Σάββατο, 4 Απριλίου 2020

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καταγγέλλει την Αστυνομική διεύθυνση Λαρίσης, την κυβέρνηση, το ΚΤΕΛ Τρικάλων, τον Δήμο Λαρισαίων, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τις μ.κ.ο. και την Υπάτη Αρμοστεία του ΟΗΕ για ρατσισμό εναντίον των Ελλήνων. Συγκεκριμένα, στο χωριό Μάνδρα Λαρίσης, πλησίον του οποίου υπάρχει ο καταυλισμός των λαθρομεταναστών (ψευδοπροσφύγων) Κουτσόχερου, στη στάση λεωφορείων του χωριού, ήταν συνωστισμένοι σαν σαρδέλλες πάνω από 20 λαθρομετανάστες, που περίμεναν το λεωφορείο της γραμμής Τρίκαλα - Λάρισα να τους πάει στη Λάρισα. Δεν γνωρίζουμε πόσα άτομα επέβαιναν ήδη στο λεωφορείο από τα Τρίκαλα. Οι επιτρεπόμενοι επιβάτες πρέπει να είναι μέχρι 24. Το περιστατικό αυτό συνέβη σήμερα (03-04-2020) το πρωΐ στο χωριό Μάνδρα, σύμφωνα με μαρτυρίες κατοίκων. Η Αστυνομία, η οποία ήταν παρούσα και τους εξυπηρετούσε μάλιστα κατά την επιβίβαση, επέτρεψε να είναι συγκεντρωμένοι πάνω από 20 άτομα ό ένας πάνω στον άλλον, ενώ τους Έλληνες πολίτες τους υποχρεώνει να είναι σε απόσταση 2 μέτρων και όχι πάνω από 4 άτομα.
Ούτε τα προσχήματα δεν κρατήσατε, κύριοι της αστυνομικής διευθύνσεως Λαρίσης, αφού ο νόμος λέει για δαύτους ότι πρέπει να είναι το μέγιστο μέχρι 10 άτομα. Γι’ αυτόν τον λόγο καταγγέλλουμε επίσης την κυβέρνηση και τους ανωτέρω φορείς. Επίσης, δεν ξέρουμε κατά πόσον οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν προσβληθεί από τον ιό που κυκλοφορεί, με αποτέλεσμα να εκτίθενται οι οδηγοί των λεωφορείων ΚΤΕΛ Τρικάλων και Λαρίσης, τόσο από πλευράς υγείας όσο και από πλευράς ασφαλείας, αφού δεν υπάρχει ούτε εισπράκτορας στα λεωφορεία ένεκα μειωμένης κινήσεως επιβατών γενικώς. Αξιούμε από την κυβέρνηση, την Περιφέρεια Θεσσαλίας, τον Δήμο Λαρισαίων, τι ΜηΚυο και την υπάτη αρμοστεία να βρουν λύση μεταφοράς για τους συγκεκριμένους ανθρώπους της «δομή» Κουτσοχέρου ώστε αν είναι τόσο απαραίτητο να έρχονται στην Λαρισα να μη δημιουργούνται διακρίσεις και ρατσισμός εναντίον των Ελλήνων πολιτών.

Πέμπτη, 2 Απριλίου 2020

Ν’ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΑΜΕΣΩΣ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ,
ΟΧΙ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ
ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΗ «ΙΕΡΑ» ΣΥΝΟΔΟ
Λάρισα, 2 Απριλίου 2020
Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) – «Ελληνοκρατείν» καταδικάζει τις χθεσινές (1-1-2020) ανόσιες αποφάσεις της κανονικώς ανυποστάτου Διαρκούς «Ιεράς» Συνόδου (Δ.Ι.Σ.), η οποία φέρεται πραγματοποιήσασα... τηλεδιάσκεψη στην κρατική ψηφιακή πύλη e:presence.gov.gr υπό την αιγίδα (διάβαζε δαμόκλειο σπάθη) του υπουργείου ψηφιακής διακυβέρνησης (sic) και επιτάσσει οι Ιερές Ακολουθίες και οι Θείες Λειτουργίες της Μεγάλης Εβδομάδος και της Διακαινησίμου να τελούνται χωρίς λαϊκούς πιστούς, κεκλεισμένων των θυρών!
Αποπτύουμε επίσης τις τρομολαγνικές, κυβερνητικές απαγορεύσεις, που θέλουν να μετατρέψουν τον κόσμο σε αγέλη δαιμονήλατων χοίρων. Δεν εμπιστευόμαστε κανένα Κούλη, κανένα Χαρδαλιά, κανένα μπασκετμπωλίστα Κικίλια, κανένα Πέτσα από τον εσμό που μάς έχουν φλομώσει στο ψέμμα. Οι φωστήρες που μάς κατέστρεψαν με τα μνημόνια, αυτοί που πανηγυρίζουν για την είσοδο του νεοκομιτατζήδικου τιτοϊκού μορφώματος των Σκοπίων στο ΝΑΤΟ με το κλεμμένο όνομα της Μακεδονίας μας, αυτοί που σφράγισαν προς το θεαθήναι τα σύνορα στον Έβρο [με εξαίρεση την πρωτοφανή υπέρπτηση τουρκικών drone(s)] αλλά διευκολύνουν ακριβώς τους ίδιους μωαμεθανούς λαθροεισβολείς να κάνουν απόβαση στα νησιά μας μάς λένε τάχα την αλήθεια για την ίωση του κορωνοϊού; Αυτοί οι μισέλληνες, που απαγορεύουν στους Έλληνες την κυκλοφορία άνω των 2 προσώπων μαζί αλλ’ επιτρέπουν στους λαθρομετανάστες να κυκλοφορούν ανά 10(!) - βλ. ΦΕΚ Β' 985/22.03.2020 είναι αξιόπιστοι; Μόλις χθες ο Κοινοτάρχης Προμαχώνος κατήγγειλε την παρουσία 5 Τουρκμένων (ναι, καλά, διαβάσατε, Τουρκμένους κουβάλησε στην Μακεδονία ο Κούλης) μολονότι είναι σε «κλειστό» κέντρο. Στα ελληνικά των μασωνοφιλελέδων της κακιάς ώρας, φαίνεται, η λέξη «κλειστός» σημαίνει ορθάνοιχτος.
Δεν δίνουμε καμμία βάση μήτε στα λεγόμενα του αποφοίτου της διαβοήτου Σχολής Χάρφαρντ υποκριτή Τσιόδρα. Τον ψάλτη και τον δήθεν συγκινούμενο για τους ηλικιωμένους συνανθρώπους μας να τον παίξει στην Επίδαυρο, σε μάς δεν περνάνε οι βιρτουόζοι της υποκριτικής, όσες περγαμηνές και αν διαθέτουν. Ήδη απεκαλύφθη ότι τον Απρίλιο του 2017, επ’ αφορμή συμμετοχής του σε παγκόσμιο συνέδριο στην Βιέννη (European Congress of Clinical Microbiology and Infectious Diseases - ECCMID) προέβη σε δηλώσεις για τους ψευδοπρόσφυγες – λαθροεποίκους που θα ζήλευε και ο χειρότερος λαθρολάγνος! Είχε μάλιστα και το θράσος να εγκωμιάσει δημοσία προχθές τον διαχρονικώς δοσίλογο θανόντα Μανώλη Γλέζο, που το μόνο που μπορεί να τον σώσει (μακάρι να μετανόησε!) είναι ότι ζήτησε να κηδευτεί χριστιανικά.
Παρένθεση: Και ο θεομπαίχτης ανθέλληνας Τσιόδρας και όλοι οι όμοιοί του ψευτοδεξιοί παλιάτσοι που έπλεξαν κατ’ αυτάς διθυράμβους για τον προδότη Γλέζο, δεν άρθρωσαν λέξη για την χθεσινή επέτειο από την αρχή του Αγώνος της ΕΟΚΑ στην Μεγαλόνησο. Οι δε γαλάζιοι πολιτικάντηδες δεν μίλησαν για τον Εθνομάρτυρα Κωνσταντίνο Κατσίφα ειμή για να εξεμέσουν χυδαία, συκοφαντικά σχόλια.
Επανερχόμαστε όμως στο μείζον. Οι μάσκες των κυβερνώντων και των ψιττακών τους έπεσαν προ πολλού. Ουδείς χάφτει το παραμύθι ότι η Νέα Δημοκρατία διαθέτει στους κόλπους της Χριστιανούς Πατριώτες. Αλλ’ είναι αδιανόητο οι αντίχριστοι της ΝΔ να έχουν ως σεργιανιστές συνεργάτες του Αρχιερείς μας. Είμαστε Χριστιανοί και πιστεύουμε ότι ο ανάξιος, καθαιρετέος Τζερώνυμο και τα μέλη της ΔΙΣ που έλαβαν την πρωτοφανή απόφαση τελέσεως ακολουθιών κεκλεισμένων των θυρών δεν αντιπροσωπεύουν ολόκληρη την Ιεραρχία ούτε τον Κλήρο. Για την Ιστορία, καταγράφουμε τα ονόματα των συμμετεχόντων στην τρέχουσα (163η συνοδική περίοδο):
Πρόεδρος: Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ. Ιερώνυμος.
Μέλη οι Μητροπολίτες:
Θεσσαλονίκης κ. Άνθιμος
Παραμυθίας, Φιλιατών και Γηρομερίου κ. Τίτος
Μηθύμνης κ. Χρυσόστομος
Τριφυλίας και Ολυμπίας κ. Χρυσόστομος
Μεσσηνίας κ. Χρυσόστομος
Λευκάδος και Ιθάκης κ. Θεόφιλος
Θηβών και Λεβαδείας κ. Γεώργιος
Παροναξίας κ. Καλλίνικος
Φωκίδος κ. Θεόκτιστος
Νέας Κρήνης και Καλαμαριάς κ. Ιουστίνος
Φιλίππων, Νεαπόλεως και Θάσου κ. Στέφανος
Σισανίου και Σιατίστης κ. Αθανάσιος.
Αρχιγραμματεύς: Αρχιμ. Φιλόθεος Θεοχάρης.
Δεν ξέρουμε αν συμμετείχαν όλοι στην τηλεδιάσκεψη καθ’ ην ελήφθη η κατάπτυστη απόφαση.
Κοντά 1.700 χρόνια, δεν απαγορεύθηκε η συμμετοχή του Λαού του Θεού στην λατρεία επ’ εκκλησίαις, και τολμούν εφέτος, με σατανικά σοφίσματα, οι κλίνοντες γόνυ τω αντιθέω Καίσαρι, να στερούν τους πιστούς από τον εκκλησιασμό και την Θεία Κοινωνία, και μάλιστα της Άγιες Ημέρες του Πάσχα!
Κεκλεισμένων των θυρών, δια τον φόβον των ιουδαίων, ήσαν συνηγμένοι οι Απόστολοι προτού συναντήσουν τον Αναστάντα Κύριο και Θεό μας. Από την ημέρα που Τον αντίκρυσαν και από την Ημέρα της Πεντηκοστής, που έλαβαν το Άγιο Πνεύμα, δεν έπαυσαν ποτέ να ιερουργούν και να λειτουργούνται, Κλήρος και Λαός. Εσείς, οι 13 δεσποτάδες της ΔΙΣ υπό τον Τζερώνυμο, δεν γευθήκατε την Ανάσταση του Σωτήρος, ούτε έχετε Πνεύμα Άγιον;
Χάσατε την πίστη σας και ξεχάσατε ότι η Εκκλησία είναι ιατρείον ψυχών και σωμάτων, και επομένως δεν έχει δικαίωμα κανείς λειτουργός Της να διώχνει κανένα από τους Ιερούς Ναούς, ούτε αμαρτωλό ούτε ασθενή, που προσέρχεται με την θέλησή του;
Αν πιστεύετε, όπως πιστεύουμε ΟΛΟΙ οι Χριστιανοί Ορθόδοξοι, ότι το Σώμα και το Αίμα του Δεσπότου, όπως και να μεταλαμβάνεται, δεν γίνεται αιτία μεταδόσεως νοσημάτων, όπως δεν έγινε ποτέ εδώ και 2.020 χρόνια, γιατί κάνετε πλάτες στην κυβέρνηση των εκκλησιομάχων του Κούλη και της παρέας του; Γιατί δεν αξιώσατε να ισχύσει για τους Ιερούς Ναούς έστω ό,τι ισχύει για τις τράπεζες και τα σούπερ μάρκετ, η είσοδος και η παραμονή ανάλογα με τα τετραγωνικά; Μήπως επειδή τότε η σατανοκίνητη κυβέρνηση θα ξεσκεπαζόταν και θα διεκήρυττε φανερά ότι απαγορεύει την τέλεση Θείας Λειτουργίας διότι την θεωρεί – άπαγε της βλασφημίας ! – πρόξενο μολυσμού; Τους χριστιανοφοβικούς της Νέας Μασωνοκρατίας με προσωπείο Χριστιανού πάτε να καλύψετε; Αυτά συννενοήθηκαν ο Τζερώνυμο με τον Κούλη στην κρυφή, χωρίς παρουσία δημοσιογράφων, συνάντησή τους της 20-1-2020 στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών;
Σκεφτείτε πως οι περισσότεροι εξ υμών είστε προβεβηκότες τη ηλικία και σύντομα θα μεταβείτε στην επέκεινα του τάφου ζωήν. Τί θ’ απολογηθείτε;
Περιμένουμε έστω και την δωδεκάτην κάποια φωνή αντιδράσεως και από τον χώρο του Πατρίου Εορτολογίου. Άλλοτε είχαν θαρραλέους, πνευματέμφορους Ομολογητές στις τάξεις τους. Τώρα γιατί, πλην ολίγων, μεμονωμένων περιπτώσεων, φοβούνται το άρχοντα του κόσμου τούτου;
Το ίδιο έχουμε να σημειώσουμε και για το Άγιον Όρος. Η σιγή στην δυσσέβεια είναι συνενοχή.
Τέλος, εχόμεθα στερρώς της ελπίδος ότι θα βρεθούν πιστοί, ανδρείοι, πλήρεις Πνεύματος Αγίου Μητροπολίτες και Ιερείς που δεν θα συνταχθούν με τα αντίθεα δόγματα των αναξίων ρασσοφόρων της ΔΙΣ, και αυτούς, ως γνησίους Ποιμένας καί όχι λυκοποιμένας, θ’ ακολουθήσει το λογικό Ποίμνιο.
«Πᾶς ὅστις ὁμολογήσει ἐν ἐμοὶ ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ὁμολογήσω κἀγὼ ἐν αὐτῷ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς· ὅστις δ᾿ ἂν ἀρνήσηταί με ἔμπροσθεν τῶν ἀνθρώπων, ἀρνήσομαι αὐτὸν κἀγὼ ἔμπροσθεν τοῦ πατρός μου τοῦ ἐν οὐρανοῖς.» (Ματθ. ι΄ 32-33)
+ IC XC + NIKA
+ ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ +
Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ, ΓΝΩΤΕ, ΕΘΝΗ, ΚΑΙ ΗΤΤΑΣΘΕ, ΟΤΙ Ο ΘΕΟΣ ΜΕΘ’ ΗΜΩΝ.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α
Η 1η του Απρίλη του 1955 ξημέρωνε υπό το αιώνιο ελληνικό φως των αγώνων και των επαναστάσεων, συνοδεία της στεντότρειας φωνής του Αρχηγού της Ε.Ο.Κ.Α., Γεωργίου Γρίβα Διγενή στο προαιώνια ελληνικό Νησί της Αφροδίτης. Το προσκλητήριο του Αγώνος λιτό, μαχητικό και με βαθύ το αίσθημα της Πίστεως στο Θεό, γεγονός το οποίο επιβεβαιώνεται και από τις επιστολές των κρατουμένων στα φυλακισμένα μνήματα. Σ'εκείνο του κόσμου το προσκυνητάρι που σε έναν από τους τοίχους του υπάρχει η θρυλική επιγραφή "ΤΟΥ ΑΝΤΡΕΙΩΜΕΝΟΥ Ο ΘΑΝΑΤΟΣ- ΘΑΝΑΤΟΣ ΔΕ ΛΟΓΙΕΤΑΙ", βρήκαν μαρτυρικό θάνατο άλκιμοι νέοι αντάρτες που με λιγοστά εφόδια κατέρριψαν το μύθο της παντοδύναμης βρετανικής αυτοκρατορίας, εξευτελίζοντας 4 στρατάρχες και 36.000 στρατιωτών.
Ολοκαυτώματα, απαγχονισμοί και θύελλες πάνω από τη Μεγαλόνησο επί μία τετραετία. Η Μάχη του Αχυρώνος, η Μάχη του Μαχαιρά, οι αντάρτες μαθητές του Παγκυπρίου Γυμνασίου και η πολιορκία του Ιερού Ναού της Φανερωμένης, ανάμεσα σε πόσες άλλες πράξεις πραγματικής Αντιστάσεως έμελλε να γραφούν με χρυσά γράμματα στις αναρίθμητες σελίδες δοξης της ελληνικής Ιστορίας. Δυστυχώς στον ελλαδικό χώρο (για εμάς τους Εθνικιστές, στην έως τώρα απελευθερωμένη Ελλάδα) οι καθηγητάδες της γενιάς του πολυτεχνείου με τα φιλοδημοκρατικά τους αισθήματα, ποτέ δε φρόντισαν να διδάξουν στη μαθητιώσα νεολαία το Έπος της Ε.Ο.Κ.Α. και του κυπριακού Ελληνισμού. Ουδέποτε εδίδαξαν στα παιδιά μας τις νέες Θερμοπύλες του Μαχαιρά και του Λιοπετρίου. Ουδέποτε παρουσίασαν ως λαμπρό παραδειγμα Ελληνίδων τις μάχες των κοριτσιών με τις σχολικές ποδιές, τα οποία κραδαίνοντας στο ένα χέρι τη Γαλανόλευκη με το άλλο πετροβολούσαν το γελοίο λιονταράκι του βρετανικού θηραιού, στα πρόσωπα των άγγλων "κομμάντο", φωνάζοντας το μόνο σύνθημα που η αλήθεια του αίματος επέβαλε. "ΕΛΛΑΣ-ΚΥΠΡΟΣ-ΕΝΩΣΙΣ''
Δε μετακινούμαστε ούτε ένα εκατοστό από τις ιδέες μας. 65
χρόνια μετά οι Έθνικιστές ξαναφωνάζουμε για τα δίκαια του Ελληνισμού. Ζήτω ο Διγενής! Ζήτω η Ε.Ο.Κ.Α.

Σάββατο, 28 Μαρτίου 2020

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΑΝΗΜΕΡΑ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΤΗΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΩΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΝΕΟΤΑΞΙΤΗ ΚΟΥΛΗ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΣΤΕΦΑΝΩΝ ΣΤΟΝ ΑΝΔΡΙΑΝΤΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΤΗΣ ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΑ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΔΕΡΒΕΝΑΚΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΦΑΓΟ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΧΙΛΙΟΜΟΔΙ.ΗΤΑΝ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΕ ΕΝΔΕΙΞΗ ΤΙΜΗΣ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821 ΑΨΗΦΩΝΤΑΣ ΤΟΝ ΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΑΣ ΓΕΜΙΣΟΥΝ ΠΡΟΣΤΙΜΑ ΟΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ.
ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ
ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ 1821
Η ΕΘΝΕΓΕΡΣΙΑ ΤΟΥ 1821 ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Τετάρτη, 25 Μαρτίου 2020

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ 25Η ΜΑΡΤΙΟΥ

Σύσσωμος ο Ορθόδοξος Ελληνικός Λαός θα ήθελε να πανηγυρίσει σήμερα για την διπλή Εορτή του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου και της Εθνεγερσίας του 1821, αλλ’ είναι βαρειά η καρδιά και πικρή η γεύση σώματος και ψυχής. Αφ’ ενός με πρόσχημα τον κορωνοϊό, η σατανοκίνητη κυβέρνηση του Κούλη, τη συνεργεία της αναξίου, εχούσης μόρφωσιν ευσεβείας, την δε δύναμιν αυτής ηρνημένης ιεραρχίας και τινών απίστων χριστιανομάχων ή δήθεν χριστιανών «ιατρών», αφήνει αλειτούργητους, ακοινώνητους και χωρίς Θεία Κοινωνία και Ευχέλαιο τους Πιστούς. Αφ’ ετέρου, τα όποια ψήγματα Ελευθερίας και Εθνικής Κυριαρχίας μάς κληροδότησαν με ποταμούς αιμάτων οι πρόγονοί μας, περιστέλλονται διαρκώς, ολοένα και πιο τυραννικά, ενώ η ελευθερωθείσα Ελλάς κατακλύζεται καθημερινώς από εκατοντάδες αγαρηνά σκυλιά, επιδόξους κατακτητές, με μίσος για κάθε τι χριστιανικό και ελληνικό, όσο το μισελληνικό καθεστώς που επικράτησε τούς παρέχει κάθε άνεση και χορηγεί αφειδώς ελληνική ιθαγένεια, συμβάλλοντας έτσι στο έγκλημα του εποικισμού της Πατρίδος μας.
Δεν χάνουμε όμως το θάρρος και την Πίστη μας. Έχουμε την ελπίδα μας στον Τριαδικό Θεό, τον Αρχηγό της Πίστεώς μας Ιησού Χριστό και την Παναγία Μητέρα Του και Υπέρμαχο Στρατηγό του Γένους. Πρεσβεύουν για μάς οι χιλιάδες Νεομάρτυρες, σαν τον Πατροκοσμά, που κρέμασαν οι Τουρκαλβανοί δωροδοκηθέντες από Εβραίους, επειδή τούς χάλασε το αντιχριστιανικό παζάρι της Κυριακής.
Δεν χάνουμε ούτε τον παλαιόθεν (και όχι «νέο», όψιμο και κίβδηλο) πατριωτισμό μας. Μάς εμπνέουν οι αγιασμένοι Αγωνιστές του ’21, όλων των ηλικιών και αμφοτέρων των φύλων, που δεν δίστασαν να θυσιάσουν, την περιουσία τους, την βολή και την ζωή τους ακόμα, για να είμαστε εμείς ελεύθεροι. Εξομολογούνταν, κοινωνούσαν, χάρασσαν πάνω στα σπαθιά, τις πιστόλες και τα καριοφίλια το + ΕΝ ΤΟΥΤΩ ΝΙΚΑ + και το + IC XC NIKA + , και ρίχνονταν στην μάχη αψηφώντας τον κίνδυνο. Έτσι, χωρίς την παραμικρή ξένη βοήθεια, ξεπάτωσαν την μυσαρά ημισέληνο και ύψωσαν την Σημαία του Σταυρού. Ίσως εφτάναμε και έως την Κωνσταντινούπολη αν βαστούσε η ομόνοια του πρώτου χρόνου, είπε στην Πνύκα στους νέους ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης. Άκουγαν Έλληνας οι Τούρκοι, και έφευγαν μίλια μακρυά, συμπλήρωσε γλαφυρά.
Δεν λησμονούμε και τους εφιάλτες, νεωτέρους και συγχρόνους, τους εθελογενίτσαρους φιλοτομαριστές, τους εξωνημένους Νενέκους. Αυτοί είναι χειρότεροι και από τους προαιώνιους εχθρούς μας. Σαν άλλοι δούρειοι ίπποι τρώνε τις σάρκες της Φυλής.
Έχουμε λοιπόν παραδείγματα προς μίμησιν και προς αποφυγήν. Ξέρουμε σε ποιους πρέπει να μοιάσουμε και ποιους και πώς ν’ αντιμετωπίσουμε.
Ο αντικειμενικός σκοπός της Εθνεγερσίας δεν επετεύχθη στην εντέλεια. Όσα χρόνια και αν περάσουν, ο Αγών συνεχίζεται, και θα ολοκληρωθεί μόνον όταν μας αξιώσει ο Θεός να ελευθερώσουμε την σκλάβα Βόρειο Ήπειρο και να πετάξουμε τους Τούρκους μακρυά από την Κύπρο, την ανατολική Θράκη, τον Πόντο και την Μικρά Ασία, πέρα, στην κόκκινη μηλιά· όταν θα ξαναλειτουργήσουμε την Αγια-Σοφιά, στην φυσική Βασιλεύουσα της Ρωμηοσύνης, την Κωνσταντινούπολη._

ΒΟΗΘΑ, ΠΑΝΑΓΙΑ, ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ-ΣΟΦΙΑ!
ΣΗΚΩ, ΓΕΡΟ ΤΟΥ ΜΩΡΗΑ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΦΩΤΙΑ!
ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ!
ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ Ή ΘΑΝΑΤΟΣ!
ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ ΤΗΝ ΠΙΣΤΗ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ!

Τρίτη, 24 Μαρτίου 2020

ΜΕ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΪΟ, Ο ΚΟΥΛΗΣ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΕΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΕΩΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ (Ν.Τ.Π.)
Λάρισα, 23 Μαρτίου 2020
Την χθεσινή Κυριακή (την έχουν ταράξει την ημέρα Κυρίου, την Κυριακή οι... Χριστιανοί «ηγέτες»!), και μάλιστα της Σταυροπροσκυνήσεως, ο δις προσκληθείς και συμμετασχών στις συνεδριάσεις της διαβοήτου, σκοτεινής Λέσχης Bilderberg πρωθυπουργός – κρίμασιν οις Κύριος οίδε – Κούλης εμφανίστηκε με ύφος χιλίων καρδιναλίων για να σταυρώσει άπαξ έτι τους Ορθοδόξους Έλληνες. Δεν τού έφτασε που απαγόρευσε τις Θείες Λειτουργίες με την ένοχο συνέργεια αναξίων αρχιεπισκόπου και λοιπών επισκόπων.
Εζήλωσε δόξαν Sigurimi, Stasi, και Securitate και εξήγγειλε σχεδόν καθολική απαγόρευση κυκλοφορίας άνευ προτέρας αδείας, από της 6 πρωϊνής της σήμερον, έως τις 6 το πρωί της Δευτέρας 6 Απριλίου (βρε μανία με τα τρία εξάρια! Τυχαίο; Δεν νομίζουμε.). Μπροστά στα νέα, δρακόντεια, εξωφρενικά, ευτυχώς πρακτικώς ανεφάρμοστα μέτρα, ωχριούν το στρατόπεδο Μπούλκες του επαράτου Τίτο και όλα τα λοιπά ολοκληρωτικά καθεστώτα από καταβολής κόσμου. Δεν μας εκπλήσσει που επικροτούν τα ανελεύθερα μέτρα τα υπόλοιπα νεοταξίτικα κόμματα της δήθεν αντιπολιτεύσεως. Μέχρι και το καθ’ έξιν αντιδρών ΚΚΕ συναινεί εν προκειμένω, προφανώς διότι αντιλαμβάνεται ότι οι περιορισμοί και οι επαπειλούμενες διώξεις έχουν άρωμα ή μάλλον δυσωδία του μακαρία τη λήξει σιδηρού παραπετάσματος.
Το μόνο υποτιθέμενο ελαφρυντικό τους είναι κατ’ ουσίαν επιβαρυντικό για δαύτους. Γνωρίζουν σε τί δεινή κατάσταση έχει περιέλθει το Εθνικό Σύστημα Υγείας κατόπιν των πολυετών μνημονιακών περικοπών, που επέβαλαν πειθήνιοι στα εντάλματα της τρόικα, των... θεσμών και όλου του κακού συναπαντήματος της τεχνητής οικονομικής κρίσεως που ξεκίνησε το 2010 και δεν θα αντέξει το βάρος μιας επιδημίας.
Σαν να επιβεβαιώνεται ο επόμενος στόχος της νέας τάξεως πραγμάτων που εξυπηρετείται: Να τρομοκρατηθεί ο κόσμος για να δεχθεί κάθε καταπιεστικό μέτρο ανελευθερίας και οικονομικής εξαχρειώσεως, ώστε να γίνει επανεκκίνηση με νέους όρους, όπου όλοι θα είναι καταχρεωμένοι και η προσωπική ελευθερία θα έχει πάει περίπατο. Κατεξηυτελίσθη πρώτα ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας (Π.Ο.Υ.), έχοντας ανακηρύξει μία λοίμωξη ως πανδημία, ενώ δεν πληροί τις προϋποθέσεις για να λέγεται πανδημία τις οποίες θέτει ο ίδιος ο Π.Ο.Υ.!
Ο Κούλης όμως ξεπέρασε και τους έξω στα εισπρακτικά μέτρα. 135 ευρώ για «άσκοπη κυκλοφορία» το πρόστιμο στην Γαλλία των κιτρίνων γιλέκων, 150 ευρώ στην Ελλάδα, γιατί είμαστε, λέει, πιο απείθαρχοι και δεν συμμορφωνόμεθα προς τας υποδείξεις.
Και όλα αυτά τα αίσχη την καθ’ ην στιγμήν
α) η Τουρκία εξαπολύει καθημερινώς επιθέσεις – διεξάγει πόλεμο φθοράς στον Έβρο και στα νησιά. Τα καθεστωτικά ΜΜΕ αποκρύπτουν ότι εξαπέλυσε νέα κύματα εισβολέων τζιχαντιστών και ποινικών ισλαμιστών (μόνο οι πράκτορες βλέπουν... γυναικόπαιδα!). Χθες είχαμε νέα... κρούσματα με χημικά, πέτρες και απόπειρες καταστροφής του φράκτη στον Έβρο από τους αλήτες του Ερντογάν, τα δε θαλάσσια σύνορα παραμένουν διάτρητα.
β) οι λαθρομετανάστες - λαθροέποικοι μεταφέρονται κατά εκατοντάδες, πάλι κατ’ ευθείαν, εξώφθαλμον παράβασιν των ίδιων των «μέτρων κατά του κορωνοϊού» δήθεν, που επέβαλε από την προηγούμενη εβδομάδα ο Κούλης, οι δε συναθροίσεις τους γίνονται ακωλύτως. 12 λεωφορεία ισλαμιστές απεβίβασαν χθες στην Καβάλα, με προορισμό το Σιδηρόκαστρο Σερρών και άλλους τόσους ( ; ) στην Ραφήνα, με προορισμό την Μαλακάσα. Στο δε Κουτσόχερο Λαρίσης οι ήδη εγκατασταθέντες Αγαρηνοί, έπαιξαν επί μιάμιση και πλέον ώρα κανονικό αγώνα ποδοσφαίρου χθες στο γήπεδο του χωριού – μόνο για τους Έλληνες απαγορεύονται οι συναθροίσεις άνω των 10 ατόμων, φαίνεται.
γ) οι Σομαλοί λαθροεισβολείς – κατακτητές που έμπασε στην Κέα τις προάλλες ο Κούλης δεν υπεβλήθησαν σε καραντίνα - πάλι για τους οπαδούς του Ψευδοδοπροφήτου δεν εφαρμόζει τα «μέτρα κατά του κορωνοϊού» το μισελληνικό καθεστώς.
δ) ο γνωστός άγνωστος, συνήθης ύποπτος Κωνσταντίνου και τα λοιπά παρακρατικά γενιτσαρο-σορόπαιδα της ΑΝΤΑΡCIA έκαναν ανενόχλητα επαίσχυντη συγκέντρωση υπέρ του λαθροεποικισμού στην πλατεία Συντάγματος, κι ας ήταν πάνω από δέκα! Γι’ αυτούς δεν υπάρχει απαγορευτικό;
ε) ο Έντι Ράμα ετοιμάζεται να εποικίσει με 30.000 Αφγανούς ταλεμπάν την μαρτυρική μας Βόρειο Ήπειρο.
στ) ενώ η Κίνα ανακοινώνει ότι θα παραγάγει ως γενόσημο και θα χρησιμοποιεί το φάρμακο κατά της γρίππης που κυκλοφορεί εδώ και χρόνια Favipiravir / Avigan υπό της ιαπωνικής εταιρείας Fujifilm Toyama Chemical, διότι το βρήκε αποτελεσματικότατο κατά του ιού, οι... «ειδήμονες» σφυρίζουν αδιάφορα!
Ως εδώ και μη παρέκει! Και τέλος πάντων, όλα τα προρρηθέντα είναι αναμενόμενα από τους εκκλησιομάχους, μισέλληνες και μητραλοίες κυβερνώντες. Οι μητροπολίτες και το Άγιον Όρος πώς τα ανέχονται; Πώς αφήνουν τις ψυχές των Χριστιανών Ορθοδόξων, χρονιάρες μέρες χωρίς εκκλησιασμό και Θεία Κοινωνία, να τις πλακώνει η φοβέρα, η σκλαβιά και ο ζόφος των αντιχρίστων εξουσιαστών; Τί λόγο θα δώσουν εν τη κοιμήσει των και εν Ημέρα Κρίσεως; Δεν βλέπουν ότι τα περί πανδημίας είναι εντελώς προσχηματικά; Την υπουργική απόφαση του μπουμπούκου, που επιβάλλει υποχρεωτικό άνοιγμα των σουπερμάρκετ τις Κυριακές (ΦΕΚ 945/21-03-2020) δεν την βλέπουν; Μοναδική εξαίρεση που έπεσε στην αντίληψή μας, ο Ηρωϊκός Μητροπολίτης Κυθήρων Σεραφείμ, όστις ετέλεσε την Ακολουθία των Χαιρετισμών προς την Υπέρμαχο Στρατηγό, αψηφώντας τις αντισυνταγματικές απαγορεύσεις ασκήσεως θρησκευτικής λατρείας που επέβαλε ο Κούλης από την προηγουμένη εβδομάδα. Το καθεστώς τον συνέλαβε για να μην τελέσει και Θεία Λειτουργία την Κυριακή. Άγιε Κυθήρων, Άξιος! Ο Θεός και η Παναγία μαζί σου! Είμαστε κι εμείς, οι ελάχιστοι, στο πλευρό σου! Περιμένουμε και άλλους Μητροπολίτες, και του Νέου και του Πατρίου Ημερολογίου, να δώσουν την καλήν Ομολογίαν που ζητάει από όλους μας ο Κύριος.
Θα κλείσουμε με την διδαχή του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού, προστάτου του Συνδέσμου μας: «Τὸ κορμί σας ἂς τὸ καύσουν, ἂς τὸ τηγανίσουν· τὰ πράγματά σας ἂς σᾶς τὰ πάρουν· μὴ σᾶς μέλλει· δώσατέ τα· δὲν εἶνε ἰδικά σας. Ψυχὴ καὶ Χριστὸς σᾶς χρειάζονται. Αὐτὰ τὰ δυὸ ὅλος ὁ κόσμος νὰ πέση, δὲν ἠμπορεῖ νὰ σᾶς τὰ πάρη, ἐκτὸς καὶ τὰ δώσετε μὲ τὸ θέλημά σας. Αὐτὰ τὰ δυὸ νὰ τὰ φυλάγετε, νὰ μὴ τὰ χάσετε.»
ΕΜΠΡΟΣ, ΛΑΕ, ΜΗΝ ΣΚΥΒΕΙΣ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ, ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ!
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)

Πέμπτη, 19 Μαρτίου 2020

ΤΙ ΓΥΡΕΥΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ΣΟΡΟΣ ΣΤΟ ΠΑΖΑΡΙ ΤΗΣ ΓΟΥΧΑΝ;

Εντύπωση προκαλεί στην διεθνή κοινή γνώμη η είδηση που κυκλοφόρησε κατ’ αυτάς: Ο γνωστός και μη εξαιρετέος εβραίος μεγιστάνας εκ Βουδαπέστης (κάτοικος ΗΠΑ) George Soros είναι και ιδιοκτήτης ανωνύμου φαρμακευτικής/βιοτεχνολογικής εταιρείας με την επωνυμία WuΧi PharmaTech, η οποία διαθέτει εργαστήριο στην σινική πόλη Γουχάν (Wuhan), στην πόλη ήτις έγινε γνωστή επειδή εκεί πρωτο-εντοπίστηκε ο περιβόητος κορωνοϊός. Το εργαστήριο κείται στην βιομηχανική περιοχή επί της οδού Gao Xin (Gaoxin), αρ. 666!
Όλες οι παραπάνω συμπτώσεις δεν είναι ψευδείς ειδήσεις (fake news). Αυτά που μόλις διαβάσατε είναι απολύτως αληθή και διασταυρωμένα. Τα μετέδωσαν/δημοσίευσαν μεταξύ άλλων η γερμανική κρατική τηλεόραση (ARD), αμερικανικά, ελλαδικά και κυπριακά ΜΜΕ, τα τελευταία με αφορμή αναρτήσεως / σχολίου στο Twitter του τέως βουλευτού του ΑΚΕΛ Νίκου Κατσουρίδη. Μέχρι και οι αθεούληδες κομμουνιστές σταμάτησαν να κάνουν πλακίτσες με τον διάβολο, φαίνεται.
Προς τούτοις, παρά τις αλλεπάλληλες διαψεύσεις των Ηνωμένων Πολιτειών, το Υπουργείο Εξωτερικών της Κίνας επιμένει ότι ο ιός «φυτεύτηκε» στην Κίνα από Αμερικανούς πράκτορες καίτοι δεν επιβεβαιώνει τις φήμες ότι θεωρεί υπαίτιο το εργαστήριο ιδιοκτησίας Σόρος ή άλλο αμερικανικό εργαστήριο στην Γουχάν.
Προς Θεού, μην πάει ο νους σας στο πονηρό! Δεν υπαινισσόμεθα ότι είναι υπεύθυνος για την δημιουργία ή την έκλυση του κορωνοϊού ο τσιφούτης, - ε, συγγνώμη, ο δαίμων του πληκτρολογίου φταίει!- ο επενδυτής Τζωρτζ Σόρος θέλαμε να πούμε. Υπεύθυνες για οποιαδήποτε έρευνα και τυχόν απαγγελίες κατηγοριών είναι οι κατά χώρα/κατά τόπους δικαστικές/ανακριτικές αρχές. Δεν έχουμε τίποτε εναντίον του στοργικού αυτού ανθρώπου, όστις ομολόγησε το 1994 σε δημόσια ομιλία του ότι βοήθησε την ίδια του την μάνα να αυτοκτονήσει «αξιοπρεπώς». Ίσα – ίσα, τού ευχόμαστε υγεία και μακροημέρευση, ώστε να χρηματοδοτεί την καταπολέμηση των κακών και, πού ξέρετε; Μπορεί κάποια δική του εταιρεία να βρει και το εμβόλιο ή το φάρμακο!
(Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.)