας βουνά, φωνάζοντας Βούλγαρος να μη μείνει.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ελληνική ιστορία διαθέτει στις σελίδες της ονόματα ανδρών και γυναικών, αντάξια της καταγωγής τους και του αίματος τους. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι το πώς αυτός ο λαός με τα τόσα λαμπρά παραδείγματα επιλέγει ανθρώπους τόσο ανεπαρκείς και ανίκανους, που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαν να συγκριθούν με εκείνους του ενδόξου παρελθόντος. 

Κλείνοντας ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, τιμά τη μνήμη του Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου, υπενθυμίζοντας για ακόμη μία φορά σε όλους τους Έλληνες το αυτονόητο. Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη.