Τετάρτη 1 Νοεμβρίου 2017

ΤΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΑΝΕΛ ΜΑΤΑΙΩΣΕ ΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΜΑΣ ΣΤΟΥΣ ΤΟΞΟΤΕΣ ΞΑΝΘΗΣ

Το Καθεστώς των μπολσεβίκων και κατσαπλιάδων  του ΣΥΡΙΖΑ και των ψευτοπατριωτών της κακιάς ώρας ΑΝΕΛ ματαίωσε την εκδήλωση διαμαρτυρίας που είχε  προγραμματίσει ο Σύνδεσμος μας την Κυριακή το απόγευμα 5 Νοεμβρίου  στο ξενοδοχείο  «ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ»  στους Τοξότες Ξάνθης για το ξεπούλημα της Θράκης και την Τουρκοποίηση που επιχειρείται μέσω και της ψήφισης του ανθελληνικού νομοσχεδίου για Τουρκική ένωση Ξάνθης που ψηφίστηκε από ανθέλληνες στην βουλή.

Αυτή τη φορά το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ και σύμφωνα πάντα με τα λεγόμενα του ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου, δεν επιστράτευσε τους μπαχαλάκηδες αλλά ούτε και την κρατική ασφάλεια, επιστράτευσε όμως την Ε.Υ.Π (Ελληνική Υπηρεσία πληροφοριών τρομάρα της) η οποία τον προέτρεψε να μην γίνει η εκδήλωση στο συγκεκριμένο ξενοδοχείο, ενώ προχώρησε και παρακάτω λέγοντας του να αναφέρει σε εμάς να μην κάνουμε την συγκεκριμένη εκδήλωση στην Θράκη αλλά να την πραγματοποιήσουμε στην Χρυσούπολη Καβάλας.

Εάν αληθεύουν όλα αυτά κύριοι της αμαρτωλής Ε.Υ.Π , η οποία να σημειωθεί ότι είναι η μόνη υπηρεσία πληροφοριών που έχει συνδικαλισμό και έχει ως αρχηγό έναν πρώην Πασόκο, τι θέλετε να πείτε, ότι η Θράκη πάει για ανεξαρτητοποίηση και τα σύνορα θα φτάσουν μέχρι τον νομό Καβάλας;
Εάν συμβεί αυτό δεν θα έχετε και λόγο ύπαρξης στην Θράκη μας.
Επιτέλους ασχοληθείτε με τα Εθνικά θέματα που βρίσκονται στο πιο χειρότερο σημείο και αφήστε κάποιους που αγωνίζονται πραγματικά να κάνουν την δουλειά τους.

Το καθεστώς ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ έχει εξαπολύσει ένα ανελέητο κυνηγητό σε όλους τους Εθνικιστές και Πατριώτες και κυρίως σε αυτούς που είναι ανεξάρτητοι, που δεν ελέγχονται και συγχρόνως είναι και απρόβλεπτοι.
Έτσι λοιπόν το ίδιο έγινε και στην συγκεκριμένη περίπτωση αφού ο Σύνδεσμος μας, ο Πατήρ Κλεομένης και ο Άξιος Έλληνας δικηγόρος Ηλίας Ηλιακόπουλος ανήκουνε σε όλα τα παραπάνω που αναφέραμε.

Να είστε όμως σίγουροι Δοσίλογοι, Μπολσεβίκοι, Κατσαπλιάδες, Διεστραμμένοι και Ψευτοπατριώτες του κερατά ότι η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί κανονικά μέσα στην Θράκη μας, όποτε εμείς κρίνουμε ότι πρέπει να γίνει.
Να σημειωθεί ότι όλα τα παραπάνω ανέφερε ο ιδιοκτήτης του Ξενοδοχείου τηλεφωνικά στον Πρόεδρο μας ενώ στην συνομιλία υπάρχουν και μάρτυρες που μπορούν να το επιβεβαιώσουν.

Εμείς έχουμε κάθε λόγο να πιστέψουμε τον ιδιοκτήτη του ξενοδοχείου αφού και στο παρελθόν έχουμε πραγματοποιήσει εκεί  τουλάχιστον 4 εκδηλώσεις και μάλιστα διαφημιζόμενες στο διαδίκτυο αλλά και σε άλλα μέσα χωρίς να συμβεί το παραμικρό, παρόλο που ο ιδιοκτήτης είχε και απειλές από μπαχαλάκηδες.

Αυτή τη φορά όμως το θέμα ήταν καυτό και φαίνεται ότι ενόχλησε πέρα από τους ανθέλληνες και το γνωστό προξενείο στην Κομοτηνή.