Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 20 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

31η Ιανουαρίου 2016. Είκοσι χρόνια μετά. Είκοσι χρόνια από εκείνη την τραγική νύχτα που τρία μάχιμα παληκάρια θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, πληγωμένα από το βόλι του Αγαρηνού κατακτητή και καταπατητή της γης της Ιωνίας, του Πόντου, της Καππαδοκίας καθώς και της αιώνιας πρωτεύουσας μας, της Κωνσταντινουπόλεως. Δεκαοκτώ χρόνια μετά και οι τότε εικόνες, στοιχειώνουν ακόμη και σήμερα αναλλοίωτες τις σκέψεις και τα όνειρά μας για μία Μεγάλη Ελλάδα, Ελεύθερη και Εθνικά Υπερήφανη Το χειρότερο όμως όλων οι εικόνες των συγχρόνων εφιαλτών κι εθνοπατέρων να ευχαριστούν τα αμερικανάκια και να χαρακτηρίζουν τα αιματοποτισμένα χώματα μας ως πέτρες και ξερονήσια. Η Σημαία μας για τον Πάγκαλο καταντούσε λεία στη μανία του αέρος, ενώ η τότε στρατιωτική ηγεσία ένιπτε τας χείρας της κρυπτόμμενη όπισθεν της όποιας πολιτική ηγεσίας του Σημίτη και των λοιπών άχρωμων και άοσμων συνοδοιπόρων του. Οι ευθύνες όλων, ίσως κάποια μέρα επιφέρουν τη Νέμεσση η οποία θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για όλους εκείνους που παρέδιδαν κομμάτια του Ιερού Σώματος της Ελλάδος στους μογγόλους της στέππας του Τουράν. Σήμερα, βαδίζοντας πια για τα καλά στον 21ο αιώνα, τίποτα δε δείχνει να αλλάζει. Οι ήρωες Γιαλοψός, Βλαχάκος και Καραθανάσης λησμονημένοι κι αυτοί όπως και τόσοι άλλοι, γνωστοί-άγνωστοι (για τους περισσοτέρους) εθνομάρτυρες της νεοελληνικής ιστορίας, δεν έχουν την παραμικρή θέση στην εθνική μας παιδεία. Μία παιδεία παραπαίουσα ενδεικτική για τη γενικότερη κατάσταση παρακμής και σίψεως της ελληνικής κοινωνίας, η οποία χαριεντίζεται στα καφέ και λικνίζεται στους ανατολίτικους ρυθμούς σε μπουζούκια και μπαρ, αποχαυνωμένη από το σύγχρονο Δούρειο Ίππο που ακούει στο όνομα τουρκοσήριαλ. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος κλίνει ευλαβικά το γόνυ έμπροσθεν της ιεράς μνήμης των τριών Ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού, δίδοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι κατά το σχηματισμό πραγματικής Εθνικής Κυβερνήσεως οι ανδριάντες τους θα κοσμούν την πόλη της Λαρίσης σε περίοπτη θέση. Προς το παρόν καλούμε τον Δήμαρχο Λαρισαίων, στην επόμενη συνεδρίαση ονοματοθεσίας οδών της πόλεως να συμπεριλάβει και τους τρεις αυτούς γενναίους, τους Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος πεσόντες.

Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2016

Σαν σήμερα 29 Ιανουαρίου του 1941 και σε ηλικία 70 ετών έφυγε από την ζωή ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.Ο Ηγέτης του ΌΧΙ το καμάρι των Ελλήνων Εθνικιστών με την περίφημη Νεολαία της Ε.Ο.Ν. Οχυρά Μεταξά, Οκτάωρο, Συλλογικές Συμβάσεις, Ι.Κ.Α, Καθιέρωση Πρωτομαγιάς, Εθνικό Λαχείο,Ραδιόφωνο, είναι λίγα από τα επιτεύγματα του Εθνάρχη μας και όλα αυτά μόλις σε 4 Χρόνια, που είχε την τύχη η Ελλάδα να τον έχει κυβερνήτη. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

Τρίτη 26 Ιανουαρίου 2016

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 42 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ

Το παρόν δελτίο τύπου αποτελεί την ελάχιστη τιμή που δύναται να αποτίσει ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, στον άνθρωπο που καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του αγωνιζόταν για το μεγάλο ιδανικό της Πατρίδος. Το παρόν αφιερούται στον Γεώργιο Γρίβα Διγενή καθώς, και σε όλους εκείνους που η κομμουνιστική τους μικροπολιτική εμπάθεια δεν τους επιτρέπει να υποκλιθούν στο μεγαλείο της πολεμικής του αρετής.

Ο Γεώργιος Γρίβας γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου, την 5η Ιουλίου του 1897. Το 1916 παρουσιάζεται στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, για να λάβει λίγα χρόνια αργότερα μέρος στο Μικρασιατικό Έπος. Έπειτα από μία σύντομο θητεία του στη γαλλική Ακαδημία Πολέμου, επιστρέφει στην Αθήνα όπου και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη γενική διεύθυνση επιχειρήσεων του Γ.Ε.Σ.κατά τις πρώτες ημέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Έπειτα από επίμονα αιτήματα του ιδίου θα μεταταχθεί στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο ως επιτελάρχης της ΙΙ Μεραρχίας.

Κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, ιδρύει την αντιστασιακή οργάνωση Χ, η οποία αργότερα έπαιξε ενεργό ρόλο καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου με τους εθνομηδενιστές κομμουνιστές. Το 1946 παραιτείται από την ενεργό υπηρεσία με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.

Η μεγαλύτερη προσφορά του όμως προς το Έθνος, υπήρξε αναμφίβολα η δράση του και η αριστοτεχνική οργάνωση από πλευράς του, του απελευθερωτικού αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. από το 1955 έως το 1959. Τέσσερα έτη αδιάλειπτου ανταρτοπόλεμου και αντάρτικου πόλεων ενάντια σε μία αυτοκρατορία ( Βρετανία), πολύ πριν ανακαλύψουν το αντάρτικο πόλεων τα καραγκιοζάκια των Εξαρχείων και οι μουσάτοι των κινημάτων της Λατινικής Αμερικής. Το 1960 η Βουλή των Ελλήνων αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην Πατρίδα και τις θυσίες του στον ιερό βωμό της Ενώσεως της Μεγαλοννήσου με τη Μητέρα Πατρίδα, τον ανακηρύσσει "Άξιο Τέκνον της Πατρίδος", ενώ το 1964 ο Γεώργιος Παπανδρέου τον διορίζει Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς. Κατά τη διάρκεια της θητείας του θα λάβει μέρος στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του '67, από τις οποίες ακόμη έχουμε να επιδεικνύουμε ως λάφυρα τα ξεσκονόπανα των τουρκαλάδων με τα φεγγαράκια. Το 1971 θα οργανώσει την Ε.Ο.Κ.Α. Β' για να αναγκάσει τον ρασοφόρο Κάστρο της Μεσογείου να επιστρέψει στο "ενωτικό" στρατόπεδο. Τελικά στις 27 Ιανουαρίου του 1974 θα αφήσει την τελευταία του πνοή στο καταφύγιό του στη Λεμεσσό, χωρίς ποτέ να αποχωριστεί τη στρατιωτική του στολή.

Σήμερα, εν έτει 2016 η Ελλάς στερείται μορφών ανταξίων του Γεωργίου Γρίβα Διγενή, του Λεβεντόγερου της θρυλικής Ε.Ο.Κ.Α. Η εκφυλισμένη εικόνα σε συνδυασμό με την εξαθλίωση του κοινωνικού συνόλου, τη γενική αμάθεια, καθώς και τον ιστορικό αναλφαβητισμό, παραχωρούν έδαφος δράσεως στους συκοφάντες της αριστεράς και της καθόδου, να αμαυρώνουν τη μνήμη ενός ανθρώπου που έδωσε την ίδια του τη ζωή για τη Γαλανόλευκη. Αυτό το γλυκό χαμόγελο της Λευτεριάς, που όταν υπερήφανο θα κυματίσει και πάλι στο λιμάνι της Κερύνειας και στην Αμμόχωστο, τότε ο γερο Γρίβας θα αναφωνήσει και πάλι "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ- ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ".

Κυριακή 24 Ιανουαρίου 2016

Ο Π.Ε.Σ ΘΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟΝ ΗΠΕΙΡΩΤΗ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΣΑΒΒΑ ΣΙΑΤΡΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΛΑΡΙΣΗΣ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σε εκδήλωση που θα γίνει την Κυριακή 31 Ιανουαρίου του 2016 και ώρα 12:30 το μεσημέρι στο Κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο Λαρίσης, θα τιμήσει τον Ηπειρώτη Τραγουδιστή Σάββα Σιάτρα για την προσφορά του στο Δημοτικό Τραγούδι και την παράδοση. Στην εκδήλωση επίσης θα βρίσκεται και ο Σαρακατσάνος τραγουδιστής από τα Φάρσαλα Δημήτρης Χατζηπλής με την ορχήστρα του. Ταυτόχρονα θα πραγματοποιηθεί ο απολογισμός των εκδηλώσεων του Συνδέσμου για τη χρονιά που πέρασε από τον Πρόεδρο Χάμο Αστέριο, ενώ θα γίνει και η κοπή της παραδοσιακής Βασιλόπιτας. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση στο τηλέφωνο του Προέδρου μας... 6973380812..

Παρασκευή 22 Ιανουαρίου 2016

ΑΠΟΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΟΠΟΥ ΕΚΡΑΤΕΙΤΟ Ο ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΜΠΑΝΤΕΜΗΣ

Ελεύθερος αφέθηκε το μεσημέρι της Παρασκευή 22 Ιανουαρίου από τις Φυλακές της Λαρίσης όπου και εκρατείτο, ο Συναγωνιστής Παναγιώτης Μπαντέμης έως και τον Νοέμβριο του 2016 που θα εκδικαστεί η έφεση κατά της πρωτόδικης ποινής των 15 ετών που του επιβλήθηκε.Είχε προηγηθεί η αίτηση αποφυλάκισης για σοβαρούς οικογενειακούς λόγους προς το εφετείο των Αθηνών, η οποία συζητήθηκε το πρωί της ίδιας ημέρας που αναφέραμε παραπάνω, κατά την οποία έγινε δεκτή και μάλιστα χωρίς χρηματική εγγύηση.Εδώ οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι οι δικαστές στάθηκαν στο ύψος τους. Για να γίνει αυτό χρειάστηκε η συμβολή ενός άξιου συνηγόρου, ενός άξιου Ανθρώπου με αισθήματα ο οποίος κατέβηκε από την ακριτική Αλεξανδρούπολη, προκειμένου να υπερασπιστεί τον Συναγωνιστή Παναγιώτη και ακούει στο Όνομα Ηλίας Ηλιακόπουλος. Ο Συναγωνιστής Ηλίας Ηλιακόπουλος έδωσε μια μεγάλη μάχη από την οποία βγήκε νικητής και μάλιστα χωρίς αμοιβή.Μεγάλη συμβολή επίσης στην υπόθεση, είχε και ο μάρτυρας με τα αρχικά Π.Μ ο οποίος εξήγησε στους Δικαστές τα σοβαρά οικογενειακά προβλήματα που έχει ο Συναγωνιστής Παναγιώτης,( χωρίς Πατέρα, άρρωστη Μητέρα η οποία δεν μπορεί να εργαστεί και με τρεις ανήλικες αδελφές ) . Τα Μέλη του Σύνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο Χάμο Αστέριο και τον Αντιπρόεδρο Πλασάτη Αδάμο και παρά το εργάσιμο της ημέρας, βρέθηκαν έξω από τις φυλακές της Λαρίσης όπου υποδέχτηκαν τον Συναγωνιστή Παναγιώτη με αγκαλιές και φιλιά γύρω στις 4 το μεσημέρι κατά την ώρα της αποφυλάκισης. Στη συνέχεια ο Συναγωνιστής αναχώρησε αρχικώς για την Θεσσαλονίκη και αργότερα για τον τόπο καταγωγής του την Δράμα, αρκετά χαρούμενος και ευτυχισμένος λέγοντας για τον ίδιο ότι είναι η καλύτερη στιγμή της ζωής του. Τέλος αξίζει να δώσουμε τα εύσημα σε όλους του Ακομμάτιστους Εθνικιστικούς φορείς οι οποίοι βοήθησαν τον Παναγιώτη με τον τρόπο τους και συγκεκριμένα του Δεσμούς Ελλήνων, την Συντακτική ομάδα του Μαύρου Κρίνου, τον Ελεύθερο Κόσμο αλλά και όλους τους ανώνυμους Εθνικιστές. Συναγωνιστή Παναγιώτη Μπαντέμη ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος σου εύχεται ολόψυχα καλή τύχη.                            Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ.... ΟΧΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ.

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2016

Στις φυλακές Κορυδαλλού βρίσκεται εδώ και 1 μήνα όμηρος του Πολιτικού κατεστημένου ο συναγωνιστής Ιφικράτης Αμυράς για φορολογικό ζήτημα που έγινε εν αγνοία του το 2009. Βρίσκεται σε κελί μαζί με ποινικούς κρατούμενους. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου μας επικοινώνησε μαζί του. Μάλιστα τον Συναγωνιστή Ιφικράτη Αμυρά ο Σύνδεσμος τον έφερε σε Εκδήλωση στη Λάρισα τον Οκτώβριο του 2013.Όσοι επιθυμούν να βοηθήσουν οικονομικά μπορούν να στείλουν ταχυδρομική επιταγή στο Όνομα Πυροβέτσης Μάξιμος '' Οδός Έβρου 2 Γ'... Τ.Κ: 14561 Κηφισιά Αθήνα.

Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2016

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ

Δεκάδες Εθνικιστές όλων των τάσεων έδωσαν το παρών το απόγευμα της Κυριακής 10 Ιανουαρίου στην Εκδήλωση, που έγινε στο κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο Λαρίσης και διοργάνωσε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με καλεσμένο τον Αριστοτέλη Καλέντζη, ο οποίος υπήρξε όμηρος του Προδοτικού Πολιτικού Κατεστημένου για 12 Χρόνια, από το 1977 έως και το 1989 για την δράση που είχε ενάντια στο σάπιο της εποχής εκείνης και παρέμεινε πιστός στις ιδέες του μέχρι το τέλος.Για πρώτη φορά σε Εκδηλώσεις που πραγματοποιεί ο Σύνδεσμος μας με διάφορους καλεσμένους δεν πραγματοποιήθηκε ομιλία, αλλά έγινε συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα που αφορούσαν τον Εθνικισμό, Ακτιβισμό, Αντικοινοβουλευτισμό, Κοινονισμό, Κοινοτισμό, Περί φιλοσοφίας και κυρίως για την πολιτεία του Πλάτωνα.Αρχικός τον λόγο έλαβε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Χάμος Αστέριος και συντονιστής της συζήτησης που διεξήχθη, ο οποίος αφού ευχήθηκε Καλή Χρονιά παρουσίασε τον καλεσμένο στους συγκεντρωμένους Συναγωνιστές, ενώ για ακόμη μια φορά τόνισε τον Ακομμάτιστο, Αντικοινοβουλευτικό και Ακτιβιστικό χαρακτήρα που έχει ο Σύνδεσμος και ότι θα είμαστε πάντα στο πλευρό των Συναγωνιστών που διώκει το πολιτικό κατεστημένο. Στη συνέχεια τον λόγο έλαβε ο Συναγωνιστής Αριστοτέλης Καλέντζης ο οποίος αφού ευχαρίστησε τον Σύνδεσμο για την πρόσκληση που του έγινε, έκανε μια σύντομη αναφορά για τους λόγους που οδηγήθηκε στις φυλακές από το Καραμανλικό καθεστώς και στις ιδέες που πιστεύει, τοποθετήθηκε και απάντησε σε ερωτήσεις που του έγιναν σχετικά με τα παραπάνω θέματα που υπήρξαν προς συζήτηση. Μια συζήτηση που κατά γενική ομολογία έγινε μέσα σε ένα πολιτισμένο κλίμα όπως αρμόζει σε Εθνικιστές, αλλά και σε υψηλό επίπεδο η οποία κράτησε πάνω από 3 ώρες, όπου βγήκαν αρκετά χρήσιμα συμπεράσματα, ενώ υπήρξαν και κάποιες διαφωνίες. Αξίζει να σημειωθεί χαιρετισμό στην Εκδήλωση έστειλαν το Αδελφό Σωματείο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου, Ο Ιερός Λόχος 2012, Οι Δεσμοί Ελλήνων, Ο Δικηγόρος και Συγγραφέας Συναγωνιστής Ηλίας Ηλιακόπουλος, ο Όμηρος του πολιτικού συστήματος από τις φυλακές Λαρίσης Συναγωνιστής Μπαντέμης Παναγιώτης και η Εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα. Τέλος η Εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.


Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑΣ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΦΟΡΕΑΣ

Με το παρόν κείμενο ο Σύνδεσμος μας, θέλει να στείλει ένα ξεκάθαρο μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση και με αφορμή τα όσα λέγονται σχετικά με την στάση μας απέναντι σε κόμματα, που έχουν υποβάλει η πρόκειται να υποβάλουν αίτηση στον Άρειο Πάγο προκειμένου να αναγνωριστούν με την ταμπέλα 'Εθνικιστικά', 'Ακροδεξιά', Δεξιά η οτιδήποτε άλλο, ότι δεν θα συμμετάσχουμε ούτε θα βοηθήσουμε κανένα από αυτά.Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος θα παραμείνει για πάντα ένας Ακομμάτιστος, Αυτόνομος, Αντικοινοβουλευτικός και Ακτιβιστικός Εθνικιστικός Φορέας.Έχουμε συμπληρώσει 9 χρόνια ζωής, όπου έχουμε κάνει εκατοντάδες εκδηλώσεις τόσο στη Λάρισα, όσο και σε άλλες περιοχές της Ελλάδος και είμαστε πάντα πιστοί στις ιδέες μας.Σε αυτά τα χρόνια αρκετά 'Εθνικιστικά', η 'Ακροδεξιά Κόμματα' προσπάθησαν να μας εντάξουν στη δύναμη τους η να μας διαλύσουν, αλλά απέτυχαν παταγωδώς.Είμαστε ο μόνος Ακομμάτιστος Πατριωτικός Φορέας μαζί με τον Ιερό Λόχο 2012 στην Ελλάδα, που συνεχίζει τη Δράση του στο πεζοδρόμιο, με ότι αυτό συνεπάγεται.Για εμάς προέχει η Σωτηρία της Πατρίδος, να αγκαλιάζουμε και να συμπαραστεκόμαστε σε όσους έχει κυνηγήσει το Προδοτικό Πολιτικό Κατεστημένο και το Έθνος να είναι πάνω από την Δημοκρατία. ΖΗΤΩ Ο ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΟΣ ΑΝΤΙΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΑΚΤΙΒΙΣΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ.

Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΟΝ ΠΛΑΤΥΚΑΜΠΟ ΛΑΡΙΣΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗ ΚΑΛΕΝΤΖΗ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος διοργανώνει Εκδήλωση, την Κυριακή 10 Ιανουαρίου του 2016 και ώρα 7 το απόγευμα στο Κέντρο Αχίλλειον στον Πλατύκαμπο Λαρίσης ( 10ο Χιλιόμετρο παλαιάς οδού Λαρίσης Βόλου ), όπου θα πραγματοποιηθεί συζήτηση και ανταλλαγή απόψεων για τον Εθνικισμό, Ακτιβισμό, Κοινωνισμό, κοινοτισμό και Φιλοσοφία με τον Αριστοτέλη Καλέντζη, τον οποίον το πολιτικό κατεστημένο τον φιλοδώρησε με 12 χρόνια φυλάκιση, από το 1977 έως και το 1989 για τη Δράση που είχε ενάντια στο Σάπιο της εποχής εκείνης. Είσοδος Ελεύθερη.

Παρασκευή 1 Ιανουαρίου 2016

Ο πρόεδρος και το Δ.Σ. του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εύχονται στα μέλη και τους φίλους, αλλά και σε όλους τους εθνικιστικούς και πατριωτικούς φορείς, και ιδιαίτερα στο αδελφό σωματείο «Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου» και σε όλους τους εθνικιστές και πατριώτες για το 2016 Καλή Χρονιά με Υγεία, καλή δύναμη και καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας! Ευχόμεθα επίσης η νέα Χρονιά να είναι και το τέλος του Προδοτικού Πολιτικού Κατεστημένου και των Γενιτσάρων.