Σάββατο 13 Μαρτίου 2010

Για τη συγκέντρωση των πατριωτών έξω απο τη βουλή κατα την ψήφιση του νομοσχεδίου για την ιθαγένεια

Παρά το εργάσιμο της ημέρας, αντιπροσωπεία του Πατριωτικού Συνδέσμου βρέθηκε το βράδυ της Τετάρτης στην Αθήνα, έξω από τη βουλή την ώρα που συζητιόταν μέσα το εθνοκτόνο νομοσχέδιο για τους λαθρομετανάστες. Στη συγκέντρωση συμμετείχε πλήθος Ελλήνων και πατριωτικών φορέων.
Δυστυχώς, οι πολιτικοί αποφάσισαν πλέον να παραχωρήσουν την Ελλάδα, σε κάθε Αφρικανό και Ασιάτη που παράνομα εισέρχεται στην ελληνική επικράτεια. Χαρίζοντας του την ιθαγένεια, κάνουν κάθε κακοποιό, τριτοκοσμικό και φορέα αντιλήψεων και ηθών ξένων προς την ελληνική παιδεία, ίσο και όμοιο με όλους τους Έλληνες των οποίοι οι πρόγονοι στην κυριολεξία μάτωσαν για να ελευθερώσουν και να δημιουργήσουν σε αυτόν τον τόπο. Τα αποτελέσματα της λαθρομεταναστευσης ήδη τα νιώθει ο Ελληνας στην καθημερινότητα του. Εγκληματικότητα, ανεργία, χαμηλά μεροκάματα, ξεχασμένες ασθένειες, υποβάθμιση περιοχών. Σε όλη αυτή την εικόνα συνυπεύθυνος είναι όμως και ο ελληνικός λαός. Γιατί επέλεξε την κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ που έφερε αυτό το καταπτυστο νομοσχέδιο και γιατί δεν αντέδρασε όπως έπρεπε. Η στάση της ΝΔ αναμενόμενη. Φοβούμενη τους χαρακτηρισμούς και έχοντας απωλέσει εδώ και χρόνια την όποια ιδεολογική της σχέση με τις αξίες του ελληνισμού επέλεξε να καταψηφίσει και να πεί ότι θα καταργήσει το νομοσχέδιο όταν(!) βγει κυβέρνηση. Η ροζ αριστερά φυσικά και υπερψήφισε το νομοσχέδιο ως ένθερμη υποστηρίκτρια του διεθνισμού που ισοπεδώνει την παραδοσιακή έννοια του έθνους-κράτους, ενώ το ΚΚΕ δήλωσε παρών αν και η γραμμή του είναι υπέρ των αλλοδαπών.
Η μεγάλη απογοήτευση όμως προέρχεται από το κόμμα του ΛΑΟΣ που δεν υποστήριξε τις κινητοποιήσεις που έγιναν αλλά αντίθετα μάλιστα καταδίκασε μέσω του ίδιου του προέδρου, τις αποδοκιμασίες του πλήθους στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, Θεόδωρο Παγκαλο όταν αυτός εισερχόταν στο κτίριο της βουλής. Αλήθεια για κάποιον που είναι υπεύθυνος για τη νύχτα των Ιμίων και την παράδοση του Οτσαλάν τι αρμόζει? Χειροκροτήματα και επευφημίες? Μπορεί τώρα ο λαλίστατος κ. Γεωργίαδης που δήλωνε ότι το κόμμα του θα διοργάνωνε μεγαλειώδες συλλαλητήριο να απαντήσει για την απουσία του επίσημου κόμματος του από αυτή τη μάχη?
Η πατρίδα εισέρχεται σε μία σκοτεινή και δύσκολη περίοδο. Η Ελλάδα δεν χάθηκε όσο υπάρχει κι ένας μόνο Έλληνας που εμφορείται από τα εθνικά ιδανικά και μάχεται για αυτά.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας

Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις