Τρίτη 29 Οκτωβρίου 2013

Ο ΒΑΨΟΜΑΛΛΙΑΣ ΤΑΣΟΣ ΚΟΥΡΑΚΗΣ ΔΗΛΩΣΕ ΠΩΣ ΟΤΑΝ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΓΙΝΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΘΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΕΙ ΤΙΣ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ

Ο Βαψομαλλιάς και κοτσιδάκιας Βουλευτής του Σύριζα Τάσος Κουράκης ο οποίος είναι και τομεάρχης παιδείας του κόμματος, δήλωσε ότι όταν γίνει κυβέρνηση ο Σύριζα θα καταργήσει τις Παρελάσεις.Τις χαρακτήρισε παλαιολιθικές με τον τρόπο που γίνονται.Στις παρελάσεις θα έπρεπε να παίρνουν μέρος απλοί πολίτες και όχι άρματα μάχης.Τις ίδιες δηλώσεις έκανε και κάποια Βουλευτίνα του Σύριζα ονόματι Θεανώ Φωτίου ( άραγε την ξέρει η μάνα της).Αυτά να τα βλέπουν κάποιοι ψευτοδεξιοί της Ν.Δ οι οποίοι θέλουν να ψηφίσουν Σύριζα.Τάσο Κουράκη τα όνειρα πρέπει να σου πούμε ότι κοστίζουν ακριβά.Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος δηλώνει κατηγορηματικά ότι την ώρα που θα σχηματιστεί πραγματικά Εθνική κυβέρνηση θα καταργήσει όλους αυτούς τους τύπους σαν τον Τάσο Κουράκη.
ΚΟΚΟΡΑΚΙ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ Ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ........ΖΗΤΩ Ο ΕΝΔΟΞΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ....ΖΗΤΩ Η 28η ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1940.....ΖΗΤΩ ΤΟ ΟΧΙ ΤΟΥ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ....Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΟΡΤΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΜΕΓΑΛΟΜΑΤΥΡΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ (26 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 1912)

Σήμερα εορτάζει διπλά το καύχημα της Ορθοδόξου, πραγματικής Μακεδονίας, η Συμβασιλεύουσα και Συμπρωτεύουσα, η ελληνικωτάτη Θεσσαλονίκη· αφ’ ενός για τον Μυροβλήτη Μεγαλομάρτυρα Προστάτη και Σωτήρα της, τον Άγιο Δημήτριο, και αφ’ ετέρου για την Απελευθέρωσή της μετά περίπου 5 αιώνες φρικτής τουρκικής σκλαβιάς.
     Ο πάναγνος νέος έγινε δοχείο χάριτος του Αγίου Πνεύματος.  Ο γενναίος στρατιωτικός και πολιτικός Ηγέτης, ο Ύπατος Δημήτριος, ο ων μέσα στην 1η δεκάδα αξιωματούχων της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας, έγινε Κατηχητής των νέων στο σωτηριώδες κήρυγμα του Ευαγγελίου.  Δεν προσκολλήθηκε ούτε στιγμή στη δόξα και τα εγκόσμια μεγαλεία.  Όταν του ζητήθηκε να θυσιάσει στα είδωλα, αρνήθηκε, με αποτέλεσμα να καθαιρεθεί και να φυλακισθεί.  Αλλά και μέσα από το κελλί του εκήρυττε.  Εκεί τον άκουσε ένας φιλότιμος νέος, ο Νέστωρ.  Και τον παρακάλεσε να μεσιτεύσει στον Θεό, ώστε να νικήσει στην πάλη τον κομπορρήμονα Λυαίο, ένα ειδωλολάτρη που τελικά έχασε στον αγώνα και από την εγωπαθή ντροπή του πέθανε λόγω ανακοπής μέσα στο στάδιο.
     Οι καταδικάζοντες «την βία από οπουδήποτε και αν προέρχεται» μάλλον μέσα στο σκότος της μωρίας τους καταδικάζουν τους Αγίους, διότι δεν είναι άξιοι να καταλάβουν πως όπου δεν πίπτει λόγος πίπτει ράβδος και ότι η προσευχή είναι πάλαισμα που επιφέρει την εξ ύψους βοήθεια σε όλα τα παλαίσματα.
     Οι άφρονες ειρηνιστές, πάλι,  λησμονούν πως η εθνική Ελευθερία δεν παρέχεται από διεθνείς οργανισμούς και συμβάσεις, δεν εδράζεται στην πολυδιαφημιζόμενη πλην ανύπαρκτη «αλληλεγγύη των λαών», δεν  χαρίζεται σε όσους «το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται», αλλ’ απαιτεί θυσίες και ποταμούς αιμάτων και είναι «απ’ τα κόκκαλα βγαλμένη των Ελλήνων τα ιερά».  Έτσι, στις 26 Οκτωβρίου 1912, ανήμερα της εορτής του Πολιούχου και με τις αμάχητες πρεσβείες Του, εισήλθε θριαμβευτής, μετά τη μάχη των Γιαννιτσών στην Θεσσαλονίκη ο ένδοξος Ελληνικός Στρατός με επί κεφαλής τον Στρατηλάτη Κωνσταντίνο.  Οι Τούρκοι παρεδόθησαν οι δε Βούλγαροι που ονειρεύονταν την γελοία συνθήκη του Αγίου Στεφάνου αλλά  και οι βυσσοδομούντες Εβραίοι, που την ήθελαν διεθνοποιημένη ζώνη, αναγκάστηκαν να υποταχθούν στην ακάθεκτη ορμή των ελληνικών όπλων.
     Σήμερα, δυστυχώς, η Θεσσαλονίκη δεν χαίρεται πλήρως την Ελευθερία της.  Μαζί με την υπόλοιπη Ελλάδα, στενάζει από τα τοκογλυφικά δεσμά των τσιφούτηδων και των ομοτρόπων τους.  Έχει δε την ατυχία να έχει δήμαρχο ένα θλιβερό μισέλληνα που προέτεινε να μετονομαστεί σε οδό «Κεμάλ Αττατούρκ» η οδός Αποστόλου Παύλου, βρομίζει την Νύμφη του Θερμαϊκού με τις καρναβαλίστικες παρελάσεις των αναίσχυντων κιναίδων, εσχάτως δε παρέδωσε  την πλατεία Καραϊσκάκη στους Τουρκαλβανούς λαθρο-εποίκους.  Ο άλλοτε δυναμικός Μητροπολίτης Άνθιμος σιωπά πλέον αιδημόνως.
     Άγιε Δημήτριε, όπως έκανες το θαύμα σου το 1912, φέρε μας και πάλι την ανόθευτη Ελληνοπούλα Ελευθεριά.  Μυρόβλυσε για να φύγει η κακοσμία που μας πνίγει.  Καθαίρεσε ξανά την έπαρση των δολερών εχθρών μας.  Γένοιτο!

Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 28ης ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ

Aκριβώς 73 έτη συμπληρώνονται φέτος από την ημέρα που ο Άξιος της Πατρίδος Εθνάρχης, Ιωάννης Μεταξάς έδειξε στον ένδοξο Ελληνικό Στρατό το δρόμο της Αντίστασης, ενάντια στις υπεράριθμες δυνάμεις του Μουσολίνι, ο οποίος είχε την πεποίθηση ο αφελής ότι θα κάνει έναν ευχάριστο περίπατο στη Γη που γέννησε το Λεωνίδα και τον Κολοκοτρώνη.
          Το ΟΧΙ του Εθνάρχη μας που ακόμη και σήμερα αντηχεί ως ιαχή πολέμου στα ηπειρώτικα βουνά της ανδρείας και της παλήκαροσύνης, ήταν η αρχή μιας χρυσής εποποιίας, γραμμένης με ξιφολόγχες και ΑΕΡΑ, χάρη στην οποία τα σκλαβωμένα μας αδέλφια της Βορείου Ηπείρου υποδέχτηκαν ως απελευθερωτή τον Εθνικό μας Στρατό υψώνοντας τις Γαλανόλευκες σε κάθε σπίτι και σε κάθε κτίριο ξεχωριστά. 
          Άξιες συμπαραστάτριες στον Εθνικό Αγώνα, οι θρυλικές μορφές των γυναικών της Πίνδου, που σαν ενσάρκωση η καθεμιά της "ακατάλυτης ψυχής των Σαλαμίνων", πρόσφεραν τα πάντα με αυτοθυσία και αντοχή πρωτοφανή, όμοια της οποίας δεν έχει υπάρξει στην παγκόσμια ιστορία. Δικαίως αυτές οι γυναίκες ενέπνευσαν στιχουργούς και ποιητές ανά την ελληνική επικράτεια, ενώ αξίζει να αναφερθεί για άλλη μια φορά ότι διακαής πόθος του Πατριωτικού Συνδέσμου είναι να υπάρξει κάποτε και στη Λάρισα ένα μνημείο αφιερωμένο σε αυτές. 
           Όλα αυτά όμως έχουν ελάχιστη σημασία για κάποιους, αφού στη σημερινή Ελλάδα του Σουλειμάν και της Χουρέμ, στη σημερινή Ελλάδα της αμάθειας και του ραγιαδισμού, αποτελούν γεγονότα άγνωστα ή και αδιάφορα για μεγάλο κομμάτι του πληθυσμού, ο οποίος μέσα σε κάποιες δεκαετίες κατάφερε να εκφυλιστεί και να υποταχθεί με τέτοια ευκολία χωρίς το παραμικρό ίχνος αντίστασης στους σύγχρονους κατακτητές, οι οποίοι πλέον δε φέρουν όπλα, αλλά οικονομικούς εκβιασμούς και άλλες ανοησίες που προβάλλουν οι εγχώριοι συνεργάτες τους.
           Η Ελλάς όμως δεν προορίζεται σε καμία περίπτωση να σβήσει από τον παγκόσμιο χάρτη επειδή κάποιοι το επέλεξαν. Παντού υπάρχουν οι σπίθες που σιγοκαίνε ανάμεσα στις στάχτες που άφησαν πίσω τους κυβερνήσεις ξεπουλημένες και καταστροφικές. Αρκεί ένας άνεμος, μια επανάσταση προπάντων ιδεολογική, ώστε αυτές οι σπίθες να γίνουν η πυρκαγιά που θα ξαναάνψει και θα αναζωπυρώσει το εθνικό φρόνημα. Να μην ξεχνάτε ποτέ Συναγωνιστές ότι η επανάσταση είναι ακριβώς σαν τον άνεμο. Έρχεται εκεί που δεν την περιμένεις. Πνέει και μαζί της παρασύρει το παρελθόν το αντάξιο της λήθης, εξυψώνοντας παράλληλα τη Δόξα και την Τιμή του Έθνους.
           Φουσάτα εχθρών ξένων και ομοαίματων περάσανε πολλά. Δεν προσκυνήσαμε. Δεν υποταχθήκαμε. Ούτε τότε, όυτε και τώρα. Οδηγός μας οι νίκες μας και οι γεννήτορές μας. Με τις πράξεις μας και τη στάση ζωής μας θα στρώσουμε δρόμο στρωμένο με ροδοπέταλα και δάφνες στη Λευτεριά για να περάσει και πάλι αγέρωχη κραδαίνοντας το φοβερό στην όψη σπαθί της. Στο δρόμο της αρετής ας σταθούμε προσοχή, σφυρηλατώντας  προσωπικότητες τις πιο σκληρές κι από το ατσάλι, απαραίτητες για να φέρουμε την Επανελλήνιση που τόσο ανάγκη έχει η σάπια κοινωνία που δημιούργησαν μορφές τραγικές για τον Ελληνισμό.
         Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τιμά την Ιερή Μνήμη όσων με πείσμα και αυταπάρνηση, πάντοτε με το τουφέκι στο χέρι και το φυλαχτό της Ελληνίδας Μάνας στην εσωτερική πλευρά του ηρωικού αμπεχώνου τους εκδίωξαν τον κατακτητή, δίνοντας μάχες σώμα με σώμα. Η μνήμη τους πλάι στην μορφή του Εθνάρχη μας, Ιωάννου Μεταξά, μας οδηγούν και πάλι νικητές.
 

Παρασκευή 25 Οκτωβρίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ Δ.Ν.Τ. ΜΕ ΙΦΙΚΡΑΤΗ ΑΜΥΡΑ ΚΑΙ ΗΣΑΪΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει εκδήλωση (ομιλία) με θέμα την απεμπλοκή της Ελλάδος από τα μνημόνια και το Δ.Ν.Τ την Κυριακή 3 Νοεμβρίου του 2013 και ώρα 12μ.μ..  Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο Μετροπόλ (6ος όροφος) στη Λάρισα και θα μιλήσουν ο δημοσιολόγος Ιφικράτης Αμυράς και ο Συγγραφέας και Δημοσιογράφος της Ελεύθερης ώρας Ησαΐας Κωνσταντινίδης.  Οι ομιλητές με επιχειρήματα θα παρουσιάσουν τις λύσεις και τους τρόπους απεμπλοκής της Ελλάδος από τα μνημόνια και το Δ.Ν.Τ..  Από τους διοργανωτές γίνεται γνωστό ότι η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους.

Δ.Ν.Τ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ. Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2013

Για την επιχειρούμενη κατάργηση της Κυριακής αργίας

Την προσεχή Κυριακή, 20 Οκτωβρίου 2013, ξεκινά η εφαρμογή του νόμου 4177/2013, βάσει του άρθρου 16 του οποίου καταργείται στην πράξη η αργία της Κυριακής για τα καταστήματα και τις εμπορικές επιχειρήσεις ιδιωτικού δικαίου, συμπεριλαμβανομένων των εταιρειών δικαιοχρησίας (franchise), π.χ. των καταστημάτων ιδιοκτησίας των Α.Β. Βασιλόπουλος, Carrefour, Γερμανός, Vodafone, Wind κ.τ.τ..  Δεν πρόκειται λοιπόν για νομοθέτημα που αφορά στα καφενεία, τα ζαχαροπλαστεία και τα εστιατόρια ούτε τους κινηματογράφους και τα θέατρα, όπως παραπλανητικά διαδίδουν οι θιασώτες του ξεπουλήματος.
     Αναιρείται η λαμπρή παράδοση την οποία εγκαινίασε ο Μέγας Κωνσταντίνος η ημέρα της Αναστάσεως του Χριστού να αποτελεί ημέρα αργίας, ώστε να μπορούν οι Χριστιανοί αφ’ ενός να λατρεύουν τον Θεό συμμετέχοντας στην Θεία Λειτουργία και αφ’ ετέρου να αναπαύονται. Με την ψήφιση του εν λόγω ανοσιουργήματος, η συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και όσοι ασυνείδητοι βολευτές τον υπερψήφισαν εξομοιώθηκαν τόσο με τους σουλτάνους της Τουρκοκρατίας, όσο και με τους βδελυρούς Εβραίους, ηθικούς αυτουργούς του απαγχονισμού του ιερομάρτυρος και εθναποστόλου Αγίου Κοσμά του Αιτωλού (+ 1779), ο οποίος πλήρωσε το ότι με το φλογερό του κήρυγμα κατόρθωσε να μεταφερθεί de facto η διενέργεια των εμποροπανηγύρεων (παζαριών) από ημέρα Κυριακή σε ημέρα Σάββατο.
      Ο δήθεν προαιρετικός χαρακτήρας του ανοίγματος των καταστημάτων καταστρατηγείται αμέσως, αν αναλογισθεί κανείς ότι οι άφρονες φιλάργυροι θα υποχρεώσουν τους υπαλλήλους των να εργασθούν.
Παράλληλα, οι πάσης φύσεως αλλοδαποί έποικοι, μη Χριστιανοί οι περισσότεροι, οι οποίοι ανοίγουν καταστήματα χωρίς ερωτήσεις περί πόθεν έσχες και χωρίς το ανελέητο γραφειοκρατικό, φορολογικό και αστυνομικό κυνηγητό που αντιμετωπίζουν οι Έλληνες, θα δημιουργήσουν συνθήκες αθέμιτου ανταγωνισμού εις βάρος των γηγενών Ελλήνων.
     Φοβούμαστε δε ότι πλείστοι ξενόδουλοι ραγιάδες, οι αιρετοί αντιπεριφερειάρχες, στους οποίους εναπόκειται το πόσες Κυριακές (μέχρι και 52!) θ’ ανοίγουν τα καταστήματα στις κατά τόπους περιφερειακές ενότητες, θα υποκύψουν στα σιωνιστικά κελεύσματα και θα λάβουν την «πολιτικά ορθή» -διάβαζε την χειρότερη δυνατή αντιχριστιανική και ανθελληνική απόφαση- προκειμένου να γίνουν αρεστοί στους κυβερνώντες, οι οποίοι τους στηρίζουν και τους προβάλλουν για να συντηρούνται στην εξουσία, αγνοώντας τις εκκλήσεις των Εμπορικών Συλλόγων και Επιμελητηρίων προς το εναντίον.
     Μας θλίβει αφάνταστα και η σιγή ιχθύος της Ιεραρχίας, πλην ελαχίστων εξαιρέσεων.
     Οι εθνικιστές όμως έχουμε ηρωϊκό φρόνημα και είμαστε αισιόδοξοι.  Γίνεται να μείνει ανεφάρμοστο το παραπάνω κατάπτυστο άρθρο, αρκεί να ξυπνήσουμε επί τέλους οι Έλληνες και να καταλάβουμε την δύναμή μας.  Κανείς να μη δελεαστεί από το «καταραμένο κέρδος όπου γίνεται την Κυριακή», όπως θα έλεγε ο Πατρο-Κοσμάς.  Κανείς να μη πατήσει το πόδι του σ’ εμπορικό κατάστημα όχι μόνον Κυριακή, αλλά και τις άλλες ημέρες, σε όποιον βέβηλο διανοηθεί ν’ ανοίξει ημέρα Κυριακή.  Μακρυά από κάθε πολιτικάντη, και ιδίως από όποιον αντιπεριφερειάρχη αποφασίσει ν’ ανοίξουν τα καταστήματα έστω και μία Κυριακή.  Σε όποιον βεβηλώνει τα όσια και τα ιερά μας, αξίζουν μόνον ο αποκλεισμός και η περιφρόνηση.  Αν τα καταφέρουμε, όπως μπορούμε, θα είναι η πρώτη Νίκη της πραγματικής Εθνικής Αντιστάσεως.

ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟΥ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Ενημερώνουμε τους Συναγωνιστές μας ότι το εβδομαδιαίο περιοδικό Επίκαιρα στο τεύχος της Πέμπτης 10-10-2013 και στις σελίδες 32-33 κάνει αναφορά για όλους τους Εθνικιστικούς και Πατριωτικούς Συλλόγους που υπάρχουν στην Ελλάδα.Μεταξύ άλλων για τον Σύνδεσμο μας γράφει τα εξής: Ιδιαίτερο κεφάλαιο αποτελεί ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος στη Λάρισα.Τις αρχικά καλές σχέσεις του επικεφαλής Αστερίου Χάμου ( προέρχεται από την Ε.Π.Ε.Ν και είναι οδηγός στα Κ.Τ.Ε.Λ ) με τη Χρυσή Αυγή διαδέχθηκε η ένταση που κορυφώθηκε με την επίθεση κατά του τελευταίου από βουλευτές της Χρυσής Αυγής στον Μελιγαλά τον περασμένο Σεπτέμβριο. Οι επαφές του Αστερίου Χάμου με τον Περίανδρο ενόχλησαν την ηγεσία της Χρυσής Αυγής.Πάντως στα τέλη του ίδιου μήνα ο Σύνδεσμος από τη Λάρισα μετείχε σε συνάντηση Εθνικιστικών ομάδων στο Μακροχώρι Ημαθίας, όπου παρέστη με την ιδιότητα του παρατηρητή και η πρόεδρος της Εθνικιστικής Λαικής Κίνησης πολιτών Αττικής.Στο ίδιο τεύχος αναφορά γίνεται για την Πατριωτική Κίνηση Καβάλας, Δράμας. Αλεξανδρούπολης, των Εθνικά Σκεπτόμενων Πολιτών, των Ανένταχτων Πατριωτών, της Εθνικής Δράσης Ηλείας, του Μαύρου Κρίνου, του Περίανδρου Ανδρουτσόπουλου και του κόμματος του Εθνικού μετώπου.

Δευτέρα 14 Οκτωβρίου 2013

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Ο ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ

Τα μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου σε μια λιτή εκδήλωσ
η που έγινε στη Λάρισα την Κυριακή 13 Οκτωβρίου τίμησαν την μνήμη του Παύλου Μελά.  Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έμπροσθεν της προτομής του μεγάλου ήρωα του Μακεδονικού αγώνα που βρίσκεται στο Κηποθέατρο του Αλκαζάρ και έγινε με αφορμή την συμπλήρωση 109 ετών από το θάνατο του. Αρχικά, η εκδήλωση ξεκίνησε με την επιμνημόσυνη δέηση που τέλεσε ο Ιερέας του Ιερού Ναού του Αγίου Χαραλάμπους, στη συνέχεια ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος στην ομιλία που έκανε αναφέρθηκε αναλυτικά στο μεγάλο Ήρωα του Μακεδονικού αγώνα, ενώ έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα προς το προδοτικό πολιτικό κατεστημένο ότι το όνομα της Μακεδονίας είναι αδιαπραγμάτευτο και έκανε λόγο για το σκλαβωμένο βόρειο κομμάτι της Μακεδονίας που κατέχουν οι Σκοπιανοί. Στη συνέχεια έγινε κατάθεση στεφάνου από τον Αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Πλασάτη Αδάμο και η εκδήλωση έκλεισε με το Μακεδονία ξακουστή και τον Εθνικό μας Ύμνο.  Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά το γεγονός που η εκδήλωση δεν είχε ανακοινωθεί στον τύπο και στο διαδίκτυο, ισχυρή υπήρξε η παρουσία των Αστυνομικών δυνάμεων.  ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ.  Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.   ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΗΝ ΒΟΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ.



Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες, οι Εθνικιστές του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, σήμερα είναι εδώ για να βροντοφωνάξουν με περισσότερο σθένος από ποτέ ένα σύνθημα που πρέπει να ακουστεί όχι μόνο σε όλη την ελληνική επικράτεια αλλά μέχρι τα Σκόπια. "ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΓΕΥΓΕΥΛΗ - ΕΙΝΑΙ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ". Συγκεντρωθήκαμε σήμερα ανταποκρινόμενοι στο προσκλητήριο αυτό της Ιστορίας, για να τιμήσουμε την Ιερή Μνήμη του ανθρώπου εκείνου που με μοναδική αυτοθυσία, κινούμενος από τα αγνά πατριωτικά του αισθήματα πήρε το δρόμο για τη σκλαβωμένη τότε Μακεδονία μας κι άρχισε αγώνα αντάρτικο ενάντια στους Βούλγαρους κομιτατζήδες, καθώς και στην άτιμη την τουρκιά που καταδυνάστευε τα αδέλφια μας στον ελληνικό βορρά.
Σήμερα που όλα ξεπουλιούνται με τέτοια ευκολία στο όνομα μιας δημιουργηθείσας και ψευδεπίγραφης οικονομικής κρίσης και την ώρα που οι κλέφτες του ελληνικού λαού σκύβουν υποτακτικά το κεφάλι στους ξένους δυνάστες μας και στις επιθυμίες τους, οι Έλληνες Εθνικιστές τιμούν την Ιερή Μνήμη του Αξιωματικού των Αξιωματικών,του Παύλου Μελά. Το όνομά του ως φάρος ανδρείας και Υπέρ Πατρίδος θυσίας λάμπει στο νεοελληνικό σκότος, αποτελώντας για όλους εμάς οδηγό Πίστεως και Μαχητικής διαθέσεως. Αρνούμενοι να υποταχθούμε και να λησμονήσουμε όλους εκείνους που έδωσαν τη ζωή τους για μία Ελλάδα ελεύθερη και εθνικά κυρίαρχη, συνεχίζουμε τον Αγώνα μας μέχρι την τελική δικαίωση που θα φέρει το θρίαμβο των Εθνικών Δυνάμεων και την απαλλαγή της Πατρίδος μας από πολιτικούς ολετήρες, οι οποίοι σε άμεση συνεργασία με τους μεγαλοδημοσιογράφους ασελγούν καθημερινά στο ταλαιπωρημένο πλέον σώμα του ελληνικού λαού. Ενός λαού που κάποτε έπαιρνε τα βουνά με το όπλο στο χέρι και έγραφε εποποιίες μοναδικές.Ενός λαού που η ψυχή του και τα πνευμόνια του κάποτε γεννούσαν μοναδικά εμβατήρια που ξεχείλιζαν από παληκαριά όπως το θρυλικό ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΞΑΚΟΥΣΤΗ που έκανε τα ελληνικά στρατόπεδα να σείονται στο άκουσμά του. Η ώρα της απαλλαγής είναι κοντά γιατί ο Θεός είναι με το μέρος μας κι όχι με τα απομεινάρια που προσκυνάνε κάθε λογής ρουφιάνο.
Απέναντι στους θλιβερούς και τρισάθλιους που παριστάνουν κάθε λίγα χρόνια τους σωτήρες μας για να αρπάξουν τις ψήφους των μεροκαματιάρηδων και των βιοπαλαιστών,εμείς σήμερα αντιτάσσουμε τη μορφή του Παύλου Μελά που από το ελληνικό Πάνθεον της Ουράνιας Βασιλείας προσμένει καρτερικά κι αυτός το μεγάλο μας ξεσηκωμό.Το σύμβολο αυτό του Μακεδονικού Αγώνος που είχε την τύχη να γεννηθεί σε μία από τις μεγαλύτερες ελληνικές αποικίες της Μεσογείου και συγκεκριμένα στη Μασσαλία,διδάχθηκε από μικρή ηλικία την υπεροχή του πολιτισμού μας και την αξία της Ελευθερίας, γνωρίζοντας έτσι από μικρή ηλικία τη μοίρα του, η οποία δεν μπορούσε να μείνει μακριά από τις τάξεις των Ελλήνων Αξιωματικών.
Το 1904 αποφασίζεται η μετάβασή του στη σκλαβωμένη τότε Μακεδονία μαζί με άλλους τρεις Άξιους της Πατρίδος, τους Κοντούλη,Παπούλια και Κολοκοτρώνη, για την εμψύχωση του υπόδουλου ελληνικού στοιχείου, αλλά και για την οργάνωση του απελευθερωτικού μετώπου που θα αναβίωνε στη Μακεδονία τις επιταγές της Ιστορίας. Η Γη του Αλεξάνδρου έπρεπε να σκεπαστεί ξανά από την αγκαλιά της Μητέρας Πατρίδος.Η ώρα να ανάψει το τουφέκι είχε φτάσει και με τη βοήθεια του Θεού και της Υπερμάχου Στρατηγού μας η ελληνική σημαία θα κυμάτιζε λίγα χρόνια αργότερα στη Συμβασιλεύουσα της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Επιβάλλεται να αναφερθεί το γεγονός ότι ο Παύλος Μελάς παρ' όλο που ήταν ένας από τους πιο πλούσιους άνδρες των Αθηνών επέλεξε να αφήσει πίσω του τα πλούτη, τη γυναίκα του Ναταλία και τα παιδιά του για να ανηφορίσει για τα χιονισμένα βουνά της Μακεδονίας,πάντοτε πιστός στους όρκους που είχε δώσει.
Ο Μακεδονικός Αγώνας ήταν γεγονός.Αντάρτικες ομάδες όργωναν κάθε πόλη και κάθε χωριό ξεχωριστά, στρατολογώντας διαρκώς νέα μέλη, επιδιδόμενα σε ένα κλεφτοπόλεμο που μέρα με τη μέρα θέριευε και πύρωνε τις καρδιές όσων πίστευαν στο μεγάλο όνειρο και στη Μεγάλη Ιδέα.Γνήσιοι παραστάτες και δίκαιες μορφές ο Ιεράρχης Γερμανός Καραβαγγέλης και ο θεωρητικός που έθεσε τις βάσεις με τα γραπτά και τις προτροπές του Ίων Δραγούμης. Τα καντήλια των εκκλησιών έλιωναν διαδοχικά το ένα μετά το άλλο με διαταγές του Γερμανού Καραβαγγέλη και τα παγκάρια άδιεαζαν για να αγοραστούν τα όπλα που τα βόλια τους θα έδιωχναν τους βάρβαρους κυνηγημένους. Από την άλλη πλευρά ο Ίων Δραγούμης όργωνε την Ευρώπη στις ελληνικές παροικίες συγκεντρώνοντας χρήματα από δωρεές, οι οποίες και εκείνες μετατρέπονταν σε όπλα και πυρομαχικά. Το τρομερό σπαθί της Ελευθερίας έπεφτε ως πέλεκυς της κρίσεως στα κεφάλια των εξαρχικών εγκληματιών, ενώ τα βήματά της που με βια μετρούσανε τη γη ακουγόταν πια ξεκάθαρα σε όσους έδιναν μάχες με χιόνια και βροχές, έχοντας προστρέξει από κάθε γωνιά της τότε ελεύθερης Ελλάδος, την Κρήτη και την Κύπρο μας.
Δυστυχώς όμως την ημέρα που το ημερολόγιο έγραφε13 Οκτωβρίου του 1904 έπειτα από ενέδρα των Τούρκων ο Παύλος Μελάς, ο ξακουστός Μίκης Ζέζας της Μακεδονίας, θα πέσει νεκρός από σφαίρα απίστου στο χωριό Στάτιστα της Καστοριάς που σήμερα προς τιμήν του φέρει το όνομά του. Λίγη ώρα αφού χτυπήθηκε και καθώς ξεψυχούσε στα χέρια του συμπολεμιστή του, θα πει τις τελευταίες του λέξεις: “ΒΟΥΛΓΑΡΟΣ ΟΡΘΙΟΣ ΜΗ ΜΕΙΝΕΙ”.
Σήμερα που η ίδια η πολιτεία θα έπρεπε αντί να κλείνει συμφωνίες με τους γυφτοσκοπιανούς για το όνομα του μορφώματος των Σκοπίων,να καίει τιμητικό θυμίαμα και να ρίχνει αβολίδωτα στη μνήμη του, εμείς θα κλείσουμε με τα λόγια της ανυπέρβλητης Ελληνίδος συγγραφέως, της Πηνελόπης Δέλτα, όπως πολύ παραστατικά μας τα μεταφέρει στο βιβλίο της τα Μυστικά του Βάλτου. “ΠΑΥΛΟΣ ΜΕΛΑΣ ΚΙ ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΤ'ΑΔΕΡΦΙΑ ΤΟΥ ΘΑ ΖΗΣΟΥΝ- ΑΥΤΑ ΘΑ ΤΟΝ ΕΚΔΙΚΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΑΣΤΗΣΟΥΝ”   


Δευτέρα 7 Οκτωβρίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΟ ΔΙΕΘΝΗ ΣΙΩΝΙΣΜΟ

Σε μία κατάμεστη αίθουσα κεντρικού ξενοδοχείου της Λαρίσης, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με θέμα το διεθνή Σιωνισμό, αφού εκατό και πλέον Πατριώτες και Εθνικιστές, ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά του. Ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, αφού παρουσίασε τους καλεσμένους και κεντρικούς ομιλητές, Πάλμο Γεώργιο και Ησαΐα Κωνσταντινίδη, εξήρε το θάρρος όσων παρέστησαν στην εκδήλωση εν μέσω διώξεων στον ευρύτερο χώρο και του εμφυλιοπολεμικού κλίματος που καλλιεργείται το τελευταίο διάστημα από την κεντρική εξουσία, αλλά και από τα Μ.Μ.Ε. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου κατηγόρησε ευθέως τον πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος δίδει γη και ύδωρ στους Σιωνιστές, στο ταξίδι που έκανε στην Αμερική πρώτα επισκέφτηκε το Παγκόσμιο Εβραικό Συμβούλιο και ετοιμάζεται να μεταβεί στο Ισραήλ, όπου προφανώς θα λάβει περαιτέρω εντολές. Τέλος, να σημειωθεί ότι κάλεσε όλους τους Εθνικιστές να μη φοβούνται στις δύσκολες αυτές ημέρες και τόνισε πως με ενότητα και ομοψυχία θα νικήσουμε.
       Στη συνέχεια ο συγγραφέας και συνεργάτης της εφημερίδος ( ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ ), Ησαΐας Κωνσταντινίδης, έπειτα από μία σύντομη αναφορά στα τεκταινόμενα που αφορούν ολόκληρη τη Μεσόγειο θάλασσα και τις χώρες που βρέχονται από αυτή, ανέλυσε τη θεωρία του Σιωνισμού διαχωρίζοντάς την από το εβραϊκό έθνος, ενώ ενημέρωσε τους παρισταμένους ότι ο Ο.Η.Ε. το 1975 καταδίκασε τις ιδέες του Σιωνισμού, ως ρατσιστικές.
      Στο ίδιο μήκος κύματος κινήθηκε και ο έτερος ομιλητής, Πάλμος Γεώργιος, ο οποίος έκανε μία εκτενή αναφορά στο έτος κλειδί, το 1897, οπότε και πάρθηκε η απόφαση για τη δημιουργία των Πρωτοκόλλων των Σοφών της Σιών,σε συνδυασμό με τα όσα συμβαίνουν στην ελληνική οικονομία η οποία στηρίζεται αποκλειστικά σε σιωνιστικά κεφάλαια. Παράλληλα, σημείωσε ότι ο Σιωνισμός έχει τεράστιο μερίδιο ευθύνης για την Μικρασιατική καταστροφή, για τα γεγονότα στην Κωνσταντινούπολη του 1955 και για την εισβολή των Τούρκων στην Κύπρο.Η εκδήλωση όπως συμβαίνει πάντα έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο!