Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2017

Ο ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ ΣΕ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ


Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Κυριακής 29 Ιανουαρίου στην εκδήλωση (ομιλία) που διοργάνωσε ο Σύνδεσμος με θέμα Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ και είχε ως ομιλητή τον εκδότη του περιοδικού ΕΝΔΟΧΩΡΑ και πρόεδρο του συλλόγου ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ Ιωάννη Κουριαννίδη. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ΟΛΥΜΠΟΥΣ ΤΕΡΡΑ στην Γιάννουλη Λαρίσης και έγινε με αφορμή την συμπλήρωση 76 ετών από την επέτειο της δολοφονίας του Εθνάρχη μας. Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Π.Ε.Σ. Χάμος Αστέριος ο οποίος αφού παρουσίασε τον ομιλητή στους συναγωνιστές που έδωσαν το παρών στην εκδήλωση ανέφερε μεταξύ άλλων ότι στην σημερινή κατάντια που βρίσκεται η χώρα μας στερείτε μιας μεγάλης μορφής όπως ήταν ο Ιωάννης Μεταξάς για να βγάλει την χώρα μας από το αδιέξοδο και να μας κάνει ξανά Εθνικά υπερήφανους. Είναι χρέος όλων των Ελλήνων αλλά και όλων των Εθνικιστών οι οποίοι από μικροπρέπεια και κόμπλεξ κάποιοι έλειψαν και δεν ήρθαν να τιμήσουν τον μεγάλο αυτό άνδρα στην εκδήλωση που πραγματοποιήσαμε. Εμείς σαν Σύνδεσμος θα συνεχίσουμε να τιμούμε όλους αυτούς που πρόσφεραν στην Πατρίδα και μάλιστα έδωσαν και την ζωή τους. Στην συνέχεια τον λόγο έλαβε ο ομιλητής συναγωνιστής Ιωάννης Κουριαννίδης ο οποίος αναφέρθηκε λεπτομερώς στην ιδεολογία του Εθνάρχη μας, στο Σύνταγμα που είχε ετοιμάσει αλλά δεν πρόλαβε να το παρουσιάσει λόγο της δολοφονίας του από τους Άγγλους αλλά και στα επιτεύγματα που κατόρθωσε να κάνει μέσα σε μόλις 4 χρόνια διακυβέρνησης, αλλά κυρίως τα δύο ΟΧΙ το ένα προς τους δανειστές για το χρέος και το άλλο προς τους Ιταλούς το οποίο μας έκανε υπερήφανους, σε αντίθεση με τους σημερινούς προδότες δημοκράτες πολιτικούς όλων των κομμάτων που μας κυβέρνησαν και μας κυβερνάνε οι οποίοι ξέρουν να λένε μόνο ναι. Χαιρετισμό στην εκδήλωση έστειλε το αδελφό σωματείο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος Μονάχου, ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012, οι εφημερίδες ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ και ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, ο αρχηγός του ΕΝΕΚ ΔΑΚΟΓΛΟΥ ΠΟΛΥΔΟΡΟΣ, και ο άξιος Έλληνας δικηγόρος φίλος και αδερφός από την Ακριτική Αλεξανδρούπολη Ηλίας Ηλιακόπουλος, ενώ αυτή έκλεισε με ενός λεπτού σιγεί και τον Εθνικό μας Ύμνο.



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 21 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΓΙΚΗ ΝΥΧΤΑ ΤΩΝ ΙΜΙΩΝ

31η Ιανουαρίου 2017. Είκοσι Ένα χρόνια μετά. Είκοσι Ένα χρόνια από εκείνη την τραγική νύχτα που τρία μάχιμα παληκάρια θα αφήσουν την τελευταία τους πνοή στα παγωμένα νερά του Αιγαίου, πληγωμένα από το βόλι του Αγαρηνού κατακτητή και καταπατητή της γης της Ιωνίας, του Πόντου, της Καππαδοκίας καθώς και της αιώνιας πρωτεύουσας μας, της Κωνσταντινουπόλεως. Δεκαοκτώ χρόνια μετά και οι τότε εικόνες, στοιχειώνουν ακόμη και σήμερα αναλλοίωτες τις σκέψεις και τα όνειρά μας για μία Μεγάλη Ελλάδα, Ελεύθερη και Εθνικά Υπερήφανη Το χειρότερο όμως όλων οι εικόνες των συγχρόνων εφιαλτών κι εθνοπατέρων να ευχαριστούν τα αμερικανάκια και να χαρακτηρίζουν τα αιματοποτισμένα χώματα μας ως πέτρες και ξερονήσια. Η Σημαία μας για τον Πάγκαλο καταντούσε λεία στη μανία του αέρος, ενώ η τότε στρατιωτική ηγεσία ένιπτε τας χείρας της κρυπτόμμενη όπισθεν της όποιας πολιτική ηγεσίας του Σημίτη και των λοιπών άχρωμων και άοσμων συνοδοιπόρων του. Οι ευθύνες όλων, ίσως κάποια μέρα επιφέρουν τη Νέμεσση η οποία θα ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου για όλους εκείνους που παρέδιδαν κομμάτια του Ιερού Σώματος της Ελλάδος στους μογγόλους της στέππας του Τουράν. Σήμερα, βαδίζοντας πια για τα καλά στον 21ο αιώνα, τίποτα δε δείχνει να αλλάζει. Οι ήρωες Γιαλοψός, Βλαχάκος και Καραθανάσης λησμονημένοι κι αυτοί όπως και τόσοι άλλοι, γνωστοί-άγνωστοι (για τους περισσοτέρους) εθνομάρτυρες της νεοελληνικής ιστορίας, δεν έχουν την παραμικρή θέση στην εθνική μας παιδεία. Μία παιδεία παραπαίουσα ενδεικτική για τη γενικότερη κατάσταση παρακμής και σίψεως της ελληνικής κοινωνίας, η οποία χαριεντίζεται στα καφέ και λικνίζεται στους ανατολίτικους ρυθμούς σε μπουζούκια και μπαρ, αποχαυνωμένη από το σύγχρονο Δούρειο Ίππο που ακούει στο όνομα τουρκοσήριαλ. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος κλίνει ευλαβικά το γόνυ έμπροσθεν της ιεράς μνήμης των τριών Ηρώων του Πολεμικού μας Ναυτικού, δίδοντας παράλληλα την υπόσχεση ότι κατά το σχηματισμό πραγματικής Εθνικής Κυβερνήσεως οι ανδριάντες τους θα κοσμούν την πόλη της Λαρίσης σε περίοπτη θέση. Προς το παρόν καλούμε τον Δήμαρχο Λαρισαίων, στην επόμενη συνεδρίαση ονοματοθεσίας οδών της πόλεως να συμπεριλάβει και τους τρεις αυτούς γενναίους, τους Υπέρ Πίστεως και Πατρίδος πεσόντες.

Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2017

Σαν σήμερα 29 Ιανουαρίου του 1941 και σε ηλικία 70 ετών έφυγε από την ζωή ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ.Ο Ηγέτης του ΌΧΙ το καμάρι των Ελλήνων Εθνικιστών με την περίφημη Νεολαία της Ε.Ο.Ν. Οχυρά Μεταξά, Οκτάωρο, Συλλογικές Συμβάσεις, Ι.Κ.Α, Καθιέρωση Πρωτομαγιάς, Εθνικό Λαχείο,Ραδιόφωνο, είναι λίγα από τα επιτεύγματα του Εθνάρχη μας και όλα αυτά μόλις σε 4 Χρόνια, που είχε την τύχη η Ελλάδα να τον έχει κυβερνήτη. ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΕΤΑΞΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΘΝΑΡΧΗΣ ΜΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΕΘΝΙΚΙΣΜΟΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ!!

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΗ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΗ 43 ΕΤΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΡΙΒΑ ΔΙΓΕΝΗ

Το παρόν δελτίο τύπου αποτελεί την ελάχιστη τιμή που δύναται να αποτίσει ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, στον άνθρωπο που καθ' όλη τη διάρκεια της ζωής του αγωνιζόταν για το μεγάλο ιδανικό της Πατρίδος. Το παρόν αφιερούται στον Γεώργιο Γρίβα Διγενή καθώς, και σε όλους εκείνους που η κομμουνιστική τους μικροπολιτική εμπάθεια δεν τους επιτρέπει να υποκλιθούν στο μεγαλείο της πολεμικής του αρετής.

Ο Γεώργιος Γρίβας γεννήθηκε στην Αμμόχωστο της Κύπρου, την 5η Ιουλίου του 1897. Το 1916 παρουσιάζεται στη Στρατιωτική Σχολή Ευελπίδων, για να λάβει λίγα χρόνια αργότερα μέρος στο Μικρασιατικό Έπος. Έπειτα από μία σύντομο θητεία του στη γαλλική Ακαδημία Πολέμου, επιστρέφει στην Αθήνα όπου και θα προσφέρει τις πολύτιμες υπηρεσίες του στη γενική διεύθυνση επιχειρήσεων του Γ.Ε.Σ.κατά τις πρώτες ημέρες του Β' Παγκοσμίου Πολέμου. Έπειτα από επίμονα αιτήματα του ιδίου θα μεταταχθεί στο Βορειοηπειρωτικό Μέτωπο ως επιτελάρχης της ΙΙ Μεραρχίας.

Κατά τη διάρκεια της γερμανικής κατοχής, ιδρύει την αντιστασιακή οργάνωση Χ, η οποία αργότερα έπαιξε ενεργό ρόλο καθ' όλη τη διάρκεια του πολέμου με τους εθνομηδενιστές κομμουνιστές. Το 1946 παραιτείται από την ενεργό υπηρεσία με το βαθμό του Αντισυνταγματάρχη.

Η μεγαλύτερη προσφορά του όμως προς το Έθνος, υπήρξε αναμφίβολα η δράση του και η αριστοτεχνική οργάνωση από πλευράς του, του απελευθερωτικού αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. από το 1955 έως το 1959. Τέσσερα έτη αδιάλειπτου ανταρτοπόλεμου και αντάρτικου πόλεων ενάντια σε μία αυτοκρατορία ( Βρετανία), πολύ πριν ανακαλύψουν το αντάρτικο πόλεων τα καραγκιοζάκια των Εξαρχείων και οι μουσάτοι των κινημάτων της Λατινικής Αμερικής. Το 1960 η Βουλή των Ελλήνων αναγνωρίζοντας την προσφορά του στην Πατρίδα και τις θυσίες του στον ιερό βωμό της Ενώσεως της Μεγαλοννήσου με τη Μητέρα Πατρίδα, τον ανακηρύσσει "Άξιο Τέκνον της Πατρίδος", ενώ το 1964 ο Γεώργιος Παπανδρέου τον διορίζει Αρχηγό της Εθνικής Φρουράς. Κατά τη διάρκεια της θητείας του θα λάβει μέρος στις εκκαθαριστικές επιχειρήσεις του '67, από τις οποίες ακόμη έχουμε να επιδεικνύουμε ως λάφυρα τα ξεσκονόπανα των τουρκαλάδων με τα φεγγαράκια. Το 1971 θα οργανώσει την Ε.Ο.Κ.Α. Β' για να αναγκάσει τον ρασοφόρο Κάστρο της Μεσογείου να επιστρέψει στο "ενωτικό" στρατόπεδο. Τελικά στις 27 Ιανουαρίου του 1974 θα αφήσει την τελευταία του πνοή στο καταφύγιό του στη Λεμεσσό, χωρίς ποτέ να αποχωριστεί τη στρατιωτική του στολή.

Σήμερα, εν έτει 2017 η Ελλάς στερείται μορφών ανταξίων του Γεωργίου Γρίβα Διγενή, του Λεβεντόγερου της θρυλικής Ε.Ο.Κ.Α. Η εκφυλισμένη εικόνα σε συνδυασμό με την εξαθλίωση του κοινωνικού συνόλου, τη γενική αμάθεια, καθώς και τον ιστορικό αναλφαβητισμό, παραχωρούν έδαφος δράσεως στους συκοφάντες της αριστεράς και της καθόδου, να αμαυρώνουν τη μνήμη ενός ανθρώπου που έδωσε την ίδια του τη ζωή για τη Γαλανόλευκη. Αυτό το γλυκό χαμόγελο της Λευτεριάς, που όταν υπερήφανο θα κυματίσει και πάλι στο λιμάνι της Κερύνειας και στην Αμμόχωστο, τότε ο γερο Γρίβας θα αναφωνήσει και πάλι "ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΣ- ΖΗΤΩ Η ΕΝΩΣΙΣ".

Τετάρτη 25 Ιανουαρίου 2017

ΑΘΩΩΘΗΚΕ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΑΠΟ ΤΟ ΜΟΝΟΜΕΛΕΣ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΕΙΟ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

Αθώο έκρινε με την σύμφωνη γνώμη τόσο του εισαγγελέα όσο και της Προέδρου του μονομελούς πλημμελειοδικείου της Κομοτηνής τον Πρόεδρο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Χάμο Αστέριο σε δίκη που έγινε την Τρίτη 24 Ιανουαρίου με την κατηγορία διασπορά ψευδών ειδήσεων και φόβο προς τους κατοίκους της περιοχής, προς μεγάλη απογοήτευση του Τουρκικού προξενείου Κομοτηνής αλλά και των αναρχικών (τα γνωστά τσιράκια του Συστήματος) οι οποίοι προσπάθησαν να εμποδίσουν τα μέλη του συνδέσμου προκειμένου να πάνε προς το Δικαστικό Μέγαρο για να συμπαρασταθούν στον Πρόεδρο, χωρίς όμως να τα καταφέρουν. Η υπόθεση αφορούσε τις προκηρύξεις που είχε ρίξει ο Σύνδεσμος προ 2 ετών περίπου έμπροσθεν του Τουρκικού προξενείου της Κομοτηνής αλλά και σε όλη την πόλη με σκοπό να φύγει το προξενείο και οι Τούρκοι πράκτορες και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μήνυση από την εισαγγελία Κομοτηνής. Μεγάλη συμβολή σε αυτό τον θρίαμβο (αθώωση) είχε ο Ελληνόψυχος και άξιος δικηγόρος αλλά και φίλος του Συνδέσμου από την Αλεξανδρούπολη Ηλίας Ηλιακόπουλος ο οποίος με τα επιχειρήματα και με τον λόγο του δεν άφησε περιθώριο για άλλη απόφαση, ενώ μεγάλη συμβολή επίσης είχαν και οι μάρτυρες υπερασπίσεως τους οποίους ο Σύνδεσμος τους ευχαριστεί ιδιαίτερα και συγκεκριμένα ο εκδότης της εφημερίδος ΑΝΤΙΦΩΝΙΤΗΣ και δάσκαλος από την Κομοτηνή Κώστας Καραΐσκος και ο καθηγητής Μ.Σ. ο οποίος δίδαξε και στα πομακοχώρια όπου παρουσίασαν διάφορα δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και άλλα στοιχεία για την προπαγάνδα και τον ύπουλο ρόλο που ασκεί το Τουρκικό προξενείο στην περιοχή αλλά και τις απειλές προς τους Έλληνες πομάκους. Ακούστηκαν πολλές αλήθειες οι οποίες άφησαν άφωνους όλους όσους ήταν μέσα στην αίθουσα του δικαστηρίου. Μετά το τέλος της απόφασης τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου που ήταν μέσα στην αίθουσα τα οποία ήρθαν προς συμπαράσταση για τον πρόεδρο του Συνδέσμου με ναυλωμένο λεωφορείο το οποίο ξεκίνησε από την Λάρισα αλλά και με συμμετοχή μελών και φίλων από την Θεσσαλονίκη, Καβάλα και Τοξότες Ξάνθης και έκαναν αισθητή την παρουσία τους με πανό σημαίες και συνθήματα κάτω από τα έκπληκτα μάτια των περαστικών, ξέσπασαν σε χειροκρότημα. Να σημειωθεί επίσης ότι το παρών έδωσαν και μέλη του Ιερού Λόχου 2012 αλλά και ένα μέλος της Λαϊκής Κίνησης Πολιτών Καβάλας (ΦΟΙΝΙΞ) Στην συνέχεια τα μέλη βγαίνοντας έξω από το κτίριο του Δικαστικού Μεγάρου άρχισαν να φωνάζουν συνθήματα όπως να κλείσει το Τουρκικό προξενείο - ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΑΠΟ ΤΗ ΘΡΑΚΗ – Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ – ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΑΡΧΙΚΩΝ οι οποίοι παραδόξως ήρθαν να κάνουν αντισυγκέντρωση κατά του Συνδέσμου μας και υπέρ του προξενείου, ενώ ρίγη συγκίνησης σκόρπισε σε όλους ο Εθνικός Ύμνος που τραγούδησαν τα μέλη μας. Όλα τα παραπάνω έγιναν κάτω από το βλέμμα ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων οι οποίες υπήρχαν εκεί από το πρωί. Πολλοί ήταν οι κάτοικοι της Κομοτηνής οι οποίοι ήρθαν και μας έδωσαν συγχαρητήρια για αυτό που κάναμε στην πόλη τους. Στην επιστροφή τα μέλη του Συνδέσμου τα οποία δεν έκρυβαν την χαρά και την ικανοποίηση για όλα αυτά που έγιναν στην Κομοτηνή έκαναν μια στάση στην Χρυσούπολη Καβάλας προκειμένου να επισκεφτούν για άλλη μια φορά τον σύγχρονο ήρωα της Ελλάδος ΣΤΑΥΡΟ ΛΑΛΑ.




Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2017

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΘΝΑΡΧΗ ΜΑΣ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος και με αφορμή την συμπλήρωση 76 ετών από την επέτειο της δολοφονίας του Εθνάρχη μας Ιωάννη Μεταξά και προκειμένου να τιμήσει αυτόν τον μεγάλο άνδρα διοργανώνει εκδήλωση (ομιλία) με θέμα «Η ΙΔΕΟΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ ΜΕΤΑΞΑ» Την Κυριακή 29 Ιανουαρίου του 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΟΥΣ ΤΕΡΡΑ Παπάγου 36 στην Γιάννουλη Λαρίσης. Στην εκδήλωση θα μιλήσει ο εκδότης του περιοδικού Ενδοχώρα και πρόεδρος των Δεσμών Ελλήνων Ιωάννης Κουριαννίδης. Είναι υποχρέωση όλων όσον θέλουν να λέγονται Εθνικιστές να δώσουν το παρών στην εκδήλωση προκειμένου να τιμήσουν αυτόν τον μεγάλο άνδρα. Είσοδος ελεύθερη ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΑΣ ΖΗΤΩ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ ΤΑ ΟΧΙ ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΑΞΑΔΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΒΟΥΛΕΥΤΑΔΕΣ

Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017

ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ ΚΛΙΜΑ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΤΟΥ Π.Ε.Σ.

Μέσα σε ένα οικογενειακό κλίμα και ενθουσιώδη ατμόσφαιρα παρουσία μελών και φίλων του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που έγινε το μεσημέρι της Κυριακής 15 Ιανουαρίου, στο ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΟΥΣ ΤΕΡΡΑ στην Γιάννουλη Λαρίσης. Στην εκδήλωση μεταξύ άλλων το παρών έδωσαν ο υπεύθυνος του περιοδικού ΑΦΥΠΝΗΣΗ που εκδίδεται στην Λάρισα, Νάρης Αλέξανδρος και το μέλος της Ελληνικής επαναφοράς Τσιάρας Δημήτριος, ενώ χαιρετισμό έστειλαν ΤΟ ΑΔΕΛΦΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΜΟΝΑΧΟΥ, Ο ΙΕΡΟΣ ΛΟΧΟΣ 2012, ΟΙ ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΟΡΕΙΟΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Ο ΠΥΡΡΟΣ, ΟΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΏΡΑ ΚΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ, Ο ΑΞΙΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ ΗΛΙΑΣ ΗΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΑΙ Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΘΝΙΚΙΣΤΗΣ ΠΕΡΙΑΝΔΡΟΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ. Αρχικά η εκδήλωση ξεκίνησε με τον απολογισμό των εκδηλώσεων για την χρονιά που πέρασε από τον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Χάμο Αστέριο, ο οποίος όπως ανέφερε ήταν αρκετά πλούσιος αφού ο Σύνδεσμος πραγματοποίησε και συμμετείχε σε 25 εκδηλώσεις, παρά τα σοβαρά προβλήματα που υπήρχαν, κυρίως οικονομικά. Η εκδήλωση αυτή συμπίπτει με την συμπλήρωση 10 ετών από την ίδρυση του Συνδέσμου, ενώ προανήγγειλε μεγάλη εκδήλωση προκειμένου να γιορτάσουν τα 10 χρόνια του Συνδέσμου, πιθανότατα μέσα στο Μάρτιο. Ο Σύνδεσμος για ακόμη μια φορά έκανε το καθήκον του ενώ το ίδιο θα πράξει και μέσα στο 2017. Τέλος προς απογοήτευση όλων των ανθελλήνων και προδοτών δανείστηκε τους στίχους ενός τραγουδιού, «είμαστε ακόμα ζωντανοί» και συνεχίζουμε. Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας την οποία ευλόγησε ο φλογερός και άξιος Ιερέας πρώην εφημέριος του Ιερού Ναού Αγίου Χαραλάμπους Πατήρ Ευθύμιος, ο οποίος είναι παράδειγμα προς μίμηση για πολλούς ιεράρχες οι οποίοι είναι απόντες από τα Εθνικά προσκλητήρια. Να σημειωθεί ότι το φλουρί έπεσε στην δεκατριάχρονη ανιψιά του συναγωνιστή μας Κώστα Σδρούλια, Άννα στο οποίο αντιστοιχούσαν 2 βιβλία του Κωνσταντίνου Πλεύρη, ο ΔΙΩΓΜΟΣ ΤΩΝ ΑΡΙΣΤΩΝ, Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ και η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο.



Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΚΑΙ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΟΥΛΗ ΛΑΡΙΣΗΣ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας που θα γίνει την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2017 και ώρα 12 το μεσημέρι στο ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΟΥΣ ΤΕΡΡΑ Παπάγου 36 στην Γιάννουλη Λαρίσης. Συγχρόνως θα γίνει και ο απολογισμός για την χρονιά που πέρασε. Η παρουσία όλων των μελών και φίλων κρίνετε απαραίτητη για την περαιτέρω συνέχιση λειτουργίας του Συνδέσμου.

Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΛΕΣΜΑ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 24-01-2017 ΟΠΟΥ ΔΙΚΑΖΕΤΑΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος καλεί τα μέλη τους φίλους και όλους τους Έλληνες Εθνικιστές και Πατριώτες να βρίσκονται την Τρίτη 24 Ιανουαρίου και ώρα 9 το πρωί έξω από τα δικαστήρια της Κομοτηνής προκειμένου να συμπαρασταθούν στον Πρόεδρο του Συνδέσμου μας Χάμο Αστέριο ο οποίος δικάζεται εκείνη την ημέρα. Συγκεκριμένα δικάζεται για τις προκηρύξεις που έριξε ο Σύνδεσμος στις 24 Αυγούστου του 2014 έξω από το Τουρκικό Προξενείο της Κομοτηνής αλλά και σε όλο το κέντρο της πόλεως. Η μήνυση έγινε από την εισαγγελία της Κομοτηνής κατόπιν απαιτήσεως του Τουρκικού Προξενείου, του οποίου να σημειωθεί ότι στην περιοχή αυτή είναι κράτος εν κράτει. Πρέπει να είμαστε όλοι εκεί για να διατρανώσουμε ακόμη μια φορά ότι πρέπει να κλείσει το Προξενείο, το ζήτημα είναι Εθνικό και δεν αφορά μόνον τον Πατριωτικό Ελληνικό Σύνδεσμο. Όσοι επιθυμούν να μας στηρίξουν με την παρουσία τους ας στείλουν ένα μήνυμα ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΤΗΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ ΕΞΩ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΠΡΑΚΤΟΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ ΜΑΣ Η ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΕΙ

Τρίτη 3 Ιανουαρίου 2017

ΚΑΝΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος δηλώνει κατηγορηματικά την αντίθεση του στη δημιουργία τμημάτων εκπαίδευσης στα παιδιά λαθροεισβολέων σε σχολεία της Λαρίσης ύστερα από απόφαση που πήρε το υπουργείο παραπαιδείας (παιδείας). Η απόφαση λέει ότι τα συγκεκριμένα παιδιά λαθροεισβολέων θα ξεκινήσουν τα μαθήματα στις 9 Ιανουαρίου του 2017 μετά τις 2 το μεσημέρι και συγκεκριμένα στο 7ο δημοτικό, 26ο, 30ο, στα δημοτικά σχολεία των δημοτικών διαμερισμάτων Κοιλάδος και Τερψιθέας καθώς και στο 3ο Γυμνάσιο Λαρίσης. Αυτό γίνεται ερήμην των Συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των συγκεκριμένων σχολείων. Να σημειωθεί εδώ ότι ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων του 26ου Δημοτικού σχολείου Λαρίσης και αφού έμαθε την πρόθεση το Υπουργείο παραπαιδείας αποφάσισε να πραγματοποιήσει ψηφοφορία, όπου το όχι έλαβε 113 ψήφους και το ναι μόλις 13. Έτσι λοιπόν ο συγκεκριμένος Σύλλογος αποφάσισε δημοκρατικά να μην πάνε παιδιά λαθροεισβολέων στο συγκεκριμένο σχολείο σε αντίθεση με το υπουργείο που αποφάσισε με το έτσι θέλω. Εμείς δεν πιστεύουμε ότι χρειάζονταν τα συγκεκριμένα παιδιά να πάνε στα δημοσια σχολεία της Λαρίσης αφού βρίσκονται προσωρινά εδώ και κάποια στιγμή σύντομα θα πρέπει να φύγουν. Άλλωστε τα Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα τα οποία κατασκεύασαν πολυτελή προκατασκευασμένα σπίτια τα οποία βρίσκονται στον καταυλισμό Κουτσοχέρου ο οποίος βρίσκεται λίγο εξω από την Λάρισα κατασκεύασαν και αίθουσα για σχολείο. Δεν θα σταθούμε στο υγειονομικό πρόβλημα που μπορεί να προκύψει. Θα μιλήσουμε ξεκάθαρα ότι επιχειρείτε η μουσουλμανοποίηση της Ελλάδος αφού οι λαθροεισβολείς και τα παιδιά τους θα μείνουν μόνιμα στην Ελλάδα. Αρχικώς το σχέδιο είναι να πηγαίνουν σχολείο το απόγευμα μετά το τέλος των μαθημάτων που πραγματοποιείτε από τα Ελληνόπουλα και από του χρόνου να κάνουν μάθημα μαζί τους. Για εμάς δεν υπάρχουν πρόσφυγες, οι πρόσφυγες προέρχονται από χώρες που έχουν πόλεμο και πηγαίνουν στην πρώτη χώρα υποδοχής, η Συρία δεν έχει πόλεμο, έχει εμφύλιο όπως επίσης και άλλα παιδιά λαθροεισβολέων τα οποία βρίσκονται εδώ από 150 χώρες και έχουν έρθει εδώ παράνομα. Δεν αναγνωρίζουμε καμιά Ύπατη Αρμοστία, ούτε τον ΟΗΕ αφού είναι αυτός ο οποίος δίνει το πράσινο φως στους αρχιδολοφόνους του ΝΑΤΟ τους Αμερικανούς και τους συμμάχους τους να βομβαρδίζουν τις συγκεκριμένες χώρες από όπου προέρχονται όλα αυτά τα κύματα των λαθροεισβολέων. Τέλος ζητούμε την άμεση απέλαση όλων των λαθροεισβολέων που βρίσκονται στην Ελλάδα και μαζί με αυτούς όλους τους αλληλέγγυους ΜΚΟ αναρχοαριστερούς και άλλους οι οποίοι θέλουν να μουσουλμανοποιησουν την Ελλάδα μας, Το κλείσιμο των συνόρων μας από τον Στρατό μας σε όλους τους παράνομους ενώ δεν θα απαντήσουμε σε καμία επιστολή διαμαρτυρίας που ενδεχομένως μπορεί να στείλουν όλοι οι παραπάνω, οι θέσεις μας είναι ξεκάθαρες δεν θα απολογηθούμε σε κανέναν παρά μονάχα στον Τριαδικό Θεό μας και στους Ήρωες μας που έπεσαν για την Πατρίδα μας και για να κροτήσουν το Έθνος ζωντανό. ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΙΣΒΟΛΕΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εύχονται στα μέλη, στους φίλους και σε όλους τους Εθνικιστές και Πατριώτες για το 2017 Καλή Χρονιά, Υγεία καλή Δύναμη καλή Λευτεριά στην Πατρίδα μας και σε όλα τα Σκλαβωμένα Αδέλφια μας, καλή απαλλαγή από Δοσίλογους Γενίτσαρους και Προδότες και με την Ευχή να βρεθεί ένας νέος Μέγας Αλέξανδρος ο οποίος θα ενώσει όλους τους Έλληνες και θα μας απαλλάξει από όλους τους Δυνάστες.