Κυριακή 18 Μαΐου 2014

ΕΠΙΒΡΑΒΕΥΣΑΝ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΩΜΑΛΙΑ ΣΤΗΝ EUROVISION

Λάρισα, 17 Μαΐου 2014

     Θλιβερό το κατάντημα στο οποίο περιήλθε ο διαγωνισμός των ευρωπαϊκών (συν τω Ισραήλ!) κρατικών τηλεοπτικών διαύλων, στον οποίο –φευ!– συμμετείχε πάλι, παρά την «κρίση» και η ελλαδική δημόσια τηλεόραση.
  Από την στιγμή που επετράπησαν τα αγγλόφωνα τραγούδια στην Eurovision, έχασε o διαγωνισμός την χάρη και το ενδιαφέρον του, ως ευκαιρία για προβολή των φιλόμουσων ταλαντούχων καλλιτεχνών.  Μετετράπη σε ένα ανούσιο, παγκοσμιοποιημένο, ομογενοποιημένο παρτάκι, όπου διάφοροι πιθηκίζοντες αναμασούν γλυκανάλατους ή βλάσφημους στίχους σε μία ξένη γλώσσα.  Ποιοτικότεροι είναι όσοι πήγαιναν στο Je t’ aime της Αννίτας Πάνια.  Φέτος όμως ξεπέρασαν κάθε αρνητικό προηγούμενο.
     Εν πρώτοις, επαναλήφθηκε η τακτική των δαιμονήλατων στίχων.  Ο κυριευμένος από ακάθαρτο πνεύμα αηδός (σκόπιμα γράφεται με η) πήρε τον ωραιότατο, αισιόδοξο μύθο του πτηνού φοίνικος, ο οποίος πριν πεθάνει πηγαίνει σε μία πυρά και αναγεννάται εκ της τέφρας του, και τον ταύτισαν με τον πεπτωκότα πάλαι ποτέ Εωσφόρο (νυν σκοτεινότατο διάβολο), που ονειρεύεται να ξανασηκώσει κεφάλι κατά του Θεού.  Σε άλλες περιπτώσεις, τα παπαγαλάκια της πολιτικής ορθότητος θα καταδίκαζαν το άσμα ως ύμνο προς την «χούντα», δεδομένου ότι η 21η Απριλίου 1967, όπως άλλοτε ο εθνικός Κυβερνήτης Ιωάννης Καποδίστριας, χρησιμοποίησαν το συγκεκριμένο έμβλημα του φοίνικος.  Τώρα όμως οι νεοταξίτες τους διέταξαν, προδήλως, να το παραβλέψουν. 
     Εκτός από τον σατανικό στίχο, είχαμε την εξώφθαλμη προαγωγή ενός πάσχοντος από την διαταραχή της παρενδυσίας, κν. τραβεστί, στην 1η θέση.  Εδώ επιβεβαιώνεται η ρήση ότι ο διάβολος είναι ό μόνος αρχηγός που βλάπτει πρώτιστα τους οπαδούς του.  Τέτοια ηθελημένη αλλοίωση του ανθρωπίνου προσώπου ώστε να μεταμορφώνεται σε κακάσχημο εμετικό τέρας με γένεια και άσεμνα γυναικεία φορέματα και ψιμμυθιώματα μόνον ο μισόκαλος Βελίαλ μπορούσε να εμπνεύσει.
     Κατόπιν μάλιστα της επισήμως στημένης, νοθευμένης ψηφοφορίας, κατά την οποία η διορισμένη «μας» επιτροπή αγνόησε καθ’ ομολογίαν της τις προτιμήσεις του κοινού, οι αντιπρόσωποι της Ελλάδος έδωσαν την μεγαλύτερη δυνατή βαθμολογία (12 πόντους) στην Αυστρία, από όπου κατάγεται ο διαβόητος νικητής, ο οποίος προτιμά να αναφέρεται στον εαυτό του με αντωνυμίες θηλυκού γένους! Κάποτε η κρατική τηλεόραση είχε κάποιο επίπεδο.  Τώρα, με τέτοιες εκπομπές και επιτροπές, συναγωνίζεται σε αθλιότητα τα βοθρο-κάναλα των διαπλεκομένων εργολάβων.
     Οι προθέσεις των τε εκ του εξωτερικού διοργανωτών αυτής της γελοιότητος διεφάνησαν εξ αρχής.  Κλακαδόροι μέσα στο αυστηρά επιλεγόμενο «κοινό» στην Κοπεγχάγη, είχαν το θράσος να γιουχαΐσουν τους τραγουδιστές της ρωσσικής συμμετοχής, διότι το ρωσσικό κράτος έχει την πρόνοια να προστατεύει τα παιδιά και τους εφήβους του από ακούσματα, θεάματα και αναγνώσματα που εξυμνούν την αρσενοκοιτία και τον σοδομισμό.  Είναι ή δεν είναι προσβολή, διάκριση και ασέβεια προς την διαφορετικότητα αυτό, αγαπητές «αδελφές» και λοιποί κήρυκες της... ανοχής;  Δηλαδή όποιος κατάγεται από χώρα όπου δεν διαφημίζονται οι παρά φύσιν σχέσεις δεν δικαιούται να διαγωνίζεται στο τραγούδι;
     Το θανάσιμο αμάρτημα και ολέθριο πάθος του κιναιδισμού προάγεται συστηματικώς και ασυστόλως είτε ως «επιλογή» είτε ως «προσανατολισμός».  Ας προσέξουμε όλοι, ιδίως οι γονείς και οι δάσκαλοι τα παιδιά μας. Κλείστε τέτοιες τηλεοράσεις και δώστε υγιή πρότυπα στα παιδιά μας.  Μιλήστε τους για τους Αγίους και τις Αγίες της Εκκλησίας μας και τους Ήρωες και τις Ηρωΐδες της Πατρίδος μας.