Κυριακή 7 Ιουνίου 2015

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΝΟΜΟ – ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΠΟΥ ΧΟΡΗΓΕΙ «ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ» ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΟΥΣ - ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΙΣ

 Την προσεχή Τρίτη, 9 Ιουνίου 2015, η κακή τη τύχη κυβέρνηση ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-ΑΝ.ΕΛ. επαναφέρει ξεδιάντροπα προς συζήτηση στην «Διαρκή Επιτροπή  δημοσίας διοικήσεως, δημοσίας τάξεως και δικαιοσύνης» το νομοσχέδιο-βρυκολάκιασμα του ανθελληνικού λαθρονόμου Ραγκούση (Ν. 3838/2010), ο οποίος έχει ήδη κριθεί ως κατ’ εξοχήν αντισυνταγματικός, χάρις στον τιτάνιο αγώνα του γενναίου δικηγόρου Ιωάννου Ανδριοπούλου (syntagmagr.blogspot.com), με την απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας 350/03-05-2011.  Σημειωτέον ότι το Συμβούλιο της Επικρατείας λειτούργησε με κρίσιμη, σημαντική, ΑΣΥΓΓΝΩΣΤΗ καθυστέρηση, αλλά τουλάχιστον κατέληξε τόσο το Τμήμα Δ΄ όσο και αμετακλήτως η Ολομέλειά του, σε ορθή απόφαση.
     Εάν υπερψηφιστεί το άθλιο νομοσχέδιο, θα πρόκειται για μνημείο καταπατήσεως του Συντάγματος, δεδομένου ότι ο Νόμος Ραγκούση κρίθηκε πως αντίκειται σε εννέα (9) άρθρα του Συντάγματος και συγκεκριμένα,
1)     παραβιάζει την ίδια τη μορφή του δημοκρατικού πολιτεύματος, που είναι μη αναθεωρητέα, διότι αντίκειται στο άρθρο 1 παρ.2 (Λαϊκή κυριαρχία) & 3 (Εξουσίες υπέρ του Λαού & του Έθνους),
2)     παραβιάζει τα ατομικά & κοινωνικά δικαιώματα των Ελλήνων πολιτών, διότι αντίκειται στα άρθρα 4 παρ. 3 (Καταστρατήγηση των προσόντων του Έλληνα πολίτη) 16 παρ. 2 (Ελληνική παιδεία) 21 παρ. 1 (Προαγωγή του Έθνους) & 25 παρ. 4 (Εθνική αλληλεγγύη)
3)     παραβιάζει την ανάδειξη των εκπροσώπων του Ελληνικού λαού, διότι αντίκειται στα άρθρα 51 παρ. 2 (Αντιπροσώπευση του Έθνους) & 52 (Ανόθευτη εκδήλωση της λαϊκής θέλησης, ως έκφραση της λαϊκής κυριαρχίας),
4)     παραβιάζει τη διοίκηση των Οργανισμών Τοπικής Αυτοδιοίκησης (Ο.Τ.Α.) διότι αντίκειται στο άρθρο 102 παρ. 2 (Εκλογή αρχών Ο.Τ.Α.)
5)     παραβιάζει τέλος & τις ειδικές διατάξεις του Συντάγματος, διότι αντίκειται στο άρθρο 108 (Μέριμνα για όλες τις δυνάμεις του απανταχού ελληνισμού).
     Η αντισυνταγματικότητα του νόμου και η ενσυνείδητη παρανομία ΟΛΩΝ των εθνικώς ασυνειδήτων κυβερνήσεων που ακολούθησαν (Παπανδρέου, Παπαδήμου, Βενιζέλου-Σαμαρά και Τσίπρα-Καμμένου) επιτείνεται από το γεγονός ότι δεν ελήφθη καμμία απολύτως μέριμνα ώστε να αρθεί η αντισυνταγματικώς χορηγηθείσα ιθαγένεια σε εκατοντάδες χιλιάδες αλλοδαπούς, δυνάμει του εκτρώματος Ραγκούση. 
     Οι βουλευτές, τα μέλη των κυβερνήσεων, αλλά και οι δήμαρχοι που δεν συμμορφώθηκαν με την απόφαση του ΣτΕ, βαρύνονται ήδη ως συνεργοί και με την αυξανόμενη δημογραφική αλλοίωση της Ελλάδος άμα δε και την εισαγόμενη εγκληματικότητα ποινικής ή θρησκευτικής φύσεως.
  Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» καταγγέλλει εντονότατα:
Α) τους παχυλώς αμειβομένους δικαστικούς και εισαγγελείς, οι οποίοι παρορούν τα τελεσθέντα αδικήματα εις βάρος του Ελληνικού Λαού και του Ελληνικού Έθνους και δεν ενεργούν προς άμεσον αποκατάστασιν της δικαιοσύνης, καθιστάμενοι και αυτοί συνεργοί των ανωτέρω κακουργημάτων,
Β) τους μισέλληνες προδότες, λαθρολάγνους βουλευτές όλων των κομμάτων που σκέφτονται να υπερψηφίσουν το εν λόγω αντισυνταγματικό και ανθελληνικό νομοσχέδιο,
Γ) ειδικά τον πρόεδρο του κόμματος των «Ανεξαρτήτων Ελλήνων» Πάνο Καμμένο και τους βουλευτές του, διότι προτίθενται χάριν καρέκλας να διαδραματίσουν και πάλι τον ρόλο του ουτιδανού Ποντίου Πιλάτου, όπως έπραξαν ήδη με την τραγική τροπολογία για τα μωαμεθανικά τεμένη, λησμονώντας τις προεκλογικές «κόκκινες γραμμές»  για τα εθνικά θέματα.  Αν έχουν ψήγμα –έστω– πατριωτισμού, πρέπει να απειλήσουν ότι θα ρίξουν την αντεθνική κυβέρνηση.  Υπό τις παρούσες συνθήκες, δεν αρκούν, ευτυχώς, οι ψήφοι του ΣΥ.ΡΙΖ.Α..  Ο νόμος-έκτρωμα δεν θα περάσει, ΜΟΝΟΝ εάν δεν το επιτρέψουν οι ΑΝ.ΕΛ..  Είναι ολοκληρωτικά στο χέρι τους.  Αν γίνει ψηφοφορία και απλώς καταψηφίσουν, αλλά ο νόμος περάσει με ψήφους των ξενόδουλων βουλευτών Ν.Δ./Ποταμιού/Κ.Κ.Ε./ΠΑ.ΣΟ.Κ., θα φέρουν ΑΚΕΡΑΙΑ την ευθύνη για κάθε μελλοντικό τζιχαντιστή, που θα έχει ελληνικό δελτίο ταυτότητος και δικαίωμα ψήφου, και θα έχουν αιωνίως το κρίμα στο λαιμό τους.
Γ) όσους δημοσιογράφους αντί να ενημερώνουν για τις τερατώδεις συνέπειες αφανισμού των Ελλήνων, παραπληροφορούν με προπαγανδιστικές ανταποκρίσεις παρουσιάζοντας ψευδώς τους αλλοφύλους εισβολείς και τα τέκνα των συλλήβδην ως πρόσφυγες και συγχέοντας το καθεστώς πρόσφυγος με το άσυλο και την ιθαγένεια, ενώ πρόκειται για τρεις σαφέστατα διαφορετικές και διακριτές περιπτώσεις.
     Διαμαρτυρόμεθα εντόνως και προς τους Ιεράρχες της Ορθοδόξου Εκκλησίας τόσο του νέου όσο και του πατρίου Ημερολογίου, οι οποίοι σιωπούν αιδημόνως και δεν καλούν τον πιστό λαό να βγεί αμέσως στους δρόμους, για να υπερασπίσει την εναπομείνασα σχετικώς ελεύθερη ελληνική επικράτεια.
     Αν χάσουμε το εθνικό μας κράτος και γίνουμε μειονότητα στην ίδια μας την Πατρίδα, κανείς δεν μας εγγυάται την Ελευθερία μας.  Ούτε θα μας αφήσουν να θρησκεύουμε ελεύθερα, ούτε να διδασκόμαστε την γλώσσα μας στα σχολεία μας, ούτε να στελεχώνουμε τις δημόσιες υπηρεσίες με Έλληνες.  Ήδη το τελευταίο το χάσαμε με την άκριτο προσχώρηση στην Ε.Ε..  Αν πέσουμε στα χέρια των αλλοπίστων και αλλοεθνών που μας κατέκλυσαν και τους δώσουμε και ιθαγένεια, μόνον και μόνον επειδή τα κατάφεραν να περάσουν τα ΑΦΥΛΑΚΤΑ σύνορα και να τεκνοποιήσουν εδώ, θα γίνουμε σύντομα σκλάβοι τους, αν δεν εξοντωθούμε σε μια νέα γενοκτονία.  Και τότε, τα κροκοδείλια δάκρυα δεν θα ωφελούν σε τίποτε.  Τώρα είναι η ώρα για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ._