Κυριακή 8 Σεπτεμβρίου 2019

Μέλη και φίλοι του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου (Π.Ε.Σ.) «Ελληνοκρατείν» έδωσαν δυναμικό παρών το εσπέρας του Σαββάτου 7 Σεπτεμβρίου 2019, στην Θεσσαλονίκη, στην πανεθνική συγκέντρωση διαμαρτυρίας μαζί με τις Ενωμένες Ελληνορθόδοξες Δυνάμεις (ΕΝ.Ε.Δ.) και άλλους πατριωτικούς φορείς. Η συγκέντρωση ήταν μία δυναμική απάντηση στους ΠΡΟΔΟΤΕΣ, αρχικώς δράστες και πλέον στους συνεργούς του άγους των Πρεσπών, που διατείνονται ανερυθρίαστα άλλοτε πως είναι αδύνατη η ακύρωση της διμερούς (και όχι διεθνούς) προδοτικής συνθηκολογήσεως των εαμοβουλγάρων Τσίπρα-Κοτζιά-Καμμένου, άλλοτε πως ήταν απλώς μία «κακή συμφωνία» και άλλοτε πως το όνομα της Μακεδονίας ΜΑΣ δεν έχει και τόση σημασία και ότι δήθεν θα ξεχαστεί.
Με επίκεντρο τον έφιππο ανδριάντα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, άνθρωποι όλων των ηλικιών συμμετείχαν σε ένα πραγματικά εθνικό κάλεσμα, ακομμάτιστο, χωρίς εκλογικές υστεροβουλίες και πολιτικές σκοπιμότητες.
ΑΠΟΥΣΙΑΖΑΝ τα βοθροκάναλα, οι βρόμικοι πολιτικάντηδες ψηφοθήρες, οι συνθετονομασίτες και οι ραγιάδες, οι πονηροί συμφεροντολόγοι και περιστασιακοί ψευδο-Μακεδονομάχοι, η συμβιβασμένη Ιεραρχία της ελλαδικής Εκκλησίας, οι πάλαι ποτέ ξιφουλκούντες για να έρθουν στα πράγματα και να συνωστίζονται όχι πλέον για φωτογραφίες με τον ήλιο της Βεργίνας, αλλά πλάι σε αντίχριστους, μισέλληνες γραβατωμένους δοσιλόγους, που σκοπεύουν να σεβαστούν την προδοσία και να συνεχίσουν το ηροστράτειο έργο των προκατόχων τους, δήθεν αντιπάλων τους.
ΠΑΡΟΝΤΕΣ ήταν αγνοί Πατριώτες, Ελληνίδες και Έλληνες, οι γνήσιοι ανιδιοτελείς Εθνικιστές που αψήφισαν τις απειλές περί επεισοδίων, προσαγωγών, συλλήψεων, αντισυγκεντρώσεων. Οι ένστολοι υπάλληλοι του Τενεκοχοΐδη προσήγαγαν για εκφοβισμό 33 πρόσωπα, προσθέντες ένα ακόμη σπίλο στον μακρύ κατάλογο καταστολής ότου πατριωτικού. Σημειωτέον επίσης ότι εφέτος οι παρακρατικοί αναρχο-άπλυτοι μπαχαλάκηδες και μετά βίας αριθμούσαν 2-3 δεκάδες, που σκόρπισαν αμέσως – τους βόλεψαν κάποιοι σε καλλίτερες θέσεις, φαίνεται!
Την ίδια ώρα, κάποιος Κούλης Μητσοτάκης, αρχηγός κόμματος και ανθρώπων που οδήγησαν προ ολίγων ετών την Πατρίδα μας στην συνεχιζομένη ανυποληψία και χρεοκοπία, παρουσίαζε με την γνωστή σοβαρότητα και αξιοπιστία που τον διακρίνουν το οικονομικό πρόγραμμα της κυβερνήσεώς του στους κλακαδόρους-χειροκροτητές που μαζεύτηκαν στο Βελλίδειο Συνεδριακό Κέντρο της Διεθνούς Εκθέσεως Θεσσαλονίκης!
Να το βάλουν όμως καλά στο μυαλό τους οι μυαλοφυγόδικοι εθνομηδενιστές, γαλάζιοι, πράσινοι, ροζ, κόκκινοι και πάσης αποχρώσεως: Το όνομα Μακεδονία είναι η ψυχή μας και μάς ανήκει. Οι Έλληνες είμαστε οι γνήσιοι και αποκλειστικοί κληρονόμοι κάθε τινός μακεδονικού. Και οι Έλληνες, σε αντίθεση με τους εν Πρέσπαις γενιτσάρους και τους συνθετονομασίτες της τότε (2018) αντιπολιτεύσεως, νυν κυβερνήσεως, ΔΕΝ υπογράψαμε την παράδοση του ονόματος και της ταυτότητός μας. Η προδοσία ΔΕΝ θα περάσει. Το κουρελόχαρτο της ντροπής θα μείνει μόνον στα χαρτιά. Είναι άκυρο, ηθικώς και νομικώς, και πρέπει και μπορεί να καταργηθεί και στην πράξη. Οι Σκοπιανοί ( = μεταλλαγμένοι, αφιονισμένοι Βούλγαροι) δεν είναι δυνατόν να ονομάζουν το νεοκομιτατζήδικο μόρφωμά τους με όνομα που περιέχει τον ελληνικότατο όνομα της Μακεδονίας. Ούτε Βόρεια ούτε Άνω ούτε τίποτε. Όπου Μακεδονία, εκεί και Ελλάς. Είμαστε ελεύθεροι άνθρωποι, απόγονοι Ηρώων και Μαρτύρων. Δεν θα παύσουμε να αγωνιζόμαστε για την αλήθεια και το δίκαιο, μέχρι την ευλογημένη ημέρα που οι Σημαίες μας θα υψωθούν και πάλι, και θα παύσουν να κυματίζουν μεσίστιες.
Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
ΚΑΤΩ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΩΝ ΠΡΕΣΠΩΝ!
ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΙΣΟΝ ΣΚΕΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ.
Ο Β΄ ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟΣ ΑΓΩΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο Α΄.
ΓΕΡΑ, ΓΕΡΑ, ΣΤΑ ΧΝΑΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΛΑ!
ΕΧΟΥΜΕ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ.