Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

ΞΕΠΕΡΑΣΕ ΚΑΘΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Π.Ε.Σ. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Το φιλόξενο οικογενειακό κέντρο Λιόγερμα αποδείχτηκε μικρό αφού γέμισε ασφυκτικά από τους εθνικιστές και πατριώτες που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πατριωτικού Συνδέσμου, σε μία εκδήλωση που έσφυζε τόσο από παλμό, όσο και από συγκίνηση.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την τήρηση ενός λεπτού σιγής στη μνήμη του τελευταίου εγκλείστου στον Κορυδαλλό Απριλιανού, Νικολάου Ντερτιλή, ο οποίος πρόσφατα απεβίωσε. Συγκινητική η στιγμή όταν ακούστηκε η ιαχή Αθάνατος καθώς και το γνωστό σύνθημα "Δόξα και Τιμή στο Νίκο Ντερτιλή".
Τον κύκλο των ομιλιών άνοιξε ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος, ο οποίος δήλωσε ότι πριν από αρκετά χρόνια είχε την τύχη να γνωρίσει από κοντά τον Γεώργιο Παπαδόπουλο καθώς και άλλους τότε εγκλείστους στο σωφρονιστικό κατάστημα Κορυδαλλού Απριλιανούς. Πρόσφατα δε πραγματοποίησε επίσκεψη με κλιμάκιο του συνδέσμου, στον αειθαλή Αντιπρόεδρο του λαικοεπαναστατικού καθεστώτος, Στυλιανό Πατακό. Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος τόλμησε να πραγματοποιήσει αυτή την εκδήλωση ανακοινώνοντάς τη στον Τύπο προς απογοήτευση του ΣΥΡΙΖΑ Λαρίσης και του βουλευτού του Πέτρου Τσατσόπουλου. Ευχόμαστε στο ΣΥΡΙΖΑ του χρόνου που θα ξαναδιοργανώσει αντιφασιστική εκδήλωση, να συμπληρώσει πενήντα άτομα, μήπως και γεμίσει λεωφορείο για καμία εκπαιδευτική εκδρομή.
Στη συνέχεια, τη σκυτάλη έλαβε ο δάσκαλος του εθνικισμού, ιστορικός, συγγραφέας και κορυφαίος νομικός, Κώστας Πλέυρης, ο οποίος ανέλυσε συγκριτικά τα επίπεδα ανεργίας, δημόσιου χρέους, ανάπτυξης και σταθερότητος που σημειώθηκαν κατά τη διάρκεια της Επταετίας, με αυτά της σημερινής εποχής.Προέβλεψε δε ότι στην Ελλάδα πλέον δεν μπορεί να επικρατήσει τίποτε άλλο πέρα από δύο καταστασεις οι οποίες και οι δύο αρχίζουν από "Χ". Ή χάος ή χούντα, ενώ παράλληλα τόνισε το γεγονός ότι η ανοχή που επιδεικνύει το δημοκρατικό καθεστώς στη λαθρομετανάστευση οδηγεί το έθνος στη βιολογική αλλοίωση.
Περίπου στο ίδιο μήκος κινήθηκε και ο έτερος ομιλητής, Διονύσιος Βουλγαρόπουλος, ο οποίος τυγχάνει εκδότης της εφημερίδος Πατριωτική Εθνική Αντίσταση. Ο κ. Βουλγαρόπουλος εξήρε το έργο του λαικού καθεστώτος της 21ης Απριλίου κάνοντας ταυτόχρονα ιδιαίτερη μνέια στην απαλοιφή των αγροτικών χρεών, κλείνοντας με τους στίχους του Κωστή Παλαμά, "Μεθύστε με τ'αθάνατο κρασί του 21".
Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλε η σύζυγος του Γεωργίου Παπαδοπούλου, Δέσποινα Παπαδοπούλου, ο Υπαρχηγός του καθεστώτος Στυλιανός Πατακός, ο ζων επαναστάτης Θεόδωρος Θεοφιλογιαννάκος,ο οδηγός του άρματος που απελευθέρωσε στην ουσία τους φοιτητές του Πολυτεχνείου, Μιχάλης Γουνελάς, ο τότε διοικητής αρμάτων Ιωάννης Αλμπάνης, το αδελφό σωματείο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Μονάχου και η μαχητική εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ.
Την εκδήλωση τίμησαν δια της παρουσίας τους ο Πρόεδρος του Συλλόγου Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας "Ο ΠΥΡΡΟΣ", Μπόρος Οδυσσέας, ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Εφέδρων και Φίλων των Ειδικών Δυνάμεων, Καζαμίας Δημήτριος, μέλη του Κινήματος Ελληνικής Επαναφοράς καθώς και μέλη του Ιερού Λόχου 2012.
  Κλέινοντας οφείλουμε να ευχαριστήσουμε την ορχήστρα του δάσκαλου Σπύρου Μητρούλα, η οποία με τις μοναδικές ερμηνείες ασμάτων της επταετίας και όχι μόνο, όπως "Γεια σου Γιώργο Παπαδόπουλε", "Φτωχές μανάδες γέννησαν τους 4 μεγάλους", "Ο Ζέρβας" και "Γρίβα σε θέλει ο Βασιλιάς", έδωσε μοναδικό παλμό και χρώμα στην όλη εκδήλωση, αφού οι παριστάμενοι τους τίμησαν δεόντως με το χορό τους και με αβολίδωτα και κροτίδες που έπεφταν βροχή στο άκουσμά τους. Καταλήγοντας, η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό Ύμνο.







Κυριακή 21 Απριλίου 2013

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ

Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο η εκδήλωση που έγινε σήμερα στη Λάρισα με αφορμή την επέτειο της 21ης Απριλίου.Εθνικιστές και Πατριώτες κάθε ηλικίας γέμισαν ασφυκτικά το οικογενειακό κέντρο Λιόγερμα.Περισσότερες λεπτομέριες, φωτογραφίες και βίντεο από την εκδήλωση τις επόμενες ώρες! ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ.ΖΗΤΩ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ.ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.

ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΚΟΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΛΥΤΟΣ ΣΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ


Βούλιαξε στην κυριολεξία, το Σάββατο το μεσημέρι η πλατεία Ταχυδρομείου της Λαρίσης από την λαοθάλασσα (45 άτομα), που παρέστη στην αντιφασιστική εκδήλωση, που διοργάνωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λαρίσης.
Η εκδήλωση διαμαρτυρίας έγινε κατά του φασισμού με αφορμή την επέτειο της 21ης Απριλίου.
Ανάλογες εκδηλώσεις έγιναν και σε άλλες πόλεις.
Ένα κόμμα που ονειρεύεται ότι θα πάρει την εξουσία και σύμφωνα με δημοσκοπήσεις παίρνει 20 με 21 τοις εκατό, σήμερα στη Λάρισα έγινε κυριολεκτικά ρεζίλι των σκυλιών (και συγκεκριμένα αυτών των αδέσποτων που γυρίζουν μόνιμα σ' αυτή την πλατεία).
Δυστυχώς σύντροφοι ο Λαρισαϊκός λαός γι' ακόμη μια φορά και σ' αυτήν την αντιφασιστική συγκέντρωση σας γύρισε την πλάτη.
Ούτε οι φίλοι σας οι αναρχοάπλυτοι δεν παρέστησαν στην εκδήλωση.
 Ο,τι και να κάνετε, την 21η Απριλίου και τον αρχηγό της Γεώργιο Παπαδόπουλο δεν θα μπορέσετε να κάνετε τον λαό να ξεχάσει (πλην κομπλεξικών) τη χρυσή εκείνη εποχή.
Σύντροφοι, εὐχόμεθα του χρόνου στην επόμενη αντιφασιστική συγκέντρωση που θα κάνετε να γίνετε πενήντα για να συμπληρώνετε ένα λεωφορείο. Καλή σας νύχτα και Γεώργιο Παπαδόπουλο στα όνειρα σας.


ΖΗΤΩ Η 21η ΑΠΡΙΛΙΟΥ
ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ


Σάββατο 20 Απριλίου 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΚΑΤΑΔΙΚΗΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΣΤΩΤΟΣ ΤΗΣ 21ης ΑΠΡΙΛΙΟΥ


Ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή τη "μαύρη" επέτειο της 21ης Απριλίου καταδικάζει απερίφραστα το καθεστώς των Συνταγματαρχών, οι οποίοι
εγκαθίδρυσαν εντός της πατρίδος μας ένα καθεστώς ανομίας, ασυδοσίας, πλήρους ασυδοσίας και εξαθλιώσεως του ελληνικού λαού.
Καταδικάζουμε την 21η Απριλίου, διότι ο Γεώργιος Παπαδόπουλος την 30η Μαρτίου του 1968 ανακοίνωσε σε συγκέντρωση εκπροσώπων των γεωργικών συνεταιρισμών στη Θεσσαλονίκη, ότι διαγράφονται όλα τα χρέη των αγροτών που είχαν συναφθεί προ της 21ης Απριλίου του 1967, καλώντας ταυτόχρονα τους αγρότες σε μία νέα σταυροφορία για την αναπροσαρμογή της ελληνικής αγροτικής οικονομίας.
Καταδικάζουμε την 21η Απριλίου για την κατασκευή εντός μίας επταετίας ελαχίστων δημοσίων έργων, όπως τα φράγματα ηλεκτροπαραγωγής Αλιάκμονος, Καστρακίου, Πολυφύτου και οι επεκτάσεις των θερμοηλεκτρικών μονάδων Ερετρίας, Πτολεμαίδος, Μέγδοβα, Ρυμνίου και Σερβίων. Επίσης, για την κατασκευή των αερολιμένων Ζακύνθου, Καβάλας, Κυθήρων, Λήμνου, Μυκόνου, Πάρου, Ρόδου, Σάμου, Σκιάθου και Χίου. Αμελητέας σημασίας βέβαια και τα αρδευτικά έργα Αγρινίου- Μεσολογγίου, Έβρου, Νέστου, Πηνειού Ηλείας και Σερρών. Στην Ελλάδα του 2013 που ο Έλληνας φορολογούμενος πληρώνει 16.000.000 ευρώ μηνιαίως για την ενοικίαση κτιρίων για τη στέγαση δημοσίων υπηρεσιών, τι να μας πούνε τα κτίρια που κατασκεύασαν οι Απριλιανοί, όπως τα διάφορα κρατικά μέγαρα, το διοικητήριο του Ο.Λ.Π., τα κτίρια του Εθνικού Νομισματοκοπείου, του Ο.Σ.Ε., του Ο.Τ.Ε., του Πολεμικού Μουσείου και του Υπουργείου Εξωτερικών; Τα δικαστικά μέγαρα Αθηνών, Θεσσαλονίκης, Ιωαννίνων, Λαρίσης και Πατρών δε μας καλύπτουν, αφού μέσα σε μία επταετία θα περιμέναμε σαφώς περισσότερα. Ας θυμηθούμε ακόμη και τις επεκτάσεις νοσοκομείων όπως το Γενικό Νοσοκομείο, το Αντικαρκινικό και το Βενιζέλειο, καθώς και την έναρξη κατασκευής των Πανεπιστημιουπόλεων Αθηνών, Θεσσαλονίκης και Πατρών. Καταλήγουμε απλώς στην επέκταση του ηλεκτροφωτισμού, στην κατασκευή του επίγειου δορυφορικού σταθμού Θερμοπυλών και στην επέκταση του εθνικού οδικού δικτύου κλίμακος 1000 και πλέον χιλιομέτρων.
Όποιος κακοήθης μιλήσει για οικονομικά θαύματα, μηδενικό χρέος, επταπλασιασμό του τουρισμού, μηδενικά ποσοστά ανεργίας μόνον ως χουντικός μπορεί να χαρακτησριστεί, διότι δε διαθέτουμε αντεπιχειρήματα. Τα νούμερα -δυστυχώς δι' ημάς τους δημοκράτας- δεν μπορούν να αμφισβητηθούν. Όσο για τις εξαγωγές για κακή μας τύχη πολλαπλασιαζόταν με γεωμετρική πρόοδο. Τώρα το πως κατάφεραν μέσα σε γενικότερο κλίμα διεθνών νομισματικών διαταραχών μια χούφτα Συνταγματάρχες να αυξήσουν τα αποθεματικά κεφάλαια της Τράπεζας της Ελλάδος σε χρυσό και να προσελκύσουν ξένες επενδύσεις, εμείς δεν μπορούμε να το αναλύσουμε.
Θα χρειαζόταν ολόκληρο το χαρτί της Ελλάδος για να εξηγήσουμε τους λόγους για τους οποίους καταδικάζουμε το απάνθρωπο καθεστώς της 21ης Απριλίου που αντί να έχει τους Έλληνες να ψάχνουν στα σκουπίδια και να κοιμούνται σε χαρτοκιβώτια, φρόντιζε να τους χαρίζει τα χρέη και να τους εξασφαλίζει εργασία, σπουδάζοντας ταυτόχρονα τα παιδιά τους δωρεάν, ταΐζοντας τα στις φοιτητικές λέσχες που είχε δημιουργήσει. Αίσχος φασίστες.

Τρίτη 16 Απριλίου 2013

ΞΥΔΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ ΒΑΛΣΑΜΙΚΟ ΜΙΑΣ ΚΑΙ Ο ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΥΡΜΕ ΤΥΠΟΣ


Μιας και εμείς είμαστε άνθρωποι της δημοκρατίας και του διαλόγου θα ευχαριστήσουμε τον βουλευτή του Σύριζα Πέτρο Τσατσόπουλο για την διαφήμιση που πας μας κάνει για την εκδήλωση της 21ης Απριλίου,και τον προσκαλούμε να έρθει και να χορέψει μαζί μας τα τραγούδια της επταετίας.

ΥΠ. Α ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟ ΕΠΙΘΕΤΟ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΣΑΤΣΟΠΟΥΛΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΛΑΘΗ!!


Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ 21ΗΣ ΑΠΡΙΛΙΟΥ

O Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή τη συμπλήρωση 46 ετών από την Επανάσταση και εγκαθίδρυση του λαϊκού καθεστώτος της 21ης Απριλίου, διοργανώνει εκδήλωση την Κυριακή 21 Απριλίου και ώρα 13.00 το μεσημέρι στο κέντρο Λιόγερμα (Έκτο χιλιόμετρο Λαρίσης - Αμπελώνος). Κεντρικός ομιλητής της εκδηλώσεως θα είναι ο δάσκαλος του εθνικισμού, δικηγόρος, συγγραφέας και στέλεχος της 21ης Απριλίου, Κώστας Πλεύρης. Επίσης, στην εκδήλωση θα παραστεί και θα απευθύνει χαιρετισμό ο εκδότης της Εφημερίδος Πατριωτικής Εθνικής Αντίστασης, Διονύσιος Βουλγαρόπουλος. Θα υπάρχει παραδοσιακή ορχήστρα, η οποία θα ερμηνεύσει μεταξύ άλλων, άσματα της επταετίας, ενώ η τιμή της κάρτας θα είναι στα 12 ευρώ, με πλήρες μενού και άφθονο ποτό. Καλούνται άπαντες οι εθνικιστές και πατριώτες να πλαισιώσουν την εκδήλωση.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδήλωση στον Πρόεδρο του Συνδέσμου Χάμο Αστέριο στο τηλέφωνο=6973380812

Δευτέρα 8 Απριλίου 2013

ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΗΚΕ Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΗΣ Ε.Ο.Κ.Α. ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Εκατόν πενήντα και πλέον εθνικιστές και πατριώτες κυρίως από τη Λάρισα ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Πατριωτικού Συνδέσμου παριστάμενοι στην εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Σύνδεσμος για τη συμπλήρωση 58 ετών από την έναρξη του εθνικοαπελευθερωτικού Αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε έμπροσθεν της μοναδικής σε όλο τον ελλαδικό χώρο προτομής του Γεωργίου Γρίβα Διγενή στην πλατεία Λαού στη Λάρισα.
Παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες (δυνατοί άνεμοι και κίνδυνος βροχοπτώσεων) αρκετοί ήταν οι Λαρισαίοι που έδωσαν το παρόν τιμώντας τους Κυπρίους Αγωνιστές του '55-'59. Κεντρικός ομιλητής ο Ταξίαρχος ε.α. και επίτιμος Πρόεδρος της Λ.Ε.Κ. Λάρισας, Βενιζέλος Ηλίας, ο οποίος ανέπτυξε διεξοδικά το θέμα του Αγώνος της Ε.Ο.Κ.Α. Επίσης, ο Πρόεδρος του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου, Χάμος Αστέριος αναφέρθηκε στον αιώνιο πόθο των Ελλήνων για Ένωση της Κύπρου με τη Μητέρα Πατρίδα υπογραμμίζοντας ότι όταν τιμάται η Ε.Ο.Κ.Α. δεν έχει κανένα λόγο ύπαρξης η παραμικρή αναφορά στην οικονομική κατάσταση που έχουμε περιέλθει τόσο στον ελλαδικό χώρο, όσο και ο κυπριακός Ελληνισμός. Χαιρετισμό απηύθυναν ο Πρόεδρος της οργάνωσης ΔΕΣΜΟΙ ΕΛΛΗΝΩΝ, Κουριανίδης Ιωάννης και ο εκπρόσωπος της Πατριωτικής Πολιτοφυλακής, Γκόγκας Αθανάσιος.
Εν συνεχεία, ακολούθησε Προσκλητήριο Νεκρών, καθώς και κατάθεση στεφάνων από τον Πατριωτικό Σύνδεσμο, το Δράσις ΚΕΣ, τον Ιερό Λόχο 2012, το Σύλλογο Βορειοηπειρωτών Θεσσαλίας ''Ο ΠΥΡΡΟΣ'' διά του Προέδρου του Οδυσσέα Μπόρου, οι Δεσμοί Ελλήνων και η πατριωτική πολιτοφυλακή. Θα πρέπει να σημειωθεί το νεαρό της ηλικίας των συμμετεχόντων, γεγονός που προκάλεσε πολύ ευχάριστη εντύπωση. Χαιρετισμό στην εκδήλωση απέστειλαν η εφημερίδα ΣΤΟΧΟΣ, το αδελφό σωματείο του Πατριωτικού Συνδέσμου Μονάχου και οι Πατριωτικές Κινήσεις Καβάλας, Δράμας και Αλεξανδρουπόλεως.
Κατά την ολοκλήρωση της εκδηλώσεως ακολούθησε πορεία διαμαρτυρίας στους κεντρικούς δρόμους της πόλεως ενάντια στη συνεχιζόμενη παράνομη κατοχή του νησιού από τους μογγόλους του Αττίλα και τους Άγγλους αποικιοκράτες, για να επιστρέψουν αργότερα στο χώρο της πλατείας όπου και έκλεισε η εκδήλωση με τον Εθνικό Ύμνο.







Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΤΙΜΗΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ Η ΕΠΕΤΕΙΟΣ ΤΟΥ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΤΙΚΟΥ ΑΓΩΝΑ ΤΗΣ Ε.Ο.ΚΑ

Εκατόν Πενήντα και πλέον Εθνικιστές έδωσαν σήμερα το παρόν κυρίως από τη Λάρισα και παρά τις αντίξοες συνθήκες που επικρατούσαν, στην Εκδήλωση που πραγματοποίησε ο Πατριωτικός Ελληνικός Σύνδεσμος με αφορμή την συμπλήρωση 58 ετών από την επέτειο του απελευθερωτικού αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α στην Κύπρο μας.Περισσότερες λεπτομέρειες, φωτογραφικό υλικό και βίντεο τις επόμενες ώρες!