Σάββατο 2 Δεκεμβρίου 2017

Ο Π.Ε.Σ ΣΥΓΧΑΙΡΕΙ ΥΠΟΛΟΧΑΓΟ ΚΑΙ ΑΡΧΙΛΟΧΙΑ ΠΟΥ ΑΡΝΗΘΗΚΑΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΔΟΣΙΛΟΓΩΝ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος συγχαίρει και στηρίζει τον Υπολοχαγό Μιλτιάδη Τοκατλίδη και τον Αρχιλοχία Ευάγγελο Φώτη, οι οποίοι αρνήθηκαν να υπακούσουν τις εντολές των δοσιλόγων ανωτέρων τους προκειμένου να γίνουν υπηρέτες των λαθροεισβολέων. Για τον λόγο αυτό οδηγήθηκαν στο στρατοδικείο Θεσσαλονίκης από το οποίο ο Υπολοχαγός αθωώθηκε ενώ η δίκη του Αρχιλοχία αναβλήθηκε για τον Φεβρουάριο του 2018.

Εδώ πρέπει να δώσουμε τα εύσημα στους δικαστές οι οποίοι πράγματι στάθηκαν στο ύψος τους και αθώωσαν τον Υπολοχαγό (το ίδιο πιστεύουμε να γίνει και για τον Αρχιλοχία), αφού ο Στρατός μας δεν είναι Φιλιπινέζα των λαθρομεταναστών όπως θέλουν οι δοσίλογοι πολιτικάντηδες, μεταξύ αυτών και ο Υπουργός Αμύνης  ψευτοπατριώτης Πανούλης Καμμένος, αλλά είναι για να υπερασπίζεται τα σύνορα της Πατρίδος.

Οι 2 αυτοί Στρατιωτικοί με την γενναία αυτή απόφαση τους έδειξαν τον δρόμο, ελπίζουμε να βρεθούν και άλλοι μιμητές και να γίνει ο Στρατός μας ξανά ένδοξος όπως ήταν και στο παρελθόν.
Είναι γνωστό πως μετά το 1974 όλες οι κυβερνήσεις (δεξιές, κεντρώες και αριστερές) φρόντισαν να υποβαθμίσουν και να εξευτελίσουν τον Ελληνικό Στρατό. 


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος επιφυλάσσεται προκειμένου να γίνει εκδήλωση προς τιμήν των 2 αυτών Στρατιωτικών στην Λάρισα εάν φυσικά οι άνθρωποι το θελήσουν.