Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου 2009

Για την θεσμοθέτηση της ψήφου των μεταναστών και την παραχώρηση της ιθαγένειας

Με μεγάλη μας λύπη, πληροφορηθήκαμε ότι η νέα κυβέρνηση του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και συγκεκριμένα ο υπουργός εσωτερικών, Γ. Ραγκούσης, καθώς και η υφυπουργός Θεοδώρα Τζάκρη, έπειτα από συναντήσεις που είχαν με διάφορες επιτροπές μεταναστών, υποσχέθηκαν τη δρομολόγηση μιας νέας μεταναστευτικής πολιτικής, η οποία θα αναγνωρίζει μέσω νομοσχεδίων το δικαίωμα της ψήφου στους αλλοδαπούς που διαβιούν στη χώρα μας. Το κερασάκι στην τούρτα, ήταν η δήλωση του υφυπουργού ΠΡΟ.ΠΟ. ,Σπύρου Βούγια, ο οποίος ξαφνικά απεφάνθη ότι η Ελλάς διασύρεται από το ήδη υπάρχον σύστημα αντιμετώπισης των λαθρομεταναστών.
Τα απογοητευτικά στοιχεία, τόσο για την οικονομία μας, όσο και για την εθνική μας υπόσταση, δείχνουν ότι περίπου 960.000 άτομα αποτελούν τους νόμιμους μετανάστες στη χώρα μας. Άραγε κ. Ραγκούση έχετε το θάρρος να πληροφορήσετε τον ελληνικό λαό για τον πραγματικό αριθμό των λαθρομεταναστών, ώστε να καταλάβετε επιτέλους κι εσείς, αλλά και ο λαός ότι το καράβι είναι και δε χωράει άλλους; Απαιτούμε να εφαρμοστεί ο νόμος. Άμεση απέλαση σε όλους τους λαθρομετανάστες. Έχετε το θάρρος να πληροφορήσετε με στοιχεία και αριθμούς τους Έλληνες, για την οικονομική καταστροφή που προκαλούν στη χώρα μας αυτοί οι παράνομοι λαθρομετανάστες; Όσο για τους νόμιμους, θα πρέπει κάποια στιγμή να μάθουμε ποιες διαδικασίες ακολουθήθησαν κατά τη νομιμοποίησή τους. Αλήθεια κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ. θα δώσετε το δικαίωμα της ψήφου στους ανθρώπους που έχουν ανεβάσει τους δείκτες ανεργίας στα ύψη; Θα δώσετε το δικαίωμα του εκλέγειν και του εκλέγεσθαι σ' αυτούς που ρίχνουν τα μεροκάματα και στερούν το ψωμάκι και το γάλα των παιδιών του Έλληνα εργάτη; Αίσχος. Αιδώς Αργείοι, που καταστρατηγείτε κάθε ιερό και όσιο της πατρίδος. Αλήθεια κύριοι του ΠΑ.ΣΟ.Κ., γιατί δεν ενημερώνετε τον ελληνικό λαό για το πόσες ασθένειες επανεμφανίσθησαν στον ελλαδικό χώρο, με την έκρηξη του λαθρομεταναστευτικού φαινομένου; Γιατί δε δίνετε τους αριθμούς για το πόσο κοστίζουν στον Έλληνα φορολογούμενο όλες αυτές οι φιέστες και τα πανηγυράκια προς τιμήν των αλλοδαπών; Γιατί επιτέλους δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι όλες αυτές οι ταλαίπωρες υπάρξεις που εισέρχονται παράνομα στη χώρα μας είναι τα όργανα της υλοποίησης των υποχθόνιων σχεδίων της παγκοσμιοποίησης και του κεφαλαίου; Θα πρέπει να αναλάβετε τις ευθύνες σας, ειδάλλως ο ελληνικός λαός ξέρει πολύ καλά το τι πρέπει να πράξει, όταν επιτέλους αποφασίσει κι αυτός να ξυπνήσει από το λήθαργο.Επειδή εθίχθη το θέμα της ιθαγένειας για τα παιδιά της δεύτερης γενιάς των λαθρομεταναστών, επισημαίνουμε ότι βρισκόμαστε μπροστά στον κίνδυνο της εθνοφυλετικής μας αλλοίωσης. Αν το πράξετε αυτό, να ξέρετε ότι ρίχνετε την ταφόπλακα στην υπεροχή ενός πολιτισμού που δε γονάτισε ποτέ. Κύριε Ραγκούση η παροχή των διαπιστευτηρίων μιας υπηκοότητος ή μιας ιθαγενείας, δεν αποτελεί παρά μια απλή διοικητική πράξη. Το να είσαι όμως Έλληνας αποτελεί μια μεγαλειώδη και ακλόνητη βιολογική πραγματικότητα. Δίότι ο Έλλην γεννάται με αίμα ελληνικό, τιμή και δόξα.
Όσο για τις δηλώσεις του κ. Βούγια , να του υπενθυμίσουμε ότι η Ελλάς δε διασύρεται από την αντιμετώπιση μας προς τους Αφγανούς και τους Πακιστανούς, αλλά από τα 35 έτη μεταπολιτευτικής πολιτικής που άσκησαν οι κυβερνήσεις του ΠΑ.ΣΟ.Κ. και της Ν.Δ. Ως Π.Ε.Σ. θα μπορούσαμε να παραθέτουμε επιχειρήματα και αδιάσειστα στοιχεία επί μακρόν. Δε θα το κάνουμε γιατί δεν έχει κανένα νόημα. Αυτοί αν σέβονται έστω και λίγο τις δημοκρατικές τους αρχές, ας καταφύγουν σε ένα δημοψήφισμα. Η υπεροχή του ελληνικού πολιτισμού μας, δεν έχει καμία ανάγκη την πολυπολιτισμικότητα, ούτε τα ταμ-ταμ της ζούγκλας, ούτε τους χορούς των καμηλιέρηδων της ερήμου. Βάλτε το καλά στο μυαλό σας. Όσο για τους μονίμως παραπονούμενους και κλαίοντες νόμιμους μετανάστες οι οποίοι δεν είναι ικανοποιημένοι από την κατάσταση που αντιμετωπίζουν στην Ελλάδα μας, τους πληροφορούμε ότι ουδείς τους εμποδίζει να φύγουν και να μην κοιτάξουν στιγμή πίσω τους .Τέλος τους ευχόμαστε καλό ταξίδι και καλή επανεγκατάσταση στην πατρίδα τους ή όπου αλλού τους φωτίσει... Θα μας λείψουν πολύ.
Κλείνοντας να ευχηθούμε σε όλους τους Έλληνες και τις Έλληνιδες, καλές γιορτές και καλά Χριστούγεννα.. Είθε η γέννηση του Κυρίου , να σημάνει και τη γέννηση ενός ελληνικού-εθνικιστικού πνεύματος που θα δώσει νέα πνοή και όραμα σε αυτόν τον ευλογημένο τόπο. Καλούς Αγώνες.

Μετά τιμής για το Δ.Σ

Ο Πρόεδρος Ο Γραμματέας
Χάμος Αστέριος Τσιλοπάνος Πάρις