Δευτέρα 24 Δεκεμβρίου 2018

Ο Πρόεδρος και το Δ.Σ του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου εύχονται στα Μέλη, στους φίλους, σε όλους τους Εθνικιστές και Πατριώτες αλλά και σε όλους τους Σκλαβωμένους Έλληνες Καλά Λευκά και Ελληνικά Χριστούγεννα. Η Γέννηση του Θεανθρώπου να φέρει την πολυπόθητη Λευτεριά..

Ένας Χρόνος συμπληρώθηκε από την ημέρα που έφυγε από τη Ζωή το ιστορικό πρόσωπο, ο Διοικητής του άρματος του Πολυτεχνείου που γκρέμισε την πόρτα χωρίς να συμβεί το παραμικρό, φίλος του Συνδέσμου μας και προσωπικός φίλος του Προέδρου μας Μιχάλης Γουνελάς σε ηλικία 70 Ετών. Εμείς όπως δηλώσαμε και πέρυσι δεν πρόκειται ποτέ να ξεχάσουμε τον εξαίρετο αυτόν άνθρωπο.

Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2018

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΒΑΣΙΛΕΙΟ Β' ΤΟΝ ΒΟΥΛΓΑΡΟΚΤΟΝΟ 1003 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ

1003 έτη συμπληρώνονται φέτος την 16η Δεκεμβρίου από το θάνατο ενός Βυζαντινού Αυτοκράτορος ο οποίος συνέδεσε το όνομά του με την τελευταία περίοδο ακμής της Βυζαντινής Αυτοκρατορίας. Πρόκειται για τον Αυτοκράτορα Βασίλειο Β' τον Βουλγαροκτόνο, ο οποίος δίδαξε στους απολίτιστους του Βορρά ότι η ελληνική πολεμική αρετή δύναται να κατανικήσει και τους πλέον βάρβαρους.

Χαρακτηριστική υπήρξε η κίνησή του, όταν κατά τη διάρκεια των πολεμικών συρράξεων με τον Σαμουήλ της Βουλγαρίας, αφού αιχμαλώτισε χιλιάδες Σλάβων τους τύφλωσε, τους αλυσόδεσε και άφησε μόνο έναν μονόφθαλμο για να τους οδηγήσει στον Σαμουήλ. Δυστυχώς σήμερα που οι Βουλγαροκτόνοι λείπουν, η Πατρίδα μας έχει καταντήσει έρμαιο των ανίερων ορέξεων του οποιουδήποτε Σλάβου και μογγόλου. Όποιοι ενοχλούνται βέβαια από την ιστορία του Βασιλείου και τρέφουν φιλοβουλγαρικά αισθήματα, αξίζει τον κόπο να θυμηθούν τη βουλγαρική κατοχή κατά τη διάρκεια του Β' Παγκοσμίου πολέμου καθώς και το καθεστώς των κομιτατζήδων. Τότε που ο Παύλος Μελάς και οι οπλαρχηγοί του Μακεδονικού Αγώνος έπαιρναν όρκο στα παγωμένα της Μακεδονίας μας βουνά, φωνάζοντας Βούλγαρος να μη μείνει.

Είναι γνωστό τοις πάσι ότι η ελληνική ιστορία διαθέτει στις σελίδες της ονόματα ανδρών και γυναικών, αντάξια της καταγωγής τους και του αίματος τους. Το ερώτημα που τίθεται όμως είναι το πώς αυτός ο λαός με τα τόσα λαμπρά παραδείγματα επιλέγει ανθρώπους τόσο ανεπαρκείς και ανίκανους, που σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσαν να συγκριθούν με εκείνους του ενδόξου παρελθόντος. 

Κλείνοντας ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, τιμά τη μνήμη του Βασιλείου του Βουλγαροκτόνου, υπενθυμίζοντας για ακόμη μία φορά σε όλους τους Έλληνες το αυτονόητο. Πρωτεύουσα της Ελλάδος είναι η Κωνσταντινούπολη. 

Πέμπτη 13 Δεκεμβρίου 2018

ΜΠΛΟΚΟ ΣΤΗΝ ΚΑΚΑΒΙΑ ΑΠΟ ΑΛΒΑΝΟΥΣ ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου από Λάρισα και Βόλο,αλλά και άλλοι Λαρισαίοι Πατριώτες ξεκίνησαν το πρωί του Σαββάτου 8 Δεκεμβρίου με λεωφορείο από Λάρισα για Βουλιαράτες,προκειμένου να παραστούν στο μνημόσυνο του Έλληνα ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα.Δυστυχώς όμως όταν έφτασαν στο προσωρινά Αλβανικό έδαφος,οι Αλβανοί κατσαπλιάδες δεν επέτρεψαν να περάσει κανείς Ελλαδίτης(τέσσερα λεοφωρεία και αρκετά ΙΧ αυτοκίνητα),παρα μόνο λίγοι Βορειοηπειρώτες.Έτσι όλοι οι Ελλαδίτες,που ήμασταν εκεί αποφασίσαμε να γυρίσουμε προς το Ελληνικό έδαφος της συνοριακής γραμμής Κακαβιάς και να κλείσουμε τα σύνορα σε ένδειξη διαμαρτυρίας.Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να δημιουργηθούν ουρές χιλιομέτρων απο αυτοκίνητα.Έτσι λοιπόν μετά την κυβέρνηση των Αλβανών κατσαπλιάδων,τη σκυτάλη πήρε η προδοτική κυβέρνηση της Ελλάδος ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ,δίνοντας εντολή στην ανθελληνική αστυνομία να ανοίξουν τα σύνορα.Έγιναν μάχες σώμα με σώμα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και μία Λαρισαία,όμως τα σύνορα δεν άνοιξαν.Στο τέλος πραγματοποιήθηκε μνημόσυνο τόσο για τον ήρωα Κωνσταντίνο Κατσίφα, αλλά και του Αριστοτέλη Γκούμα απο Ιερέα ο οποίος ήρθε από το Δελβινάκι.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΚΑΤΣΙΦΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΚΟΥΜΑΣ ΑΘΑΝΑΤΟΣ
ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΘΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΡΕΜΕΙ Η ΓΗ




Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Η επιστολή του Άξιου Έλληνα ηγέτη στον Πατριωτικό Σύνδεσμο.Δέκα χρόνια χωρίς τον Τάσσο Παπαδόπουλο.

74 ΕΤΗ ΑΠΟ ΤΗ ΜΑΧΗ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ

Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος, με αφορμή τη συμπλήρωση 74 ετών από τη μάχη των ηρώων της Βασιλικής Χωροφυλακής στο Σύνταγμα Μακρυγιάννη, εναντίον των γενειοφόρων μπολσεβίκων, δηλώνει την αγανάκτηση του απέναντι στην πολιτεία.
Πρόκειται για μια απαράδεκτη στάση, η οποία προσβάλλει την ιερή μνήμη όσων αγωνίσθησαν σθεναρά στις 4 του Δεκεμβρίου του 1944.
Πρόκειται για μια πρωτοφανή περίπτωση ελλείψεως ιστορικής μνήμης και αγνωμοσύνης απέναντι σε αυτούς που προέταξαν τα στήθη τους ενάντια στην ερυθρά λαίλαπα του κομμουνισμού.
Η στάση της Βουλής των Ελλήνων και των λοιπών κρατικών φορέων που απέχουν κάθε χρόνο από τις εκδηλώσεις τιμής και μνήμης, μας θλίβουν και μας γεμίζουν ντροπή, ως Έλληνες Eθνικιστές.

Ο Π.Ε.Σ τιμά τη μνήμη των γενναίων ανδρών της χωροφυλακής, οι οποίοι μαζί με την οργάνωση Χ και τους άνδρες των ταγμάτων ασφαλείας, αντιστάθηκαν τόσο στον κατακτητή, όσο και στους πεμπτοφαλαγγίτες κομμουνιστές.
Έθεσαν τον πρώτο λίθο στο μεγάλο εθνικοπατριωτικό οικοδόμημα που εμπόδισε την αριστερή ιδεολογία να κυριαρχήσει στη χώρα μας και να την καταντήσει μια χώρα του ανατολικού μπλοκ- εξαγωγέα πορνείας και εγκληματικότητος.
Ηρωικοί Χίτες, Ηρωικοί χωροφύλακες της τιμής και του στέμματος.
Όταν ο άνεμος λυσσομανά, κάποια φυτά λυγάνε και σκύβουν για να μην τσακιστούν απ' την οργή του.
Άλλα υπομένουν αγέρωχα και περήφανα τη μανία του ανέμου κι ας το πληρώνουν αυτό κάποτε ακριβά.
Αυτά όμως που ο κόσμος θυμάται είναι τα δέντρα τ' αψηλά που δεν έγειραν ούτε για μια στιγμή. Θα αγωνιστούμε μέχρις ενός για να κρατήσουμε τη μνήμη σας αλώβητη.

Αθάνατοι !!!

ΖΗΤΩ ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΤΟΥ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ


ΖΗΤΩ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

Τρίτη 4 Δεκεμβρίου 2018

Μέλη του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου με επικεφαλής τον Πρόεδρο από Λάρισα και Βόλο έδωσαν το παρών το απόγευμα του Σαββάτου 1 Δεκεμβρίου σε κεντρικό ξενοδοχείο του Βόλου, ύστερα από πρόσκληση που δέχτηκαν, στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Ορθόδοξος Σύλλογος Βόλου Άγιος Μάξιμος Ομολογιτής κατά της Ανθελληνικής και Αντίχριστης ταυτότητας που ετοιμάζουν οι δοσίλογοι να δώσουν στον Ελληνικό λαό.