Σάββατο 14 Νοεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΗΣ ΑΝΑΚΗΡΥΞΗΣ ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΚΡΑΤΟΥΣ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με βαθεία συνείδηση έναντι του Έθνους και της Ιστορίας και με αφορμή τη μαύρη για τον Ελληνισμό επέτειο της ανακηρύξεως του ψευδοκράτους από τον τότε υβριστή του ανθρωπίνου γένους και φερομένου ως "ηγέτη" των Τούρκων στην πολυμαρτυρική Μεγαλόννησο, Ραούφ Ντεκτάζ.
         Ενώ στην Ελλάδα το 1983 βρισκόταν στην εξουσία το λαογέννητο ΠΑ.ΣΟ.Κ. και εν μέσω της παντοδυναμίας του ανθρώπου με το ζιβάγκο, ο οποίος σε  επίσκεψή του στην Κύπρο είχε δηλώσει το πασίγνωστο "Βλέπω φως στην άκρη του τούνελ", η Τουρκία προχωρά στην ανακήρυξη της ανεξαρτησίας ενός μορφώματος αιμοσταγούς, που ο μόνος λόγος ύπαρξής του και προορισμός, ήταν και είναι η καταπάτηση των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, καθώς και ο ακρωτηριασμός του ελληνικότατου εδάφους της νήσου μας. Οι ευθύνες που φέρουν όσοι συμμετείχαν σε εκείνη την κυβέρνηση, αλλά και στις μετέπειτα είναι τεράστιες. Ο περιορισμός της εξωτερικής μας πολιτικής σε χλιαρά διαβήματα και διαμαρτυρίες εξυπηρετεί μόνο τον εχθρό και για αυτό το λόγο κάποια στιγμή θα κληθούν να δώσουν εξηγήσεις.
       Αξίζει να σημειωθεί ότι το τερατούργημα του Ντεκτάζ και του διαδόχου του, Έρογλου, δεν έχει αναγνωριστεί ούτε από τον Ο.Η.Ε., αλλά και ούτε από το Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατά την εκδίκαση της γνωστής υποθέσεως της Τιτίνας Λοιζίδου. Αντιθέτως αναγνωρίστηκε από τον Οργανισμό Ισλαμικών Συνδιασκέψεων κι αυτό καλό θα ήταν να το γνωρίζουν οι πάσης φύσεως υπέρμαχοι της ανεγέρσεως τζαμιού στην πόλη των Αθηνών, αλλά και όλοι όσοι παραχωρούν δημόσιους χώρους σε Ισλαμιστές.
        Οι Εθνικιστές του Πατριωτικού Συνδέσμου παραμένουν αμετανόητοι και αμετακίνητοι στις ιδέες τους. Καμία ομοσπονδία και καμία δικοινοτική λύση δεν έχει θέση στην επίλυση του Κυπριακού εθνικού μας προβλήματος. Οι ελληνικές ξιφολόγχες προορίζονται κάποια στιγμή να φτάσουν από την Κερύνεια έως το Ριζοκάρπασο όπου η πολεμική χρυσοποίκιλτη Σημαία του Αγίου Γεωργίου θα κυματίσει υπερήφανη στο Μοναστήρι του Αγίου Ανδρέα. Η απελευθέρωση των κατεχομένων εδαφών μας και των εγκλωβισμένων αδερφών μας θα φέρει και την επιστροφή αυτών που άφησαν τις πατρογονικές τους εστίες και ζουν με το όνειρο της Λευτεριάς, καθώς και την πολυπόθητη Ένωση που οραματίστηκε ο μεγάλος Γεώργιος Γρίβας Διγενής. Απελευθέρωση η μόνη λύση.