Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το φιλόξενο οικογενειακό κέντρο Λιόγερμα αποδείχτηκε μικρό αφού γέμισε ασφυκτικά από τους εθνικιστές και πατριώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πατριωτικού Συνδέσμου, σε μία εκδήλωση που έσφυζε τόσο από παλμό, όσο και από συγκίνηση.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του τελευταίου εγκλείστου στον Κορυδαλλό Απριλιανού, Νικολάου Ντερτιλή, ο οποίος πρόσφατα απεβίωσε. Συγκινητική η στιγμή όταν ακούστηκε η ιαχή Αθάνατος καθώς και το γνωστό σύνθημα "Δόξα και Τιμή στο Νίκο Ντερτιλή".
Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, ο οποίος δήλωσε ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο καθώς και άλλους τότε εγκλείστους στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού Απριλιανούς. Πρόσφατα δε πραγματοποίησε επίσκεψη με κλιμάκιο του συνδέσμου, στον αειθαλή Αντιπρόεδρο του λαικοεπαναστατικού καθεστώτος, Στυλιανό Πατακό. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τόλμησε να πραγματοποιήσει αυτή την εκδήλωση ανακοινώνοντάς τη στον Τύπο προς απογοήτευση του ΣΥΡΙΖΑ Λαρίσης και του βουλευτού του Πέτρου Τσατσόπουλου. Ευχόμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ του χρόνου που θα ξαναδιοργανώσει αντιφασιστική εκδήλωση, να συμπληρώσει πενήντα άτομα, μήπως και γεμίσει λεωφορείο για καμία εκπαιδευτική εκδρομή.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη έλαβε ο δάσκαλος του εθνικισμού, ιστορικός, συγγραφέας και κορυφαίος νομικός, Κώστας Πλέυρης, ο οποίος ανέλυσε συγκριτικά τα επίπεδα ανεργίας, δημόσιου χρέους, ανάπτυξης και σταθερότητος που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Επταετίας, με αυτά της σημερινής εποχής.Προέβλεψε δε ότι στην Ελλάδα πλέον δεν μπορεί να επικρατήσει τίποτε άλλο πέρα από δύο καταστασεις οι οποίες και οι δύο αρχίζουν από "Χ". Ή χάος ή χούντα, ενώ παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι η ανοχή που επιδεικνύει το δημοκρατικό καθεστώς στη λαθρομετανάστευση οδηγεί το έθνος στη βιολογική αλλοίωση.
Περίπου στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο έτερος ομιλητής, Διονύσιος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος τυγχάνει εκδότης της εφημερίδος Πατριωτική Εθνική Αντίσταση. Ο κ. Βουλγαρόπουλος εξήρε το έργο του λαικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου κάνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη μνέια στην απαλοιφή των αγροτικών χρεών, κλείνοντας με τους στίχους του Κωστή Παλαμά, "Μεθύστε με τ'αθάνατο κρασί του 21".
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε η σύζυγος του Γεωργίου Παπαδοπούλου, Δέσποινα Παπαδοπούλου, ο Υπαρχηγός του καθεστώτος Στυλιανός Πατακός, ο ζων επαναστάτης Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος,ο οδηγός του άρματος που απελευθέρωσε στην ουσία τους φοιτητές του Πολυτεχνείου, Μιχάλης Γουνελάς, ο τότε διοικητής αρμάτων Ιωάννης Αλμπάνης, το αδελφό σωματείο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Μονάχου και η μαχητική εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ.
Την εκδήλωση τίμησαν δια της παρουσίας τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο ΠΥΡΡΟΣ", Μπόρος Οδυσσέας, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων και Φίλων των Ειδικών Δυνάμεων, Καζαμίας Δημήτριος, μέλη του Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς καθώς και μέλη του Ιερού Λόχου 2012.
  Κλέινοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ορχήστρα του δάσκαλου Σπύρου Μητρούλα, η οποία με τις μοναδικές ερμηνείες ασμάτων της επταετίας και όχι μόνο, όπως "Γεια σου Γιώργο Παπαδόπουλε", "Φτωχές μανάδες γέννησαν τους 4 μεγάλους", "Ο Ζέρβας" και "Γρίβα σε θέλει ο Βασιλιάς", έδωσε μοναδικό παλμό και χρώμα στην όλη εκδήλωση, αφού οι παριστάμενοι τους τίμησαν δεόντως με το χορό τους και με αβολίδωτα και κροτίδες που έπεφταν βροχή στο άκουσμά τους. Καταλήγοντας, η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.