Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου 2015

ΑΠΟΧΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΤΕΘΝΙΚΕΣ, ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 20ΗΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» καλεί τα μέλη και τους φίλους του αλλά και όλους ανεξαιρέτως τους συνειδητοποιημένους Έλληνες πατριώτες και εθνικιστές να απόσχουν από τις εκλογές της προσεχούς Κυριακής, 20 Σεπτεμβρίου 2015. Πρόκειται για στημένο, σικέ παιχνίδι, που αποσκοπεί στην εμπέδωση ψευδαισθήσεως ελευθερίας, ενώ στην πραγματικότητα πρόκειται για οργανωμένο σχέδιο διαλύσεως των κομμάτων (όχι πως είναι απαραιτήτως κακό αυτό!), πλήρους εξαλείψεως της εθνικής κυριαρχίας και επιβολής των «συμφωνηθέντων» ερήμην των Ελλήνων, δια της δολίας, παντελούς υποταγής στην παγκόσμια διακυβέρνηση.
     Προς όσους καλοθελητές σπεύσουν να μας κατηγορήσουν για φυγομαχία από τον (προ)εκλογικό «αγώνα», δηλώνουμε ότι α) δεν έχει τίποτε το ηρωϊκό μία ψήφος, β) ότι η ηθική έκπτωση και η πνευματική χρεοκοπία, ο φιλοτομαρισμός και η συνακόλουθη οικονομική εξαχρείωση που επεβλήθησαν -φευ!- σε μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού δεν ανατρέπονται με διχαστικές, κομματικές σημαίες ούτε με την εκλογή σε θέσεις ευθύνης ανθρώπων αν όχι εθνομηδενιστών ή κλεπτών και απατεώνων, στην καλλίτερη των περιπτώσεων πλανημένων ή συμφεροντολόγων και γ) ότι με τους υπάρχοντες αποκλεισμούς είναι αδύνατον για πρόσωπα με πίστη, ήθος και φιλοπατρία να αναδειχθούν. Ακόμη και τα 2-3 παρουσιαζόμενα ως «αντιμνημονιακά» κόμματα είναι ναυάγια σε θέματα Ορθοδόξου Πίστεως, οπότε είναι αδύνατον να συλλάβουν, πολλώ δε μάλλον να ασκήσουν σώφρονα πολιτική.
     Επαναλαμβάνουμε ότι ως Έλληνες εθνικιστές, είμαστε αντίθετοι στο σιωνιστικό μόρφωμα της «Ευρωπαϊκής Ενώσεως» και την εταιρεία δολοφόνων του ΝΑΤΟ, που επιδιώκουν τον εποικισμό της Ελλάδος από τζιχαντιστές, ώστε να μη τίθεται η Πατρίδα μας εμπόδιο στις ραδιουργίες της νέας τάξεως πραγμάτων. Αξιούμε να είμαστε ανεξάρτητο κράτος με εθνική κυριαρχία, ώστε να συνάπτουμε και να διατηρούμε σχέσεις με όποιο κράτος επιθυμούμε εμείς, και όχι δανείου υποτελής μπανανία, που θα εξαναγκάζεται στον ρόλο ουραγού ακόμη και των εχθρών και «συμμάχων» μας. Η συμμετοχή στις εκλογές δεν βοηθάει προς αυτήν την κατεύθυνση· τουναντίον, καλλιεργεί φρούδες ελπίδες και αναλίσκει τις ζωτικές δυνάμεις των εναπομεινάντων αγνών πατριωτών σε στείρες αντιπαραθέσεις. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. «Κυάμων ἀπέχεσθε», λοιπόν, ( = Μακρυά από τα κουκιά, δηλαδή τις ψήφους), όπως θα συμβούλευε και ο σοφός Πυθαγόρας, ο Σάμιος. Θα συνεχίσουμε ως τόσο τον τίμιο αγώνα μας, με τον Σταυρό στο χέρι, άνευ υστεροβουλίας και θεσιθηρίας, βοηθώντας χωρίς εγωϊσμούς και τυμπανοκρουσίες όποιον ομόδοξο και ομοεθνή αδερφό από την εγχώρια ή την υπερόρια Ρωμηοσύνη έχει ανάγκη.
     Την λύση στο δράμα της Ελλάδος δεν θα την δώσουν μήτε οι πολιτικάντηδες μήτε οι κομματάρχες, οι λίσταρχοι και οι λήσταρχοι. Θα εισακουσθούν οι προσευχές μας και θα αλλάξει άρδην το σκηνικό με την βοήθεια του Τριαδικού Θεού μας, ο Οποίος θ' αναστήσει νέο Αριστείδη δίκαιο, άλλο Φίλιππο Β΄ και Μεγαλέξανδρο, νέο Ιουστινιανό και Ηράκλειο, νέα Μακεδονική Δυναστεία (με Βασίλειο Μακεδόνα, Νικηφόρο Φωκά και Βασίλειο Βουλγαροκτόνο), Ιωάννη Δούκα Βατάντζη, δεύτερο Άγιο Κοσμά Αιτωλό, δεύτερη Φιλική Εταιρεία και Γρηγόριο Ε΄, Θεόδωρο Κολοκοτρώνη, Ιωάννη Καποδίστρια ή Ιωάννη Μεταξά (για να μνημονεύσουμε μερικούς μόνον), που θα εμπνεύσουν και θα ενώσουν το Γένος και θα κατατροπώσουν τους εχθρούς μας._

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.
ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ.