Τρίτη 14 Φεβρουαρίου 2012

Για την επέτειο αυτονομίας της Βορείου Ηπείρου

Η σημερινή ημέρα, η 14η του Φεβρουαρίου για εμάς τους εθνικιστές αποτελεί ημέρα μνήμης και ταυτόχρονα εθνικής υπερηφάνειας. Είναι μια από τις πολλές εθνικές μας εορτές, που οι ιθύνοντες φρόντισαν είτε να λησμονηθούν από τον  κοιμώμενο λαό, είτε τις αντικατέστησαν με γελοιότητες που μιλούν για γιορτές των ερωτευμένων και λοιπές αηδίες. Για εμάς η σημερινή ημέρα σημαίνει μόνο ένα. ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ.
       Ενάντια στο ρεύμα του ραγιαδισμού και του προσκυνήματος. Υπερήφανοι ως Έλληνες εθνικιστές συνεχίζουμε να διεκδικούμε όσα μας ανήκουν. Ενάντια στους ανιστόρητους "ιστορικούς" που διέγραψαν τους αγώνες των προγόνων μας στη γη του Βασιλέως Πύρρου, των ευεργετών, των διδασκάλων και των φλογερών ιεραρχών μας. Ενάντια στην ανόητη μάζα των τουρκοσίριαλ που αποχαυνωμένη εδώ και δεκαετίες αγνοούν το τι υφίστανται οι Έλληνες αδελφοί μας από τα απομεινάρια του Χότζα. Ενάντια στους προδότες μεγαλοδημοσιογράφους που σε κάθε ευκαιρία αναφέρονται στη Βόρειο 'Ηπειρό μας ως "Νότιο Αλβανία". Ενάντια στους δημοκράτες που βάπτισαν το Βορειοηπειρωτικό 'Επος του 1940 ως "αλβανικό έπος". Ενάντια σε αυτούς που βάπτισαν την ελληνική εθνότητα και πλειοψηφία σε μειονότητα.
       Ούτε εκατό χρόνια πιο πίσω, δηλαδή περίπου τρεις γενιές, μια φάλαγγα Ελλήνων αγωνιστών σήκωσε τα ντουφέκια και σημάδεψε τις αποφάσεις των τότε υποτιθέμενων μεγάλων δυνάμεων, αποδεικνύοντας περίτρανα πως όταν υπάρχει η ελληνική θέληση για αίμα κι ελευθερία τότε όλα κατορθώνονται. Στις 14 Φεβρουαρίου του 1914 η υπερήφανη σημαία της Αυτονόμου Βορείου Ηπείρου κυμάτιζε αγέρωχη εκεί που λίγα χρόνια αργότερα οι πολεμικές ιαχές για αέρα θα αντηχούσαν το ΟΧΙ του Εθνάρχη Ιωάννου Μεταξά. 
       Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος χαιρετίζει τη σημερινή επέτειο και δηλώνει ότι πάγια θέση του είναι η εφαρμογή του Πρωτοκόλλου της Κέρκυρας και η άμεση απομάκρυνση των παρανόμων αλβανικών δυνάμεων κατοχής. Ειδάλλως η ελληνική πολιτεία φέρει ακέραια την υποχρέωση να προχωρήσει σε στρατιωτικές επιχειρήσεις έως την απελευθέρωση των εδαφών που οι Βορειοηπειρώτες αδελφοί μας συνεχίζουν να μιλούν, να σκέφτονται και να πράττουν βάσει των επιταγών του ελληνικού τους αίματος.
               
                            ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΟ ΗΠΕΙΡΟ.  
                           ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ