Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

ΝΕΑ ΠΑΣΟΚΡΑΤΙΑ Η ΑΛΛΙΩΣ Η ΑΝΑΒΙΩΣΗ ΤΟΥ ΦΡΑΝΚΕΝΣΤΑΙΝ

Σίγουρα όταν η Βρετανή μυθιστοριογράφος Μαίρη Σέλει συνέγραφε εν έτει 1816 το μνημειώδες έργο της Δρ Φρανκενστάιν, σε καμία περίπτωση δε θα μπορούσε να φανταστεί ότι έπειτα από σχεδόν δύο αιώνες στο τότε ανύπαρκτο ελλαδικό κράτος κάποιοι ιθύνοντες και κρατούντες τα ηνία μιας χώρας θα την ξεπερνούσαν σε έμπνευση ανασταίνοντας κυριολεκτικά ανύπαρκτα και ξεχασμένα πολιτικά πρόσωπα τα οποία προηγουμένως διέγραψαν μία καταστροφική πορεία για τον ελληνικό λαό.
Ο λόγος σαφώς για την ανασχηματισθείσα κυβέρνηση ΠΑ.ΣΟ.Κ. και Ν.Δ. που φροντίζουν ανελλιπώς για το γέλιο μας, αλλά και για τις αγωνίες μας, αφού το μέλλον της Πατρίδος μας μόνον ως αβέβαιο μπορεί να κριθεί με αυτούς τους ανθρώπους, τους προσκυνητές των οικονομικών κατακτητών και δούλων των διεθνών τοκογλύφων. Πρόσωπα ξεχασμένα, πρόσωπα θλιβερά με περγαμηνές που θα μείνουν γραμμένες στην ελληνική ιστορία με τα πλέον μελανά γράμματα, επανήλθαν για να μας υπενθυμίσουν την πραγματική δύναμη του καθεστώτος και τη βαθιά πασοκοποίηση ολόκληρου του κρατικού μηχανισμού.
Εμείς οι Έλληνες Εθνικιστές παραμένουμε πιστοί στην πεποίθησή μας ότι με εκλογικές διαδικασίες δεν πρόκειται ποτέ να υπάρξει η πολυπόθητη εθνική κυβέρνηση που όλοι μας επιθυμούμε. Επαναλαμβάνοντας για πολλοστή φορά αυτό που η Πατρίδα μας έχει ανάγκη είναι ένας άξιος άνδρας ο οποίος θα ενώσει το Έθνος και θα το οδηγήσει με πίστη και σιγουριά στην επανάκτηση της εθνικής μας αξιοπρέπειας, στα πρότυπα ενός Ιωάννου Μεταξά ή Γεωργίου Παπαδοπούλου, οι οποίοι μπορεί μεν να απεβίωσαν ως άνθρωποι, συνεχίζουν όμως να ζουν ως Ιδέες. Προσοχή λοιπόν, διότι και στις επόμενες εκλογές θα έχουμε και πάλι να αντιμετωπίσουμε το ύπουλο δίλημμα αριστερά ή δεξιά, ως συνέχεια του εμετικού Καραμανλής ή τανκς.