Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ανοικτή επιστολή προς την αντιρατσιστική πρωτοβουλία

Σίγουρα σας είναι γνωστό το μέγεθος της συμπάθειας που τρέφουμε για την οργάνωσή σας και τους λοιπούς δορυφόρους σας (οργανώσεις σφραγίδα), όπως οι αντιεξουσιαστές που κατά το παρελθόν έβρισκαν στέγη στο οίκημα όπου στεγαζόσασταν. Αναμφίβολα, στην Ελλάδα ήταν επιτακτική η ύπαρξη της αντιρατσιστικής πρωτοβουλίας μιας και υπάρχουν απειράριθμες ρατσιστικές πρωτοβουλίες ή καλύτερα φυλετιστικές για να ομιλούμε και την ελληνική. Πιστεύουμε ακράδαντα ότι η αντιρατσιστική σας δράση και το θεάρεστο έργο σας με τα φεστιβάλ που συγκεντρώνουν το μεγαλειώδη αριθμό των 50 ατόμων, λειτουργούν προς όφελος του ελληνικού έθνους και κατ' επέκταση της πατρίδος αφού αναδεικνύεται η πολιτισμική υπεροχή των πάσης φύσεως αλλοδαπών στοιχείων. Είχαμε πράγματι ανάγκη την ενημέρωση σχετικά με τα ήθη και έθιμα των κοσμοαγάπητων "περιπλανώμενων Χριστών" σύμφωνα με τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος.

Με μεγάλη μας χαρά αναγνώσαμε την επιστολή διαμαρτυρίας που δημοσιεύσατε την επομένη του εορτασμού του πολυτεχνείου. Στο συγκεκριμένο δελτίο τύπου κάνατε λόγο για ρατσιστικές συλλήψεις της αστυνομίας εις βάρος δύο κακόμοιρων αλλοδαπών που επιτέθησαν εναντίον αστυνομικών και τελικώς κατεδικάσθησαν. 'Εχετε απόλυτο δίκιο, αλλά πιστεύουμε ότι παραλείψατε πάμπολλες υποθέσεις. Εμείς επειδή θέλουμε να βοηθήσουμε στο έργο σας, σας υπενθυμίζουμε ότι θα πρέπει να εκδώσετε ανακοινώσεις σχετικά και με άλλες ρατσιστικές συλλήψεις εναντίον αλλοδαπών, οι οποίοι συνελλήφθησαν κατά το παρελθόν επειδή δολοφόνησαν, έκλεψαν, βίασαν, απήγαγαν και όσα άλλα αναφέρουν τα δελτία εγκληματικότητος. Και αφού βρισκόμαστε στη Λάρισα ας θυμηθούμε το δυστυχή Πακιστανό που διέρρηξε τον Ι.Ν. του Αγίου Γεωργίου, τους Αλβανούς που διέρρηξαν το σπίτι ηλικιωμένης στη Νέα Σμύρνη και τη χτύπησαν για να τη ληστέψουν. Αλλά να κάνουμε λίγο και το συνήγορο του διαβόλου ή των κακών φασιστών- ρατσιστών αν θέλετε. Μήπως αυτές οι επιθέσεις θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν ρατσιστικές εις βάρος των Ελλήνων; Επίσης, θα πρέπει να σας ενημερώσουμε ότι υφίσταται και ρατσισμός εναντίον αλλοδαπών από ομογενείς τους. Ας μη λησμονούμε την περίπτωση του παντοπώλη Πακιστανού που εκβίαζε τους ομοεθνείς του εκμεταλλευόμενος τον πόνο και τη δυστυχία τους. Ντροπή του. Είναι άραγε κράτος αυτό (;) το οποίο βέβαια επιχορηγεί τις αντιρατσιστικές Μ.Κ.Ο. και λαμβάνουν χρήματα όπως ακριβώς κάνετε κι εσείς. Εμείς απλά θα συμβουλεύαμε τους μετανάστες να επιστρέψουν στις χώρες τους για να πάψουν να αντιμετωπίζουν αυτό το απάνθρωπο πρόσωπο του ρατσισμού.

Κλείνοντας να σας ευχηθούμε καλή συνέχεια κι ακόμη δυναμικότερους αγώνες για να σταματήσουν επιτέλους να ακούγονται αυτές οι ρατσιστικές φωνές που τολμούν να αντιδρούν στην ανύπαρκτη εγκληματικότητα των καλών λαθρομεταναστών. Για να πάψουν επιτέλους οι άδικες συλλήψεις από αυτούς που καλούνται να επιτελέσουν το έργο τους για 800 ευρώ και πολλές φορές με κίνδυνο της ζωής τους. Αυτός ο κόσμος ο μικρός ο μέγας... Ο γεμάτος αδικία, απανθρωπιά και ρατσισμό.. Όλοι στις επάλξεις του αντιρατσιμού!!!